A 13 legjobb blogbejegyzéssablon: Népszerű minták nagyobb forgalom generálására

Tartalom Tábla

Tartalomjegyzék

 • A 13 legjobb blogbejegyzés-tartalomsablon-terv, amelyet meg kell fontolnia a SEO-hoz
 • Kulcs elvitelek
 • Következtetés
 • GYIK

A blogok az egyik leghosszabb ideig működő és kritikusabb tartalomformák az interneten. Értéket adnak webhelyéhez, és elősegítik a keresőoptimalizálás (SEO) fejlesztését.

Ha még nem ismeri a tartalomírást, természetesen a legjobbat szeretné tudni blogbejegyzések tartalmi sablonjai a forgalom irányítására vagy a legnépszerűbb blog cikksablonok az oldalad számára. Bár mérlegelnie kell a választás előtt blogbejegyzés sablontervek webhelyén, összpontosítson arra, hogy releváns tartalmat nyújtson közönségének. Itt van néhány egyszerű blogbejegyzés-sablonok ami megkönnyíti a blogírást.

A 13 legjobb blogbejegyzés-tartalomsablon-terv, amelyet meg kell fontolnia a SEO-hoz

A legjobb blogbejegyzés-sablont keresi, hogy több olvasót vonzzon webhelyére? Ebben az útmutatóban 13 legjobb blogcikk-sablont soroltunk fel az Ön számára.

1. A „hogyan kell” blogformátum

Forrás

Az útmutató blog az egyik leggyakrabban használt blogbejegyzés-tartalomsablon a tartalomkészítés területén. Ezek olyan cikkek, amelyek közvetlenül foglalkoznak egy termékkel, szolgáltatással vagy problémával, amelyet meg tudnak oldani. Ezek a blogok általában a domainre vagy magára a márkára vonatkoznak.

Néhány blogcikk-sablon a blogíráshoz szükséges formátumhoz: “Hogyan telepítsünk szoftvert?” vagy “Hogyan segíti a SEO a webhelyét?” Vagy “Hogyan számítsuk ki a kölcsön kamatát?”

A „hogyan kell” blogbejegyzés formátum előnyei

 • A hogyan kell blogbejegyzés formátuma erősen közönségspecifikus, és nagy vonzerőt generál a megcélzott demográfiai csoportban.
 • Mélyreható ismereteket nyújt a termékről vagy a domainről, miközben az olvasókat leköti a termékeit.
 • Az ilyen blogok a téma szakértőjévé teszik a márkáját, miközben webhelyét hasznos útmutatóvá teszik a felhasználók vonzására.

„Útmutató” blogbejegyzés formátumsablonja

 • Mutassa be a problémát, és magyarázza el, hogy a felhasználók miért tartják ezt a folyamatot fárasztónak vagy nehezen megoldhatónak.
 • Magyarázza el a probléma kontextusát, az okot, a gyakran tapasztalt módszert stb. Ezen szakaszok segítségével példákat vagy statisztikákat adjon meg a probléma további magyarázatához.
 • Ez a rész tartalmazza a „How-To” blogbejegyzéssablon kialakításának nagy részét. Bontsa fel a folyamatot könnyen érthető lépésekre, és magyarázza el őket a felhasználóknak. Használja a fotók, infografikák, videók vagy egyéb látványelemek segítségével a magyarázatot. Ez a rész a márkáknak is lehetőséget ad arra, hogy megoldásként bedugják termékeiket.
 • A befejezésben magyarázza el, hogyan állapíthatja meg, hogy a probléma megoldódott-e, és küldjön cselekvésre ösztönzést (CTA) a termékhez.

2. Részletes esettanulmány

Forrás

Az esettanulmány-stílusú blogbejegyzés-tartalomsablon egy adott és szűkebb témakör mélyreható tanulmányozása. Ez a blogcikk-sablon általában az összes tényt, adatot és számadatot tartalmazza, hogy a témával kapcsolatos részletes információkat nyújtson.

Néhány blogbejegyzés-sablon a blogírás esettanulmány-formátumához a következő: „Tanulmány a platform regionális felhasználóiról” vagy „A digitális marketing trendjei 2022-ben”.

