A 24 legjobb hely a blog népszerűsítésére a forgalom növelése érdekében 2024-ben

Szeretnéd megtanulni a 24 legjobb helyek nak nek reklámozza a blogját? Nehéz lehet fenntartani a lendületet, amikor az eladások lelassulnak, és eltűnnek az új követők.

Nos, van egy rossz hírem: úgy tűnik, az embereket már nem érdekli annyira. De ez nem jelenti azt, hogy abba kell hagynia a reklámozást.

Valójában ennek éppen az ellenkezője, mert ha hisszük, hogy ez a tendencia elég hamar megfordul, akkor még mindig vannak módok arra, hogy több figyelmet fordítsunk munkánkra anélkül, hogy pénzt költenénk (vagy időt veszítenénk).

Ismerje meg, hogyan reklámozza blogját, hogy lendületet adjon.

Egy ügyfél nemrég utánam, hogyan reklámozza a blogját növeli a forgalmat. A múltban a blog népszerűsítése olyan egyszerű és egyértelmű volt, mint a közösségi médiában való közzététel.

Csak megosztana néhány tartalmat a webhelyéről a rájuk mutató hivatkozással. Ez már nem így van.

Végül is biztos vagyok benne, hogy ez az egyetlen ügyfél, akit Jacknek fogok hívni, azt jelenti, hogy a többiek, mint te, ma ugyanezen tűnődnek.

Az egyetlen dolog, amit mondtam Jacknek, hogy vagy IDŐBEN vagy PÉNZBEN fizetsz érte, hogy reklámozd a blogodat. Ezt nem tudod megkerülni.

Nincs egyszerű módja annak, hogy 2024-ben ingyenesen reklámozza blogját vagy webhelyét. (A blogpromóciós oldalakon azonban egy kis idővel megtehető.)

Most olyan sok blog van, és sok kiváló.

1. Videó – Videó itt, ott, és mindenhol!

Manapság a videók elengedhetetlenek ahhoz, hogy az interneten túlélje vállalkozását. Napjainkban minden közösségi hálózaton található videók több megtekintést generálnak, mint a csak képeket vagy szöveget tartalmazó bejegyzések.

Videókat is készíthet blogodhoz és/vagy YouTube-csatornádhoz. Ezek a videók segíthetnek abban, hogy a keresőkben is közelebb kerüljön az első oldalhoz. Még azt is megteheted használja az AI-t videók gyors létrehozásához.

Manapság a Canva megkönnyíti saját videók készítését képekből, vagy megteheti fogadjon fel valakit videók készítésére neked.

A Forbes szerint a közelmúltban Az évezredes közönség körében a közösségi médiát használók kétharmada számolt be arról, hogy kapcsolatba lép egy márkával, miután megnézett egy közösségi médiában közzétett videót. A videó kiforrott, és itt marad.

Sok ügyfelem azonban félénk videót készíteni. Nemrég csináltam egyet a Twitteren, hogy inspiráljak másokat a kamera elé. Gyakran megkérem őket, hogy készítsenek egy videót arról, hogy beszélnek, és mutatnak valamit, amivel elkezdheti, és egy kicsit eltünteti a félelmet.

Most hozzáadhatja a Rumble videót a videómixhez. Ugyanazokat a videókat megoszthatja mindkét videohálózaton.

2. Podcasting a blogod népszerűsítésére

A podcasting és az élő közvetítés egyaránt nagyon nagyra nőtt 2019-ben, és ez így lesz 2024-ben és a következő évtizedben is. Talán emlékeztek arra a darabra, amit itt írtam Ms. Ileane Smithről, és a podcasting tanácsairól mindenkinek.

Egyre többen hallgatnak podcastokat, mivel azok számos eszközön, például Alexán, iTuneson és Google Home-on elérhetők.

Olvasni:  Hogyan lehet növelni a márkaismertséget a jobb minőségű forgalom érdekében

Több embernek van ilyen eszköze otthonában, irodájában és vezetés közben. További információ a podcastok hosszáról kövesse ezt a kérdést a Quorán.

