A 9 legjobb tartalomírási szolgáltatás 2024-ben

Tartalomjegyzék

  • Mi az a tartalomíró szolgáltatás?
  • A legjobb tartalomírási szolgáltatás bérlése
  • A legjobb 9 tartalomíró cég 2022-ben
  • Kulcs elvitelek
  • Következtetés
  • GYIK

Egy olyan világban, ahol a tartalom a király, nem kétséges, hogy a vállalatoknak, ügynökségeknek és még az egyéni cégtulajdonosoknak is nagy szükségük van a legjobb tartalomíró szolgáltatás hogy építsék márkáikat és magasabb szintre emeljék vállalkozásukat. Bár jelenleg nincs hiány tartalomírási szolgáltatásokban, rendkívül fontos megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatást. Mielőtt azonban rátérnénk, értsük meg, mi is az a tartalomíró szolgáltatás, és mit tesz az ügyfeleiért.

Forrás

Mi az a tartalomíró szolgáltatás?

A digitális marketing omnibusz része, a tartalomíró szolgáltatás minden olyan ügynökség vagy márka, amely ügyfelei számára személyre szabott megközelítést kínál a tartalom kutatásához, megfogalmazásához és szerkesztéséhez a saját csatornáik számára. Néhány híres tartalomtípus, amelyen dolgoztunk, a következők: tartalom, cikkek, blogok, közösségi média, sajtóközlemények, SEO-optimalizált tartalom, szövegírás, hírlevelek, e-mail marketing stb.

A legjobb tartalomírási szolgáltatás bérlése

A mai világban, ahol szinte minden digitalizálva van, ahhoz, hogy egy márka még működjön, nemhogy kiemelkedjen, a tartalmának egyedinek, személyre szabottnak kell lennie, és úgy kell megalkotni, hogy az első ránézésre megmozgassa a célközönségét. Itt lépnek be a legjobb blogíró szolgáltatók és tartalomíró cégek és ügynökségek, hogy ügyfeleiknek személyre szabott, igényeiknek megfelelő tartalmat biztosítsanak. Ha tartalomíró szolgáltatást keres, ez az a három szempont, amelyet figyelembe kell vennie.

1. Minőség

A tartalom minősége rendkívül fontos. Mindig keress jó minőségű tartalomírás szolgáltatások amely képes lesz az Ön tartalmi igényeinek egyszerű és kifinomult kielégítésére. Győződjön meg arról, hogy a szállított tartalom eredeti, jól megírt és pontos.

2. Ár

Az ár, amelyet hajlandó fizetni egy tartalomírási szolgáltatásért, egy másik tényező, amelyet figyelembe kell venni. Míg egyes vállalatok hajlandóak a legmagasabb dollárt fizetni a tartalomért, mások nem hajlandók vagy képesek erre. Ezért a probléma megoldására számos tartalomíró szolgáltatás létezik, amelyek az utóbbi költségvetése alapján különböző közönségeket szolgálnak ki.

Olvasni:  17 legjobb példa a céloldalra (+ Hogyan készítsd el a sajátodat)

Azonban vegye figyelembe, hogy egy alacsony-közepes költségvetésű tartalomíró szolgáltatással együttműködve fennáll annak a lehetősége, hogy szolgáltatásaik nem felelnek meg az elvárásoknak, és még díjfizetés után is átlagos vagy átlag alatti tartalom marad. .

3. Sebesség

A sebesség egy másik elem, amelyet ügyfélként szem előtt kell tartania, amikor tartalomíró platformot választ. Gondoskodnia kell arról, hogy a szállítmányokat időben elküldjék Önnek felülvizsgálatra és keresztellenőrzésre, hogy minden tartalomalapú művelete zökkenőmentesen működjön. Ez egy másik kulcsfontosságú ok, amiért elengedhetetlen egy jó hírű tartalomíró szolgáltatás választása.

A legjobb 9 tartalomíró cég 2024-ben

Most, hogy mindent tud a tartalomírásról és a tartalomírási szolgáltatásokról, tekintse meg ezt a kilenc platformot tartalmazó listát, amelyek a legjobb tartalomírási szolgáltatásokat kínálják.

1. Paprikatartalom

A Pepper Content egy olyan platform, amely kiváló minőségű tartalmat hoz létre olyan tartalomkészítők segítségével, akik a tartalomírástól és a tartalomszerkesztéstől a grafikai tervezésig, videószerkesztésig és sok mindenre szakosodtak. A különféle tartományokhoz tartozó írók hatalmas tárházával felszerelve, a Pepper Content kiváló minőségű tartalmak problémamentes szállítását biztosítja elfogadható áron.

Ez a platform hídként működik a márkák és a tartalomkészítők között. A leggyakoribb tartalomírási szolgáltatásaik közé tartoznak a blogok és cikkek, a webhelyek tartalma, a termékleírások, a szövegírás, a közösségi média tartalmai, a márkás tartalmak, a sajtóközlemények, a könyvírás stb. Néhány jól ismert ügyfeleik közé tartozik az Indigo, a Facebook, az Adobe, az Amazon és a Swiggy.

