A 12 legjobb WordPress bővítmény, amelyre a blogodnak feltétlenül szüksége van

Tartalomjegyzék

  • A 12 legjobb WordPress bővítmény
  • Kulcs elvitelek
  • Következtetés
  • GYIK

Milyen lenne egy WordPress-webhely a legjobb WordPress-bővítmények telepítése nélkül? Valójában a WordPress elsöprő népszerűsége nagymértékben a vele együtt fejlődő bővítmények világának tudható be. Több mint 50 000 bővítmény érhető el a WordPress beépülő moduljainak könyvtárában, valamint több ezer bővítmény harmadik felek webhelyein. Nem csoda, hogy a rengeteg lehetőség közül a webhelytulajdonosok és a fejlesztők nehézségekbe ütköznek a megfelelő kiválasztásában?

Bár nem könnyű kiválasztani a megfelelő beépülő modulokat webhelyéhez, meg kell győződnie arról, hogy a legjobb döntéseket hozza meg webhelye sebességének, biztonságának és használhatóságának javítása érdekében. A jó hír az, hogy ezzel az útmutatóval segítünk ebben. Az alábbiakban felsoroljuk a jelenleg elérhető legjobb WordPress beépülő modulokat, amelyek szinte bármely WordPress webhely hasznára válhatnak.

Tehát akár élő csevegéssel, üdvözlő üzenetekkel vagy gyors oldalbetöltési időkkel szeretné csábítani látogatóit, az itt található bővítmények minden igényt kielégítenek. Olvasson tovább.

A 12 legjobb WordPress bővítmény

1. Kapcsolatfelvételi űrlap 7

Forrás

A KoMarketing 2015-ös felmérésében a válaszadók 44%-a nyilatkozott úgy, hogy azért hagyott el egy szállítói webhelyet, mert nem volt elérhető rajta elérhetőség. Az Ön elérhetőségei létfontosságú szerepet játszanak a bizalom és a hitelesség kialakításában márkája iránt. Bár ez alapvető elem, a válaszadók 51%-a nyilatkozott úgy, hogy a legtöbb általa meglátogatott céges webhelyen nem volt elérhető elérhetőség.

Szerencsére a 7-es kapcsolatfelvételi űrlap segítségével könnyedén elhelyezheti kapcsolatfelvételi adatait. Ez az egyik leggyakrabban használt ingyenes WordPress bővítmény, több mint 1 millió aktív telepítéssel. A bővítmény rendkívül egyszerűvé teszi a kapcsolatfelvételi űrlapok létrehozását egyszerű testreszabással, Akismet spamszűréssel és CAPTCHA-val. Hihetetlen népszerűsége a mieink élére helyezi a WordPress bővítmények listája.

2. Mit tenne Seth Godin?

Forrás

A mai fogyasztók elégedettségének megőrzése kihívás! A cégek ezért igyekeznek vonzó online élményeket teremteni ügyfeleik számára, például releváns üzenetekkel üdvözölni őket korábbi böngészési szokásaik és vásárlási szokásaik alapján. Azok a cégek, amelyeknek ez sikerül, tartós kapcsolatokat építhetnek ki ügyfeleikkel. Ezenkívül a személyre szabott élmény révén az ügyfelek azonnal kapcsolatba léphetnek a márkával.

A legegyszerűbb módja annak, hogy személyre szabott élményt kínáljon látogatóinak, ha másként kezeli őket, és úgy kezeli őket, mintha különlegesek lennének, mert azok. A What Will Seth Godin Do plugin pontosan ebben segít. És ezért tartják az egyik legjobb WordPress bővítménynek a blogokhoz.

Olvasni:  Sémajelölés – Útmutató kezdőknek a strukturált adatokhoz

Lehetővé teszi, hogy személyre szabott üdvözlő üzenetet jelenítsen meg webhelye látogatói számára, és kiválaszthatja az üzenet időtartamát és elhelyezését. Használható arra is, hogy további információkat nyújtson, és az első alkalommal látogatók otthon érezzék magukat. Ezek a különleges üdvözletek elég erősek ahhoz, hogy lenyűgözzék látogatóit, és hűséges vásárlókká váljanak.

3. Google Analytics Dashboard for WordPress

Forrás

A Google Analytics a legjobb ingyenes elemző eszköz, amelyhez a marketingszakemberek hozzáférhetnek. Valójában ez az egyik legfontosabb bővítmény a WordPress-bővítmények listáján. Lehetővé teszi a marketingesek és a webhelytulajdonosok számára, hogy betekintést nyerjenek látogatóikba, és elemezzék viselkedésüket, segítve őket az ügyfélélmény javítását célzó stratégiai döntések meghozatalában.