3. Triberr, hogy reklámozza a blogját

A Triberr továbbra is jó módja annak, hogy forgalmat generáljon a blogjára. Ez az egyik blogpromóciós webhely, amelyet INGYENESEN használhat. A beállításhoz idő és türelem kell. Prémium fizetős verziót kínálnak.

Már évek óta a fizetős verziót (Lite) használom. Változtattak az árakon, de miután INGYENESEN használja, azt javaslom, hogy frissítsen erre.

A Triberr beállítása automatikusan is megtörténhet, vagy kiválaszthatja, hogy mit és hol oszt meg, mint én. Behelyezed saját RSS-hírcsatornádat, hogy mások is megoszthassák legújabb bejegyzésedet. A Triberr használatával többet olvashat egy oktatóanyagról, amelyet régebben készítettem.

A Tribber nagyszerű módja annak, hogy népszerűsítse blogját, és nagyobb forgalmat generáljon rá.

A forgalom nem jön gyorsan a Tribberrel, de ha megtörténik, az nagyszerű. Évekig ez volt a Twitter-forgalom fő mozgatórugója. A forgalom csökkent az elmúlt néhány évben, de továbbra is ajánlom ezt a blogkészítő eszközt.

A Twitter X-en történt API-módosítások miatt azonban hónapokig nem tudtam használni a Triberrt.

4. BizSugar Community

Egy másik hely a blog népszerűsítésére a Biz Sugar. Ez egy cikkmegosztó platform kisvállalkozások számára. Új bejegyzés közzététele után mindig odamegyek, hogy megosszam. Ha találok egy másik bloggert, akinek nagyszerű tartalmai vannak, és nem szerepel a Biz Sugaron, ott is megosztom.

Néha előfordulhat, hogy blogbejegyzéseit más üzleti közösségekkel is megosztják erről a webhelyről, ezért nagyon ajánlom. Nemrég újították fel a megjelenésüket, és nagyon jól néz ki.

Nekik is van a Biz Sugar közösségi oldal amit egy ideje indítottak. Gail Gardner barátom Grow Map koordinátor és jelentős közreműködő.

Nemcsak megosztasz tartalmakat ezen a hálózaton, hanem ott is részt vehetsz. Az emberek hozzászólásait pozitívan szavazzák, és általában a legtöbb szavazatot kapók kerülnek a címlapra.

Gyakran megjegyzéseket fűzök azokhoz a bejegyzésekhez, amelyeket érdekesnek találok. Több hasonló gondolkodású emberrel találkoztam ott azon a hálózaton.

5. Vírustartalom Bee

Ez egy másik hely, ahol megoszthatja bejegyzéseit és más bloggerek tartalmát. Időigényes lehet naponta odamenni, de fizethet a pontokért, és hagyhatja, hogy egyedül közlekedjen.

A Viral Content Bee segítségével megoszthatod a Twitteren, a Pinteresten, a LinkedInen, a Tumbleren vagy a Mixen. Egy szép webhelykombináció, amelyet megoszthatsz vele! (Azonban ügyeljen arra, hogy túl sokat osszon meg a Tumblerrel, mert a fiókomat eltávolították emiatt.)

Ne feledjétek, idő vagy pénz az emberek, egyik vagy másik nélkül nem lehet.

Ez egy másik webhely, amelyet a Twitter X API sújtott, és havi 20 dollárt kell fizetnie, hogy X-szel használja.

6. Listly For Your Blog

Listly régi, de jópofa. Tetszik, mert a listái megjelenhetnek a Google kereséseiben. Ügyeljen arra, hogy optimalizálja a listákat, és hozzáadjon dolgokat.

Elolvashat egy frissített bejegyzést, amelyet nemrég tettem a Listly-n.

7. Wakelet Curating

Köszönet Dexternek az InfoBunnynál, hogy bátorított a hálózat használatára. Ez egy tartalomkezelő webhely, amely a Storify helyét vette át. (ha emlékszel rá).