Az esettanulmány blogbejegyzés formátumának előnyei

 • Adjon meg egy adat-első megközelítést, amely a tartalomírás értékes formája.
 • Számos lehetőséget kínál linkek és kattintások hozzáadására.
 • Tele van statisztikákkal és tényekkel, amelyeket más blogok forrásként használhatnak fel, így visszaterelve a forgalmat az Ön webhelyére.

Esettanulmány blogbejegyzéssablon kialakítása

 • Az áttekintés bemutatja a vizsgálat előtti tényeket, a vizsgálat okát, valamint az ennek lehetővé tételében részt vevő személyeket és forrásokat.
 • A blogbejegyzés tartalomsablonjának ez a része a tanulmányt vagy az esetet mutatja be. Magyarázza el az esettanulmányt alátámasztó lépéseket, kísérleteket és kutatásokat. Beszéljen arról, hogy ez a tanulmány kiknek, az érintett szereplőknek és milyen problémát old meg.
 • Ez képezné az esettanulmány lényegét. Mutassa be részletesen az összes tényt és adatot. Győződjön meg róla, hogy statisztikai adatok, képek, grafikák és támogató hivatkozások támogatják őket.
 • Ideális esetben a tanulás, a betekintés és a blog összefoglalója kell, hogy legyen.
Olvasni:  Project Intake Form legjobb gyakorlat ügynökségek számára [+ Template]

3. Egy esszé

Az esszé az egyik leginkább hozzáférhető és legtermészetesebb blogbejegyzés-tartalomsablon. Az ilyen blogok általában egyetlen témára épülnek, és kreatív történetszerűen foglalkoznak velük. A narratívához hasonlóan ezek is tartalmaznak egy meghatározott kezdetet, közepét és végét.

Forrás

Ideális példa az esszére bármely folyóiratban vagy újságban látott szerkesztői cikk. Ezek lehetnek általános hétköznapi témákról vagy felkapott témákról írt vendégbejegyzések.

Az esszé blogbejegyzés formátum előnyei

 • Rezonálja a hűséges felhasználókat.
 • Magas megoszthatósági értékkel bír, mivel trendeken és aktuális témákon alapulnak.
 • Könnyebb olvasni és létrehozni; kiszervezni vagy meghívni vendégírókat.

Esszé blogbejegyzés sablon

Az ideális blogbejegyzéssablon kialakítása egy esszéstílusú bloghoz egy fordított piramisszerkezet lenne. Ez egy szabványos blogbejegyzés-sablon, amelyet a legtöbb újságírói írásban használnak. A szakasz kezdetét vezetőnek nevezzük, és a történet átfogó összefoglalását adja.

Ezt követően a narratíva úgy épül fel, hogy értelmes következtetést adjon. Ez egy egyszerű formátum, de nehéz elsajátítani.

4. A kontra B

Forrás

A és B blogbejegyzéssablon kialakítása kiemeli, összehasonlítja vagy megkülönbözteti két cikket (vagy terméket). Ez az ideális blogcikk-sablon két termék erősségének egymás melletti bemutatásához. Ezek a blogok a marketingcsatorna „megfontolt szegmensébe” tartozó felhasználóknak szólnak. Márkaként gondoskodnia kell arról, hogy a blogok kissé előnyben részesítsék. Néhány blogbejegyzés címsablon ehhez a blogtervhez: „Sör vs. Whisky: Jobb nyáron” vagy „A termék kontra B termék: a profik választása” stb.

Az A vs. B blogbejegyzés formátum előnyei

 • Nagyon könnyen fogyasztható a végfelhasználók számára, és nagyon keresett.
 • Egészséges képet adnak, miközben finom fölényt biztosítanak termékeinek.

