A 20 legjobb közösségi média menedzsment eszköz a vállalkozások számára

Tartalomjegyzék

 • Bevezetés
 • A 20 legjobb közösségi média menedzsment eszköz a vállalkozások számára
 1. Facebook Business ingyenes eszközök
 2. Ripl
 3. Linktree
 4. Hootsuite
 5. HubSpot
 6. Zoho Social
 7. Puffer
 8. TweetDeck
 9. SEMrush
 10. SocialPilot
 11. Agorapulse
 12. Socialbakers
 13. Szia Orca
 14. Sprout Social
 15. Lomly
 16. Küldhető
 17. Ismerkedj meg Edgarral
 18. Crowdfire
 19. Eclincher
 20. Falcon.io

Hogyan kezeli a közösségi média marketinggel kapcsolatos összes feladatait?

Mivel a közösségi média marketingjének és menedzsmentjének világa gyorsan fejlődik, könnyen túlterheltté válik, ha figyelembe vesszük a közösségi média marketingeseinek naponta elvégzendő összes feladatát – a tartalomkészítéstől és a közzétételtől az elemzésig és a jelentéskészítésig. De szerencsére rengeteg kiváló közösségi médiakezelő eszköz áll az Ön rendelkezésére. Ezek a technológiák segíthetnek optimalizálni a műveleteket, időt takarítanak meg, és garantálják, hogy az anyag a megfelelő közönséghez a megfelelő időben kerüljön.

Minden nap látni fog egy új, felkapott alkalmazást számos funkcióval, és márkaként fel kell vennie a kapcsolatot, hogy összehasonlítható legyen. Közösségi média marketingesként vagy akár digitális íróként félelmetesnek tűnhet a játék élén maradni. Indiában jelenleg 448 millió közösségi médiát használnak, a felhasználók száma pedig 78 millióval nőtt 2020 és 2021 között (DataReportal, 2021). Ez hatalmas lehetőséget kínál az eladások fellendítésére, új fogyasztók megszerzésére, és erős közösségi média jelenlétének megteremtésére a márka számára.

Mégis, hogyan választja ki, hogy melyik terméket használja?

A rendelkezésre álló legjobb közösségimédia-kezelési eszközök segítségével nehéz a megfelelő választást meghozni. De képzeld el, nem kell mindezt egyedül megtenned. Összeállítottuk a 20 legjobb közösségimédia-kezelési eszköz listáját vállalkozása számára. Segítenek abban, hogy a közösségi média világában nagy szerepet töltsön be, és ragyogó közösségi média stratégiákat dolgozzon ki. Itt vannak:

20 legjobb közösségi médiakezelő eszköz az Ön számára

 1. Facebook üzlet Ingyenes eszközök

A Facebook for Business számos ingyenes eszközt kínál, amelyek segítenek az értékesítés növelésében, közösségépítésben, az online ismertség növelésében, ingyenes történetsablonok letöltésében, az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételben és a vállalkozás kezelésében, hogy valós idejű eredményeket érjen el. Még az eszközöket is kiválaszthatja az üzleti céljai alapján.

 1. Ripl

Ha le szeretné egyszerűsíteni a közösségi médiával kapcsolatos összes feladatát, ez csak a megfelelő platform az Ön számára. A 7 napos ingyenes próbaverzióval és a 14,99 dollártól kezdődő csomagokkal kész sablonokhoz, márkakezelő eszközökhöz, testreszabható tartalomkészítő eszközökhöz, teljesítménykövető és -optimalizáló eszközökhöz, közösségi média megosztási eszközökhöz, valamint mobil- és asztali támogatáshoz férhet hozzá. A Ripl beszámolója szerint 4,5 millió kisvállalkozás használja már termékeit az összes közösségi média platformján.

