A 12 legjobb nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform 2024-ben (+alternatívák)

Az e-kereskedelmi platform kiválasztása az egyik első kihívás, amellyel az online áruház építése során szembe kell néznie. Ez azért van, mert több száz lehetőség létezik. Egyesek drágák, míg mások nehezen használhatók. A vállalkozása számára megfelelő platform megtalálása bonyolult lehet.

Szóval hogyan építs fel egy webáruházat minden gond és költség nélkül?

A válasz: nyílt forráskódú platformmal.

A nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformok ingyenesen használható szoftverek, amelyek lehetővé teszik, hogy vagyonok kiadása nélkül építsenek fel egy online áruházat. Rugalmasak, személyre szabhatók, és teljes irányítást biztosítanak online áruháza felett.

Ebben az útmutatóban mindent elmagyarázunk, amit tudnia kell a nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformokról, beleértve azok előnyeit és hátrányait, valamint a piacon elérhető legjobb választási lehetőségeket. A zárt forráskódú alternatívákat is megosztjuk, hogy megalapozott döntést hozhasson.

A legfontosabb elvitelek:

 • A nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformok általában ingyenesen használhatók, testreszabhatók, méretezhetők, nagyobb tulajdonjogot és irányítást biztosítanak, alacsonyabbak a költségük, és erős fejlesztői közösség támogatásával büszkélkedhetnek.
 • A népszerű nyílt forráskódú e-kereskedelmi lehetőségek közé tartozik a Magento Open Source, a WooCommerce, az OpenCart, a PrestaShop, a Shopware, a Spree Commerce és a Drupal Commerce.
 • A nyílt forráskódú platformok népszerűsége várhatóan tovább fog növekedni előnyeik miatt.
 • A felügyelt tárhelyszolgáltatások segíthetnek a vállalkozásoknak leküzdeni a nyílt forráskódú platformok használatából fakadó kihívásokat.
 • A zárt forráskódú kereskedelmi platformok kényelmet és egyszerű használatot kínálnak, de korlátozott testreszabással és többletköltségekkel is rendelkeznek.
 • A népszerű zárt forráskódú e-kereskedelmi lehetőségek közé tartozik a Shopify, a Wix, a BigCommerce, a Square Online és a Squarespace.

Mi az a nyílt forráskódú e-kereskedelem?

A nyílt forráskódú e-kereskedelem olyan szoftverekre vonatkozik, amelyek ingyenesen letölthetők, módosíthatók és használhatók. Gyakran olyan licencek alatt terjesztik, mint a GNU General Public License vagy MIT License, és teljes hozzáférést biztosít a szoftver forráskódjához.

A nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformok előnyei

A nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformok számos előnnyel rendelkeznek. Így segítik online vállalkozását rugalmasságban és költségmegtakarításban:

 1. Testreszabhatóság: A nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformok különböző harmadik féltől származó alkalmazásokkal, fizetési átjárókkal és szállítási szolgáltatókkal integrálhatók. Személyre szabhatja őket kiegészítőkkel és egyéni kóddal.
 2. Biztonság és átláthatóság: A nyílt forráskódú szoftvereket szakértői felülvizsgálatnak vetik alá a biztonság érdekében. Megvizsgálhatja a kódbázist, hogy azonosítsa a lehetséges sebezhetőségeket, és biztonsági intézkedéseket hajtson végre ügyfelei védelmében.
 3. Skálázhatóság: Az olyan nyílt forráskódú e-kereskedelmi szoftverek, mint a Magento, nagy mennyiségű online forgalmat képesek kezelni, és támogatják az összetett integrációkat. Lehetővé teszik vállalkozása korlátozások nélküli növekedését és fejlődését.
 4. Tulajdonjog és függetlenség: A nyílt forráskódú e-kereskedelmi megoldások teljes tulajdonjogot és irányítást biztosítanak üzlete felett. Licenceik lehetővé teszik az online áruház módosítását és méretezését, hogy lépést tartson az ügyfelek igényeivel.
 5. Alacsony költségű: A nyílt forráskódú platformok ingyenesen használhatók. Csak egy szerveren kell tárolnia a használatuk megkezdéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy az üzleti tőkét más szempontokra, például marketingre és készletvásárlásra irányítsa.
 6. Fejlesztői közösségi támogatás: A nyílt forráskódú projektek mögött fejlesztők, tervezők és felhasználók aktív közösségei állnak. Együtt együttműködnek, hozzájárulnak és támogatást nyújtanak, így értékes szakértelem-hálózatot hoznak létre, amelyhez költség nélkül hozzáférhet.

A nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformok hátrányai

Bár a nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformok számos előnnyel járnak, vannak hátrányai is. Íme néhány hátrány, amelyet figyelembe kell vennie:

 1. A beállítás bonyolultsága: A nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformok általában önkiszolgálók. Néhány, például a Magento, beállításához és használatához műszaki szakértelem szükséges. Vagy saját maga tárolhatja őket egy szerveren, vagy válasszon felügyelt tárhelyszolgáltatót az üzletének tárolására, biztosítására és karbantartására.
 2. Biztonsági kockázatok: A nyílt forráskódú szoftverek karbantartásának és biztonságának felelőssége gyakran az azt használó vállalkozást terheli. Így megfelelő biztonsági intézkedések nélkül kiszolgáltatottak lehetnek a biztonság megsértésével szemben.
 3. Támogatás hiánya: A nyílt forráskódú platformok ritkán nyújtanak technikai támogatást. Ha a dolgok rosszul mennek, közösségi fórumokra és online dokumentációra kell hagyatkoznia, vagy fejlesztőket kell felvennie, hogy segítsenek a problémák elhárításában.
Olvasni:  Mi az az LMS? Hogyan válasszuk ki a megfelelő LMS-t...

Megfontolandó nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformok

Most, hogy megértette a nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformokat, valamint azok előnyeit és hátrányait, nézzük meg azokat a legnépszerűbb nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformokat, amelyeket érdemes megfontolni egy online áruház létrehozásához.

Magento nyílt forráskódú

A Magento Open Source az egyik legerősebb és leggazdagabb nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform. Moduláris felépítése lehetővé teszi online áruházának testreszabását, hogy illeszkedjen a márka jövőképéhez és üzleti igényeihez.

A Magento legjobb része az, hogy hihetetlenül méretezhető. Akár néhány ezer terméket ad el, akár milliókat, a Magento katalóguskezelő rendszere könnyedén kezeli raktárkészletét, nyomon követi a készletszinteket és kezeli az összetett termékkonfigurációkat.

A Magento fejlett funkcióinak hátránya, hogy a beállításhoz és karbantartáshoz műszaki szakértelmet igényel. Bár nem kell PHP fejlesztőnek lenni a Magento használatához, a parancssori ismeretekre van szükség az olyan feladatokhoz, mint a bővítmények telepítése és frissítése.

A legjobb nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform: Webáruházak nagy katalógusokkal és összetett testreszabási igényekkel.

Key Magento nyílt forráskódú funkciók:

 • Erőteljes kereső.
 • Több forrásból álló készletkezelés.
 • Rugalmas katalógus és kosár árszabályok.
 • Kódmentes oldalkészítő eszköz.
 • Többnyelvű, több pénznem és több bolt támogatása.

Magento nyílt forráskódú ár: A Magento közösségi kiadása ingyenesen letölthető és használható. A kezelt Magento tárhelycsomagok havi 62 dollártól indulnak, a kedvezmények előtt.

WooCommerce

A WooCommerce egy nyílt forráskódú bővítmény, amely e-kereskedelmi funkciókat ad a WordPress-alapú webhelyekhez. Hihetetlenül felhasználóbarát, és néhány kattintással bármely WordPress webhelyre telepítheti.

A telepítést követően a WooCommerce a WordPress webhelyeket online üzletekké alakítja készlet-, ügyfél- és fizetéskezelő eszközökkel. Lehetővé teszi a WordPress kód nélküli blokkszerkesztésének kihasználását egy teljesen testreszabott online áruház felépítéséhez.

A WooCommerce meglehetősen egyszerű kialakítású. A hatalmas WordPress ökoszisztémának köszönhetően azonban ingyenes vagy fizetős bővítmény segítségével új funkciókat adhat hozzá, vagy bővítheti a meglévőket.