Könnyű beállítani, de időbe telik, mire kitaláljuk a csínját-bínját. Meghívhat embereket, hogy működjenek együtt a táblákon és az ébresztéseken, ahogyan ott hívják őket.

8. Reddit

Ha egyszer feltöröd ezt a diót, azt mondják, nagy forgalmat generálhatsz. Kezdő fázisban vagyok, hogy meglássam, hogyan fog sikerülni neked. Megkeresem a karmám, mielőtt bármit is közzétennék linkekkel. Eddig körülbelül 500 Karma pontot szereztem. Saját oldalad is lehet a Redditen.

Ön is megkaphatja a sajátját saját közösség ahogy az Inspire to Thrive esetében is teszem a Redditen. Olyan ez, mint a vállalkozásod Facebook-oldala.

Ez egy nagyszerű hely más bloggerekkel való találkozásra. Beszélgethet ugyanúgy, mint a Facebook-csoportokban, a Quorában és a csevegőszobákban. Sokat tanultam, és számos csevegésben részt vettem a Redditen az elmúlt néhány évben.

Olvasni:  Online tanfolyam készítése: 3 dolog, amit tudnod kell

Saját blogbejegyzéseit közzéteheti közösségében, és ha következetes, akkor forgalmat generál.

9. Quora kérdések és válaszok

Az egyik kedvenc helyem, ahol új forgalmat generálok, de ez sokáig tartott. Megszokássá kellett válnia, mielőtt a forgalom követte volna. Múlt héten írtam egy bejegyzést arról, hogy a Quora hogyan segítheti a vállalkozás növekedését.

És nemrég megtanultam, hogy ezen az oldalon is lehet pénzt keresni. Ennek is sok időbe telik néhány dollár generálása, de amint elindul, befolyik.

Még egyszer köszönöm Dexternek ezt az információt. Itt megosztja a Quora Partner Programjukat, bár az elmúlt évben egy kicsit megváltozott, és a korábbiakhoz képest kevés pénzt lehet keresni.

10. Flipboard a blogod népszerűsítéséhez

A Flipboard növeli a forgalmat, de ügyeljen a lehetséges magas visszafordulási arányra. Ha unatkozom, ez az oldalam, ahol híreket keresek a Twitter után, ami egyébként nem gyakran. De ha sorban állok, nem gyakran, mivel manapság többet vásárolok az interneten, ez nagyszerű módja annak, hogy eltöltsön egy kis időt.

A Flipboard forgalom az elmúlt évben ismét megemelkedett, és a visszafordulási arány csökkent, szép! Ez egy nagyszerű ingyenes tartalommegosztó webhely. A mobilalkalmazás is könnyen használható.

Kiválaszthatja érdeklődési területeit, és gyorsan és egyszerűen megtekintheti a velük kapcsolatos történeteket. Ott követhetsz másokat, és megoszthatod mások darabjait, amit ajánlok neked! Ez a régi 80/20-as megosztási szabály.

Ismét készítettem egy részt erről Curatti a Flipboard használatáról.

11. Facebook oldalak a blogod népszerűsítésére

A nagy és mindenható Facebook. Nagyon sokféleképpen népszerűsítheti blogját ezen a közösségi hálózaton.

Ma Facebook-csoportok uralkodnak rajta, és természetesen a Facebook Live. Ismered a barátaimat Ryan és Donna a Facebook Live segítségével.

Azt javaslom, hogy legyen Facebook-oldala, csak így lehet igazán marketinget és hirdetést csinálni a Facebookon. Vállalkozásának is professzionális megjelenést biztosít.

Manapság az emberek keresnek a Facebookon, és vannak keresési hirdetéseik, amelyeket Ön is megvásárolhat.

Ha van időd, befektethetsz egy Facebook-csoport kezelésébe. Úgy tűnik, hogy a történetek funkcióval együtt egyre nagyobb teret hódítanak.

Minden ügyfelemnek ajánlom a Facebook hirdetési költségkeretet, hogy növelje a bejegyzések számát. Manapság számos módja és kombinációja van a fellendítésnek. Számos lehetőség közül választhat a jobb célzás érdekében.