 1. Linktree

Eleged van a linkek frissítéséből az életrajzodban? Íme az egyik legjobb ingyenes közösségimédia-kezelési eszköz, amely egyetlen link segítségével képes elérni az összes közönséget. A Linktree zökkenőmentesen összekapcsolja webhelyét, kampányhivatkozásait, youtube-csatornáit, blogjait és cikkeit, fizetési átjáróit és még sok mást egyetlen beágyazott hivatkozáson keresztül. „Örökké ingyenes” tervük lehetővé teszi mindezt rejtett költségek nélkül, és ha speciális csomagot szeretne, csak havi 6 dollárt kell fizetnie.

 1. Hootsuite

A Hootsuite ma a legtöbb vállalkozás számára elérhető eszköz. Népszerűségének az az oka, hogy ez egy mindent az egyben platform, amely lehetővé teszi a tartalom összeállítását és tervezését, a közösségi megtérülés nyomon követését, a közösségi média marketingjének végrehajtását, és még sok minden mást, mindezt egy fedél alatt.

Olvasni:  Ki kell szervezni vagy grafikus tervezőt kell bérelni?

Ütemezheti a bejegyzéseket, a beépített címkézés, keresés és használati statisztikák segítségével könnyedén válogathat tartalmat, nyomon követheti és javíthatja a közösségi médiában elért befektetésarányos megtérülését, valamint egyszerűen végezhet közösségimédia-kutatást márkájával és versenytársaival kapcsolatban. Minden fizetős tervük 30 napos ingyenes próbaidőszakkal kezdődik.

 1. HubSpot

Amellett, hogy egy teljes körű marketingszoftver, a HubSpot kiváló ingyenes és fizetős eszközöket kínál, és nem csak a közösségi média marketingre korlátozódik. Ingyenes eszközök állnak rendelkezésre az ügyfélkapcsolat-kezeléshez, marketinghez, értékesítéshez, szolgáltatásokhoz és műveletekhez, és mindössze egy ingyenes fiókot kell létrehoznia a HubSpoton. 1L ingyenes névjegyeket is hozzáadhat időkorlát nélkül.

 1. Zoho Social

A Zoho eszközöket biztosít az ügynökségek számára, hogy minden ügyfelet egy fedél alatt kezeljenek. Ezek az eszközök közé tartozik az utólagos ütemezés, a naptárak közzététele, a tartalom gondozása, a trendek felfedezése, a márkabeszélgetések nyomon követése, a statisztikák és elemzések, az ügyféljelentések és még sok más.

A legjobb az egészben az, hogy ügyfeleit hozzáadhatja a Zoho Socialhoz, és delegálhatja a csapattagokat feladataik ellátására. Az ügyfelek jóváhagyása, visszajelzése és jelentése nem lehet ennél egyszerűbb. Még a fizetett kampányok teljesítményét, bevételét és a befektetés megtérülését is nyomon követheti. Kipróbálhatja a 15 napos ingyenes próbacsomagjukat vagy az alapvető fizetős csomagjukat, amelyek havi 600 Rs-tól kezdődnek.

 1. Puffer

A kisvállalkozások számára készült közösségimédia-kezelő platform, a Buffer egy kényelmes és egyszerű közösségimédia-kezelési eszköz, amelyben több mint 75 000 cég bízik meg, köztük a Shopify, a Spotify, a Food52 stb.

Vizuálisan megtervezheti közösségimédia-kampányait, mérheti és jelentheti tartalmai teljesítményét, hosszú távú kapcsolatokat építhet ki közönségével, megtervezheti történeteit, kutathat hashtagekkel és még sok mással. Kezdheti egy ingyenes csomaggal, amely három közösségi média platformot köt össze, és tíz ütemezett bejegyzést ad.

 1. TweetDeck

Ha a Twitter fontos része a közösségi média kezelési feladatainak, akkor a TweetDeck a tökéletes támogató partner az Ön számára. Segít több idővonal szinkronizálásában egy felületen, több Twitter-fiók kezelésében, a tweetek előre ütemezésében, Twitter-gyűjtemények felépítésében és még sok másban. A legjobb az egészben az, hogy ez egy ingyenes közösségimédia-kezelő eszköz azok számára, akik aktív Twitter-fiókkal rendelkeznek.