A kontra B blogbejegyzés sablon kialakítása

 • Adjon áttekintést a témáról és a termékek területéről. Magyarázza meg a termékek jelentőségét és az összehasonlítások okát!
 • Adjon részletes tanulmányt az A tárgyról! Magyarázza el a lehető legrészletesebben a terméket, a jellemzőket, a minőséget, a véleményeket és még sok minden mást. Szükség esetén hozzon létre alcímeket is, például előnyök, hátrányok stb.
 • Ugyanazokat a címsorokat vagy témákat fedje le az A tárgyhoz.
 • Miután részletes összefoglalót adott a két tárgyról, végezzen összehasonlítást, és mondja ki a végső ítéletet. Ez a blogcikk-sablon lehetővé teszi, hogy a véleményét a maga javára alakítsa. Győződjön meg arról, hogy a megfelelő szakaszokban megadja a lényeges részleteket a termékekről.

5. Listák

A listica az egyik legnépszerűbb blogbejegyzés-tartalomsablon. Az OptinMonster jelentése szerint az olvasók 36%-a részesíti előnyben a listaalapú címsorokat. Ezek a blogok a meghallgatások listájából állnak, és általában egy számot tartalmaznak a címben. Ezek a listák célja, hogy felhívják a felhasználók figyelmét egy könnyen olvasható bloggal, és egy CTA-t adnak a végén.

Egyes listás blogcikk-sabloncímek: „50 város Spanyolországban 2020-ban” vagy „10 feltörés a telefonnal kapcsolatban”.

A listicle blogbejegyzés-formátumok előnyei

Listle blogbejegyzés formátumsablon

 • Gyors áttekintés a lista jellegéről és arról, hogy a lista milyen problémát fog megoldani.
 • Ez lenne a blog központi része. Adja hozzá az egyes csempéket alcímként, hogy a legjobb szerkezetet kapja. Támogassa az egyes alcímeket példákkal, adatokkal és képekkel/grafikákkal.
 • Tartalmaznia kell egy egyértelmű CTA-t hivatkozással.

Forrás

6. Útmutató kezdőknek

Forrás

A kezdőknek szóló blogbejegyzés tartalomsablonja betekintést vagy ismereteket nyújt egy eszközről, termékről vagy márkáról. Ezeket a blogcikk-sablonokat hétköznapi olvasóknak szánjuk. Tekintsd ezeket a kezdő szakasz útikönyveinek, amelyek segítenek a felhasználóknak hibaelhárítási útmutatót vagy GYIK-et játszani.

Az ilyen blogoknak közvetleneknek kell lenniük, tele tudással és valódi részletekkel, amelyek megoldják a végfelhasználók fájdalmait. Egyes blogbejegyzések címsablonjai a kezdőknek szóló útmutató blogbejegyzéssablonjaihoz a következők: „Az Ön teljes útmutatója a wifi beállításához” vagy „Útmutató kezdőknek a közösségi média marketinghez”.

A kezdőknek szóló útmutató blogbejegyzés-formátumának előnyei

 • Blogbejegyzés-tartalomsablonok, amelyek egy nagyon szűk közönség számára készültek. Kiváló, a csatorna tetején lévő tartalommarketingként működik.
 • Segít a márka hitelességének építésében, és segít az új felhasználóknak.

Kezdő útmutató blogbejegyzéssablon kialakítása

 • Elmagyarázza a végfelhasználó problémapontját, és áttekintést ad az aktuális fő témáról.
 • Háttértörténetet ad a blog termékéről/témájáról. Kontextust állít be a problémamegoldással a megoldás használata előtt.
 • Ez a blogbejegyzés tartalomsablon része az összes betekintést és információt tartalmaz. Bontsa le őket alcímekre, hogy segítse a felhasználókat az egyes szempontok megértésében. Használjon adatpontokat, képeket és grafikákat az olvasói élmény fokozására.
 • Használjon CTA-t, hogy hazavigye a pontot, vagy vezesse el őket hasznosabb linkekhez és javaslatokhoz.

7. Felmérés alapú

Forrás

A felmérésen alapuló blogbejegyzés-tartalmi sablon nagyon hasonlít az esettanulmány jellegű blogokhoz, de csak az alapvető vagy születőben lévő szempontokat fedi le. Inkább adat- és elemzésvezéreltek; kidolgozott narratívák helyett.

Egyes blogbejegyzések címsablonjai a felmérésen alapuló blog kialakításához a következők: „Tíz embernek fertőzése van ezen a területen” vagy „Ezért megy az emberek 50%-a a Maldív-szigetekre ezen a nyáron”.