2. Tartalom Bálna

Mintegy 40 különböző típusú tartalomírási szolgáltatást kínál a vállalkozások számára világszerte, a Content Whale arra törekszik, hogy kiváló minőségű tartalmat biztosítson, egyesíti a megfelelő tartalomírókat a szakterületükön lévő vállalkozásokkal, szervezett folyamatot biztosít mindenki számára, és hibamentességet biztosít. tartalmat a szerkesztői csapat által végzett alapos lektorálás után.

A Content Whale üdvözölhető terep mind a most induló új, mind a már működő, már működő vállalkozások számára. Legnépszerűbb vertikumaik közé tartoznak a cikkek és blogok, a műszaki írás, a szerzői jogvédelem és a webhelytartalom írása.

Olvasni:  A legjobb híváskövető szoftver a konverziók nyomon követésére

3. SEOButler

A SEOButler, ahogy a neve is sugallja, egy keresőmotorra optimalizált tartalmakra szakosodott piactér. Bármely írott darab szószáma alapján többféle engedménnyel kínálnak tartalmat. Egyes népszerű ajánlataik közé tartoznak a blogok, a szörfösök számára optimalizált tartalom, a webhelyek tartalma, az ismertetők, a vásárlási útmutató, a kategória/termékleírások stb. Ezen kívül ömlesztve is fogadnak megrendeléseket nagyobb cégeknek és bejáratott vállalkozásoknak, amelyeknek nagy mennyiségben van tartalomigényük.

4. Íróstúdió

A tartalomkészítő cég, a Writing Studio szolgáltatásait minden iparág számára kínálja, beleértve (de nem kizárólagosan) a vállalkozásokat, ügynökségeket, e-kereskedelmi vállalkozásokat és kiadókat. Néhány szolgáltatás, amelyek népszerűvé teszik őket, többek között a SEO-optimalizált cikkek, a szerkesztési és lektori szolgáltatások, a tartalomkezelő rendszer (CMS) formázása, a dedikált fiókkezelés, a tényellenőrző szolgáltatások és a szakértői ajánlások.

Néhány szolgáltatásuk közé tartozik a blogírás, cikkírás, SEO írás, e-könyvírás, termékleírás, forgatókönyvírás, műszaki írás, webtartalom írás, hírlevélírás és sajtóközlemények. Jól ismert ügyfeleik közé tartozik a ruled.me, a CannabisClinic, a banks.com és még sok más.

5. Feldolgozás

A szabadúszó munkavállalók piactere, az Upwork nagyszerű hely az Ön egyedi igényeinek megfelelő tartalomírási szolgáltatások megtalálásához. Egyes népszerű tartalomírási szolgáltatásaik közé tartoznak a cikkek és blogbejegyzések, a könyvek és e-könyvek írása, a kutatási szolgáltatások, a webhelytartalom írása, a kreatív írás, a támogatások írása, a podcastírás, a sajtóközlemények, a műszaki írás stb.

A vállalat magánszemélyekkel és vállalatokkal dolgozik a tartalomigények kielégítése érdekében, minden árkategóriában. Ez a lehetőség kiváló azoknak a kisvállalkozásoknak, amelyek vállalkozásuk kezdetén nem akarnak túl sok pénzt költeni tartalomigényeikre.

6. WordAgents

A 100 százalékos pontosság érdekében kizárólag amerikai írókat használó platform, a Wor Agents egy SEO-első tartalompiac, amely tartalomírási szolgáltatásokat kínál, például blogbejegyzéseket és cikkeket, webhelytartalmat, e-kereskedelmi tartalmat és SEO-tartalmat kiadók, ügynökségek, és a helyi vállalkozások.

Ezen a platformon havi előfizetési lehetőségek állnak rendelkezésre, ha ismétlődő tartalomírási szolgáltatást szeretne, valamint egyszeri projekteket, amelyekért egyedileg számítanak fel. Áruk USD-ban értendő, és drágák lehetnek a most induló vállalkozások számára.

7. Ne légy elégedett

Az indiai székhelyű tartalomszolgáltató Don’t Be Content segít a márkáknak lojális közönség kialakításában azáltal, hogy eredeti történetmesélésen keresztül mesél el egy történetet. A tartalomírás részben kínált szolgáltatások közé tartoznak a blogok, hírlevelek, e-mailek, webhelyek tartalma, fehér könyvek és GYIK. Néhány ügyfeleik közé tartozik a Titan, a Saffola, a FreshMenu, a Fastrack, a Krispy Kreme, a Forever 21 és még sok más.

Olvasni:  Mi az a Facebook körhintahirdetés: előnyei és felhasználási területei

8. Compose.ly

A Compose.ly egy vezető tartalomíró cég, amely vonzó és eredeti tartalmak segítségével segíti a márkákat a forgalom növelésében. Alaposan átvizsgálják az összes írójukat, és csak ezután veszik fel őket a platformra, és képezik ki őket SEO-optimalizálási technikákra. Ez a folyamat jobb tartalomélményt biztosít a felhasználóknak a forgalom növelése érdekében.

Egyes itt elérhető tartalomírási szolgáltatások közé tartoznak a cikkek és blogok, a webhelyek tartalma, a szövegírás, a SEO tartalomírás, a sajtóközlemények, az e-könyvek, a szellemírás, a fehér könyvek, a műszaki írások, a hírlevelek, az e-mail marketing stb. Házon belüli íróik olyan témákra is szakosodtak, mint az utazás, életmód, vallás és spiritualitás, pénzügy, oktatás, szórakozás, üzlet stb. Árképzési módszereik hónapról hónapra előfizetéses szolgáltatásban érhetők el, egyedi vagy egyedi projektek alapján.

9. WriterAccess

A Writer Access egy tagságon alapuló tartalomplatform, amely segíti a vállalkozásokat minőségi tartalom megszerzésében azáltal, hogy speciális, mesterséges intelligencia alapú írókeresőjükkel írókat választanak. Ez az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy találkozzanak olyan írókkal, akik szövegelemzés segítségével saját hangvételükben és stílusukban tudják megjeleníteni a tartalmaikat. Eddig a platform több ezer íróval és márkával dolgozott együtt. A platform számos tagsági modell közül választhat. Ezenkívül a kért tartalmat a szavak száma és a projekt összetettsége alapján külön vásárolják meg.

Kulcs elvitelek

  • A tartalomírási szolgáltatás minden olyan ügynökség vagy platform, amely személyre szabott megközelítést kínál ügyfelei számára a tartalom kutatásához, megfogalmazásához és szerkesztéséhez.
  • A legnépszerűbb tartalomtípusok közé tartozik a webhelyek tartalma, cikkek, blogok, közösségi média, sajtóközlemények, videoszkriptek, termékleírások, e-könyvek írása stb.
  • A három legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell vennie, mielőtt tartalomíró szolgáltatást választana, a minőség, a sebesség és az árak.
  • Az egyes tartalomtípusok ára a nyújtott szolgáltatástól függően eltérő. Míg egyes ügynökségek a projekt méretének megfelelően számítanak fel, mások szavanként számítanak fel. Minden a kívánt tartalom kifinomultságától és mennyiségétől függ.
Olvasni:  Melyik a legjobb idő az Instagramon való közzétételhez?

Következtetés

A digitális marketingben manapság a tartalom páratlan jelentőségre tett szert. Minden márkának és marketingszakembernek bölcsen kell használnia a tartalmat annak érdekében, hogy nagyobb forgalmat irányítson online tulajdonaira, és végül növelje a bevételt. Rengeteg tartalomtípus közül lehet választani, amelyek közül néhány a leggyakrabban használt a szellemírás, az e-mailek írása, az ismertetők, a termékleírások, a műszaki írások, a SEO-írás, a fehér könyvek, a blogok, a cikkek és még sok más.

A tartalomíró szolgáltatások fontosságát sem lehet aláásni. Különösen akkor, ha nincs házon belüli tartalom-/szerkesztői csapata, egy vezető tartalomíró cég felvétele csodákra képes a márka ismertségével és az érdeklődők generálási stratégiáival. Az iparág legjobb tartalomírási szolgáltatásai azáltal, hogy személyre szabják a tartalmat, és vonzóvá és értékessé teszik, segítenek kielégíteni tartalmi igényeit. Most, hogy ismeri a legjobb tartalommarketing-szolgáltatásokat, ne vesztegessen tovább, és válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel üzleti követelményeinek.

GYIK

1. Melyek a legelismertebb tartalomíró szolgáltatások?

Néhány kiváló minőségű tartalmat kínáló tartalomírási szolgáltatás közé tartozik a Pepper Content, a Content Whale, a SEOButler, az Íróstúdió, az Upwork, a WordAgents, a Don’t Be Content, a Compose.ly és a Writer Access.

2. Mik azok a SEO írási szolgáltatások?

A SEO a keresőoptimalizálás rövidítése. Így a SEO írás egy olyan írási forma, amelyben a tartalom úgy jön létre, hogy az előrébb kerül a keresőmotorok eredményoldalain (SERP).

3. Hányféle tartalomírás létezik?

Sokféle tartalomírás létezik. Ezek közé tartozik többek között a blogírás, a cikkírás, a SEO írás, az e-könyvírás, a termékleírás írása, a forgatókönyvírás, a technikai írás, a webtartalom írása, a hírlevélírás és a sajtóközlemények.

4. Melyik tartalomtípus a legjobb?

Nincs olyan tartalomtípus, amelyet a legjobbnak lehetne leírni. Ennek az az oka, hogy minden márka vagy vállalkozás kiválasztja azt a tartalmat, amelyik a legjobban megfelel az adott márkájának, olyan tényezők alapján, mint a célzott demográfiai adatok, piacképesség, költségvetés stb.

5. Mennyibe kerül a tartalomírás?

A tartalomírásnak nincs fix ára, mivel a különböző típusú írott tartalmak különböző szakértelmet igényelnek. Ezenkívül egyes ügynökségek szónként is díjat számítanak fel, míg mások tömeges megrendelés vagy a szükséges szavak száma alapján kínálnak engedményeket.

Új publikációk:

Ajánlott