A 7 leghatékonyabb tartalommarketing platform 2024-ra

Ha nehéznek találja tartalmai konverziós arányának növelését 2024-ban, ne keressen tovább ezen 7 hatékony tartalommarketing platformon.

A tudás és a gyorsaság korszakát éljük; így mindenki a lehető leghamarabb mindent meg akar szerezni, amit csak tud. Ez megnövekedett kihívásokhoz vezetett a közönség figyelmének felkeltésében, és most kulcsfontosságú egy meggyőző marketingstratégia kialakítása, amely különbséget jelenthet egy márka sikere és ismeretlensége között.

És ezzel együtt gondoskodnia kell arról, hogy a tartalom hatékonyan elterjedjen több csatornán. A legjobb tartalommarketing-eszközök közül néhány elérhető erre a célra. De valószínűleg még fontosabbak a tartalommarketing platformok, amelyek lehetővé teszik a végpontok közötti tartalommarketing gyakorlatokat. Ezen a blogon keresztül megvitatjuk a hét leghatékonyabb tartalommarketing-platformot, amelyek gyerekjátékká teszik a tartalommarketing-stratégia fellendítését.

Forrás

A hatékony tartalommarketing platformok szerepe

A tartalommarketing platform egy olyan központosított rendszer, amely lehetővé teszi a csapatok számára, hogy jobb módszereket alkossanak kiváló minőségű online tartalom létrehozására és a tartalommarketing-stratégia végrehajtásának egyszerűsítésére. Ily módon egy szilárd platform (vagy kettő) megkönnyíti a marketingesek munkáját.

Kezdetben a platform segít felépíteni egy adatvezérelt ellátási láncot azáltal, hogy megmutatja, mi működik és mi nem. Ezután segítséget nyújt a tartalomstratégiában, a tervezésben és a jelentésekben. Végül a folyamatokat az egyes anyagkategóriákhoz szabhatja.

A webhelyre irányuló online forgalom nagyon egyszerű, ami magában foglalja a tartalom optimalizálását olyan releváns kulcsszavak használatával, amelyeket a potenciális vásárlók keresnek a keresőben. A keresőmotor alatt pedig többnyire a Google-t értjük. Mivel a keresőmotorok forgalmának szinte teljes (94%-át) a Google adja, a szervezetek profitálnak a legtöbbet SEO-szabványaik betartásából.

A Google feltérképezi és rangsorolja az ilyen információkat relevanciájuk, minőségük és hasznosságuk alapján.

A tartalommarketing prioritása a SEO-tervben friss, informatív anyagokat eredményez, amelyek a legértékesebb kulcsszavakat használják. Az anyagmarketing értéket fog biztosítani webhelyének, ahelyett, hogy túloptimalizálná a meglévő anyagot, ami végül ronthatja a keresési értékelését. A legjobb marketingeszközök pedig segítenek a SEO végrehajtásában.

Olvasni:  8 legjobb online tanfolyami platform (online tanfolyamok létrehozásához és értékesítéséhez)

A tartalommarketing jelentősége és előnyei

A tartalommarketing létfontosságú, mert segít a bizalom megteremtésében, a kapcsolatok kialakításában, a konverziók növelésében és a leadek létrehozásában azáltal, hogy válaszol a közönség kérdéseire. A vásárlók manapság kiváló, konzisztens tartalmat követelnek a kívánt márkáiktól.

Forrás

A tartalommarketing néhány előnye:

  • Az ügyfelek sokáig kitartanak

A minőségi tartalom nem csak forgalmat generál webhelyére, hanem arra is ösztönzi a közönséget, hogy még többet keressen. Más szóval, a jó tartalom következetes létrehozása segíthet a vállalkozásoknak vásárlói hűség kialakításában. A vállalkozások nagyszerű kapcsolatokat építhetnek ki fogyasztóikkal azáltal, hogy hasznos információkat kínálnak és kezelik az ügyfelek fájdalmait. Ha tartalmaid a megfelelő időben, a megfelelő helyen és a megfelelő közönséggel jelennek meg, az nagyon jól építi márkád hírnevét.

A jobb tartalomminőség azt jelenti, hogy a keresőmotorok nagyobb valószínűséggel helyezik azt az első helyre a keresések során. Tekintettel ezeknek a felhasználói kattintásoknak a jelentőségére, a webhelyek egyre inkább a SEO-ra támaszkodnak (sőt, SEO céget is bérelnek), hogy webhelyeiket keresőbaráttá tegyék.

A konverziókat az Ön által közzétett anyagok befolyásolják. A vállalkozások növelhetik esélyeiket arra, hogy a potenciális ügyfeleket fizető ügyfelekké alakítsák, ha minőségi tartalommal csábítják és táplálják őket, ami nagyobb értékesítést és bevételt eredményez.

A megosztható tartalom létrehozása segítheti a vállalkozásokat a közösségi média elkötelezettségük növelésében. A cégek úgy javíthatják a márka láthatóságát és a közösségi oldalak követését, ha releváns és szórakoztató tartalmat tesznek közzé célközönségük számára, és ösztönzik követőiket is ezek megosztására.

A hasznos tartalom létrehozása és terjesztése segíthet a cégeknek a márka ismertségének növelésében. A vállalkozások saját szektorukban vezető szerepet tölthetnek be, ugyanakkor bizalmat keltenek célközönségükben a releváns információk átadásával.

A 7 leghatékonyabb tartalommarketing platform

1. Szórás

A Scatter egy nagyvállalati megoldás, amelyet kifejezetten digitális és tartalommarketing csapatok számára fejlesztettek ki. A tartalomgenerálási folyamat megszervezésével növeli digitális marketingcsapata hatékonyságát. A Scattert 2014-ben alapították, és mára India egyik vezető tartalommarketing-cége.

Olvasni:  Mennyibe kerül valójában a tartalommarketing ügynökség árazása?

Az 52 fős csapat Bengaluruban, Dubaiban, Mumbaiban és Újdelhiben dolgozik. A Scatter együttműködik a vállalkozásokkal, hogy tartalomlehetőségeket találjanak, és tartalommarketing-stratégiát alakítsanak ki a tartalom létrehozásához és terjesztéséhez több médiában. A Scatter olyan cégekkel dolgozott együtt, mint az Airtel, a Ford, a HP, a Honda, a Lenovo, a Microsoft, a Samsung és az IBM.

2. LexiConn tartalom

A 2008-ban alapított LexiConn mára B2B és B2C cégeket is kiszolgál, és mára India egyik legnagyobb tartalommarketing cége, amely több mint 600 ügyfelet szolgált ki 20 országban. A tartalommarketing-szolgáltatások átfogó skáláját kínálja megtartó és projekt alapon, hogy segítse az ügyfeleket tartalommarketing tevékenységeik méretezésében. A LexiConn olyan vezető indiai márkákkal dolgozott együtt, mint a Bharat Petroleum, a Zee5, az Aditya Birla Group, az ICICI Bank és még sok más.

3. WordPlay

A bengalurui székhelyű Wordplay Content segít a vállalatoknak sikeres márkává válni az interneten azáltal, hogy megteremti az ügyfelek bizalmát és online forgalmat generál. Az itteni szolgáltatások magukban foglalják a termékleírások írását, szövegírást, SEO cikkeket, infografikát, tárgyi tartalmat és még sok mást. A márka olyan vezető ügyfelekkel dolgozott együtt, mint a Fab India, a Myntra, az Amazon, a Titan, a Swiggy stb.

4. Paprika CMP

A Pepper’s CMP az AI-alapú tartalomasszisztens, a Peppertype.ai képességeit használja, és soha nem látott munkafolyamatokat hoz létre a tartalom kezeléséhez a stratégiától az elemzésig, mindezt egyetlen eszközön belül. Itt találhatók a leghatékonyabb eszközök is a marketingesek kezében.

A funkció-első helyett a munkafolyamat-első megközelítéssel épül fel, a marketingeseket az élen és a középpontban tartva. A Pepper több mint 150 000 szakértő kreatív tehetségpiaca a Content Marketing Platform képességeivel kombinálva lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyszerű tartalmi összefoglalókat készítsenek, megtalálják a munkához megfelelő alkotókat, nyomon kövessék a szállítást és a minőséget, mindezt a platformon belül.

A CMP zökkenőmentes munkafolyamatokat tartalmaz olyan eszközökkel, mint a SEMrush, a Google Analytics, a Copyscape, a Grammarly és a WordPress, hogy csak néhányat említsünk. Ahogy és amikor szükség van a tartalommarketing folyamatában, minden eszköz megjelenik – szinte varázslatként.

Olvasni:  Hogyan használjuk a Winchert a SEO rangsor javítására a WordPressben

5. Hubspot

A Hubspot egy 2006-ban alapított bejövő marketingmegoldás, amely az értékesítés és a CRM (ügyfélkapcsolat-kezelés) tartalomplatformjaként is szolgál. Lehetővé teszi a marketingesek számára, hogy kiváló minőségű tartalmat fejlesszenek ki, megcélozzák az ügyfeleket, és hatékonyan kezeljék kapcsolati listáikat. Teljes csatornás marketingmegoldást kínál, amely lehetővé teszi a marketingesek számára, hogy meglévő marketingeszközöket és alkalmazásokat használjanak e-mailek létrehozására, kezelésére és kézbesítésére. A HubSpot olyan ügyfelekkel dolgozott együtt, mint a Mitsubishi, a Shell, a US Air Force, a PhRMA és a Walmart.

6. CoSchedule

A CoSchedule egy tartalommarketing szoftver, amely leegyszerűsíti a tartalom tervezését és ütemezését. Szerkesztői naptára lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy idő előtt elkészítsék a tartalmat, és valós időben kommunikáljanak a csapat tagjaival. A CoSchedule számos marketingeszközzel csatlakozik, köztük a WordPress-hez, a Google Analytics-hez és a közösségi média hálózatokhoz, így rugalmas platformot biztosít a tartalommarketing-terv minden aspektusának kezelésére. A CoSchedule több mint 50 dolgozóval, számtalan funkcióval, új termékkel és több ezer ingyenes marketingeszközzel bővült 2013 óta. Együttműködött az Uniceffel, a Forbes-szal, a P&G-vel, a Yamahával stb.

7. Semrush

A Semrush egy tartalommarketing platform abban az értelemben, hogy a sikerhez szükséges összes eszközt biztosítja. A programot először keresőmarketing eszköznek tervezték, beleértve a SEO-t és a szponzorált keresési lehetőségeket. Kivételes közösségi média menedzsment képességekkel is rendelkeznek. A vállalkozások használhatják a népszerű témák felderítésére és a tartalom optimalizálására, hogy magasabb helyet kapjanak a keresőmotorok eredményei között. A SEMrush számos teljesítménykövető eszközt is kínál, például visszamutató linkek elemzését, webhely-auditálást és versenykutatást. Megbíznak benne a világ vezető márkái, mint a Tesla, a Decathlon, a Vodafone, a Quora stb.

Becsomagolás

A cikkben említett hét hatékony tartalommarketing-platform számos olyan funkciót és előnyt kínál, amelyek segíthetnek 2023-ban javítani a tartalommarketing-szemléletén. Ezek révén növelheti márkája láthatóságát, identitását és hírnevét. Ennek eredményeként azt javasoljuk, hogy mérje fel igényeit, és válassza ki az azokat legjobban kielégítő platformokat. A megfelelő tartalommarketing-eszközökkel nagyszerű tartalmakat hozhat létre és terjeszthet, amelyek bevonják a célközönséget, és elősegítik a vállalat sikerét.

Olvasni:  Hírnévkezelés: Így segíthet a tartalommarketing

GYIK

1. Mi az a tartalommarketing platform?

A tartalommarketing platformok olyan eszközök, amelyek segítenek a vállalkozásoknak tartalmak létrehozásában, kezelésében és terjesztésében. Vizuálisan gyakran úgy néznek ki, mint egy hagyományos CMS és egy közösségi média platform keresztezése. Funkcionálisan módot biztosítanak a vállalkozások számára tartalom előállítására és közzétételére, teljesítményének nyomon követésére és idővel fejlesztésekre.

2. Melyek a legjobb tartalommarketing platformok?

A tartalommarketing legjobb platformjai a következők:
1. Szórás
2. Hubspot
3. LexiConn
4. CoSchedule
5. SEMRush
6. Paprika CMP
7. Szójáték

3. Mik azok a tartalommarketing eszközök?

A tartalommarketing eszközök segítséget nyújtanak a tartalom létrehozásában, optimalizálásában, terjesztésében, közzétételében és mérésében. Céljuk, hogy segítsék a marketingeseket abban, hogy tartalmukból a kívánt eredményeket érjék el.

4. Melyek a tartalommarketing legjobb módjai?

Néhány hatékony tartalommarketing stratégia:
1. A tartalom személyre szabása
2. Kutasson versenytársai stratégiáit
3. Hozzon létre fülbemászó címeket
4. Tartalmazzon vizuális elemeket
5. Használja ki a befolyásolók erejét
6. Használja ki a helyi SEO-t

5. Mennyibe kerül egy tartalommarketing szoftver?

A tartalommarketing szoftverek árkategóriája széles. Az árak havi 10 dollártól (StoryChief esetében) havi 199,95 dollárig (SEMrush esetén) indulnak. A szoftver ellenőrzése során összpontosítson marketing költségvetésére és céljaira.

6. Mi az a tartalommarketing stratégia?

A tartalommarketing-stratégia a releváns és értékes tartalom létrehozásának és terjesztésének megközelítése, amelynek célja a közönség vonzása, bevonása és végső soron a konverziója.

7. Miért fontos a tartalommarketing?

A hatékony tartalommarketing fő előnyei:
1. Javítja a közönségmegtartást
2. Forgalom a webhelyére
3. Megalapítja a fogyasztói bizalmat
4. Minőségi leadeket generál
5. Növeli a konverziókat
6. Támogatja a SEO erőfeszítéseit
7. Kiépíti iparági tekintélyét

8. A fenti márkák közül melyik indiai?

A fenti márkák közül a LexiConn, a Wordplay, a Pepper CMP és a Scatter indiai tartalommarketing platformok.

Új publikációk:

Ajánlott