Olvasni:  20 legjobb példa a nyitóoldalra az inspirációért

A felmérésen alapuló blogbejegyzés-formátum előnyei

 • Segítsen nagyon kattintásra méltó címeket adni.
 • Tele van statisztikákkal és számadatokkal, így kiválóan használható az oldal mások számára forrásként. Ez segít webhelyének nagy forgalmat szerezni.

Felmérés alapú blogbejegyzéssablon

 • Meghatározza a felmérés okát, a feladat alapját és azt, hogy ebből kinek lehet haszna.
 • Minden adatpontot vagy kutatási megállapítást különböző alcímként jelenít meg. Nézze meg mindegyiket alaposan, és fedje le az összes szempontot. Vegye igénybe grafikák, képek, táblázatok stb. segítségét, hogy jobban bebizonyítsa álláspontját.
 • Feltárja a felmérés végső eredményeit, és azt, hogy ezek hogyan befolyásolják a problémát.
 • Adjon meg egy listát azokról a linkekről, személyekről, webhelyekről vagy forrásokról, amelyek hitelessé tehetik blogját. Ez kritikus lesz abban az esetben, ha egy másik blogger újra felhasználja a felmérés adatait.

8. „Mi az” cikkek

Ez a blogbejegyzés tartalomsablonja alacsony átkattintási aránya miatt a lista alján marad. Azonban a „Mi az” formátum a blogíráshoz hihetetlen visszacsatolást vagy alapoldalakat tesz lehetővé.

Néhány blogbejegyzés címsablonja a “Mi az” blog kialakításához a “Mi az a blog?” vagy “Miről szól az Instagram legnépszerűbb oldala?”

A „mi az” blogbejegyzés formátum előnyei

 • Segít bejutni a Google keresés „Kérdeznek is” rovatába.
 • Segít növelni az oldal SEO-ját.

„Mi az” blogbejegyzés-sablon kialakítása

 • Legyen a lehető legrövidebb a blog ezen része. Használja a csempe magyarázatára, és szükség esetén adja meg a szövegkörnyezetet.
 • Címezze meg a cím főcímét. Használja ezt, hogy minél jobban belemerüljön az elsődleges kulcsszóba.
 • A többi keresési eredmény alapján válaszoljon néhány gyakran ismételt kérdésre vagy egyéb javaslatra a Google honlapján a „kérdezték is” szegmensben.
 • Adjon hozzá megfelelő CTA-megosztási linkeket más blogokhoz.

9. A mítoszfeltáró

Forrás

A viták és viták a legbiztosabb módja annak, hogy az emberek beszéljenek webhelyéről. Ez az oka annak, hogy ez a blogcikk-sablon az egyik legkeresettebb cikksablon. Felháborodást kelt a bejegyzés körül, és forgalmat vonz az oldalára. Függetlenül attól, hogy az emberek egyetértenek vagy nem értenek egyet a blogoddal, valószínűleg ésszerű mennyiségű időt töltenek az oldalon.

Emellett valószínűleg sok olvasó kommentálja véleményét a bejegyzéshez, és vitákat indít, így ez a blogírási sablon meglehetősen népszerűvé válik.

A mítoszfeltáró blogbejegyzés-formátum előnyei

 • Érdekes olvasni és nagyon informatív.
 • Blog cikksablon, amely lehetővé teszi, hogy megjelenítse szakértelmét a területen.
 • Értéket ad a blogodhoz.

Mítosz feltáró blogbejegyzés formátumsablon

 • : Elengedhetetlen, hogy legyen egy fülbemászó címsor, amely rávilágít arra a mítoszra, amelyet le akarsz cáfolni. Ez a címsor vonzza majd a közönséget a bejegyzésedre, ezért legyen okos és éles.
 • : A bevezetőnek meg kell adnia az előttünk álló tartalom lényegét. Pontosnak kell lennie, és felkelti az olvasók érdeklődését. Javasoljuk, hogy egy erős horoggal kezdje, amely megragadja az olvasó figyelmét.
 • : Azon mítoszok listája, amelyeket le fog fejteni, a blogbejegyzés tartalomsablonjának központi részét képezi. Kezdje azzal, hogy röviden elmagyarázza a mítosz hátterét, mielőtt lerombolná azt. Ne felejtse el kiegészíteni állításait megbízható forrásokból származó adatokkal és statisztikákkal. Ha ezt megtette, adjon az olvasóinak egy alternatívát – miben kellene hinniük, vagy mit kellene követniük.
 • : Befejezésül kerekítse le a vitát, és emelje ki a főbb pontokat. Röviden összefoglalhatja a mítoszokat, és megismételheti, hogy az Ön által megadott információk pontosak (adatokkal együtt). A következtetésnek tartalmaznia kell egy CTA-t vagy cselekvésre ösztönzést is.

10. Szakértői körképek

Forrás

Az Expert Roundups nem olyan népszerű, mint a listánkon szereplő többi blogbejegyzés-tartalomsablon, de továbbra is nagyra becsülik az olvasók számára nyújtott értékes, szakértők által támogatott véleményeket.

Nagyon hasonlítanak a „hogyan kell”, és felépítésükben és hangnemükben felsorolják a bejegyzéseket, mivel a keresési szándék általában információs. Azonban egy átfogó blogbejegyzés összeállítására összpontosít egy adott témában, különböző szakértők véleményével.

Egyes blogbejegyzések címsablonjai a szakértők összefoglaló blogjának kialakításához a következők: „30 szakértő részletezi az oldal forgalmának leghatékonyabb módjait” vagy „Online jelenlét kiépítése: 21 szakértő mérlegeli”.

Természetesen fel kell vennie a kapcsolatot az ügy különböző szakértőivel, rövid háttérkutatást kell végeznie róluk, és el kell döntenie, hogy ők a legalkalmasabbak-e a blogbejegyzéshez.

A szakértői összefoglaló blogbejegyzés formátum előnyei

 • Kiváló blogbejegyzés-cikk-sablon a különböző webhelyekre mutató hivatkozásokhoz és a hivatkozási tőke létrehozásához.
 • Megbízható információforrás.

Szakértői összefoglaló blogbejegyzéssablon

 • : A címsor lehetőleg a lehető legtermészetesebben tartalmazza a célzott kifejezést. Például, ha a legjobb SEO-eszközökről ír egy bejegyzést, a címnek a következőnek kell lennie: “A legjobb SEO-eszközök: 21 megkérdezett szakértő”.
 • : Legyen a bevezető a lehető legpontosabb, rövid paraméterekkel, célkulcsszavakkal és egyértelmű CTA-val. Ezenkívül felsorolhat egy listát arról, hogy mire számíthatnak az olvasók.
 • : A belső ugróhivatkozások segítségével lehetőséget ad az olvasóknak, hogy megtekintsék a konkrét véleményeket. Így tartalmad olvashatóbbá és izgalmasabbá válik. Ha az Ön iparágában népszerű nevek jelennek meg a listán, az emberek először az ő véleményüket szeretnék elolvasni.
 • : Ez a bejegyzés jelentős része lesz. Ossza fel bejegyzését alcímekre a szakértő nevével, megnevezésével, fejlövésével, közösségimédia-fiókjaival stb. Ebben a szakaszban bármilyen idézetet vagy egyéb releváns információt beszúrhat, de a bekezdések rövidek legyenek.
 • : Foglalja össze a bejegyzést, és próbáljon meg ne lenni túlságosan eladó. Ne feledje azonban megismételni a CTA-t, hogy az olvasók döntést hozhassanak, mielőtt elhagyják a webhelyet.
Olvasni:  7 lépés, hogyan válhat szabadúszó grafikussá

11. Pilléroszlopok

Forrás

Az oszlopos blogbejegyzés tartalomsablonját gyakran összekeverik a „mi az” és a „hogyan kell” bejegyzésekkel. Míg a szándék mindhárom esetében tájékoztató jellegű, a pillérbejegyzéseket a végső információforrásként hirdetik egy adott témában.

Számos fürtbejegyzésre hivatkozik az oldalon, és részletesebben foglalkozik a pillérbejegyzésben említett bármely altémával. Ezek a fürtbejegyzések hiperhivatkozásokkal rendelkeznek, amelyek az eredeti oszlopbejegyzéshez vezetnek vissza.

Például írhat egy oszlopos bejegyzést a tartalommarketingről. Ez egy hatalmas téma, amely számos, a tartalommarketing különböző aspektusaival foglalkozó klaszterbejegyzésekhez kapcsolódhat, mint például a blogolás, a közösségi média bejegyzései stb.

A pilléres blogbejegyzés-formátumok előnyei

 • Blogcikk sablon, amely részletes információkat nyújt.
 • Kiváló hosszú élettartamúak, mivel erősen felépítettek
 • A fürtmodell segítségével webhelye több oldalára vonzza a forgalmat.

Pillar blogbejegyzés sablon

 • : A címnek élesnek, de világosnak kell lennie. Nagy vonalakban kategorizálnia kell a pillérbejegyzés témáját, és tartalmaznia kell a célkulcsszót.
 • : A bemutatkozás legyen rövid és informatív. Próbáljon hivatkozásokat adni a statisztikákhoz, és biztosítsa az olvasókat, hogy a bejegyzés megéri az idejüket.
 • : Mivel a pillérbejegyzések tekintélyforrásként (egyfajta fő útmutatóként) működnek, alapos kutatást kell végeznie a blog írása közben. A törzsnek tartalmaznia kell minden olyan információt, amelyre az olvasónak szüksége lehet a témával kapcsolatban, vizuális elemekkel, statisztikákkal és minden egyéb adattal kombinálva. Ezenkívül használjon alcímeket, hogy könnyebben olvasható legyen a tartalom.
 • : A bejegyzés szövegének írásakor hivatkozzon több fürtbejegyzésre, amelyek átfogó tájékoztatást nyújtanak a fő témája alá tartozó konkrét altémákról.
 • : A következtetésed legyen néhány bekezdés hosszú, összefoglalva a bejegyzést. Ezenkívül CTA-t is beilleszthet.

12. Newsjacking posztok

A newsjacking blogbejegyzés tartalomsablonja meglehetősen egyedi, mivel az aktuális híreket használja ki. Lehetővé teszi, hogy gyorsan kattintsanak a blogbejegyzésére. Ezenkívül belső linkeket helyezhet el webhelye más blogjaira, és javíthatja weboldala általános forgalmát.

Alapvetően a hírjavító bejegyzésekkel bármely felkapott téma népszerűségi hullámát meglovagolhatja, és kényelmének megfelelően használhatja. Finoman reklámozhatja vállalkozását, ha úgy gondolja, hogy a hírtéma valamilyen módon kapcsolódik az Ön szakterületéhez. Mindazonáltal ritkán van lehetőség az előléptetésre hírjavító bejegyzésekkel.

A newsjacking blogbejegyzés formátum előnyei

 • Felhívja az olvasók figyelmét blogjára vagy vállalkozására.
 • Könnyű írni, mivel ez egy felkapott téma.
 • Blogcikk-sablon, amely ösztönzi az olvasók elkötelezettségét.

Forrás

Newsjacking blogbejegyzés sablon kialakítása

 • : Legyen nagyon fülbemászó a cím. Ne feledje, hogy több bejegyzés is lesz ugyanarról a témáról, és a blogodnak figyelemfelkeltőnek kell lennie, hogy felkeltse és lekösse az olvasókat. Ha nem tud hatékony címet találni, fontolja meg a blogbejegyzés címsablonjainak online áttekintését.
 • : Kezdje egy erős horoggal, és tartsa röviden. Adja meg röviden a hír témájának lényegét és azt, hogy miért váltott ki mindenkit a beszélgetésbe.
 • : Szövegének törzsében beszélnie kell a hír témájáról, és ha lehet, egyedi szöget kell adnia annak. Egy új megközelítés kiemeli a blogot, és arra készteti az olvasókat, hogy nézzenek meg más blogokat a webhelyén.
 • : A befejezésben adja meg a hírek gyors összefoglalását, és röviden mondja el véleményét. A közönség elköteleződésének növelése érdekében megkérheti az olvasókat, hogy kommentálják véleményüket a bejegyzéshez.

13. Termékértékelések

A termékismertetők izgalmas és könnyen fogyasztható tartalomelemek. Az adatok szerint az olvasók körülbelül 90%-át befolyásolják az online vélemények, ezért érdemes ezeket átnézni vásárlás előtt.

Mondanom sem kell, hogy a termékismertetők időnkénti írása a webhelyén nagy organikus forgalmat generálhat oldala számára. A blogbejegyzés tartalomsablonja a termékértékelésekhez szintén viszonylag egyszerű. Legyen egyszerű, mivel mindenki megnézi a termékismertetőket, mielőtt vásárol valamit.

A termékismertető blogbejegyzés formátumának előnyei

 • Hasznos útmutatóvá teszi oldalát a potenciális vásárlók számára.
 • Megbízható információforrásként megalapozza blogja hírnevét.
 • Könnyen fogyasztható.

Forrás

Forrás

Termékismertető blogbejegyzéssablon

 • : A cím ilyen esetekben elég egyszerű. A fejlécben meg kell neveznie a vizsgált terméket vagy eszközt.
 • : A bevezető tartalmazhatja a termék nevét, elsődleges funkcióját és működésének összefoglalását.
 • : Ebben a részben emelje ki a termék különböző aspektusait, és sorolja fel a technikai jellemzőit az olvasók számára. Ez alkotja bejegyzésének nagy részét, és informatívnak, ugyanakkor érdekesnek kell lennie.
 • : A gyakran ismételt kérdések a termékértékelések lényeges részét képezik, és segíthetnek megválaszolni az olvasóknak a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseit.
 • Ebben a részben fel kell sorolnia a termék előnyeit és hátrányait, lehetőleg felsorolás formájában.
 • : Az Ön értékelésének következtetésében fel kell sorolni néhány kulcsfontosságú szempontot, és elfogulatlan véleményt kell adni a termékről.
Olvasni:  Miért nem lehetsz minden közösségi hálózaton produktív?

Kulcs elvitelek

 • Kísérletezzen különböző blogbejegyzés-sablonokkal, hogy bevonja az olvasókat.
 • Mindig használjon alcímeket, különösen, ha hosszú bejegyzéseket ír.
 • Kövesse az egyes formátumokhoz javasolt blogbejegyzés-tartalomsablont.
 • Használjon célzott kulcsszavakat és megfelelő metaleírást a SEO-hoz.
 • Megjegyzésekkel ösztönözze a felhasználók elkötelezettségét.
 • Aktívan reklámozza blogját különböző platformokon. Minden platformnak más-más tartalomigénye van, így valószínűleg eltérő blogbejegyzés-sablon-tervezési igényeik is vannak.
 • A listák a legnépszerűbb blogcikk-sablonok, átfogó és könnyen áttekinthető információszolgáltatásának köszönhetően.

Következtetés

Bár ezek a blogbejegyzés-tartalomsablonok a maguk módján hihetetlenek, próbálja meg keverni és párosítani a blogcikk-sablonokat a jobb forgalmi eredmények érdekében blogjaiban. Ne csak egyfajta blogbejegyzéssablonnal terhelje túl a tartalmat. Készítsen közzétételi naptárt ezekkel a blogbejegyzés-sablonokkal, és ragaszkodjon hozzá a legjobb eredmény érdekében. A legjobb blogbejegyzéssablon kiválasztása kulcsfontosságú, ha több olvasót szeretne vonzani, és nagyobb organikus forgalmat szeretne elérni webhelye számára. Szóval, indulj!

GYIK

1. Hogyan növelheted blogod forgalmát?

Számos promóciós stratégia létezik, amelyek javíthatják blogja olvasóközönségét, ezek közül az elsődleges a megfelelő blogbejegyzés tartalomsablon kiválasztása. Néhány egyéb figyelemre méltó módszer a blog forgalmának növelésére:
1. Következetes írás. Folyamatosan ki kell tolnia a tartalmat, hogy növelje olvasói számát.
2. Cél kulcsszavak és belső linkek használata. A kulcsszavak elhelyezése mellett azonban ne rontsa az írás minőségét. Tegye könnyen olvashatóvá a tartalmat.
3. A tartalom népszerűsítése a közösségi médiában. Különféle tervezősablonok léteznek a közösségi médiás bejegyzésekhez. Ha nem kap megosztásokat és retweeteket, közönsége nem fog növekedni.
4. Infografikák és látványelemek szerepeltetése a bejegyzésekben. Tetszetős blogbejegyzés-tartalmi sablonok közzétételével nagyobb elkötelezettséget érhet el a közösségi médiában.
5. Megragadó címek és meta leírások írása. A bemutatkozásod fontos része a blogbejegyzésednek is, hogy megragadd az olvasó figyelmét.
6. A megfelelő formátum követése a blogíráshoz. Mint korábban említettük, a megfelelő blogbejegyzés-tartalomsablon kiválasztása és karbantartása a tartalommarketing egyik legfontosabb szempontja.

2. Melyek a népszerű blogtémák?

Az olyan témákról írt blogok, mint például az élelmiszerek, a divat, az életmód, az utazás, a háziállatok stb., nagy forgalmat generálnak, mivel ezek rendkívül releváns témák vonzzák az olvasókat a világ minden tájáról. Igyekezzen képeket és tetszetős tartalmat belefoglalni a blogbejegyzés tartalomsablonjába a nagyobb elköteleződés érdekében.

3. Hogyan teheted vonzóbbá a blogodat?

Alapvető fontosságú, hogy lekösse az olvasókat, hogy folyamatosan visszatérhessenek webhelyére. Blogját felhasználóbaráttá és könnyen olvashatóvá kell tennie. Blogja vonzóbbá tétele érdekében kiválaszthat egy megfelelő blogbejegyzés-tartalomsablont az interneten elérhető rengeteg ingyenes blogbejegyzéssablon közül. Ezenkívül azt javasoljuk, hogy a blog cikksablonjában használjon alcímeket, és az olvashatóság javítása érdekében tartsa röviden a bekezdéseket.

4. Mitől fontosak a blogtartalom sablonjai?

A blogbejegyzés tartalomsablonja lehetővé teszi a tartalom módszeres felépítését és egyszerű fogyasztását. A blogcikk-sablonok a tartalom olvashatóságát is javítják. Mint ilyen, segít nagyobb forgalmat irányítani weboldalára, és növeli vállalkozása ismertségét. Fontos, hogy a legjobb blogbejegyzés tartalomsablont válassza ki, hogy jobb eredményeket érjen el a közösségi médiában

5. Hogyan írjunk jó blogot 2022-ben?

Egyrészt határozott cím mellett kell döntenie, lehetőleg egyszer, amely tartalmazza a megcélzott kulcsszót. Ezután hozzá kell adnia egy éles bevezetőt, majd a blog törzsét, amely alcímek segítségével kisebb részekre van felosztva. A címsor és a bevezető a blogbejegyzés tartalomsablonjának két lényeges része. Végre egy ügyes következtetést kell készítenie, szükség esetén egy CTA-val együtt.

6. Milyen hosszú legyen egy blogbejegyzés?

Ideális esetben a blogbejegyzéseknek 2000-2400 szóból kell állniuk. Azonban nem minden blog egyforma hosszúságú. A pillérbejegyzések általában legfeljebb 4000 szóból állnak, míg a „hogyan kell” útmutatók általában 2000 szónál rövidebbek. Bár nincs alsó szóhatár, a Yoast 300 szót ajánl. A blogbejegyzés hosszánál fontosabb, hogy a tartalmat megfelelő blogbejegyzés tartalomsablonra formázza és strukturálja.

7. Mi a legnépszerűbb blogbejegyzés sablon?

A listák a legnépszerűbb blogbejegyzés-sablonok, mivel módszeresen bontják le az összetett információkat az olvasók számára. Emellett a „hogyan kell” blogtartalom-tervek és esszétartalom-sablonok is meglehetősen népszerűek. Keverje össze és illessze össze a különböző blogbejegyzés-tartalmi sablonokat. Ne ragaszkodjon egyetlen biztonságos lehetőséghez. A közönség szívesen olvasná tartalmait különféle formákban.

Új publikációk:

Ajánlott