A 38 legjobb digitális marketinges, akit követhet a közösségi médiában

Tartalomjegyzék

  • Hogyan lehet felismerni egy személyt digitális marketing szakértőként?
  • A 38 Követendő legjobb digitális marketingszakemberek 2022-ben
  • Kulcs elvitelek
  • Következtetés
  • GYIK

A mai korban a digitális marketing egyre növekvő terület az interneten. Minden szervezet, vállalat, üzleti vállalkozás és startup használja ezt a célközönség megcélzásához és a kívánt eredmények eléréséhez.

A digitális marketing ma már a finom marketingtechnikáktól a kiemelkedő gyakorlatokig terjed, amelyek ráveszik a vásárlókat egy termék megvásárlására. Különféle módok léteznek egy termék forgalmazására; a marketingesek e-maileket, hírleveleket és közösségi médiát küldhetnek. A marketingszakértők érintik a különböző marketingelemeket, és hatékony marketingkampányt készítenek a hatás elérése érdekében.

Forrás

Hogyan lehet felismerni egy személyt digitális marketing szakértőként?

Egy digitális marketingesről azt mondják, hogy kivételes kommunikációs készségekkel rendelkezik, és képesnek kell lennie az információk rendszerezésére és átalakítására. De hogyan lehet felismerni egy személyt digitális marketing szakértőként? Az embernek kreatívnak és jónak kell lennie a szavakkal. A kreativitás valóban az a kívánt készség, amellyel rendelkezni kell, ha marketinges vagy. A marketing ismeri az adatelemzést; az eredmények irányítják a tetteit.

A digitális marketingszakembernek tudnia kell, hogyan kell tartalom- és digitális marketingkampányokat stratégiázni. Tisztában kell lenniük az olyan terminológiákkal, mint a SEO és a SEM. A közösségi médiában való részvétel ismerete mindig további előnyt jelent. Ami az oktatási képesítést illeti, a digitális marketingesek általában mérnöki diplomát, üzleti adminisztrációs alapképzést és kereskedelemből főiskolai diplomát szereznek, marketing szakirányon.

Egyszerűen fogalmazva, pusztán a Google használata nem jelenti azt, hogy digitális marketinges vagy. Tudnia kell, hogyan adjon el valamit a Google-on, és hogyan rangsoroljon oldalakat az interneten organikus elérés létrehozásával és a közösségi média platformokon történő hirdetésekkel.

Olvasni:  A legjobb technikai ajándékok barátjának New Rochelle-ben

Forrás

A 38 legjobb követendő digitális marketingszakember 2022-ben

A közösségi média dinamikus tér. Ezért kulcsfontosságú, hogy tájékozódjon, és szakértők legyenek a mentorai. Ők a legjobb digitális marketing-befolyásolók, akik jobb teljesítményhez vezetnek, kampányokat kutattak, vizuálisan erős tartalmakat hozhatnak létre, és hatékonyan vehetnek részt a közösségi médiában.

Már alig várja, hogy maguktól a szakértőktől tanulhassa meg ezeket a meglátásokat? Itt van a legjobb digitális marketing befolyásolói követned kell 2022-ben.

1. Vaszil Azarov

Érdekelnek a startupok, a marketing és a rendezvényszervezés? Vaszil Azarov az a személy, akit követnie kell, ha a növekedéssel kapcsolatos minden érdekli. A Growth Blazers vezérigazgatója, egy közösségvezérelt vállalkozás marketingesek és alapítók számára. Nagyon jól ismeri a növekedési hackelést és a startupok marketingjét.

2. Isaac Rudansky

Az AdVenture Media Group vezérigazgatója szakértelemmel rendelkezik a Google Ads és a tanítás területén. Isaac Rudansky az egyik legjobb digitális marketingszakértő, aki sikeres betekintést ad a digitális marketingről és a Google Ads szolgáltatásról.

3. Larry Kim

A MobileMonkey vezérigazgatója és a WordStream alapítója. Larry Kim Twitter-profilját használja arra, hogy magyarázó részeket osszon meg arról, hogyan használhatja fel a marketinget a növekedésre a közösségi médiával együtt. Emellett webináriumokat is kínál kezdő marketingszakembereknek, hogy megtanulják a marketing bonyolult részleteit.