Ha azonban minden nap külön bejelentkezik a műszerfalra, akkor az Ön idejében étkezhet. Mi a helyzet egy WordPress irányítópulttal, amely gyors áttekintést nyújt a webhelyéhez kapcsolódó összes fontos statisztikáról? Nos, a Google Analytics Dashboard for WordPress pontosan ezt teszi.

Egyszerű GA-jelentéseket jelenít meg, amelyek tartalmazzák a visszafordulási arányokat, az organikus keresést, a munkamenetenkénti oldalakat és egyéb statisztikákat. Ezenkívül praktikus diagramokat is tartalmaz, amelyek segítségével láthatja, hogyan teljesítenek a különböző forgalmi csatornák.

Ami még jobb, hogy valós időben láthatja webhelye látogatóinak viselkedését.

4. W3 teljes gyorsítótár

Forrás

A lassan betöltő webhelyek hihetetlenül frusztrálóak. Egyetlen felhasználó sem akar megvárni egy webhely betöltődését. A KISSmetrics kiderítette, hogy a betöltési idő egy másodperces késése is 7%-kal csökkentheti a konverziókat az e-kereskedelmi webhelyeken.

A W3 Total Cache, egy WordPress beépülő modul, amely kiküszöböli a redundáns adatok újratöltésének szükségességét a felhasználók böngészőjében, rendkívül hasznosnak tekinthető nehéz webhelyeken. Automatikusan statikus gyorsítótárat hoz létre minden oldalhoz, hogy biztosítsa, hogy minden egyes kérelemnél dinamikusan töltődjön be.

A szerver erőforrások csökkentésével jelentősen csökkenti az oldalak betöltési idejét. A W3 Total Cache integrálható a Content Delivery Networks szolgáltatással is, hogy csökkentse az oldal betöltési idejét.

A W3 Total Cache beállítása meglehetősen bonyolult, és az első telepítés akár 30 percet is igénybe vehet. Webhelye azonban azonnal betöltődik, miután beállította. Az eredmény? Arra késztetheti az embereket, hogy a webhelyén maradjanak, és növelheti a keresőmotorok rangsorát. És mivel az online jelenléttel rendelkező vállalkozások már felismerték, hogy az emberek figyelme az idő múlásával csökken, a W3 Total Cache az egyik a legnépszerűbb WordPress bővítmények iparágak között.

5. WP Smush.it

Forrás

A webhely optimalizálása magában foglalja a terjedelmes képek méretének csökkentését vagy az ilyen képek számának csökkentését. Egy Adobe-felmérésben a válaszadók 39%-a mondta azt, hogy nem foglalkozna egy weboldallal, ha annak képei nem töltődnek be elég gyorsan.

Olvasni:  Hogyan csinálj Twitter-vihart a TwitterX-en, és szerezz láthatóságot

Ez a WordPress beépülő modul lényegében eltávolítja a felesleges információkat a képekből a gyorsabb betöltődés érdekében. Ennek eredményeként a méretük a minőség romlása nélkül csökken.

A bővítmény által kínált tömeges smush funkció akár 50 kép egyidejű feldolgozását is segíti. Az automatikus smush beállítható annak biztosítására, hogy minden kép átméretezésre, optimalizálásra és feltöltésre kerüljön az Ön igényei szerint. Nagyszerű funkcióival és testreszabhatóságával a WP Smush.it a legjobbnak bizonyul WordPress SEO bővítmény nagy képekkel rendelkező webhelyekhez.

6. WPtouch Mobile Plugin

Forrás

A mobilbarát webhely már nem választás; ez követelmény. Végül, három percből kettő Az online idő nagy részét most mobileszközökön töltik. Éppen ezért a WPtouch Mobile, egy bővítmény, amely mobilbaráttá teheti a WordPress webhelyeket, elengedhetetlen kelléke webhelyének. A legjobb élmény érdekében azonban fontolja meg a fizetős verzióba való befektetést.

Ez a beépülő modul nagyszerű, ha nem rendelkezik reszponzív WordPress témával, vagy nem szeretné, hogy webhelyét újratervezzék pusztán a reszponzivitás elérése érdekében. Ezzel az eszközzel kódok hozzáadása nélkül módosíthatja a színeket, a betűtípusokat, a navigációs menüket és a mobilwebhelyek egyéb funkcióit. Mi más? Kiváló támogatást is kínál.

7. Megszakadt link-ellenőrző

Forrás

A megszakadt linkek gyakori problémát jelentenek a blogtulajdonosok számára. Egy weboldal átlagos élettartama 100 nap. Ezért nem szokatlan, hogy 404-es hibát jelez a hivatkozó linkjeinél. De ezek a hibás hivatkozások gyakran rossz felhasználói élményt eredményeznek. Az olvasók csalódottnak érzik magukat, amikor egy külső hivatkozáson keresztül tovább akarnak vizsgálni egy témát, de a másik oldalon hibaüzenetet találnak.