És természetesen, ahogy fentebb említettem, a videók nagyon jól teljesítenek a Facebookon, és ha releváns, másokat is megcímkéznek. Mivel a Facebook a legnagyobb közösségi média hálózat, továbbra is az egyik legjobb hely a blog népszerűsítésére.

12. Twitter X: Az egyik legjobb hely a blogod ingyenes reklámozására

Régi kedvencem és forgalomvezetőm. Elképesztő, hogy mennyi emberrel találkoztam helyben, akik nem értik a Twittert, és csak automatizálási eszközeik vannak, hogy a falhoz dobják a tartalmat.

Tudod, mit gondolok erről, igaz? Sajnálom, barátaim és ügyfeleim. Twitteren kell. Ez a titka mögötte. Szánjon napi 10 percet Twitter-érzetének fokozására.

Az év elején forgalomcsökkenést láttam, de ebben a hónapban visszatért. Mindazonáltal kísérleteztem a Twitter Blue előfizetéssel. (Maradjon velünk!) Továbbra is ez a forgalom első számú forrása az Inspire To Thrive oldalán.

Egy megjegyzés: A Twitter X-en lévő hirdetések nagyon olcsók, és növelik a forgalmat és bizonyos eladásokat. Sokkal olcsóbbak, mint a többi közösségi hirdetés.

Miért maradok a Twitteren, mivel ez a blog közösségi forgalmának első számú forrása.

13. LinkedIn a blogod népszerűsítéséhez

Nagyszerű az üzletemberek számára. A blogon elhelyezheti hosszú bejegyzéseit, és elkészítheti a több mint 300 szavas sűrített változatot, amelyet megoszthat a LinkedIn-en, és visszavezetheti a blogjára. Megértem, ha ezt következetesen csinálja, az növeli a forgalmat.

Itt-ott megcsináltam, de nem következetesen, és volt némi forgalom. Képzeld el a következetességet? Ravi itt elmagyarázza, hogyan irányítja a forgalmat a Linkedin Pulse-ból.

Ismét növekszik a videó ezen a közösségi hálózaton, és azok, akik ezt csinálják, azt mondják, hogy ez növeli a hálózat elköteleződését, ami nagyobb forgalomhoz és ügyfelekhez vezet.

Olvasni:  A 10 legjobb WordPress képtömörítő beépülő modul a webhely felgyorsításához

14. Pinterest

Hű, ez az egyetlen közösségi oldal mára bonyolulttá vált, de a Pinterest forgalma megérkezik, ha elsajátítasz néhány dolgot, például a csoporttáblákat és a Tailwindot. Blogbejegyzések generálása közben gondoljon a képekre, és a Canva segítségével szabja azokat a Pinteresthez.

Ez egy példa az üzleti Pinterest-fiókomra.

Az elmúlt 2 évben fektettem be a Tailwindbe, és az ottani jelenlétem nagyon megnőtt, és némi forgalom is érkezett a blogra. 2020 végén megváltozott a Pinterest algoritmusa, és csökkent a forgalom. Már nem használom a Tailwindot, mivel bonyolult és drága lett.

Most a Pinterest sok változást hajtott végre, de egy kis elkötelezettséggel és a megfelelő méretű függőleges képek használatával nagyobb forgalmat irányíthat a blog webhelyére. Imádom a Pinterest új videó funkcióit.

Napjainkban ez lett az egyik legjobb hely a blogod népszerűsítésére.

Érdemes kipróbálni a hirdetési platformjukat a Pinteresten, mivel könnyen használható, és nem olyan drága, mint a Facebook. Az elmúlt hónapokban néhányszor használtam itt.

15. Hogyan reklámozhatom a blogomat az Instagramon

Ki ne tudna ma az Instagramról? De tudtad, hogy gyakran változtathatod az URL-t az életrajzodban, hogy egy kis forgalmat generálj webhelyedre vagy blogodra? Ma pedig akár 5 linket is engedélyeznek az Instagram-életrajzodban.