Használhat például egy fizetős bővítményt, például a Kadence Shop Kit-et, hogy variációs színmintákat, egyéni fizetési mezőket és feltételes bevásárlókosár-szalaghirdetéseket adjon az üzletéhez, vagy tagsági oldallá alakítsa azt egy ingyenes bővítménnyel, például a Tartalom korlátozásával.

Ez a legjobb része a WooCommerce használatának. Lehetővé teszi egy teljesen testreszabott online áruház felépítését anélkül, hogy megtanulna kódolni vagy fejlesztőt kellene felvennie.

A legjobb nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform: Online vállalkozások, akik rugalmas és felhasználóbarát e-kereskedelmi megoldást keresnek.

A WooCommerce legfontosabb funkciói:

 • Részletes jelentéskészítés és elemzés.
 • Testreszabható design és témák.
 • Termékmenedzsment és készletkövetés.
 • Nemzetközi támogatás több pénznemben és nyelven.
 • Biztonságos fizetési feldolgozás.

WooCommerce ár: Ingyenesen letölthető és használható. A kezelt WooCommerce tárhelycsomagok havi 15,83 USD-tól kezdődnek, ha évente fizetik.

OpenCart

Az OpenCart egy sokoldalú e-kereskedelmi platform, amely rengeteg olyan funkciót tartalmaz, mint a Magento, de könnyű és könnyen használható, mint a WooCommerce. Tökéletes megoldás a kis- és közepes méretű, közvetlen fogyasztókhoz (DTC) márkák számára.

Az OpenCart az egyetlen nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformok egyike, amely beépített affiliate marketing modult kínál. Lehetővé teszi egyéni társult programok létrehozását az egyes termékek és teljes termékkategóriák népszerűsítésére harmadik féltől származó kiegészítő vagy egyéni kód nélkül.

Az OpenCart másik egyedülálló tulajdonsága az integrált jutalomprogram eszköz, amely segít növelni az ügyfelek lojalitását és ösztönzi az ismételt vásárlásokat. Támogatja a kedvezményeket, kuponokat és különleges ajánlatokat is, amelyek segíthetnek a konverziók növelésében.

Az OpenCart nem kínál alacsony készletű riasztásokat és több forrásból származó készlettámogatást, amelyek elengedhetetlenek a több helyen raktárral rendelkező DTC-márkák számára. De ha nincs szüksége ezekre a funkciókra, az OpenCart kiváló választás, amely hatékony marketingeszközöket kínál.

A legjobb nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform: Kis- és közepes méretű DTC-vállalkozások, amelyeknek egyszerű és könnyen használható platformra van szükségük fejlett marketingképességekkel.

Az OpenCart legfontosabb funkciói:

 • Modulkezelő eszköz.
 • Affiliate marketing modul.
 • Integrált biztonsági mentési eszköz.
 • 1000+ ingyenes és fizetős sablon.
 • Fizetős hozzáférés az ügyfélszolgálathoz.
Olvasni:  8 tipp, hogyan lehet befolyásolókat vendégként közzétenni a blogodon

OpenCart ár: Az OpenCart ingyenesen letölthető és használható. Az OpenCart Cloud csomag havi 59 dollártól indul.

PrestaShop

A PrestaShop egy megfizethető, nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform, amelyet több mint 290 000 webhely az interneten. Könnyű, felhasználóbarát, és kiváló alternatívája a WooCommerce-nek, különösen azok számára, akik még soha nem használták a WordPress-t.

A PrestaShop mindent biztosít a termékkezelési eszközöktől kezdve az integrált fizetési átjárókon és a marketingeszközökön keresztül egy felhasználóbarát adminisztrációs panellel, hogy leegyszerűsítse az üzlet beállítását és kezelését. Számos SEO-barát funkciót is kínál, amelyek segítségével forgalmat irányíthat online boltjába.

Bár a PrestaShop alapértelmezett keresőmotorja és fizetési élménye nehézkes, fizetős kiegészítőkkel javíthatja azokat. Ha rugalmas költségvetéssel rendelkezik, és nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformra van szüksége, amely leegyszerűsíti a GDPR-megfelelést, a PrestaShop tökéletes lesz az Ön számára.