Mit szólna egy bővítményhez, amely jelentheti a webhelyén lévő hibás hivatkozásokat? Nos, a Broken Link Checker elvégzi ezt Ön helyett. Ez a WordPress beépülő modul figyeli az oldalakon, egyéni mezőkben, blogtekercsekben és bejegyzésekben lévő linkeket. Kiválaszthatja a hivatkozások megfigyelési időszakát. Ezt követően e-mailben vagy az irányítópulton értesítjük a hibás linkekről.

Minden meghibásodott linkhez javaslatokat is kap. Az irányítópult lehetővé teszi a hibás hivatkozások frissítését anélkül, hogy mindegyiket külön meglátogatná. Ezzel a csodálatos képességgel a Broken Link Checker az egyik legjobb WordPress SEO beépülő modul.

8. CrazyEgg Heatmap Tracking

Forrás

A közönség viselkedésébe, a hivatkozási forrásokra és a népszerű oldalakra való betekintéshez az adatok varázslatosan működnek. A hőtérképek azonban jobb módszer annak meghatározására, hogy a látogatók hogyan látják webhelyét.

A CrazyEgg az egyik legszélesebb körben használt hőtérkép eszköz a piacon. Tehát, ha ingyenesen használható terméket keres, akkor a CrazyEgg a választása. A WordPress egyik legnépszerűbb beépülő modulja az, hogy lehetővé teszi több webhely nyomon követését egyetlen fiókkal.

Olvasni:  A WordPress bejelentkezési oldal megváltoztatása & URL

9. Jobb kattintás a tweethez

Forrás

Növelheti a felhasználók elköteleződését, ha egyszerűen lehetővé teszi látogatóinak, hogy jobban belekössenek a tartalomba. Ez végül csökkenti a visszafordulási arányt, és növeli a webhely elérését.

A kérdés most az: „Hogyan ösztönözzük a részvételt?” Nos, ezt úgy teheti meg, hogy kattintható, kattintható tweet-részleteket hoz létre a tartalomban. A Better Click to Tweet WordPress bővítmény pedig megkönnyíti a kiemelt szövegek „tweetelhetővé” tételét egy egyszerű rövid kóddal.

Nos, milyen előnyökkel jár? Azáltal, hogy növeli azoknak a számát, akik tweetelnek a tartalmadról.

10. WP élő chat támogatás

Forrás

Az élő chat az egyik legegyszerűbb módja az ügyfelek elégedettségének biztosításának. Egy tanulmány szerint az ügyfelek 73%-a hisz az élő chat egy céggel a kommunikáció legjobb módja. Ennélfogva jobbnak tekinthető az ügyfélszolgálat és szolgáltatási technikák egyéb formáinál, mint például az e-mail és a telefon.

Az élő csevegés engedélyezéséhez integrálhatja webhelyébe a WP Live Chat Support beépülő modult. Ez a bővítmény ideális kisvállalkozások számára, mivel ingyenes élő csevegést tesz lehetővé a webhely látogatóival.

Érdekes módon az élő csevegődoboz nem blokkolja a webhely egyetlen részét sem, mivel az mozgatható. Korlátlan számú egyidejű élő csevegést is kezdeményezhet a WP Live Chat támogatásával. A legjobb az egészben, hogy üzeneteket hagyhat látogatóinak, ha offline állapotban van.

11. P3 Profiler

Forrás

A beépülő modulok kétségtelenül nagyszerűek – lehetővé teszik további funkciók hozzáadását WordPress webhelyéhez. Azonban minden beépülő modul telepítésével a webhely teljesítménye kissé csökken, és szélsőséges esetekben a webhely összeomolhat.

Itt érdemes megemlíteni, hogy egy adott beépülő modulnak a webhely teljesítményére gyakorolt ​​hatása a beépülő modul kódolásától függ. És nagyon fontos tudni, hogy a beépülő modulok hogyan befolyásolják webhelye teljesítményét, és hogy okoznak-e problémákat.

A P3 Profiler teljesítményjelentést biztosít, amely bemutatja az egyes beépülő modulok relatív hatását az Ön webhelyére. Az idővonal információkat tartalmaz az egyes beépülő modulokról és áttekintést a lassan betöltő oldalakról. Ez segít megszüntetni azokat a beépülő modulokat, amelyek lelassítják webhelye teljesítményét. Tehát, ha a WordPress népszerű beépülő moduljait keresi, akkor ezt mindenképpen választja.