 1. SEMrush

A SEMrush közösségimédia-kezelő eszköz számos adatot és kreatív eszközt tartalmaz a közösségi média marketingjének és kezelésének minden aspektusához. Egy platformon ütemezheti közösségi média bejegyzéseit, szerkesztheti a képeket, és nyomon követheti saját, valamint a versenytársak elkötelezettségi mutatóit. Választhat egy 14 napos ingyenes próbaverziót, vagy havi 119,95 dolláros előfizetést kérhet, beleértve a tartalomíráshoz, PR-hez stb.

 1. SocialPilot

Ez a többfunkciós közösségimédia-kezelési platform segít a bejegyzések ütemezésében és az elköteleződési arányok (például reakciók, említések stb.) nyomon követésében. Még tömeges bejegyzéseket is ütemezhet nagyon megfizethető áron. A felkapott tartalmakat is nyomon követheti és válogathatja, ha célzott kulcsszavakra szűr, amelyek segítenek inspiráló tartalmat készíteni saját márkájához. Bár hozzáférhet az ingyenes 14 napos próbaverzióhoz, az előfizetés havi 25 dollártól kezdődik.

 1. Agorapulse

A közösségimédia-bejegyzések ütemezése kissé megterhelő lehet, ha több platformot kell kezelnie. Az Agorapulse szinkronizált közzétételével megtervezheti, ütemezheti és együttműködhet az összes közösségi média csatornáján. Még az összes közösségimédia-üzenetet, megjegyzést és véleményt is egy helyen kezelheti, és gyorsabban válaszolhat, mint korábban. Ha Ön egy startup vagy egy kisvállalkozás, az Agorapulse is rendelkezik ingyenes közösségi média menedzsment eszközök mint a Facebook Ads Report, a Twitter jelentések és még sok más.

 1. Socialbakers
Olvasni:  5 legjobb WordPress kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény webhelyéhez

A mesterséges intelligencia által üzemeltetett, ez az első a maga nemében közösségi média marketing platform márkák és ügynökségek számára. Ez a platform lehetővé teszi:

 • Ütemezzen, tervezzen és rendezzen bejegyzéseket egy platformon
 • Kezelje közösségét a közösségi média azonnali ügyfélszolgálati eszközeivel
 • Elemezze, és nézze meg, hogyan működött a fizetett és organikus stratégia a márkánál
 • Hozzon létre intelligens, megosztható tartalmat a tartalomintelligencia segítségével
 • Hozzáférés egy influencer marketing eszközhöz, hogy megtekinthesse az összes influencer kampánya elkötelezettségét és sikerét.

Kezdje az Essentials-tervvel, havi 13 300 Rs-ért, amelyet évente számlázunk ki, és összekapcsolhatja márkája 10 közösségi profilját.

 1. Szia Orca

Szeretné lerövidíteni az ügyfelek jóváhagyásának idejét közösségi média posztbankjainál? A HeyOrcával egyetlen platformon mutassa be a közösségimédia-terveket minden ügyfelének, kezelje az ügyfelek jóváhagyását és visszajelzéseit, kövesse nyomon a teljesítményt, és jelentéseket küldjön az ügyfeleknek Excel-lapok nélkül. Mindezeken felül továbbra is megkapja a közösségi média kezelésének alapvető funkcióit, például tömeges közzétételt, ütemezést, tervezést és közösségi meghallgatást. Az ár naptáronként kezdődik, tehát csak a szükséges összegért fizessen, havi 99 dollártól kezdve.

 1. Sprout Social

A Sprout Social a Hootsuite-hoz hasonlóan számos közösségimédia-eszközt egyesít egyetlen platformban, beleértve a közösségi média ütemezését, figyelését és jelentését.

Ez egyike azon kevés legjobb közösségimédia-kezelési eszköznek, amely ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) funkciót is tartalmaz. A fogyasztók alapos profilja lehetővé teszi, hogy jobban kiszolgálja őket, és mélyebb kapcsolatokat alakítson ki.