A legjobb nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform: Induló vállalkozások és kisvállalkozások, akik funkciókban gazdag és méretezhető e-kereskedelmi megoldást keresnek GDPR-megfelelő eszközökkel.

A PrestaShop legfontosabb jellemzői:

 • Elfogyott üzenetek testreszabása.
 • Több pénznem és több nyelv támogatása.
 • GDPR megfelelés.
 • Kedvezménykódok és korlátozott idejű ajánlatok.
 • Facebook és Instagram integráció.

PrestaShop ár: A PrestaShop ingyenesen letölthető és használható. A kezelt PrestaShop tárhelycsomag havi 6 dollártól indul.

Shopware

A Shopware egy méretezhető nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform, amely a Symfony-t használja a háttérben, és a modern technológiákat, például a Twig-et és a Vue.js-t az előtérben. Támogatja a GraphQL-t, a Node.js-t és a Dockert is a fej nélküli üzletek építéséhez.

A Shopware teljesen új szintre emeli a személyre szabott ajánlásokat. Lehetővé teszi élő videóesemények létrehozását, amelyek segítségével ügyfelei harmadik féltől származó eszközök használata nélkül találhatják meg a megfelelő termékeket. Ez az egyik legjobb módja a konverziók számának növelésének, miközben az ügyfelek hűségét ösztönzi.

A Shopware tanulási görbéje meredekebb, mint az olyan megoldások, mint a WooCommerce és az OpenCart. De olyan fejlett funkciókat is kínál, mint például az e-kereskedelmi automatizálás-készítő, amellyel automatizálhatja az olyan feladatokat, mint az egyéni rendelés-teljesítési folyamatok és a rendelésspecifikus termékdokumentációk létrehozása.

A legjobb nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform: EU-beli közép- és nagyvállalkozások, amelyeknek platformra van szükségük a fej nélküli vagy összeállítható kereskedelmi megvalósításokhoz.

A Shopware legfontosabb jellemzői:

 • AI eszköz termékleírások írásához.
 • Automatizálási építőeszköz.
 • Szabályalapú szállítás, fizetés, árak és promóciók.
 • Élő videó események az ügyfelek számára.
 • B2B funkciók, mint például a felhasználói szerepkör kezelése és az ügyfélspecifikus árak.

Bolti ára: Ingyenesen letölthető és használható. A menedzselt Shopware tárhelycsomag havi 12 dollártól indul.

Spree kereskedelem

A Spree Commerce egy nyílt forráskódú fej nélküli e-kereskedelmi platform, amely Ruby on Rails használatával készült. Kivételesen integrálható a Next.js Commerce és a Vue Storefront rendszerrel, és lehetővé teszi ultragyors fej nélküli üzletek építését.

A Magentohoz hasonlóan a Spree Commerce is az Elasticsearch segítségével hatékony keresőmotort biztosít, amely több millió SKU-t képes kezelni. Ez egy lépéssel tovább megy azáltal, hogy lehetővé teszi keresőmotorjának konfigurálását, hogy olyan kifejezések alapján javasoljon termékeket, amelyeket az ügyfelek beírnak a keresőmezőbe.

A Spree Commerce leegyszerűsíti a PCI megfelelést 144 fizetési lehetőség támogatásával, beleértve a vásárlás most, fizessen később (BNPL) megoldásokat, mint például az Afterpay és a pénztárcákat, mint az Apple Pay és az Amazon Pay. Még azt is lehetővé teszi, hogy előfizetéseket állítson be harmadik féltől származó eszközök használata nélkül.

Bár a Spree Commerce tökéletes a gyorsan betöltődő online áruházak felépítéséhez, a beállításához és használatához műszaki szakértelemre van szükség. Kiváló alternatíva a Magento és a Shopware számára, de nem alkalmas kezdőknek vagy alapvető szükségletekkel rendelkező kisvállalkozásoknak.

A legjobb nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform: Közép- és nagyvállalatok, amelyeknek fej nélküli és PWA képességekre van szükségük.

Key Spree Commerce funkciók:

 • Termékajánló és személyre szabott eszközök.
 • Egyszerű áruvisszaküldési engedély létrehozása.
 • Omnichannel és nemzetközi értékesítés.
 • A/B tesztelés.
 • A közösségi média integrációi.