4. Mike Allton

Az Agorapulse márkaevangélistája, aki tartalomfejlesztési, közösségi média és e-mail marketing szakértelemmel rendelkezik. Mile Alton is segített jó partneri kapcsolatok kialakításában a vállalattal és más szervezetekkel.

5. Neil Patel

Egyet jelent az online személyével, vezeti a márkaépítés, marketing és közösségi média fejlesztések szalagcímeit. Neil Patel világszerte az egyik vezető digitális marketingszakember, akit különböző nevek ismertek el, mint például a Forbes, a Wall Street Journal és az Egyesült Nemzetek Szervezete.

6. Mari Smith

A Facebook mára a márkafejlesztés fontos kommunikációs médiumává válik. Mari Smith arról ismert, hogy nagyszerűen érti és mélyrehatóan elemzi a közösségi médiában való részvételt a Facebookon. Ő a marketing szakértője.

7. Virginia Nussey

A népszerű MobileMonkey digitális marketing webhely marketing igazgatója. Virginia Nussey tapasztalt ismeretekkel rendelkezik a chatbotokról, és gyakran „Botgirl” néven ismerik. Tudja, hogyan kell dolgozni a közösségi média elköteleződésén és a SEO-n.

8. Craig Cameron

A digitális marketingszakemberek tisztában vannak azzal, hogy a chatbotok elengedhetetlen részei a cégednek. Craig Cameron a chatbotokra és a marketingszoftverek létrehozásának automatizálására specializálódott. Szakértelemmel rendelkezik a Facebook marketing területén is.

9. Olga Andrienko

Ő a SEMrush márkamarketing alelnöke, aki szakértelemmel rendelkezik a SEO, a SEM, a közösségi médiában és a márkaépítésben. Olga Andrienko egy globális marketingcsapat élén áll, és ismeri a különböző marketingmintákat a legújabb trendekkel.

Olvasni:  Miért fontos a technikai SEO?

10. Raj Shamani

Az indiai Raj Shamani, aki jól ismeri a piac működését, a startup ökoszisztéma és a kriptovaluta része. Instagramon keresztül készített tartalmat, és számos beszédet tartott a növekedésről és a marketingről.

11. Pradeep Chopra

Az IIT Delhi öregdiákja most megváltoztatja a digitális marketing ökoszisztémáját azáltal, hogy iskolát hoz létre ennek érdekében. A Pradeep Chopra elindította a Digital Vidyát, hogy tanítsa a hallgatókat a marketing fontosságáról és hatásáról.

12. Deepak Kanakaraju

Ha érdekli vállalkozása marketingeszközök segítségével, kövesse Deepak Kanakraju blogjait, amint áttekintő részleteket oszt meg arról, hogy a vállalatok hogyan hoznak létre növekedéssel kapcsolatos rendszereket.

13. Soravi Jain

A digitális marketing perspektíváinak kialakításáról és a közösségi média fontos üzleti eszközként való használatáról szólt. Sorav Jain könyveket nevezett el, és közösségeket hozott létre a Facebookon, amelyek a márkafejlesztés koncepcióján dolgoznak, ahol az emberek megoszthatják egymással a digitális és márkamarketinggel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat.

14. Ann Handley

Ő egy író és marketinges, aki nagy szakértelemmel rendelkezik az online világban. Ann Handley írt egy könyvet, amely egy útmutató a trenddé váló exkluzív tartalom létrehozásához.

15. Christian Karasiewicz

A közösségimédia-kampányok készítése nem egyszerű feladat, kutatásra és tudásra van szükség ahhoz, hogy kiemelkedően jól teljesítő kampányokat generáljunk. Christian Karasiewicz 2006 óta készít sikeres kampányokat

16. Jitendra Vaswani

Digitális marketing blogger és tanácsadó, aki megosztja kulcsfontosságú meglátásait a márkaépítésről, az online üzletről és a digitális marketingről. Jitendra Vaswani a legfontosabb marketingtrendet fedi le, amely felpörgeti az üzleti ökoszisztémát.

17. Kemény Agarwal

Magát „egyéni vállalkozónak” nevezi, aki műszaki alapszakon szerzett diplomát, most pedig a jövő megteremtésén és a blogíráson dolgozik. A Harsh Agarwal a digitális marketing trendjeivel foglalkozik, és szakértői tanácsokat és véleményeket ad a különböző területekről.

