A 30 legnépszerűbb online üzleti ötlet 2024-ben (teljes lista)

Az online vállalkozás indítása az egyik legjobb módja a bevétel kiegészítésének vagy a pályaváltásnak. Az internet térnyerésével számtalan módja van az online pénzkeresésnek. A konverziók növeléséhez azonban szüksége van egy jövedelmező online üzleti ötletre és egy jól átgondolt stratégiára.

Ez az útmutató segít megérteni, miért kell online vállalkozást indítania, és hogyan indíthat online vállalkozást otthonról. Számos online üzleti ötletet is javasolunk, amelyekkel elkezdhet dolgozni.

Miért indítson online vállalkozást?

A hagyományos tégla és habarcs vállalkozáshoz képest az online vállalkozást lényegesen könnyebb elindítani, mivel nem kell fizikai üzletet bérelnie. De nem ez az egyetlen ok, amiért érdemes megfontolni egy online vállalkozás elindítását. Itt van még néhány.

Alacsony belépési akadály

Az online vállalkozások lényegesen alacsonyabb belépési korláttal rendelkeznek, mint a fizikai vállalkozások. A termékeket online értékesítheti anélkül, hogy bármilyen készletet kezelne. Csak megbízható beszállítót kell találnia a termékek becsomagolásához és az ügyfelekhez való eljuttatásához. Alternatív megoldásként eladhat digitális termékeket, például szoftvereket és e-könyveket.

Ahogy már említettük, egy online vállalkozáshoz nincs szükség fizikai boltra. A fizikai boltok köztudottan drágák, különösen az előkelő helyeken, ahol nagy a forgalom.

Egy online vállalkozás esetében az Ön e-kereskedelmi webhelye az üzlete. Ha rendelkezik a technikai ismeretekkel, készíthet webhelyet, és megtakaríthatja a webfejlesztő bérbeadása költségeit.

Magas kereseti lehetőség

Egy online vállalkozás jelentősen növeli a bevételi potenciált. Ennek egyik fő oka az, hogy nem ugyanazok a működési költségek, mint egy hagyományos vállalkozásnál.

Például egy hagyományos üzlethez pénzt kell költeni bérleti díjra és karbantartásra. Ezeknek a kiadásoknak a többségére nincs szükség egy online üzletben, így több pénzt takaríthat meg.

Ezenkívül egy online vállalkozás hozzáférést biztosít a globális közönséghez. Termékeit a világ bármely pontján hirdetheti az embereknek. A nagy közönség sok érdeklődőt biztosít, ami több értékesítést jelent.

Vállalkozását otthonról is irányíthatja

A rugalmasság talán a legnagyobb előnye egy online vállalkozás elindításának. Bármikor, bárhol dolgozhat – akár otthonról is.

A több otthon töltött idő azt jelenti, hogy ideje nagy részét a családjával oszthatja meg. Kevesebb stresszt is jelent, mert nem olyan magas nyomású környezetben dolgozol, amikor a főnököd folyamatosan a nyakadba lélegzik.

Hogyan indítsunk online vállalkozást otthonról

A megfelelő információk és eszközök rendelkezésre állása leegyszerűsíti az online vállalkozás elindításának folyamatát. Olvasson tovább, és megtudja, hogyan indíthat e-kereskedelmi vállalkozást otthona kényelméből.

Végezzen piackutatást

A piackutatás magában foglalja a kulcsfontosságú információk összegyűjtését a célközönségről. Ez a szakasz döntő fontosságú a kudarc kockázatának csökkentése és az e-kereskedelmi trendek azonosítása szempontjából.

Online vállalkozása nagyobb valószínűséggel lesz sikeres, ha megérti ügyfelei igényeit, és naprakész marad a piaci trendekkel. Íme az alapvető kérdések, amelyek segítenek meghatározni, kik az ügyfelei, és mire van szükségük:

 • Mi az ideális vásárlói korosztálya?
 • Mekkora a vásárlóerejük?
 • Hol találhatók?
 • Mennyire fontos számukra a megoldásod?
 • Mekkora a közönséged?

A piackutatás segít megérteni, hogy ideális vásárlója mennyit hajlandó fizetni termékeiért vagy szolgáltatásaiért. Az árképzés befolyásolja vállalkozása általános jövedelmezőségét.

Ha túl alacsonyan árazza termékeit, nehézségekbe ütközhet a működési költségek fedezése. Másrészt a magas árak elriasztják a potenciális vásárlókat a vásárlástól. A piackutatás segít a megfelelő árak meghatározásában termékei vagy szolgáltatásai számára.

Hozzon létre egy üzleti tervet

Az üzleti terv egy ütemterv, amely segít elemezni az üzleti ötlete életképességét. Ha van egy online üzleti ötlete, könnyen elragadtatja a hatalmas nyereség lehetőségét.

A túlzott izgatottság arra késztetheti, hogy figyelmen kívül hagyja a vállalkozásalapítás kritikus szakaszait, és ez kudarchoz vezet. Az üzleti terv lehetővé teszi, hogy:

 • Mérje fel megoldásai gyakorlatiasságát.
 • Tűzz ki értelmes célokat vállalkozásod számára.
 • A lehetséges kockázatok azonosítása és megfékezése.
 • Építs csapatot a céljaid eléréséhez.
 • Marketingstratégia kidolgozása.
Olvasni:  Hogyan találhat piszkozatokat a Twitteren 2024-ben

Határozza meg a márkáját

A márkaépítés kulcsfontosságú, mert felismerhetővé teszi vállalkozását az interneten. A márkaépítésnek tükröznie kell az Ön személyiségét, és kommunikálnia kell értékeit a célpiac felé.

Hatékony márkát építhet, ha olyan színeket választ, amelyek rezonálnak a közönség számára, és kiemelik Önt a versenytársak közül.

A márka fejlesztése során ügyeljen az összhangra az összes marketingcsatornában, beleértve a közösségi média platformokat is, mivel ez segíthet bizalmat építeni ügyfelei körében.

Indítsa el webhelyét

Az Ön e-kereskedelmi webhelye az Ön digitális kirakata, ahol eladásra kínált termékeket jelenít meg. A webhely létrehozásának költsége általában a webhely összetettségétől függ – néhány száz dollártól több ezer dollárig terjedhet.

A kezdéshez vásároljon domain nevet és tárhelyet egy megbízható tárhelyszolgáltatótól, amely vaskos biztonsággal, 100 százalékos üzemidővel és 24 órás ügyfélszolgálattal rendelkezik. Győződjön meg arról, hogy a domain neve összhangban van a márkával, mert ez segíthet felismerhető márkaidentitás kialakításában.

Ezután válasszon egy jó hírű webhely-építő platformot, például a WordPress-t. Ha ez megtörtént, elkezdheti testreszabni webhelyét témákkal és bővítményekkel.

Még akkor is professzionális weboldalt tervezhet, ha követi az online oktatóanyagokat, ha még nem ismeri a webdesignt.

A 30 legnépszerűbb ötlet online vállalkozások számára

Most, hogy tudja, hogyan indítson online vállalkozást otthonról, tekintsük át a legjövedelmezőbb online üzleti ötleteket.

1. Indíts el egy ruhamárkát

Egy ruhamárka online elindítása számos előnnyel jár. Az online használatnak köszönhetően alacsonyabbak lesznek az indítási és működési költségek. Ha online értékesít, jobban kézben tarthatja a vásárlói élményt. Létrehozhat olyan webhelyet, amely tükrözi márkáját és értékeit, és számos fizetési és szállítási lehetőséget kínál.

Ráadásul termékeit tetszetős módon is bemutathatja. Az online áruházak lehetővé teszik, hogy kiváló minőségű fényképeket és videókat használjon termékeinek informatív és vonzó módon történő bemutatásához. Az online lét azt is lehetővé teszi, hogy ruházati termékek szélesebb választékát kínálja.

2. Dropship termékek

A dropshipping a kiskereskedelem olyan formája, amely lehetővé teszi a termékek online értékesítését anélkül, hogy bármilyen készletet tartana vagy kezelne. Ez olcsóbbá teszi az üzletet, mivel nincs szüksége raktárra vagy tároló egységre.

A dropshipping üzlet indítása azt jelenti, hogy közvetítői szerepet vállal. Ez magában foglalja a kiváló minőségű termékek beszállítóitól való beszerzését olyan digitális piactereken, mint az AliExpress, a tényleges árhoz hozzáadott felárat, és a termékek listázását a webhelyen.

Ha nyereséges dropshipping üzletet szeretne működtetni, győződjön meg arról, hogy a felára elegendő a hirdetési és logisztikai általános költségek fedezésére. Amikor új megrendeléseket kap, továbbítsa a szállítási adatokat a beszállítónak, aki ezután kiszállítja az árut az ügyfeleknek.

3. Használt ruhák vásárlása és eladása

A használtruha üzletet könnyű beindítani. Emiatt a verseny agresszív. A kiélezett verseny ellenére otthonról is elindíthat jövedelmező használtruha üzletet.

Az eladások növelése érdekében kínáljon ellenállhatatlan ajánlatokat. Például kínálhat kettő az egyért ajánlatot vagy 50 százalékos kedvezményt bizonyos termékekre. Az ügyletek kiváló módot jelentenek a márkahűség előmozdítására és a konverziók növelésére a versenypiacon.

4. Írj egy blogot

A blogírás alulértékelt, de jövedelmező üzlet, amelyet otthonról is elkezdhetsz. Ha Ön szakértő bármilyen területen, írhat olyan blogbejegyzéseket, amelyek segítenek az embereknek megoldani problémáikat.

Ahhoz azonban, hogy blogolási vállalkozása nyereséges legyen, elegendő forgalmat kell generálnia. Organikus forgalmat generálhat blogjába, ha a keresőoptimalizálás (SEO) segítségével optimalizálja bejegyzéseit a keresőmotorokhoz.

Regisztráljon egy megbízható hirdetési hálózatra, például a Google AdSense-re, amely célzott hirdetéseket jelenít meg blogján. Minden alkalommal, amikor egy olvasó megtekint egy hirdetést a blogjában, Ön pénzt keres.

5. Legyen szabadúszó grafikus

Ez az üzleti ötlet némi grafikai tervezési tapasztalatot igényel. Az olyan szabadúszó piacterek, mint a Fiverr és az Upwork, remek helyek az első ügyfelek megszerzésére. Létrehozhat koncerteket, vagy licitálhat munkára.

Célpiaca megtalálhatja Önt ezeken a webhelyeken, és fizethet szolgáltatásaiért. Szabadúszó karrierjét a következő szintre emelheti, ha elkészíti a szolgáltatásai értékesítésére szolgáló webhelyet. Ez nagyobb hitelességet biztosít, és lehetővé teszi, hogy többet számítson fel szolgáltatásaiért.

6. Írjon és adjon el e-könyveket

Az e-könyvek olyanok, mint a normál könyvek – csak digitálisan léteznek. Bármilyen témáról írhat e-könyvet, a főzéstől és az edzési rutinoktól a marketingstratégiákig.

Ha elkészült az e-könyve, eladhatja olyan platformokon keresztül, mint pl Amazon Kindle Direct Publishing (KDP). Az e-könyvek értékesítésének legjobb része az, hogy az egyetlen befektetés, amire szüksége van, az Ön szakértelme. Nem kell aggódnia a nyomtatás, a raktározás vagy a szállítás miatt.

És az ingyenes grafikai tervezési eszközökkel, mint például a Canva, testreszabható sablonok segítségével lenyűgöző könyvborítókat tervezhet.

Olvasni:  Kereskedői útmutató a legjobb Magento fizetési átjárókhoz: a legjobb választási lehetőségek és az integrációs lépések magyarázata

7. Legyen podcast házigazda

A podcastok száma az elmúlt években emelkedett. A podcast egy hangfelvétel, amelyet olyan platformokon tárolnak, mint a Podbean, a Buzzsprout és a Spotify. Egy tipikus podcast gyakran beszélgetés vagy monológ egy bizonyos témáról.

Ha folyamatosan jó minőségű podcastokat tárolsz, a követőid száma nő. Amint népszerűségre tesz szert, passzív bevételre tehet szert a szponzori ügyletek révén. Alternatív megoldásként pénzt kaphat más vállalkozások népszerűsítésével a közönség körében.

8. Adja el művészetét

Ha képzett művész vagy, tisztességes összeget kereshetsz műalkotásod eladásával. Míg a saját karakterek létrehozása jövedelmezőbb, kihívást jelenthet az értékesítés, amikor még csak most kezded. Ez normális; a legtöbb vállalkozásnak kezdeti erőfeszítésre van szüksége, mielőtt elkezdhetné az értékesítést.

Bár kísértést érezhet, hogy piactereken áruljon, a legjobb módja annak, hogy eladja műalkotásait a saját márkás e-kereskedelmi üzletében. Bárki, akinek tetszik a művészete, közvetlenül vásárolhat Öntől a platformon keresztül, és akár reklámokkal is népszerűsítheti, így több látogatót vonzhat webhelyére.

9. Ékszerek és kézműves termékek értékesítése

Beszerezhet ékszereket egy gyártótól, felírhatja az árat, és eladhatja, hogy profitot termeljen. Vagy szerezhet be anyagokat, és elkészítheti saját ékszereit.

Más termékektől eltérően az ékszerek érzékelt értékét befolyásolhatja az érzelmi kapcsolat és a márka hírneve, ami kihívást jelent a fix ár meghatározása.

Az ékszereinek megszabott ára az Ön által felépített márka erősségétől függ. Ha a vásárlók a márkáját nagy értékűnek tartják, hajlandóak lesznek többet fizetni a termékeiért.

10. Weboldalak tervezése

A weboldalkészítés az egyik legjobb online vállalkozás, amely otthonról indítható, ha rendelkezik a szükséges készségekkel. A népszerű webhelykészítők, például a WordPress segítségével kódolás nélkül készíthet professzionális megjelenésű webhelyeket.

De mint minden más, a webdizájn is egyedi kihívások elé állít – a verseny ezen a területen kiélezett. Ezenkívül nehéz lehet kitűnni a tömegből, ha webhelyét egy előre elkészített sablon segítségével tervezi meg, ahelyett, hogy a semmiből tervezné.

Azonban létrehozhat egy márkát, és értékesítheti szolgáltatásait egy személyes webhelyen keresztül – amely segítségével bemutathatja képességeit a látogatóknak.

11. Legyen fordító

Ha több nyelven beszél, fontolja meg, hogy fordítónak szeretne lenni. A fordítói munka legjobb része az, hogy kevesebb versenytársa lesz. Míg a bevétele nagymértékben függ attól, hogy ügyfelei mennyit hajlandók fizetni, az olyan összetett nyelvek, mint a mandarin vagy a japán, általában több pénzt vonzanak, mivel ezeknek a nyelveknek kevesebb fordítójuk van.

Folyamatos bevételt teremthet a fordítási szolgáltatásokból, mert az ügyfelek nagyobb valószínűséggel térnek vissza, ha tetszenek az Ön szolgáltatásai. Az elégedett ügyfelek akár barátaikhoz vagy kollégáikhoz is utalhatnak, így gyorsan bővíthetik portfólióját.

12. Legyen fizetett hirdetési tanácsadó

A fizetett hirdetések olyan összetett hirdetési rendszerek használatát jelentik, mint a Meta Ad Library vagy a Google Ads. A fizetett hirdetési tanácsadóvá váláshoz szociális készségekre is szükség van, mivel kapcsolatokat kell kialakítania az ügyfelekkel.

Lehet, hogy az ügyfeleknek van elképzelésük arról, hogy mit szeretnének elérni, de nem tudják, hogyan kezdjék el. Az Ön feladata, hogy díj ellenében segítse őket elérni, amire szükségük van.

A legjobb az egészben az, hogy szolgáltatásai észlelt értékétől függően különböző díjakat számíthat fel. Például annak a költségének, hogy valakit megtanítanak arra, hogyan állítsanak be egy hirdetést a Google Ads rendszerben, különböznie kell egy meglévő hirdetés hibaelhárításának költségeitől.

13. Fejlessze ki saját termékét

Egyedi termék kifejlesztése az egyik legjobb online vállalkozás az indításhoz. Lehetővé teszi egy meghatározott közönség megcélzását, és olyan egyedi termékeket kínál, amelyek félreállítják a versenytársakat.

Íme öt lépés, amelyet követnie kell saját termékének fejlesztése során.

 • Ötletgyűjtés: Gyűjtse össze az összes jövedelmező üzleti ötletet, és értékelje azokat, hogy megtalálja a legjobb megoldást.
 • Prototípus fejlesztése: Készítse el termékének alapverzióját, és tesztelje a hibákat, a használhatóságot és a biztonsági problémákat.
 • Építsd meg és teszteld a valódi terméket: Készítse el a tényleges terméket, és tesztelje valódi felhasználókkal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel a rendeltetésének.
 • Tesztelje a piacot: Ez a lépés lehetővé teszi, hogy visszajelzést kapjon a fejlesztési folyamat korai szakaszában, így a termékét a piaci igényeknek megfelelően finomhangolhatja.
 • Indítsa el a terméket: Hivatalosan indítsa el a terméket, és forgalmazza a célközönség számára.

Az egyedi termék versenyelőnyt jelent, mert a vásárlók csak Öntől kaphatják meg. Többet kereshet egy egyedi termékkel, mint egy hasonló általános termékkel.

14. Legyen szabadúszó SEO tanácsadó

A keresőoptimalizálás (SEO) létfontosságú minden online vállalkozás sikeréhez. Szabadúszó SEO-tanácsadóként nem kötődik egyetlen szervezethez sem. Ez lehetővé teszi, hogy otthonról dolgozzon, beállítsa a munkaidőt, és egyszerre több ügyfélnek dolgozzon.

Annyi munkát vállalhat, amennyire szüksége van pénzügyi céljainak eléréséhez. A szabadúszó SEO tanácsadók átlagosan 132 000 dollárt keresnek évente és átlagosan 64 dollárt óránként. Ezek a számok azonban a készségek, a tapasztalat és a hely függvényében változnak.

Olvasni:  A digitális szem megerőltetése kontaktlencse-viselőként

15. Adjon el egy online tanfolyamot

Az internet a legtöbb ember számára a tudás egyik fő forrása. Szakterületének szakértőjeként bekapcsolódhat a tudásgazdaságba, megoszthatja szakértelmét másokkal, és passzív jövedelemre tehet szert.

Online oktatóként elért sikere nagyban függ a tanítási stílusától és az Ön által nyújtott értéktől. Egy online tanfolyam 10 és 5000 dollár között bármibe kerülhet. Minden a tartalomtól, az Ön szakértelmétől és a választott elektronikus tanulási platformtól függ. Sőt, tetszőleges számú kurzust hozhat létre és adhat el.

Ha rendelkezik vállalkozói múlttal, fontolja meg, hogy megtanítsa az embereknek, hogyan indítsanak el egy kis online vállalkozást otthonról.

16. Vágj bele affiliate marketingbe

Az affiliate marketing egy olyan bevételmegosztó marketingmodell, amelyben jutalékot kap a marketing erőfeszítései során generált minden egyes eladás után.

Például, ha van egy blogja, akkor egy egyedi hivatkozás és követőkód segítségével irányíthatja az embereket egy kereskedő webhelyére. Ha valaki az Ön linkjén keresztül vásárol, jutalékot kap.

A kezdéshez csatlakoznia kell egy olyan társult programhoz, mint az Amazon Associates. Mindegyik program különböző árakat kínál, de az általános szabály az, hogy minél több ügyfelet hív meg, annál több értékesítést hajt végre, ami magasabb bevételt jelent.

17. Weboldalak vásárlása és eladása

A webhelyeket ugyanúgy lehet vásárolni és eladni, mint bármely más e-kereskedelmi terméket. Az olyan online piacterek, mint a Flippa és az Empire Flippers, nagyszerű platformok webhelyek vásárlására vagy eladására. Egy weboldal árát az általa termelt havi bevétel határozza meg.

Ha érdekli a webhelyek értékesítése, felkeresheti ezeket az online piactereket, és olcsó webhelyeket találhat, amelyek magas bevételi potenciállal rendelkeznek. Ezután több erőforrást fektethet beléjük, növelheti a havi bevételüket, és sokkal magasabb áron értékesítheti őket.

18. Végezzen szinkronhangokat

A szinkronhang egy olyan produkciós technika, amelyben a színész a kamerán kívüli párbeszédeket rögzíti filmekben, dokumentumfilmekben, reklámokban és más médiában való felhasználás céljából. A kezdéshez mindössze egy kiváló minőségű mikrofonra van szüksége, amellyel hangot rögzíthet.

Ha beszédművészként szeretne kezdeni, regisztráljon egy szabadúszó platformon, például a Fiverr vagy az Upwork. Az ügyfelek megkereshetik Önt, és felbérelhetik, hogy hangfelvételeket rögzítsen számukra. Az ügyfél egy szkriptet biztosít Önnek, amelyből elolvashatja.

Kellő tapasztalat megszerzése után emelheti árait és önálló márkát építhet, amely segít olyan minőségi ügyfeleket találni, akik hajlandók többet fizetni szolgáltatásaiért.

19. Legyél közösségi média menedzser

Számos sikeres online cég vagy közéleti személyiség van jelen a közösségi médiában. A legtöbbjüknek azonban sem idejük, sem készségük nincs a közösségi média fiókjainak kezelésére.

Ennek eredményeként professzionális közösségimédia-menedzsereket alkalmaznak, hogy segítsenek nekik elemezni az online trendeket, megtervezni a promóciós kampányokat, és olyan tartalmakat készíteni, amelyek a márkájukra rezonálnak. Ezt a hiányt pótolhatja, ha a közösségimédia-fiókjaikat megállapodás szerinti áron kezeli.

20. Legyen virtuális asszisztens

A virtuális asszisztens nagy értékű eszköz a cégtulajdonosok és más időkorlátos szakemberek számára. A legtöbb személy virtuális asszisztenseket fogad fel a napi tevékenységek megszervezésére és a könnyű adminisztratív feladatok felügyeletére.

Például a virtuális asszisztensek válaszolnak az e-mailekre, megszervezik a vezetők utazását, telefonálnak és találkozókat ütemeznek.

Mindezeket a feladatokat távolról végzik. Soha nem kell megjelennie az irodában sehol. Sőt, egyszerre több ügyfélnek is dolgozhat.

Általában ezeket a munkákat minden befektetett munkaóráért kompenzálják. Tehát minél többet dolgozol, annál többet keresel, függetlenül a rátától.

21. Hozzon létre egy oktatói vállalkozást

Az online oktatás ugyanaz, mint az offline oktatás. Az egyetlen különbség az, hogy soha nem kell személyesen találkoznia a hallgatókkal. A hallgatókat olyan videocsevegő-platformokon keresztül oktathatja, mint a Skype, a Zoom és a Google Meet.

Ezt a szolgáltatást általában minden egyes munkaóráért kompenzálják. Óránként 10 dollártól akár 35 dollárig is felszámolhat. Minél több diákot oktat, annál magasabb a keresete.

22. Írjon motivációs levelet és önéletrajzot

A motivációs levelek és az önéletrajzok kulcsfontosságúak az álláskeresők számára. Az emberek időnként átdolgozzák önéletrajzukat, hogy hozzáadják a legújabb tapasztalataikat, vagy lenyűgözzék a potenciális munkáltatókat. A motivációs levelek kéz a kézben járnak az önéletrajzokkal, hogy segítsenek az állásra jelentkezőknek bemutatni készségeiket és tapasztalataikat, és meggyőzni a munkáltatókat arról, hogy ők a legmegfelelőbbek egy állásra.

Ha el tudja sajátítani a szakmai önéletrajzok és motivációs levelek írását, amelyek egy álláspályázót adnak el egy potenciális munkáltatónak, fontolja meg fizetős szolgáltatásként való felajánlását. Minden ügyfélnek egyedi igényei vannak, így az egyes munkákért fizetett fizetés jelentősen eltérhet.

23. Adja el saját NFT-jeit

A nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) a blokkláncon tárolt digitális eszközök. Annak ellenére, hogy 2014 óta léteznek, csak 2017-ben tettek szert világszerte népszerűségre. Minden NFT-t egyedi kódja azonosít.

Bár ezeket a digitális eszközöket hatalmas összegű kriptovalutáért eladhatja, érdemes megjegyezni, hogy az NFT értéke a népszerűségétől függően ingadozhat. Tehát, ha el szeretné kezdeni az NFT-k értékesítését, a legjobb, ha népszerűségét a közösségi médiában építi fel, vagy egy jól ismert NFT-eladóval szövetkezik.

Olvasni:  10 tipp a divatmárka marketingjéhez 2024-ben

24. Legyél online személyi edző

Ha Ön fitneszrajongó, és szenvedélyesen segít másoknak formában tartani, válhat online személyi edzővé. Ez magában foglalja minden ügyfél számára személyre szabott edzésterveket, és élő edzéseket.

Alternatív megoldásként fizetős videókat készíthet minden edzéssorozathoz, amivel több bevételre tehet szert. Akárhogy is, az online személyi edzővé válás nagyszerű lehetőség otthonról vállalkozás indítására. Az egyetlen követelmény az, hogy szenvedélyesen edzeni.

25. Legyen virtuális könyvelő

Minden online vállalkozásnak rendszerezetten kell vezetnie a pénzügyi nyilvántartásokat. Ez a feladat a vállalkozások növekedésével egyre bonyolultabbá válik. Következésképpen a legtöbb cégtulajdonos virtuális könyvelőket alkalmaz ezeknek a feladatoknak a terhére.

Könyvelőként az Ön feladata a napi pénzügyi tranzakciók rögzítése, a bérszámfejtés és a banki nyilvántartások egyeztetése. Ezenkívül kezeli a szállító- és követeléseket, valamint feldolgozza a független vállalkozói kifizetéseket.

26. Hozzon létre előfizetési dobozokat

Az előfizetéses dobozok viszonylag új módja annak, hogy otthonról keress pénzt. A legtöbb előfizetési doboz márkajelzéssel van ellátva, és meghatározott felhasználásra van kijelölve. Az előfizetéses fióküzlet sok helyen létezhet. Például elindíthat egy előfizetéses doboz üzletet a bőrápoló vagy az élelmiszerboltok területén.

Az ügyfelek előfizetnek egy adott „dobozra”, és hetente vagy havonta ismétlődő fizetéseket hajtanak végre egy adott termékkészletért. Az élelmiszerboltban előfizetéses dobozokat kínálhat olyan friss árucikkekhez, mint a paradicsom, a burgonya és a hagyma.

Ezeket a dobozokat rendszeresen kiküldjük a vásárlóknak, fogyasztási szükségleteiktől függően. Ez az üzleti modell nagyszerű, mert rendszeres bevételt biztosít.

27. Alkalmazás fejlesztése

Az alkalmazások fejlesztése hasonló az egyéni termék létrehozásához. Először is meg kell határoznia egy problémát a piacon, és meg kell határoznia, hogy az ügyfelek hajlandóak-e fizetni a megoldásért.

A következő lépéseket kell követnie egy alkalmazás sikeres felépítéséhez és elindításához:

 • Hozzon létre egy üzleti tervet.
 • Keresse fel versenytársait.
 • Készítsen maketteket az alkalmazásról.
 • Készítsen grafikai tervet az alkalmazáshoz.
 • Írja meg marketingtervét.
 • Készítse el alkalmazását.
 • Küldje be alkalmazását egy alkalmazásboltba.

Míg a legtöbb legkelendőbb alkalmazás ingyenes, beépített üzleteik vannak, ahol a vásárlók prémium szolgáltatásokat vásárolhatnak.

28. Hozzon létre egy YouTube-csatornát

A YouTube egy népszerű videó-streaming platform, ahol az egyes feltöltött videók megtekintéseinek száma alapján jutalmat kapsz. Ahhoz azonban, hogy jogosult legyen a bevételszerzésre, 1000 feliratkozót és 4000 nézési órát kell szereznie.

Ön azzal is keres, ha hirdetéseket jelenít meg azoknak, akik megtekintik a videóit. Minél több megtekintést kapnak videóid és hirdetéseid, annál több bevételed lesz.

Más tényezők, például az elsődleges közönség helye és a videóid hossza szintén befolyásolják a bevételeidet. A legtöbb megtekintés elérése érdekében összpontosítson olyan tartalom létrehozására, amely egy adott közönség számára vonzó és értéket képvisel.

29. Domain nevek vásárlása és eladása

A domain nevek vásárlása és eladása kockázatos, de jövedelmező üzlet. Egy domain név dollármilliókért is eladható az észlelt értékétől függően. Például:

 • A Voice.com 30 millió dollárért kelt el.
 • A Tesla.com értéke 11 millió dollár.
 • A Hotels.com értéke 11 millió dollár.

Bár lehet, hogy nem ad el ennyiért egy domaint, jó eséllyel eladhat egy olyan domaint, amelynek értéke több ezer dollárra rúg.

Ennek az üzleti modellnek a kockázata abban rejlik, hogy nem tudjuk, mely domainek fognak eladni és melyek nem. Bár több domaint is meg lehet tartani eladás nélkül, jövedelmezőséget biztosíthat, ha felkapott domaineket választ rövid, emlékezetes névvel.

30. Legyél szövegíró

Mindaddig, amíg egy vállalkozás online jelenléttel rendelkezik, szövegírási szolgáltatásokra van szüksége. A másolat a webhelyen és más marketinganyagokban, például brosúrákban, e-mailekben és SMS-ekben található információk, amelyeket a vállalat a konverziók előmozdítására használ.

A legtöbb szövegíró óránként, mások szónként számítanak fel díjat. A siker titka ezen a területen több ügyfél megtalálása és bevonása. Ha több ügyfelet kap, folyamatos munkafolyamatot kap, amely fenntartható bevételt biztosít.

Indítson online vállalkozást még ma

A hagyományos vállalkozásoktól eltérően a legtöbb online vállalkozás kevés vagy egyáltalán nem igényel tőkét. Bizonyos esetekben csak számítógépre és megbízható internetkapcsolatra van szüksége.

Vállalkozók millióinak köszönhetően, akik felkarolják az e-kereskedelmi vállalkozásokat, a digitális tér agresszíven versenyképessé vált. Kitűnhet a versenytársak közül egy navigálható webhely létrehozásával, amely növeli a konverziókat, és mindezt egy olyan gazdagép hajtja, amely megtartja webhelyét

A Hostinger által felügyelt WooCommerce tárhely biztonságos, biztonságos, könnyen beállítható és gyorsan elindítható egy online áruház segítségével. Ha nyílt forráskódú WooCommerce-t használ online áruházában, akkor nem kell belemennie a nehezen megkeresett pénzébe a tranzakciós díjak kifizetéséhez.

A felügyelt WooCommerce a következőket tartalmazza:

 • Automatikus karbantartás és frissítés
 • Gyönyörű, személyre szabható minták
 • 24/7/365 támogatás
 • És még sok más

Tekintse meg teljesen felügyelt WooCommerce terveinket, hogy még ma kezdje el.

Új publikációk:

Ajánlott