Spree Kereskedelmi ár: Ingyenesen letölthető és használható. A menedzselt Spree Commerce tárhelycsomagok körülbelül havi 6 dollártól indulnak.

Drupal kereskedelem

A Drupal Commerce egy nyílt forráskódú keretrendszer, amely e-kereskedelmi funkciókat ad a Drupal-alapú webhelyekhez, akárcsak a WooCommerce a WordPress esetében.

Olvasni:  10 legjobb webhely szabadúszó írói munkákhoz

A Drupal Commerce egy robusztus API-val érkezik, amely lehetővé teszi harmadik féltől származó integrációk létrehozását közösségi média platformokkal, fizetési átjárókkal, CRM-ekkel és teljesítési szolgáltatásokkal. Ráadásul az API teljes mértékben bővíthető, így egyéni megoldásokat készíthet online vállalkozása számára.

A Drupal erőteljes Search API-jának köszönhetően a Drupal Commerce keresőjében hozzáférhet a fazettált szűréshez és kategóriaböngészéshez. Egyéni keresési felületet is létrehozhat online áruháza számára harmadik féltől származó megoldások, például a Solr vagy az Elasticsearch segítségével.

Bár a Drupal Commerce sokban hasonlít a WooCommerce-hez, nem annyira felhasználóbarát. De ha már a Drupalt használja tartalomkezelő rendszerként, otthon érezheti magát a Drupal Commerce szolgáltatásban.

A legjobb nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform: Drupalt használó vállalatok, amelyeknek szükségük van az e-kereskedelmi funkciók zökkenőmentes integrációjára.

A Drupal Commerce legfontosabb funkciói:

 • API-első tervezés.
 • Dinamikus termékoldalak.
 • Integráció 100+ fizetési átjáróval.
 • Amerikai, kanadai, svájci és uniós adószabályok.
 • Erőteljes kereső.

Drupal kereskedelmi ár: Ingyenesen letölthető és használható. A felügyelt Drupal Commerce tárhelycsomagok körülbelül havi 12 dollártól kezdődnek.

Zárt forráskódú e-kereskedelmi alternatívák

A nyílt forráskódú platformokkal ellentétben a zárt forráskódú platformok kényelmet és egyszerű használatot kínálnak. Bár bizonyos korlátokkal és többletköltséggel járnak, nagyszerű alternatívái lehetnek a nyílt forráskódú platformoknak, ha azt szeretné, hogy egy online áruház gyorsan működjön.

Íme egy gyors összefoglaló a nyílt forráskódú platformok legjobb zárt forráskódú alternatíváiról.

Shopify

Több mint használta 4,1 millió élő webhelyA Shopify a világ legnépszerűbb e-kereskedelmi platformja egyetlen egyszerű okból: akár professzionális webfejlesztő vagy, akár HTML- és CSS-ismeretekkel nem rendelkező egyéni vállalkozó vagy, a Shopify kínál valamit az Ön számára.

A Shopify témák és alkalmazások széles választékát kínálja, hogy segítsen kód nélkül létrehozni egy online áruházat. Ha pedig további testreszabási lehetőségekre vágyik, akkor egyéni alkalmazásokkal és metamezőkkel bővítheti kialakítását és funkcionalitását.

Hátránya, hogy a Shopify drága. A havi előfizetési díjakon felül további díjakat számít fel a harmadik fél fizetési átjáróinak használatáért. Ha azonban a költség nem számít számodra, a Shopify kiváló platform egy online áruház felépítéséhez.

A legjobb zárt forráskódú e-kereskedelmi platform ehhez: Dropshipperek és egyéni vállalkozók, akik szeretnének elvándorolni a harmadik felek piactereiről, például az Amazon és az Etsy.

A Shopify legfontosabb funkciói:

 • Fogd és vidd tervezési szerkesztés.
 • Többnyelvű kirakatok.
 • Mobilalkalmazás alapvető háttér-adminisztrátori feladatokhoz.
 • Értékesítési pont (POS) rendszer offline üzletekhez.
 • Személyre szabható pénztár.