18. Himanshu Arora

Ő egy online marketing tanácsadó, aki márkaépítéssel foglalkozik. A Himanshu Arora az ICICI Banktól, a TCS-től és a Wipro-tól is képzett embereket. Jelenleg a Social Panga nevű online digitális marketing platformot irányítja.

19. Jeff Bullas

Jeff olyan felkapott témákkal foglalkozik, mint a vállalkozói szellem, a közösségi média elköteleződése, a tartalomfejlesztés és a tartalommarketing. Szakértelmének köszönhetően Jeff Bulast a Forbes is a legjobb influencerek közé sorolta.

20. Madalyn Sklar

1996 óta digitális marketingszakértő, és kifejezetten jól teljesít bizonyos online márkák esetében. Madalyn Sklar chat-show-t is tart a közösségi média rajongóival és a digitális marketingesekkel, hogy megvitassák a közelgő trendeket és azt, hogy mit tehet a piac a jó tartalom létrehozása érdekében.

Olvasni:  16 legjobb WordPress-téma élelmiszerblogokhoz (ingyenes + fizetős)

21. Jay Baer

Jay Baer kiemelkedően jól teljesít a marketing és az ügyfélszolgálat terén. Tanácsot adott a jó értékesítési módszerekhez a vállalkozások méretezéséhez és az ügyfelek jó növekedéséhez; több ikonikus vállalkozásnak és márkának adott tanácsot.

22. Marcus Miller

Marcus Miller SEO tanácsadóként dolgozik, és blogokat írt a digitális marketinggel és a növekedésmenedzsmenttel kapcsolatban, ahol megosztotta kutatott és részletes meglátásait a digitális marketingstratégiák és a tartalommarketing létrehozásával kapcsolatban.

23. Lilach Bullock

Lilach szerző, podcaster és előadó, aki csúcsminőségű tartalmat hozott létre, és segített különböző márkáknak, például az Oracle-nek és a ZEEF-nek növekedésében. A Forbes jó teljesítményt nyújtó közösségi média influencernek is nevezte.

24. Ron Sela

Digitális marketing tanácsadó, aki eredményorientált marketingkampányokat hoz létre, ahol optimalizálja és tartalmat generál. Segít a vállalkozások fejlesztésében és megoldások létrehozásában.

25. Amit Bhiwani

Amit Bhiwani egy technikus, aki YouTube-csatornáján áttekintette a különböző technológiai termékeket, és jó a közösségi média követője.

26. John Paul Aguiar

John Paul technológiavezérelt blogírás és közösségi média segítségével emeli fel a vállalkozásokat és a kis csoportokat.

27. Sujan Patel

Sujan Patel az alapítója Mailshake, és ő egy növekedési marketingszakember. Fontos szerepet játszott különböző márkák sikeres értékesítési kampányaiban.

28. Rand Fishkin

Szakértői ismereteket keres az induló technológiai vállalkozásokkal és a digitális marketinggel kapcsolatban? Valaki, aki olyan szakértő, aki kivételesen egészséges szoftvert hozott létre, amely elősegíti a digitális marketing eszkalációját? Rand Fishkin a megfelelő választás mindehhez.

29. Mike Gingerich

A közösségi média érdekes eszközei és trendjei sokat elárulnak a vállalkozás marketingkampányának alakulásáról. Mike segít olyan sikeres közösségimédia-stratégiák kidolgozásában, amelyek másoknál hangosabban beszélnek, és segítik a növekedést.

30. Himanshu Gupta

Himanshu több éves tapasztalattal rendelkezik a blogírás és az online marketing területén, ahol különböző kutatások elemzéseit osztja meg BlogRags nevű blogján.

31. Yam Regev

Yam Regev, a Zest vezérigazgatója és csapata átlátható marketingplatformot hoz létre, amely a digitális marketingkampányok, a növekedésmenedzsment és a termékfejlesztés részleteit tartalmazza. Ez egy nyitott platform, mint egy közösség, ahol az olvasók megoszthatják meglátásaikat és ítéleteiket is.

32. Maddy Osman

Maddy Osman egy jól ismert SEO tartalommarketing-menedzser és stratéga, aki számos olyan webhelyen dolgozott, mint az Adobe.

33. Jamie Turner

Jamie speciális útmutatókat készített a digitális marketing eszközökhöz. Ezek az útmutatók leegyszerűsítik a digitális marketing technikák megértését.

34. Andrew Chen

Andrew Chen egy növekvő hacker, és szakértelemmel rendelkezik a márkaépítés és marketing területén. Heti hírlevelet készített, amely a startup kultúráról és minden szükséges információról szól.

Olvasni:  Django vs Node.js: Melyik a jobb webfejlesztéshez?

35. Gary Vaynerchuk

A GaryVee sikeresen fektetett be különböző startupokba, mint például az Uber, a Twitter és a Facebook. Gary a közösségi média trendjeivel foglalkozik, és hatalmas tudással rendelkezik a Snapchatről.

36. Jason Acidre

A SEO technikai megértése nehéz feladat, és Jason elsajátította az ilyen technikai részleteket a blogjaiban, ahol a PR hatékonyságáról is beszél. Megosztja meglátásait a közösségi média stratégiák létrehozásával kapcsolatban.

37. Kulwant Nagi

Az affiliate marketing egyre növekvő terület, és a sikeres digitális marketing kampányok egyikeként működik. Kulwant egy internetes vállalkozó, aki olyan fiatal elmék formálására összpontosít, akik most léptek erre a területre.

38. Pankaj Narang

Az analitika az a klassz téma, amellyel szinte minden digitális marketing foglalkozik, de ki fog kidolgozni egy tervet a hatékony digitális marketing és márkaépítési kampánystratégia létrehozására? A Pankaj Narang tulajdonában lévő SociAlert trendeket használ a márkakulcsszavak és hashtagek létrehozásához.

Kulcs elvitelek

A digitális marketingesek széleskörű tudást és hihetetlen értéket biztosítanak előfizetőiknek és követőiknek.

  • Tapasztaltak, és tudják, milyen dinamikus a digitális marketingtér.
  • Közösségeik a betekintések megosztására és a sikeres kampányok mélyreható elemzésére épülnek.
  • A digitális marketing ma már a finom marketingtechnikáktól a nyilvánvaló gyakorlatokig terjed, amelyek ráveszik a vásárlókat egy termék megvásárlására. Különféle módok léteznek egy termék forgalmazására; a marketingesek e-maileket, hírleveleket és közösségi médiát küldhetnek.
  • A digitális marketingszakembernek tudnia kell, hogyan kell tartalom- és digitális marketingkampányokat stratégiázni. Tisztában kell lenniük az olyan terminológiákkal, mint a SEO és a SEM.

Következtetés

Ezek legjobb digitális marketing befolyásolói együttesen fantasztikus információforrást jelentenek magánszemélyek és cégek számára egyaránt.

GYIK

1. Mennyire hatékony a digitális marketing?

A digitális marketing hatékony az online futó vállalkozások számára, hogy elérjék célközönségüket. A digitális marketing akkor is hatékony, ha bizonyos közösségi média kampányokat hoz létre termékének vagy szolgáltatásának népszerűsítésére.

2. Miért érdemes követned a digitális marketingeseket?

A digitális marketingesek segíthetnek megérteni a marketing bonyolult részleteit, valamint a kutatott és releváns adatokkal kapcsolatos betekintéseiket. A digitális marketingszakemberek kiképeznek sikeres kampányok létrehozására.

3. Milyen közösségi média platformokat érdemes használni a digitális marketingesek követéséhez?

Követheti a digitális marketingeseket a LinkedIn, a Twitter, a Facebook, az Instagram és a YouTube oldalakon.

4. Ki a digitális marketinges?

A digitális marketinges olyan személy, aki érti a marketinget és a reklámozást, a tartalomfejlesztést, a marketing technikai részleteit és azt, hogy hogyan lehet rávenni az ügyfeleket a termékük vagy szolgáltatásuk megvásárlására.

5. Milyen készségekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy digitális marketinges lehessen?

Ha Ön digitális marketingszakember, akkor jártasnak kell lennie a kommunikációban, a tartalomkészítésben és a műszaki fejlesztésben.

Új publikációk:

Ajánlott