Az Instagram történetek funkciói azonban már rendelkeznek linkgombokkal, amelyek segítségével megoszthatja legújabb blogbejegyzéseit. SZERETEM!

Nem javaslom, hogy ezeket a Linktrees-eket használja Instagram-hivatkozásaihoz, amelyeket sokan mások ajánlanak. Miért? Mert ha egy link az Instagram-életrajzában van, az arra a linkre irányítja a forgalmat.

Ha van egy Linktree az Instagram-életrajzában, az sok választási lehetőséget kínál az embereknek, hogy különböző linkekre lépjenek, így korlátozva a forgalmat. Néha, amikor az embereknek túl sok választási lehetőségük van, semmit sem választanak. Tehát legyen óvatos az új 5 linkkel és a felhasznált hivatkozásokkal. Egyelőre 3-at választottam.

Az Instagramnak, mint például a Twitternek, elkötelezettségre van szüksége ahhoz, hogy forgalmat generáljon. A történetek és a tekercsek azok, amelyek megmozgathatják Önt, valamint a történetek megosztása legközelebbi barátaival.

Az emberek ezen a hálózaton gyorsabban követik és szüntetik meg a követést, mint te, én pedig fehérneműt cserélek. Szóval ne csüggedj az Instagramon. Kommentáljon gyakran, ne tegye közzé naponta 1-2-nél többet, és készítsen néhány Instagram-sztorit a színfalak mögött.

16. Gab csoportok

Fecsegés egy alternatív közösségi hálózat, amely számos csoportot tartalmaz, amelyekben részt vehet. Nagyszerű forgalomforrás, ha a megfelelő csoportokban vagy. Néhány üzleti csoport tagja vagyok, amelyek nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjenek másokkal, és forgalmat generáljanak.

Használnom kell a egyéni kampánykészítő nyomon követni a forgalmat, mivel azt nem a Google osztja meg, és nem támogatják az alkalmazásboltok, mint más alternatív közösségi hálózatok.

A Gab videókat és GAB TV-csatornát is kínál azoknak a felhasználóknak, akik feliratkoznak a közösségi hálózatra. Ez az egyik legjobb hely a blogod népszerűsítésére, amelyről ritkán esik szó.

17. Bloglovin

Ez egy „régi készlet és elfelejti” hely. Addig csináltam, amíg meg nem néztem a mai bejegyzés statisztikáit. Továbbra is forgalmat generál. Most azt javaslom, hogy idővel ellenőrizze, hogyan állította be magát.

Ellenőrizze, hogy az életrajza még mindig érvényes-e, mivel tudja, hogyan változhattak a dolgok az utolsó megtekintés óta.

18. Nuzzel

Egy másik „állítsd be és felejtsd el” típusú hely. Tedd meg egyszer, és egy kis forgalom csöpög a blogodra. Ez egy tartalom-létrehozó típusú webhely. Gyakran küldenek e-maileket hírekkel.

A blog népszerűsítésének nagyszerű módja, ha szerepelsz ott.

19. RSS-hírcsatornák

Emlékszel, hogy a Feedburner évekig megszűnt? Nos, 2021-ben végre sikerült!

Igen, a Google Feedburner már nem működik. Áttértem Kövesd – itt az Inspire To Thrives blogon.

Az RSS-hírcsatorna használata továbbra is az egyik legjobb módja a blog ingyenes reklámozásának. A legtöbb RSS-hírcsatorna azonban már prémium verziót is kínál.

Olvasni:  A 11 legjobb használható WordPress naptárbővítmény 2024-ben

20. DoSplash

Beállítottam és elfelejtettem! Az Inspire To Thrive minden hónapban minimális forgalmat generál innen. Ezért visszamentem, és láttam, hogy számos fizetős program és mód van arra, hogy szavazzak és kommentáljanak.

Volt egy nagyszerű értékelés a barátomtól Erik a Passzív jövedelem nélkül. Egy hely, ahol mindenképpen érdemes megnézni a blogodat.