12. WooCommerce

Forrás

Nem beszélhetünk a WordPress beépülő modulokról a WooCommerce említése nélkül. Valójában a WooCommerce legyen az első választás, ha e-kereskedelmi üzletet szeretne indítani. Nincs más eszköz, amely biztosítja azt a teljes szolgáltatáscsomagot, amelyre egy online áruháznak szüksége van.

A WooCommerce nem korlátozza, hogy mit és mennyit adhat el. A fizetés online is történhet több fizetési átjárón keresztül, mint például a Stripe és a PayPal. Ezenkívül ez a bővítmény rendkívül felhasználóbarát. Ez azt jelenti, hogy a termékeire összpontosíthat, és a beépülő modul gondoskodik az e-kereskedelmi áruház üzembe helyezésének technikai szempontjairól. A bővítmény ingyenes verziója elérhető, a pro verzió pedig 79 dollártól kezdődik.

Olvasni:  A legjobb fej nélküli kereskedelmi megoldások 2024-re

Kulcs elvitelek

  • A bővítmények nagyban hozzájárulnak a WordPress népszerűségéhez.
  • A WordPress könyvtárában több mint 50 000 bővítmény található.
  • A beépülő modulok fokozhatják a felhasználók elköteleződését.
  • Segítségükkel nagyobb közönséget érhet el.
  • A legjobb WordPress beépülő modulok közé tartozik a Contact Form 7, a WooCommerce, a P3 Profiler, a WP Live Chat támogatás és hasonlók.

Következtetés

A beépülő modulok olyan egyszerűvé teszik a WordPress-webhelyek kezelését, hogy sokan csak a hatalmas bővítménykönyvtár miatt döntenek a WordPress mellett. És miért nem! Semmi olyan nincs, amit a webhelye ne tudna megtenni, ha a megfelelő beépülő modult telepítették. A bővítmények segítségével növelheti a forgalmat, lekötheti a felhasználókat e-mailes feliratkozási űrlapokon keresztül, és közösségi megosztási gombok hozzáadásával növelheti a webhely láthatóságát.

A beépülő modulok megkönnyítik a felhasználókkal való kapcsolatfelvételt, és növelik annak esélyét, hogy szélesebb közönséget érj el. És mivel a legjobb WordPress-bővítmények fenti listáját gondosan állítottuk össze, kétségek és félelmek nélkül használhatja a felsorolt ​​lehetőségeket, hogy elősegítse webhelye növekedését.

GYIK

1. Megérik a fizetős WordPress bővítmények?

A fizetős prémium bővítményeket csak akkor kell megvásárolni, ha szükséges. Számos nagyszerű ingyenes beépülő modult találhat, amelyek jobbak, vagy egyenrangúak a fizetőseknél

2. Okozhatnak problémákat a bővítmények a WordPress webhelyén?

A legtöbb plugin nem okoz komolyabb problémákat. Ha azonban webhelye nagy forgalmat vonz, akkor az adatbázis-vezérelt beépülő modulok problémákat okozhatnak, különösen, ha nem rendelkezik megfelelő szervererőforrásokkal.

3. Szükségem van beépülő modulokra a WordPress webhelyemhez?

A beépülő modulok segítségével új funkciókat adhat hozzá webhelyéhez. Például egy beépülő modulra lesz szükség a termékek értékesítéséhez vagy az adományok gyűjtéséhez. Tehát a beépülő modulok szükségesek ahhoz, hogy egy webhely bizonyos feladatokat hajtson végre. Beépülő modulok nélkül az ilyen feladatok elvégzéséhez meg kell írni vagy módosítani kell a webhely kódját.

4. Mi az A legjobb SEO bővítmény a WordPresshez?

Számos SEO bővítmény létezik, amelyeket beépíthet webhelyébe. A legnépszerűbbek közé tartozik a Yoast SEO, a The SEO Framework, a SEOPress, a Rank Math és így tovább.

5. Használhatom ingyenesen a bővítményeket a WordPress-en?

A WordPress.com felhasználói csak akkor telepíthetnek bővítményeket, ha frissítenek az üzleti tervre, ami körülbelül évi 299 dollárba kerül. A harmadik féltől származó beépülő modulok nem érhetők el azon felhasználók számára, akik prémium, személyes vagy ingyenes fiókkal rendelkeznek.

6. Mik azok a legnépszerűbb WordPress bővítmények?

Néhány a legnépszerűbb WordPress bővítmények ide tartozik a 7-es kapcsolatfelvételi űrlap, a Google Analytics Dashboard for WP, a W3 Total Cache és hasonlók.

Új publikációk:

Ajánlott