Shopify ár: A tervek havi 39 USD-tól kezdődnek, vagy havi 29 USD-tól, ha évente fizetik, a legfeljebb két alkalmazotti fiókkal és alapvető jelentésekkel rendelkező üzletek esetében.

Wix

A Wix egy webhelykészítő, amely segít vonzó online áruházak létrehozásában műszaki ismeretek nélkül. Felhasználóbarát drag and drop felületet kínál, és kezeli a tárhely-, biztonsági- és szoftverfrissítéseket, így Ön az online áruház működtetésére összpontosíthat.

A Wix egy meglehetősen alapvető funkciókészlettel rendelkezik, amely nem támogatja a csoportosított termékeket, és termékenként legfeljebb 1000 variáció létrehozását teszi lehetővé. Ezek a korlátozások szándékosak, hogy a Wix-felhasználók számára egyszerűek legyenek a dolgok.

A Wix kiváló választás, ha el szeretne távolodni a harmadik felek piactereiről. Integrálódik több értékesítési csatornával, mint például az Amazon, az eBay és a Facebook, és tökéletes platform az online márka felépítéséhez.

A legjobb zárt forráskódú e-kereskedelmi platform ehhez: Rendezvénycégek, kis árukészlettel rendelkező luxusüzletek és online eladók, akik szeretnének elvándorolni a harmadik felek piactereiről.

A Wix legfontosabb funkciói:

 • Többcsatornás értékesítés.
 • Határokon átnyúló értékesítés lokalizációs lehetőségekkel.
 • 80+ fizetési megoldás.
 • Szállítási és járdamenti átvételi lehetőség.
 • Mobil POS rendszer.

Wix ár: Az e-kereskedelmi csomagok havi 27 USD-tól kezdődnek, ha évente fizetik.

BigCommerce

A BigCommerce egy felhő alapú e-kereskedelmi platform, amely méretezhetőségéről és rugalmasságáról ismert. Nyílt SaaS-megközelítést alkalmaz, hogy a nyílt forráskódú platform rugalmasságát kínálja a SaaS-platformok egyszerű használatával és kényelmével.

A BigCommerce számos funkciót kínál, például termékkezelést, készletkövetést, fizetési átjáró-integrációkat és marketingeszközöket. De korlátozza a termékszűrést, és a Google a legdrágább tervére tekinti át az integrációt.

A BigCommerce az előfizetési tervet az online áruház éves értékesítési forgalmának megfelelően is módosítja. Tehát ha előfizetett a legolcsóbb csomagjukra, de évi 500 000 dolláros forgalmat bonyolít le, akkor arra kényszerítik, hogy frissítsen a havi 399 dolláros csomagra.

Olvasni:  Mennyibe kerül egy weboldal 2024-ben?

A BigCommerce azonban kiváló SaaS-platform a többszállítós B2B vállalkozások számára. Nem számít fel tranzakciós díjat a harmadik fél fizetési átjáróinak használatáért, és könnyedén skálázhatja vállalkozását.

A legjobb zárt forráskódú e-kereskedelmi platform ehhez: B2B vállalkozások, amelyek több csatornán keresztül értékesítenek.

A BigCommerce legfontosabb funkciói:

 • Fogd és vidd üzletépítő.
 • Korlátlan számú termékválaszték és -változat.
 • Fejlett készletkezelés.
 • Vevőcsoportok és szegmentálás.
 • Valós idejű szállítási árajánlatok.

BigCommerce ár: A tervek havi 29 USD-tól kezdődnek, ha évente fizetik, és az éves online eladásai alapján skálázódnak.

Square Online

A Square Online egy teljesen hosztolt e-kereskedelmi platform, amelyet a Square, egy népszerű fizetésfeldolgozó és üzleti megoldásokat kínáló cég kínál. Kiváló azok számára, akik szeretnének online értékesítést kezdeni, de nincs technikai tapasztalatuk.

A Square Online használata rendkívül egyszerű. Egyesíti az online áruházat a hagyományos üzlettel, a közösségi média áruházzal és a mobillal, hogy segítsen a termékek zökkenőmentes értékesítésében minden csatornán.

A Square Online egyik legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszi a termékleadások, kedvezmények és gyorsértékesítések automatizálását. Szalaghirdetéseket és felugró figyelmeztetéseket is hozzáadhat, hogy hírverést keltsen a termékbevezetés körül.

Noha a Square Online számos hasznos funkciót kínál, nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás, ha speciális testreszabást szeretne. Alapvető tervezési képességei ideálisak azoknak a kezdőknek, akik egyéni funkciók nélkül szeretnének e-kereskedelmi üzletet építeni.

A legjobb zárt forráskódú e-kereskedelmi platform ehhez: korlátozott készlettel rendelkező éttermek és kiskereskedők, akiknek egyszerű online áruházra van szükségük.

Key Square Online funkciók:

 • Kódmentes webhelykészítő SEO eszközökkel.
 • Átvétel az üzletben és a járdán.
 • Korlátlan számú termék, akár ingyenes csomaggal is.
 • Lead-befogó formák.
 • Automata adó kalkulátor.

Square Online ár: Ingyenes Square márkajelzéssel és korlátozott funkciókkal. A fizetett csomagok havi 29 dollártól kezdődnek, ha évente számlázzák.

Squarespace

A Squarespace egy e-kereskedelmi webhely-készítő, amely lehetővé teszi, hogy professzionálisan tervezett üzleteket készítsen kód nélkül. Világszínvonalú tervezők által létrehozott sablonok sorát kínálja, amelyeket egy egyszerű fogd és vidd eszközzel testre szabhat.

A Squarespace előnyben részesíti az egyszerűséget, mivel lehetővé teszi a termékek értékesítését és a rendelések teljesítését rugalmas fizetési oldallal, többféle fizetési móddal és szállítási lehetőséggel. Lehetővé teszi előfizetések, digitális termékek és fizikai termékek értékesítését is az iOS-eszközökhöz készült POS-alkalmazásával.

Ha fejlett funkcionalitást vagy további testreszabási lehetőségeket keres, a Squarespace nem az Ön számára való platform. De ha egy egyszerű platformra van szüksége, amely lehetővé teszi az online értékesítést gyorsan és egyszerűen, a Squarespace megfelelő választás lehet.

A legjobb zárt forráskódú e-kereskedelmi platform ehhez: Etsy üzlettulajdonosok és digitális termékeket árusító e-kereskedelmi vállalkozások.

A Squarespace legfontosabb jellemzői:

 • Rugalmas merchandising.
 • Egyedi termékcímkék.
 • Több szállítási lehetőség.
 • Minimalista fizetés a Stripe, Paypal, Apple Pay és Afterpay támogatással.
 • Hasznos e-mail marketing eszközök.

Squarespace ár: Az e-kereskedelmi csomagok évi 27 dollártól kezdődnek.

Összegzés: a nyílt forráskódú e-kereskedelem jövője

Az olyan zárt forráskódú platformok, mint a Shopify és a BigCommerce, kényelmet és egyszerű használatot kínálnak, de drágák és korlátozóak.

Ezzel szemben a nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformok számos előnnyel járnak.

Lehetővé teszik, hogy egyedi vásárlási élményeket hozzon létre, miközben megőrzi az ellenőrzést az online áruház és az üzleti adatok felett.

A nyílt forráskódú platformok elősegítik az együttműködést és az innovációt, amelyek segítenek relevánsnak maradni az online kereskedelem folyamatosan fejlődő világában.

Ha a szerver beállításával és karbantartásával kapcsolatos gondok nélkül szeretne webáruházat üzemeltetni, fontolja meg a menedzselt tárhely használatát a Hostinger segítségével.

Felügyelt hosting szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek lehetővé teszik, hogy online áruházat építsen olyan nyílt forráskódú megoldásokkal, mint a Magento és a WooCommerce.

Más platformot szeretne használni? Semmi gond. Felügyelt felhőtárhely szolgáltatásunkkal létrehozhat egy Shopware, Spree Commerce vagy bármilyen más platform által működtetett online áruházat.

Készen áll arra, hogy megtapasztalja a Hostinger hosting nyújtotta kényelmet? Böngésszen terveink között, és kezdje el még ma.

Új publikációk:

Ajánlott