A 4 legjobb ingyenes WordPress Job Board beépülő modul 2024-ban

A 4 legjobb ingyenes WordPress Job Board beépülő modul 2024-ban – WP Reset

WP Reset WP Reset

Valószínűleg hallott már a munkaügyi táblákról, ha Ön munkáltató vagy munkavállaló. Ezek olyan webhelyek, amelyeket a munkaadók arra használnak, hogy álláskeresőknek hirdessenek egy állást vagy egy állást. Nagyon hasznos és hasznos lehet, mivel mindkét fél számára fontos információkat tartalmazhat. A jó munkalapok készítéséhez szükség van egy jó beépülő modulra, például Lensa. Itt jön képbe a WordPress, mivel ebben a cikkben megvizsgáljuk, melyik a legjobb ingyenes WordPress állásbővítmény.

jelentkezünk

1. WP Job Manager

A listánk első bővítménye egy ingyenes WordPress munkalap-bővítmény, és ennek letöltése teljesen ingyenes. WP Job Manager lehetővé teszi, hogy könnyedén keressen az álláshirdetések között, hogy megtalálja a keresetteket. A munkákat irányítópulton keresztül kezelheti, és ez azt jelenti, hogy nem kell feltétlenül hozzáadnia a webhely adminisztrátorához. A Google és mások minden álláshirdetést elolvashatnak, mivel könnyen elérhetők. A jelentkezéseket e-mailben vagy a pályázók számára megjelenített linkeken keresztül lehet benyújtani, így könnyen jelentkezhetnek. A pályázók nemcsak egyszerűen jelentkezhetnek, hanem az állásajánlatokhoz saját hivatkozásokat is kapnak, amelyek leírásokat és egyedi információkat tartalmaznak.

2. Jelentkezzen online

Másodszor meg kell említenünk ApplyOnline. Könnyedén hozhat létre különböző hirdetéseket különböző területeken, például karrier, osztályok, regisztrációk, felvételek stb. A Jelentkezés gomb könnyen elérhető a listákon, így minden jelentkezőnek nem kell gondot okoznia a jelentkezéssel. A listához minden további és részletesebb leírás, kiegészítő információ hozzáadható. tudsz emaileket küld az Ön által választott címzetteknek minden alkalommal, amikor egy jelentkezés érkezik. Mindez lehetséges, sőt még több is ezzel a teljesen ingyenes WordPress munkatábla-bővítménnyel. Ha Ön nem fejlesztő, akkor nem kell aggódnia, mert a dokumentáció fejlesztők és nem fejlesztők számára egyaránt elérhető. Összefoglalva, az ApplyOnline nagyon könnyen használható, és pillanatok alatt megértheti az összes funkciót.

Olvasni:  Squarespace vs WordPress SEO: Mi működik jobban a keresőmotorokkal

3. Félelmetes formák

Ezt a beépülő modult a WordPress egyik legerősebb munkatábla-bővítményének nevezik. Ez elég merész kijelentés, de az általa kínált funkciók ezt lefedik. Az első csodálatos funkció, ami ezzel együtt jár Félelmetes formák egy drag-and-drop építő, amely egyszerű és szórakoztató munkává teszi a formák építését. A teljes űrlapot elérheti és megtekintheti a WordPress irányítópultján keresztül, így láthatja, milyen könnyen elérheti bármit, amire szüksége lehet. Hozzáadhat e-mailes értesítéseket és automatikus válaszadókat, amelyeket bármilyen beküldés indít el. Ez azt jelenti, hogy soha semmi nem fog hiányozni, és minden jelentkező azonnal számít!

4. Egyszerű Job Board

Továbblépve a Egyszerű Job Board. Ennek a beépülő modulnak az „egyszerű” a neve, és pontosan ezt kínálja; egyszerűség. A WordPress felhasználói felületén mindent hozzáadhat, kezelhet és kategorizálhat. Könnyen hozzáadhatók a munkatípusok, és hozzáadhat álláshelyeket is, amelyek nagyon hasznos információk lehetnek. Nem kell csak egy rövid kódot hozzáadnia, hanem több rövid kód kombinációját is hozzáadhatja egy álláshirdetéshez. Minden olyan dokumentum, amelyre szüksége van és szeretne feltölteni, számos különböző kiterjesztéssel feltölthető. Ha szeretné látni, hogy ki jelentkezett egy adott állásra, megtekintheti a jelentkezők listáját.

önéletrajz az asztalon

Összefoglalva:

Ebben a cikkben megemlítettük, milyen hasznosak lehetnek az álláshirdetési bővítmények, és kerestük a legjobb ingyenes WordPress állásbővítményt. Ezek közül 4-et említettünk, és elmagyaráztuk minden jellemzőjüket. Rajtad múlik, hogy kiválasztod a neked leginkább tetszőt, és izgalmassá varázsold az állástáblákat!

Mint minden más webhely, ez is sütiket használ. További információért olvassa el az apró betűs részt. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát.x

Olvasni:  5 podcast, amely fellendíti vállalkozását

Új publikációk:

Ajánlott