A 6 legjobb webhely-változásfigyelő szoftver 2024-re

Egy 2022 eMarketer A jelentés szerint a kiskereskedelmi e-kereskedelmi eladások 2024-ban 6 billió dollárral növekednek, mivel az összes kiskereskedelmi vásárlás több mint 20 százaléka az interneten történik.

Ez nagyszerű hír, ha Ön digitális kirakattal rendelkező vállalkozás tulajdonosa.

Ennek a tortának a darabja azonban attól függ, hogy készen áll-e egy vonzó digitális kereskedelmi élmény megteremtésére. Például egy 2022 Előjel Egy tanulmány kimutatta, hogy az egy másodperc alatt betöltődő webhely 2,5-szer több ügyfelet konvertál, mint az öt másodperc alatt betöltődő webhely.

Hasonlóképpen, a kereskedelmi tapasztalatnak vannak más aspektusai is, amelyekre összpontosítania kell, hogy megfeleljen az e-kereskedelmi vásárlók igényeinek.

Ennek ellenére nehéz lehet nyomon követni a pontos vásárlói élményt – mivel ez a weboldal teljesítményétől a keresőmotorok oldalain elért helyezésig terjed.

De itt van a jó hír: támaszkodhat a webhelyváltozás-figyelő eszközökre, amelyek nyomon követhetik webhelye változásait, a versenytársakhoz viszonyított helyzetét és a szabályoknak való megfelelést.

Olvasson tovább, hogy megtudja, milyen előnyökkel járhatnak a webhelyváltozást figyelő eszközök, hogyan válasszon eszközt, és melyik eszköz lehet az Ön számára optimális.

Miért fontosak a webhelyváltozást figyelő szoftverek?

Webhelyének fűszerezése, hogy lépést tartson a vásárlók elvárásaival, és a forráskód frissítése a biztonsági rések eltávolítása érdekében a szokásos webhelyműveletek része.

De mindezen változásoknak kontroll alatt kell megtörténniük. Nem szeretné, ha egy nemrégiben frissített beépülő modul lelassítaná webhelyét, vagy megváltozna a háttérben kódbontó céloldalak.

Olvasni:  A legjobb 7 tartós fejhallgató

A webhely változásfigyelő eszközei védenek a nem kívánt és váratlan változások ellen azáltal, hogy nyomon követik az összes változást.

Még arra is támaszkodhat, hogy nyomon kövesse a forráskód rosszindulatú ügynökök általi módosításait. Ez 2024 óta jelentős Szinopsziák A jelentés kimutatta, hogy az elmúlt 5 évben 557 százalékkal nőtt a kiberbiztonsági kockázatok sebezhetősége az e-kereskedelmi szektorban.

Íme néhány példa azokra a kedvezőtlen forgatókönyvekre, amelyek a webhely megváltoztatása miatt merülhetnek fel – olyan helyzetekre, amelyek észrevétlenek maradhatnak, ha nem figyeli a webhely változásait.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő webhely-változásfigyelő eszközt

Míg az optimális webhelyváltozást figyelő szoftver használati esetenként eltérő, van néhány általános irányelv, amelyek az Ön északi csillagaként szolgálhatnak.

 • Rugalmasság: Győződjön meg arról, hogy az eszköz rendelkezik a vállalkozásához szükséges szolgáltatásokkal és képességekkel. A funkciók közé tartoznak például a rendszeres ellenőrzések, az automatizált értesítések és a gyors feldolgozási sebesség.
 • Méretezhető: Csökkenti a karbantartási és szerkezetátalakítási költségeket, miközben lehetővé teszi, hogy ugyanazt a szoftvert tartsa a jövőbeni változtatások (például létszámleépítés vagy vállalati bővítések) során.
 • Biztonsági jellemzők: Akadályozza meg a hackelést, a gépeltérítést és más rosszindulatú tevékenységeket. A biztonsági funkciók közé tartozik például a forráskód és a HTML-szerkesztés figyelése, a fej nélküli böngésző alapú oldalváltozások észlelése és az adatok titkosítása.
 • Egyszerű használat: Keressen olyan innovatív és proaktív funkciókat kínáló lehetőségeket, amelyek megkönnyítik munkáját, például egymás melletti összehasonlító eszközöket, központosított irányítópultokat, együttműködési csatornákat és innovatív vizualizációkat.
 • Testreszabható: Lehetővé teszi az egyéni konfigurációkat a váltási igények kielégítésére. Ez magában foglalja a csatlakoztathatóságot és a harmadik féltől származó integrációs képességeket, amelyek minden szervezeti szinten leegyszerűsítik a szoftverek bevezetésének és egyesítésének folyamatát.
Olvasni:  A Magento 2.0.6+ már elérhető továbbfejlesztett engedélyekkel

A legnépszerűbb webhely-változásfigyelő eszközök

 • Plugin Performance Monitor.
 • Fluxguard.
 • Site24x7 webhelyfigyelés.
 • Sken.io.
 • Vizualizálás.
 • ContentKing.

Plugin Performance Monitor

A Hostinger exkluzív, Plugin Performance Monitor egy fejlett eszköz, amely a WordPress beépülő modulok teljesítményének tesztelését, nyomon követési képességeit és használható betekintést nyújt.

A Plugin Performance Monitor a teljesítményt befolyásoló fájlok, beépülő modulok és témák változásait mutatja. Automatikusan fut, hogy azonosítsa a problémákat, értékelje az oldalelemek teljesítményét, és napi pontozási jelentéseket készítsen a kritikus oldalakról.

Ár: Minden Hostinger által kezelt tárhelycsomag ingyenesen tartalmazza.

A legjobb webhely-változásfigyelő eszköz: WordPress bővítménykezelés.

Fluxguard

A Fluxguard egy felhőalapú webhely-változásészlelő szoftver, amely számos többlépcsős nyomkövetési tevékenységet kezel.

A Fluxguard segítségével folyamatosan feltérképezheti és figyelheti az oldalakat, valamint észlelheti az összetett változásokat. Még teljes webhelyek nyomon követésében, elemzésében és auditálásában is segít.

A Fluxguard változási figyelmeztetéseket küld a legfontosabb frissítésekről. A változásokat egymás melletti HTML-összehasonlítások, képernyőkép-csúszkák, valamint a webhelyváltozások előtti és utáni nézetei révén jelenítheti meg.

A Fluxguardot a rutin munkafolyamatába is integrálhatja, ha hozzáadja olyan alkalmazásokhoz, mint a Slack, vagy az egyéni alkalmazások háttérkódjához API-n és webhookon keresztül.

Ár: Ingyenes (korlátozott funkciókkal). A prémium csomagok havi 83 USD-tól kezdődnek, ha évente számlázzák. A vállalati megbízások alku tárgyát képezik, és személyre szabott előnyökkel járnak.

A legjobb webhely-változásfigyelő eszköz: Komplex oldalváltás-észlelés.

Site24x7 Webhelyfigyelés

A Site24x7 Webhelyfelügyelete egy intelligens szoftver, amely megerősíti a webhely biztonságát. A kezelőfelülete nem olyan letisztult, mint amit a Fluxguard és a Hostinger kínál, de több mint 120 globális megfigyelési helyet tartalmaz.

A napi 24 órában a hét minden napján elérhető webhely-figyelés lehetővé teszi a weboldal tartalmának alapszintű meghatározását a jövőbeni összehasonlításokhoz. Ezenkívül csökkentheti a webhely-eltérítési kísérleteket, és észlelheti a biztonsági problémákat, például a jogosulatlan HTML-szerkesztéseket vagy a forráskódban található rosszindulatú programokat.

Olvasni:  NGINX vs. Apache – A legjobb webszerver kiválasztása 2024-ben

Integrálhatja a napi 24 órában a hét minden napján elérhető Webhely-felügyeletet több alkalmazással, például a Slack-kel, és proaktív figyelmeztetéseket kaphat. Egy egyszerű irányítópulton megtekintheti az állapotfrissítéseket, az elrontás részleteit és a részletes jelentéseket.

Ár: Van egy ingyenes lehetőség. A fizetett csomagok havi 9 USD-tól kezdődnek, ha évente számlázzák, a vállalati csomagok pedig 225 USD/hónaptól.

A legjobb webhely-változásfigyelő eszköz: A webhely biztonságának növelése.

Sken.io

A Sken.io egyszerűsített webhelykövetési megoldást kínál. Figyelemmel kísérheti a versenytársak oldalait, és nyomon követheti a nemzetközi megfelelőségi előírások változásait. Ezenkívül használhatja az oldalak speciális változásainak észlelésére, és az egyszerűsített megjelenítési lehetőségek segítségével megtekintheti a változásokat.

A Sken.io segítségével weboldalhiba-követést és médiafigyelést is végezhet egy teljesen testreszabható ütemező alapján.

A Sken.io felhasználóbarát mobilalkalmazást is kínál, és e-mailes értesítéseken keresztül értesítést küld a változásról. Emellett ingyenes böngészőbővítmények is vannak.

Ár: A csomagok havi 3 eurótól (vagy 3,17 dollártól) indulnak, ha évente számlázzák. A vállalati tervek ára 45 euró/hó (vagyis 47,49 dollár).

A legjobb webhely-változásfigyelő eszköz: Egyszerűsített nézetek és egyszerű használat.

Vizualizálás

A Visualping egy átfogó szoftver, amely a webhelyek változásait figyeli. Például támaszkodhat rá a szabályozások, a portfólió-jegyzékek és a megfelelőségi szabványok változásainak nyomon követéséhez. Hasonlóképpen, figyelmeztetéseket kaphat biztonsági problémákról, regressziókról és DNS-leállásokról.

Ezenkívül a Visualping segíti a keresőoptimalizálási (SEO) erőfeszítéseket. Segítségével nyomon követheti az oldalon belüli változásokat, meghatározhatja a SEO hibákat, és SEO-betekintést kaphat.

Az ünnepi csúcsszezonban a Visualpingre is támaszkodhat, hogy figyelemmel kísérje az árváltozásokat a piacon, hogy versenyképes maradjon a kedvezmények terén, és ügyfelei szem előtt tartva.

A webhelyfigyelés mellett a Visualping a közösségi média nyomon követését is támogatja. Használhatja például a versenytársak közösségimédia-életrajzainak, linkjeinek és bejegyzéseinek figyelését a különböző platformokon.

Olvasni:  Növekvő átlagos rendelési ár a WooCommerce intelligens ajánlataival

A Visualping szolgáltatásait böngészőn és Chrome-bővítményen keresztül is kínálja.

Ár: Az üzleti tervek havi 25 dollártól indulnak munkaterületenként, de számos árazási lehetőség áll rendelkezésre.

A legjobb webhely-változásfigyelő eszköz: Skálázható és átfogó változáskövetés.

ContentKing

A ContentKing egy SEO-központú webhelyváltozásfigyelő szoftver, amely 24/7 Monitoring™-ot, felhőalapú adattárolást és sok más lehetőséget kínál.

A ContentKing segítségével ellenőrizheti a webhelyeket, és rendszeresen figyelheti az oldalakat a tartalom változásaira, hogy maximalizálja keresőmotorjának láthatóságát. Valós idejű adatokat, automatizált jelentéseket, vizualizációs eszközöket és betekintést nyújt a webhely változásaira vonatkozóan.

A ContentKing testreszabható értesítéseket küld a technikai problémákról, a robots.txt fájl módosításairól, a webtartalom változásairól és egyéb platformproblémákról. Arról nem is beszélve, hogy minden oldalhoz változásnaplót vezet, lehetővé téve a mélyebb problémák egyszerű kivizsgálását.

Ár:A tervek díja eseti alapon történik.

A legjobb webhely-változásfigyelő eszköz: Keresőoptimalizáció.

Utolsó gondolatok: 6 legjobb webhely-változásfigyelő szoftver 2024-re

A webhelyváltozásokat figyelő eszközök segítségével nyomon követheti webhelyét, és figyelemmel kísérheti a versenyt. Ezen kívül segítségével nyomon követheti a keresőmotorok eredményoldalait, és naprakész maradhat a törvényekkel és szabályozásokkal kapcsolatban.

De ahhoz, hogy minőségi felhasználói élményt kínálhasson az e-kereskedelmi ügyfelek számára, optimalizált kirakattal kell kezdenie.

Tekintse meg a Hostinger vállalati tárhelyszolgáltatást még ma, és léptesse fel vállalkozása digitális kereskedelmét. Arról nem is beszélve, hogy ingyenesen megkapja a Plugin Performance Monitort az összes kezelt WordPress és WooCommerce csomaghoz.

Új publikációk:

Ajánlott