A platform hozzáférhetősége, közzétételi lehetőségei és az összes főbb közösségi média hálózaton elérhető statisztikái miatt a Sprout Social a kedvencek közé tartozik. Ez a cég is rendelkezik az egyik legjobb ingyenes próbaverzióval az iparágban, amely 30 napig tart! A Sprout Social bármely szolgáltatása tartalmazza. A standard csomag sok olyan funkciót kínál, mint a professzionális terv, de ebben csak öt közösségi fiókot kezelhet.

 1. Lomly

Legfeljebb 26 fős csapatokra vonatkozó kiterjedt terveivel a Loomly a közösségi média vezető eszköze a nagy csapatok együttműködéséhez. Kiválóan alkalmas nagy csoportok számára, akik együtt dolgoznak a közösségi média stratégián.

Míg az alaptervük legfeljebb két felhasználót engedélyez, a felső szintű kereskedelmi tervük legfeljebb 26-ot. A Loomly tervei olyan kulcsfontosságú funkciókat tartalmaznak, mint a közönségcélzás, az automatikus közzététel, az utólagos szponzorálás, az interakciók figyelése, az alapvető elemzések és a beküldési lehetőség. végtelen anyag. Mindegyik lehetőséggel élő csevegést és e-mailes ügyfélszolgálatot is kap. A teszteléshez választott lefedettség típusától függetlenül 15 napos ingyenes próbaidőszakot kaphat.

 1. Küldhető

A különféle platformok miatt, amelyekkel használható, a Sendible-t 2021-ben a legjobb közösségimédia-kezelő eszköznek választották az integrációhoz. A Sendiblet összekapcsolhatod a Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google Cégem (GMB), Pinterest, YouTube, WordPress, Canva, Google Analytics, Google Drive és sok más szolgáltatással.

Összesen 18 különböző platformmal vagy eszközzel integrálható. Akár 10 várólista, tartalom közzététel, munkafolyamat-eszközök, tömeges ütemezés, kulcsszóeszközök, valamint az interakciót és a megfigyelést szolgáló beérkező levelek az összes Sendible szolgáltatásban megtalálhatók. Sőt, több prémium előfizetés több sorban állást és felhasználót jelent, valamint több közösségi fiók kezelésének lehetőségét.

Olvasni:  A szakértők lefektették a 2024-es 9 legjobb prezentációs tervezési trendet

A Sendible 14 napos ingyenes próbaverziót kínál az összes közösségimédia-kezelési megoldásához. Előfizetését bármikor lemondhatja.

 1. Ismerkedj meg Edgarral

A MeetEdgar figyelemre méltó automatizálási és ütemezési képességei miatt. Folyamatos közzétételt is biztosít, ami azt jelenti, hogy automatikusan kiszűri és újra megosztja a közösségi hálózatok profiljain lévő releváns elemeket.

Ez a közösségimédia-kezelő eszköz lehetővé teszi bejegyzések létrehozását egy böngészőbővítmény használatával, cikkek ütemezését kategóriák alapján, hogy időt és energiát takarítson meg, valamint folyamatos bejegyzéseket végezzen a közönség elköteleződése érdekében.

A MeetEdgar segítségével egy végtelen anyaggyűjteményhez is hozzáférést kap, amelyet a platform keverhet és tervezhet az Ön számára. Használhat egy automatikus linkrövidítőt is, hogy helyet takarítson meg, amikor megosztja anyagait a közösségi médiában, és beállíthatja fiókját a legújabb munkák automatikus közzétételére. 7 napos ingyenes próbaverzió jár hozzá.

 1. Crowdfire

Ez az alkalmazás lehetővé teszi Twitter-fiókjának kezelését is (követés és követés megszüntetése), és az ütemezési anyagokon kívül megosztandó elemeket is javasol.

