A 2K23 többplatformos?

Ha Ön kosárlabda-rajongó, elgondolkodhat azon, hogy a 2K23, a népszerű NBA 2K sorozat legújabb része, platformfüggetlen-e.

A többplatformos játék lehetővé teszi ugyanazt a játékot különböző platformokon, például PC-n, Xboxon, Nintendo Switchen és mobilon. Így játszhat barátaival, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használnak.

Ebben a cikkben arra a kérdésre adunk választ – a 2K23 többplatformos?

A 2K23 platformok közötti kompatibilitása

A válasz nem; Az NBA 2K23, a híres kosárlabda-szimulációs sorozat legújabb része, nem kínál platformok közötti játékot.

Ez azt jelenti, hogy a különböző platformokon, például PlayStation, Xbox, Nintendo Switch és PC játékosai nem versenyezhetnek egymással az online meccseken.

Bár a játék nem támogatja az olyan platformok közötti keresztjátékot, mint a PlayStation, az Xbox és a PC, más funkciók csatlakozást kínálnak. A keresztirányú továbbhaladás elérhető a MyTEAM rendszerhez a PlayStation és Xbox családon belül. Ha PS4-en és PS5-ön vagy Xbox One-on és Series X-en játszol, megoszthatod a fejlődésedet, a MyTEAM-pontokat, a tokeneket és a kártyákat a két konzol között.

Bár a platformok közötti játék hiánya csalódást okozhat néhány rajongónak, fontos megjegyezni, hogy az NBA 2K23 nincs egyedül ebben a vonatkozásban, mivel a sportjátékok általában lassabbak a keresztjáték megvalósítása.

Több generációs játék ugyanazon a konzolcsaládon belül

Az NBA 2K23-at ugyanannak a konzolnak különböző verzióin játszhatja.

Ha a generációk közötti hozzáférésről van szó, a dolgok kissé zavarosak lehetnek. Ha rendelkezik az NBA 2K23 PS4-es vagy Xbox One-os verziójával, a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően továbbra is lejátszhatja az újabb konzolokon, PS5-ön és Xbox Series X-en.

Olvasni:  Lebegő kezdőlap gomb iPhone-on: beszerzés, eltávolítás és minden más

Fontos azonban megjegyezni, hogy a játék PS5 és Xbox Series X verzióit kifejezetten ezekre a konzolokra optimalizálták, teljes mértékben kihasználva azok teljesítményét és képességeit. Ezek olyan fejlesztéseket és fejlesztéseket tartalmaznak, amelyek csak ezeken az új hardverplatformokon lehetségesek.

Másrészt a régebbi generációs verziók lejátszása az új konzolokon olyan lesz, mint az eredeti verziók lejátszása visszafelé kompatibilitáson keresztül. Tehát bár létezik több generációs hozzáférés, az új konzolokon kínált teljes élmény tekintetében korlátozott.

Keresztmentési funkció az NBA 2K23-ban

Az NBA 2K23 támogatja a keresztmentési funkciókat, de a játék bizonyos elemeire korlátozódik.

A keresztmentés elérhető a VC waller és a MyTeam progresszióhoz. A játékosok átvihetik a virtuális pénznemüket és a MyTeam előrehaladását ugyanazon a konzolcsaládon belüli különböző konzolok között. Például a PlayStation 4-en elért haladás átvihető a PlayStation 5-re, az Xbox One-on pedig az Xbox Series X-re.

Ha megvásárolja az NBA 2K23 Digital Deluxe-t, a Michael Jordant vagy a Championship Edition-t, a játék mindkét verzióját megkapja a különböző generációk között, bármilyen platformon is megvásárolja – PS4/PS5 vagy Xbox One/Series X. Ha digitálisan vásárolja meg, mindkét letöltést megkapja, míg ha a fizikai verziót kapja meg, akkor a másik verzió digitális letöltéséhez kap egy kódot.

Új publikációk:

Ajánlott