21. PushEngage, hogy reklámozza blogját

Szeretem! Beállítottam, és elfelejtettem, míg egy nap meg nem néztem az előfizetők statisztikáimat. Többet kaptam push értesítéseken keresztül, mint e-mailben! Nem biztos benne, hogy ez tényleg jó vagy rossz dolog, de ez van. Bővebben a Curate Blogon olvashatsz róluk.

Ebben az évben letiltottam, mivel lelassította a webhelyet, és átváltottam Konvertálja a dobozt. Még mindig tesztelem a ConvertBox-szal, de eddig tetszik, mivel több különböző dolgot reklámozhatok egyszerre INGYEN.

Tavaly év végén azonban elvetettem, mert nem tetszett a felugró ablakok olvasói élménye.

22. E-mail: Még mindig az egyik legjobb hely a blogod népszerűsítésére

Az e-mailek ma is megdöbbentőek. Az emberek ritkábban nézik át a fiatalabb készleten keresztül, és valószínűleg nem fognak így válaszolni. Messze jobban szeretik az SMS-t és a FB messengert.

Számos módja van az e-mailezésnek ingyenes és fizetős verziókkal. Egyes iparágak csepegtető kampányokat használnak, mások pedig csak hetente vagy havonta küldenek e-mailt.

Egy nagyszerű módja annak, hogy új e-mail-regisztrálást szerezzen, ha valami értékes ajándékot ad.

23. Blog Engage

használom Blog Engage hogy időnként népszerűsítsem a blogomat. Választhatja az 5 USD vagy a 15 USD opciót a Blog Engage számára blogja népszerűsítéséhez. Ez a bloghálózat lehetővé teszi, hogy elküldje blogcikk(eke)t, amelyeket ők felülvizsgálnak, és a Blog Engage reklámoz vagy a főoldalukon a látogatók számára.

Szeretem a Facebook, Twitter és LinkedIn forgalmat, valamint az általam hirdetett blogbejegyzések promóciós lehetőségeit.

24. 3 bónusztipp: A legjobb helyek blogja népszerűsítésére és forgalom generálására

Google Cégem. (Most Google vállalkozásprofilnak hívják) Ezt ingyenesen megteheti. De hetente frissítenie kell kis blogbejegyzésekkel, hogy forgalmat generáljon az Ön számára. Minél többet tesz közzé, annál gyorsabban fog látni az eredményeket. Ügyeljen azonban arra, hogy ott ne legyen spam.

Időbe telhet, amíg az eredmények megjelennek a Google-vállalkozásprofilokban, ezért légy türelmes. Továbbá, ha otthoni vállalkozása van, most a címe nélkül is használhatja.

Blogok kommentálása – Ha értelmes megjegyzéseket hagysz más blogokon avatárral, ez egy másik nagyszerű módja annak, hogy forgalmat irányíts vissza saját blogodba. Legyen azonban hiteles a megjegyzéseiben, és adjon hozzá értéket a bejegyzéshez, amelyhez megjegyzéseket ír. (Ha létrehozol egy avatart, és elindítasz egy 2. vagy 3. blogot, mindenképpen változtasd meg az avatart.)

Blogger Outreach – Egy másik módja annak, hogy kapcsolatba lépj más bloggerekkel, hogy vendégként tegyenek közzé bejegyzéseket a blogjukon, és hogy mások tegyenek közzé bejegyzéseket a blogodban. Ily módon megduplázhatja erőfeszítéseit, új olvasókat generálhat, és kapcsolatba léphet másokkal a blogírási résen. Egy win-win forgatókönyv.

Ön kör – a legjobb helyek blogja népszerűsítésére

Fáradt, miután elolvasta a legjobb helyeket, ahol népszerűsítheti blogját? Kíváncsi vagy, hogyan kell mindezt megtenni? Természetesen a megfelelő blogírási eszközök megléte sokat segít.

Szeretném tudni, hogy az alábbi megjegyzésekben milyen módszereket használsz a blogod népszerűsítésére. Milyen egyéb taktikát javasolna ügyfelemnek, Jacknek?

Több mint 60 AI-eszköz egyben az Ön számára, az írástól a SEO-n át a közösségi médiáig és még sok más.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott