A 7 legjobb Stripe fizetési beépülő modul a WordPresshez 2024-ben


A legjobb Stripe fizetési beépülő modult keresi a WordPresshez? Ha hitelkártyás fizetést szeretne elfogadni WordPress blogján, megosztjuk a legjobban használható Stripe fizetési beépülő modulokat.

Amikor blogot indít, elképzelhető, hogy coaching szolgáltatásokat, online tanfolyamokat, e-könyveket vagy valami mást szeretne értékesíteni. Ebben az esetben szüksége lesz egy módra, amellyel elfogadhatja az ügyfelek hitelkártyás fizetését.

A hitelkártyás fizetések egyszerű beszedéséhez a blogjában szüksége van egy Stripe fizetési beépülő modulra a WordPresshez.

Számos Stripe bővítmény található a piacon, amelyek közül választhat. Tehát, hogy segítsünk kiválasztani az igényeinek megfelelőt, megosztjuk a legjobb Stripe fizetési beépülő modulokat a WordPresshez.

Mielőtt azonban belekezdenénk a listába, nézzük meg, miért érdemes a Stripe-ot használni fizetések fogadására a webhelyén.

A Stripe használatának előnyei a WordPress fizetések elfogadásához

A Stripe a legegyszerűbb módja a hitelkártyás fizetések beszedésének a WordPress webhelyén. Nem kell keresztülmennie a kereskedői fiók létrehozásának hosszadalmas folyamatán, mint más fizetési társaságoknál.

Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál egy Stripe-fiókra, telepít egy Stripe bővítményt webhelyére, és elkezdi beszedni a kifizetéseket.

Nézzünk meg néhány további előnyt a Stripe használatából a hitelkártyás fizetések online beszedésére:

 • Egyszerű beállítás – Csak néhány percet vesz igénybe a Stripe-fiók létrehozása.
 • Nincs szükség fiókra – Ügyfeleinek nincs szükségük Stripe-számlára, hogy a Stripe-on keresztül fizessenek Önnek.
 • Nincsenek rejtett költségek – A Stripe nem számít fel rejtett díjat, ellentétben más fizetési átjárókkal, például a PayPal-lal.
 • Könnyű helyszíni fizetés – Az ügyfelek a webhelyen maradhatnak, hogy teljesítsék a Stripe fizetést, ahelyett, hogy külső webhelyre irányítanák őket. Ez hosszabb ideig tartja a látogatókat webhelyén, és növeli a konverziókat.
 • Megbízható és Megbízható – A Stripe az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb fizetési átjáró, amelyet olyan hatalmas cégek használnak, mint a Lyft, az Instacart, a Wayfair stb.

Most, hogy ismeri a Stripe használatának előnyeit, nézzük meg a legjobb Stripe fizetési bővítmények listáját a WordPress számára.

WP Simple Pay az első számú Stripe fizetési bővítmény a WordPresshez. A WP Simple Pay segítségével könnyedén fogadhat kifizetéseket szolgáltatásokért, termékekért vagy adományokért anélkül, hogy összetett bevásárlókosarat kellene felállítania.

Olvasni:  A legjobb alkalmazások, amelyek segíthetnek a válásban

Használata rendkívül egyszerű a drag and drop fizetési űrlap-készítőnek köszönhetően. Könnyen hozzáadhat és rendezhet bármilyen űrlapmezőt, amire szüksége van, és három különböző mód közül választhat a fizetési űrlap megjelenítéséhez: Overlay, Embedded és Stripe Checkout.

Vannak előre elkészített fizetési űrlapsablonok is, amelyek még több időt takarítanak meg.

Elfogadhat egyszeri kifizetéseket, vagy beszedhet ismétlődő befizetéseket előfizetés vagy részletfizetés esetén. Egyéni fizetési összegeket is engedélyezhet, hogy a látogatók azt fizessék, amit akarnak.

Az összes fizetési információ a Stripe webhelyén van tárolva, ami biztosítja ügyfelei tranzakcióinak biztonságát, és biztosítja a WordPress webhely gyors betöltését.

A WP Simple Pay mobilra optimalizált, így a fizetési folyamat problémamentes lesz a kisebb képernyőkön. Ezenkívül lehetőséget biztosít ügyfeleinek, hogy az Apple Pay vagy a Google Pay használatával fizessenek.

Íme a WP Simple Pay néhány hatékony funkciója:

 • Könnyen beállítható és használható
 • Drag and drop fizetési űrlap-készítő
 • Kész fizetési űrlap sablonok
 • Egyszeri vagy ismétlődő kifizetések elfogadása
 • Adja meg a kuponkódok összegét vagy százalékos kedvezményét
 • Több nyelv és pénznem támogatása
 • És több…

Szerezze be a WP Simple Pay fizetést még ma!

Árazás: A WP Simple Pay évi 49,50 dollártól kezdődik. Van még egy a WP Simple Pay Lite ingyenes verziója alapvető tulajdonságokkal.

WPForms az egyik legnépszerűbb űrlapkészítő a WordPress számára, amelyet több mint 6 000 000 webhelytulajdonos használ. A WPForms segítségével könnyedén gyűjthet online fizetéseket a Stripe, PayPal, Square és Authorize.net segítségével.