A Crowdfire különbözik a többi közösségimédia-kezelő eszköztől, mivel lehetővé teszi blogjainak, YouTube-csatornáinak és online üzleteinek összekapcsolását. Ezenkívül automatikusan létrehozza a közösségi médiában közzétett bejegyzéseket minden változtatáshoz. Ráadásul 2021-ben ez az egyik legjobb ingyenes közösségimédia-kezelő eszköz.

 1. Eclincher

Az Eclincher múltbeli, alulról szájra terjedő tartalommarketing erőfeszítései miatt a közösségi média legjobban őrzött titka lehet. Ez a marketingautomatizálásra összpontosító digitális marketingeszköz segít a közösségimédia-menedzsereknek időt megtakarítani egyetlen irányítópult használatával és a monoton marketingmunkák automatizálásával tömeges ütemezési lehetőségekkel, sorokkal és sok mással.

Az Eclincher 2021 legjobb közösségimédia-kezelő eszköze, és folyamatosan fejlődő platform. Minden benne van, amire egy közösségi média csapatnak szüksége van.

Az árak havi 59 USD-tól a legalapvetőbb tervekhez és 219 USD-ig terjednek a legfejlettebb tervek esetében. Bár az árképzés akár 40 közösségimédia-profilt is lehetővé tesz, egyes ügyfelek több száz profillal rendelkeznek, és személyre szabott közösségimédia-csomagot szeretnének. Legénységük elérhető az ÉLŐ bemutatókon, és jelenleg 14 napos ingyenes próbaverziót kínálnak hitelkártya nélkül.

 1. Falcon.io

Ez a felhőalapú közösségimédia-marketing és ügyfélélmény-menedzsment eszköz olyan funkciókat tartalmaz, amelyek segítségével meghallgatható, bevonható, tartalom-előállítható, figyelhető és kezelhető az ügyféladatok. A Falcon.io tartalomnaptárt biztosít az ügyfeleknek, hogy együttműködjenek a marketingcsapatokkal a tartalom tervezése, generálása és ütemezése érdekében.

Ezenkívül megkönnyíti az oldalak létrehozását a kampánykészítővel, amely előre megtervezett sablonokat és API-kat tartalmaz, amelyek közösségi adatokat, közönséget és tartalmi mutatókat adnak a jelenlegi CRM-, CMS- és elemzési rendszerek összekapcsolásához.

Munkanapokon ez a közösségimédia-kezelő szoftver online kézikönyveken, oktatóanyagokon, e-mailben és egy jegybeadási rendszeren keresztül nyújt segítséget, amely a nap 24 órájában, a hét minden napján nyitva tart.

Az árak havi 129 dollártól kezdődnek, és a testreszabott szolgáltatások hozzáadásával emelkednek.

Következtetés

Az általunk megvizsgált legjobb közösségimédia-kezelő eszközök mindegyikének megvannak a maga előnyei és hátrányai. És egy dolog biztos: ami megfelel az egyik embernek, nem biztos, hogy megfelel a másiknak.

Egyes eszközök jobban megfelelnek csoportoknak és ügynökségeknek, míg mások egyéni vállalkozóknak és kis cégeknek. Természetesen még a legnagyobb technológiák sem lesznek képesek kezelni a közösségi média összes problémáját.

Ennek eredményeként ki kell választania a pozíciójának és a költségvetésének megfelelő eszközt. És bizonyos körülmények között a legjobb megoldás lehet, ha nem használja ezen ingyenes közösségimédia-kezelő eszközök egyikét sem.

Olvasni:  10 legjobb webhely szabadúszó írói munkákhoz

A megnövekedett forgalom szükségessé teszi a közösségi média marketing alkalmazását. A megfelelő közösségimédia-kezelő szoftver nélkül azonban nem tud sikeres marketingkampányt lebonyolítani. Nincs ez másként a közösségi média menedzsment szolgáltatások területén sem. Azt, hogy melyik közösségimédia-kezelési platform felel meg a legjobban céljainak, költségvetésének és preferenciáinak, az üzleti igényei határozzák meg.

Javasoljuk, hogy válasszon olyan partnert, aki jelentős időt takarít meg Önnek és csapatának a közösségimédia-marketing folyamatok automatizálásában, az együttműködési munkafolyamatokban és a hasznosítható betekintésben, tekintettel a rendelkezésre álló funkciók sokféleségére. legjobb közösségi média menedzsment eszközök.

Készítsen listát, hogy rangsorolja vállalkozása igényeit, és nézze meg, melyik választás felel meg a legtöbb követelménynek, legyen az egy teljesen integrált, teljes körű megoldás az elkötelezettség és a márka ismertségének fokozására, egy lead-generáló gép vagy egy havi tartalomütemezés a közösségi médiához. tartalom és blogírás.

A közösségi média menedzsment eszközöknek és szoftvereknek segíteniük kell, nem pedig akadályozniuk.

GYIK

1. Melyek a legjobb ingyenes közösségimédia-kezelési eszközök 2021-ben induló vállalkozások számára?

A natív ütemezési és -létrehozási eszközökkel meg lehet boldogulni, ha egyéni vállalkozó vagy magvető vállalkozás alapító, közösségi eszközökre nincs költségvetése.
Alternatív megoldásként kombinálhatja az olyan all-in-one platformok ingyenes csomagjait, mint a Hootsuite vagy a Buffer a közösségi média hálózatok által biztosított eszközökkel, mint például a Twitter TweetDeck és a Facebook Creator Studio.

2. Miért szükséges a közösségi média menedzsment eszközök használata?

A közösségimédia-kezelő eszköz használata megkönnyíti az összes csevegés nyomon követését. Kezdetben leegyszerűsíti munkáját, ha minden adata egy helyen van. Egyes alkalmazások lehetővé teszik a viták kulcsszó szerinti keresését is, így azt a benyomást keltve, hogy Ön rendelkezik közösségi média szuperképességekkel.

3. Mekkora a közösségi médiakezelő szoftver várható költségei?

Bár egyes közösségimédia-kezelő szoftverek ingyenesek, bizonyos cégek által kínált ingyenes alapcsomagok korlátozott funkciókkal rendelkeznek, és általában csak egy felhasználóra érvényesek.
Előfordulhat, hogy felárat kell fizetnie, ha nagy cége van, és több felhasználói identitást szeretne, vagy több közösségimédia-fiókhoz szeretne hozzáférni különböző márkákon keresztül.

4. Hogyan válasszuk ki a legjobb közösségi média menedzsment eszközöket vállalkozása számára?

Sokat segítene, ha átgondolná közösségi média céljait és igényeit, ütemezését és elköteleződését, felhasználói élményét és más lényeges kritériumokat, mielőtt kiválasztaná szervezete közösségimédia-kezelési megoldását.

5. Sorolja fel néhány felkapott és legjobb közösségi médiakezelő eszköz nevét.

Néhány a legnépszerűbb és A legjobb közösségi média menedzsment eszközök 2021 a Sprout Social, a Hootsuite, a HubSpot, a MeetEdgar, a SocialPilot, a Canva, a Buffer, a Loomly stb.

6. Van-e igény közösségi média menedzserekre?

Napjaink egyik legkeresettebb állása a közösségi média menedzser. Ahogy a fizikai világ egyre inkább a digitális világra támaszkodik, egyre fontosabbá válik egy magasan képzett közösségimédia-menedzser alkalmazása a közösségimédia-stratégia kialakítására és a szervezet online jelenlétének növelésére.

7. Nehéz megérteni, hogyan kell kezelni a közösségi médiát?

A közösségi média kezelésének megtanulása nem nehéz. Hajlandónak kell lenni azonban arra, hogy folyamatosan fejlessze tehetségét, és naprakész maradjon a legújabb trendekkel. Sokféle módon fejlesztheti vagy javíthatja közösségimédia-kezelési képességeit. Ezenkívül megtanulhat néhány közösségi média kezelési technikát, és tanfolyamokon vehet részt, hogy javítsa képességeit.

Új publikációk:

Ajánlott