A WPForms segítségével minden típusú űrlapot létrehozhat, például kapcsolatfelvételi űrlapokat, regisztrációs űrlapokat, hírlevél feliratkozási űrlapokat és még sok mást.

A drag and drop építő és több mint 1000 űrlapsablon használatával gyorsan létrehozhat egyszerű megrendelőlapot vagy adományozási űrlapot anélkül, hogy egy kódsort érintene. A fizetési űrlapokat bárhol megjelenítheti webhelyén, beleértve az oldalakat, bejegyzéseket és az oldalsáv widgetjeit.

A WPForms lehetővé teszi az ismétlődő Stripe-fizetések elfogadását, és több fizetési módot is hozzáadhat egy űrlaphoz, nem csak a Stripe-hoz.

Olvasni:  5 legjobb követendő digitális kiadvány

Tudjon meg többet erről a bővítményről a WPForms részletes áttekintésében.

Tekintse meg a WPForms legfontosabb funkcióit:

 • Egyszerű drag and drop űrlapépítő
 • Zökkenőmentes Stripe integráció
 • 1000+ űrlapsablon
 • Elfogadhat egyszeri, ismétlődő és egyedi összegű kifizetéseket
 • Rengeteg űrlapfunkció a konverziók fokozásához, például intelligens feltételes logika, párbeszédes űrlapok és céloldalak
 • Reszponzív és mobilbarát
 • És még sok más…

Szerezze be a WPForms-ot még ma!

Árazás: A A WPForms ingyenes verziója lehetővé teszi a Stripe fizetések elfogadását, mindössze 3%-os tranzakciós díjat számítva fel az űrlapokon keresztül végzett fizetésekre.

A további tranzakciós díjak eltávolításához és más fizetési átjárók feloldásához frissítenie kell a Pro csomagra, amely évi 199,50 dollárba kerül.

Szeretne eladni digitális termékeket, például e-könyveket, sablonokat, videókat, hangfájlokat stb., és elfogadni a Stripe-on keresztüli fizetéseket?

Akkor, Egyszerű digitális letöltések a legjobb Stripe fizetési bővítmény az Ön számára.

Az Easy Digital Downloads (EDD) beállítása rendkívül egyszerű. Percek alatt megkezdheti a fizetések elfogadását a Stripe, valamint a PayPal, az Amazon Payments, az Apple Pay, a Google Pay és mások által.

Az EDD teljes bevásárlókosár-rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyszerre több letöltést vásároljanak. Ezenkívül kedvezményes kódokat, ügyfélfiók-oldalakat, letöltési aktivitás-követést és sok mást is tartalmaz.

Ráadásul a potenciális ügyfelek megmenthetik a kosarukat. Ez megkönnyíti számukra a visszatérést és a vásárlás befejezését.

Tudjon meg többet az Easy Digital Downloads áttekintésünkben.

Íme az Easy Digital Downloads néhány főbb funkciója:

 • Teljes bevásárlókosár rendszer
 • Több fizetési átjáró, köztük a Stripe, a PayPal és az Amazon
 • Lehetővé teszi a Stripe-előfizetéseket
 • Kedvezménykódok lejárati és maximális felhasználási beállításokkal
 • Támogatja a felhasználói vagy vendégpénztárakat
 • És több…

Szerezzen könnyű digitális letöltéseket még ma!

Árazás: Az Easy Digital Downloads évi 99,50 dollártól kezdődik. Van még egy az EDD ingyenes verziója korlátozott funkciókkal.

A MemberPress a WordPress legjobb tagsági bővítménye. Ezzel a beépülő modullal blogodat tagsági oldallá alakíthatod, ahol az embereknek előfizetési díjat kell fizetniük, hogy hozzáférjenek tartalmaidhoz.

Olvasni:  Az Buffer 13 G2 Awards első helyezést ért el

A MemberPress beépített Stripe-integrációval rendelkezik, így az előfizetéseket hitelkártyával, Apple Pay-el, Google Pay-el és más fizetési módokkal gyűjtheti össze.

A beépülő modul könnyen beállítható és használható, nincs szükség fejlesztőre vagy kód megtanulására. Azt is teljes mértékben szabályozhatja, hogy a felhasználók milyen tartalmat fognak látni a megvásárolt előfizetési csomag alapján.

Ráadásul a MemberPress egy online kurzuskészítővel is rendelkezik, amely egy másik módot kínál a blog bevételszerzésére.

Tekintse meg ezeket a hatékony MemberPress funkciókat:

 • Gyűjtsd össze a Stripe és a PayPal fizetéseket
 • Támogatja az ismétlődő Stripe-fizetéseket
 • Fizetőfal és tartalom csöpög
 • Hatékony hozzáférési szabályok
 • Személyre szabható pénztár
 • És több…

Szerezze be a MemberPress szolgáltatást még ma!

Árazás: A MemberPress évi 179,50 dollárról indul.

Szeretne teljes értékű online áruházat létrehozni, és a Stripe-on keresztül beszedni a kifizetéseket? Ne keressen tovább, mint a WooCommerce.

A WooCommerce az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi bővítmény, több mint 48 millió letöltéssel. A WooCommerce segítségével fizikai termékeket, digitális letöltéseket, előfizetéseket és egyebeket értékesíthet.

A WooCommerce telepítővarázslója megkönnyíti az online áruház beállítását.

Alapértelmezés szerint a WooCommerce két fizetési lehetőséget kínál a beállítási folyamat során: Stripe és PayPal. Ha a beállítás során kihagyta a lehetőséget, egyszerűen telepítheti az ingyenes Stripe for WooCommerce kiegészítőt.

Íme a WooCommerce néhány fő funkciója:

 • Könnyen beállítható
 • Beépített Stripe és PayPal fizetési lehetőségek
 • Támogatja a Stripe visszatérítéseket
 • Személyre szabható kosár-pénztári élmény
 • Támogatja az előfizetéseket és a betéteket
 • És több…

Szerezze be a WooCommerce szolgáltatást még ma!

Árazás: A WooCommerce az ingyenesen letölthető a hivatalos WordPress bővítménytárból. Extra funkciókat adhat az üzletéhez az ingyenes és fizetős használatával WooCommerce bővítmények és kiegészítők.

A LearnDash az egyik legjobb LMS-bővítmény online kurzusok létrehozásához és értékesítéséhez. Az ingyenes Stripe integrációval könnyedén fogadhat bankkártyás fizetést, így megfelelő Stripe WordPress fizetési bővítmény.

A Stripe mellett a PayPal segítségével is beszedhet fizetéseket, amivel több ügyfelet érhet el.

A LearnDash drag and drop builder segítségével könnyedén létrehozhat online kurzusokat haladó tesztekkel, egyéni előfeltételekkel, dinamikus tartalomszolgáltatással és még sok mással.

Olvasni:  Hogyan lehet javítani a bejövő marketinget 2024-ben

Tanítványai jelvényeket, bizonyítványokat, kurzuspontokat szerezhetnek, és vitafórumokon vehetnek részt, hogy szórakoztatóbbá tegyék a tanulást.

A LearnDash támogatja az egyszeri kifizetéseket, az előfizetéseket, a tagságokat, a tanfolyamcsomagokat és a tömeges hozzáférést.

Tekintse meg a LearnDash legfontosabb funkcióit:

 • Könnyű drag and drop pályaépítő
 • Beépített Stripe és PayPal integráció
 • Ismétlődő fizetések a Stripe és a PayPal számára
 • Automatikus megújítási emlékeztetők
 • Bevásárlókosár integráció a WooCommerce és Easy Digital Downloads szolgáltatással
 • És több…

Szerezze be a LearnDash-t még ma!

Árazás: A LearnDash évi 199 dollárról indul.

Fogadja el a Stripe Payments-t az egyik legjobb ingyenes Stripe WordPress bővítmény.

Ez az egyszerű Stripe checkout beépülő modul lehetővé teszi, hogy rövid kóddal hozzáadja a „Vásárlás most” gombokat bárhol a WordPress webhelyén.

A hitelkártyás fizetés befejezése után ügyfelei a „Pénztár eredménye” oldalra kerülnek, ahol megtekinthetik a tranzakció részleteit.

Közvetlenül a WordPress rendszergazdai irányítópultjáról megtekintheti az összes kapott kifizetést.

Az Accept Stripe Payments mobilbarát, így minden eszközzel és böngészővel kompatibilis.

Íme a Stripe Payments néhány fő funkciója:

 • Gyorsan adjon hozzá vásárlási gombokat webhelyéhez egy egyszerű rövid kóddal
 • Támogatja az egyedi árösszegeket
 • Lehetőség van e-mailes nyugták küldésére az ügyfeleknek a vásárlás után
 • Az „Emlékezz rám” funkció a gyorsabb fizetés érdekében
 • És több…

Szerezzen Accept Stripe Payments-t még ma!

Árazás: Ingyenes.

Melyik Stripe beépülő modul a legjobb a WordPresshez?

Ezzel a lista végére értünk. Miután megvizsgáltuk az összes lehetőséget, úgy gondoljuk WP Simple Pay a legjobb Stripe fizetési bővítmény a WordPresshez.

A WP Simple Pay könnyen használható és nagyon rugalmas. Bármilyen típusú szolgáltatásért, egyszeri termékért vagy adományért elfogadhat egyszeri vagy ismétlődő Stripe-fizetést. A fizetési űrlap-készítő segítségével pontosan összegyűjtheti a szükséges információkat, és gyönyörű fizetési űrlapokat jeleníthet meg bárhol a webhelyén.

Ha tetszett ez a bejegyzés, érdemes elolvasni útmutatónkat a nagyobb forgalom növeléséről. Minden olyan tippet tartalmaz, amelyre szüksége van ahhoz, hogy több ügyfelet vonzzon webhelyére.

És ne felejtsd el iratkozzon fel e-mailes hírlevelünkre további hasznos blogolási tippekért!

Új publikációk:

Ajánlott