A 9 legjobb Wix-alternatíva, amelyet meg kell fontolni 2024-ban…

Még soha nem volt ilyen egyszerű webhelyet készíteni. A múltban a kódolás bizonyos ismerete elengedhetetlen volt egy weboldal létrehozásához. Most nem annyira. A drag and drop webhelykészítők, mint például a Wix, a webhelyek létrehozását és elindítását nagyjából olyan egyszerűvé tették az átlagember számára, mint az áthúzást. A legtöbb Wix alternatíva beépített funkcióval is rendelkezik.

A Wix egy izraeli szoftvercég, amely 2006-ban indult Tel-Avivban. A Wix segítségével az átlagos felhasználó létrehozhat egy HTML5-webhelyet, és számos drag and drop eszközzel elindíthatja azt. Emellett rengeteg közösségi beépülő modult és kapcsolatfelvételi űrlapot is hozzáadhatnának, hogy kedvükre szabhassák webhelyüket. Sőt, a Wix alapvető funkciói ingyenesen használhatók, így szinte bárki számára elérhetővé válik, aki rendelkezik internetkapcsolattal.

A Wix freemium üzleti modellje azonban nem igazán alkalmas azoknak a vállalatoknak, amelyek úgy szeretnének növekedni és terjeszkedni, hogy ne égessenek zsebet a frissítésekért. Szerencsére nem a Wix az egyetlen webhely-készítő a városban.

Nyilvánvaló, hogy a webhelykészítőn kívül más e-kereskedelmi eszközökre is szüksége lesz az üzlet kezeléséhez, ezért fontos, hogy havonta ellenőrizze a kiadásait. Számos Wix-alternatíva létezik hasonló funkciókkal és egyedi előnyökkel, amelyeket érdemes megnézni.

Íme a legnépszerűbb Wix-alternatívák, amelyeket komolyan meg kell fontolnia:

 • WordPress – Alkalmas minden blogíráshoz, üzlethez és portfólió-webhelyhez.
 • Magento – Alkalmas nagyobb e-kereskedelmi üzletekhez.
 • Squarespace – Alkalmas új e-kereskedelmi üzletek számára.
 • OLDAL123 – Ideális portfóliówebhelyekhez
 • Shopify – Alkalmas nagyobb (20 000+ termék) e-kereskedelmi üzletekhez.
 • Weebly – Ideális alapwebhelyekhez.
 • Divi – Használható további testreszabáshoz a WordPress webhelyén.
 • BigCommerce – Alkalmas középkategóriás e-kereskedelmi üzletekhez.
 • Pixpa – Ideális portfóliówebhelyekhez.

A következő táblázat jobb képet ad a különböző Wix-alternatívák összehasonlításáról, és arról, hogy ezek hogyan illeszkednek egymáshoz:

Wix alternatívák Egyszerű használat Támogatási minőség Könnyű beállítás Az árképzés kezdete G2 minősítések
WordPress 8.3 7.7 8.1 Ingyenes 4.4
Magento 6.9 6.5 6.3 Ingyenes 4
Squarespace 8.8 8.5 8.8 12 dollár/hó 4.4
OLDAL123 9.7 9.3 N/A Ingyenes 4.4
Shopify 8.9 8.4 8.8 29 dollár/hó 4.4
Weebly 8.9 7.9 8.9 Ingyenes 4.2
Divi 9.3 9.6 9.3 89 dollár/év 4.0
BigCommerce 8.5 8.3 8.4 29,95 USD/hó 4.2
Pixpa 9.2 9.5 9.7 5 dollár/hó 4.7

*Ezek az értékek a G2.com webhelyről származnak

Miért érdemes Wix-alternatívát keresni?

Egyre többen kezdtek el a Wix alternatívái felé mozdulni, ahelyett, hogy a platformnál maradnának. Ez részben azért van, mert most több játékos van a játékban, mint a Wix indulásakor. És természetesen egyetlen webhely-készítő sem nevezheti magát „mindenkire megfelelő” megoldásnak, beleértve a Wixet is.

A Wix megfelelő választás, ha weboldalt szeretne készíteni:

 • Online fórumok
 • Egy időpontfoglalási weboldal
 • Kapcsolatfelvételi űrlapok beállítása
 • Egyszerű webáruház készítése
 • Blogolás

A Wix jól használható ezekre a célokra, mert nincsenek fejlett műszaki követelményei. A dobozból felkínált funkciók többsége a legjobb esetben is csupasz. Annak érdekében, hogy valóban a legjobbat hozhassa ki a Wixből, több funkcióért is fizetnie kell, és ez az, ahol a költségek meredeken emelkednek.

A Wix számos tervet kínál, amelyek közül néhány zavaró lehet egy átlagos felhasználó számára. Íme egy képernyőkép az árképzési oldalukról:

Forrás: Wix

Amint látja, zavaró lehet az igényeinek megfelelő legjobb csomag megtalálása, különösen akkor, ha el szeretné kerülni a Wix-hirdetéseket a webhelyén.

Nem ez az egyetlen ok, amiért érdemes megfontolni egy Wix alternatívát. Íme néhány másik.

Olvasni:  A Wix és a WordPress összehasonlítása: 5 különbség, amit tudnia kell 2024-ben

Webhelyét csak a Wix tárolja

A legtöbb vállalkozó vitathatatlanul a legnagyobb problémája a Wix-szel az a tény, hogy webhelyét csak a Wix tárolhatja.

Ha egy másik tartalomkezelő rendszert választ, például a WordPress-t, akkor könnyedén tárolhatja webhelyét bármely cégnél. Ha azonban webhelyét a Wix-en készíti el, csak azt választhatja, hogy a webhelyén tárolja. Ez a vállalat módja annak, hogy „kényelmet” kínáljon, de ez komoly korlátokat jelenthet a növekvő üzlet számára. Hiszen a terjeszkedés során valószínűleg jobb tárhely-lehetőségek vagy válasszon hasonló megoldásokat az Ön webhelyéhez. Ha Wix segítségével készíti el webhelyét, nem igazán mehet máshová.

Nem migrálhatja át adatait

Még ha szerencséje is van, és webhelye jól teljesít, nem tudja áttelepíteni adatait a Wixről. Ez az egyik oka annak, hogy olyan sokan keresnek Wix-alternatívákat.

Tehát mi van, ha olyan funkciókat szeretne hozzáadni, amelyeket a Wix nem támogat, vagy egyszerűen csak meg akarja változtatni webhelyét? Nos, a tartalom eltávolítása a Wixről komoly fájdalom. Ha WordPress-t használ, egyszerűen hozzáadhat egy új témát webhelyéhez. Minden tartalma a helyén lenne. De ha el szeretne távolodni a Wixtől, újra kézzel kell megadnia a webhely tartalmát.

Amint azt el tudja képzelni, ez egy kis gond. Ami a méretezhetőséget illeti, lehet, hogy a Wix nem a legjobb választás. A Wixnek vannak más alternatívái is, amelyek jobban teljesítenek a migráció során.

A Wix drágább lehet, mint gondolnád

A Wi alapkínálata ingyenes, ezért sokan szeretik ezt a platformot. A freemium modellje azonban a kívánt funkcióktól függően az árak az egekbe szökhet.

Valószínűleg a legnagyobb költség, amelyet elszenvedhet, a bevételkiesésből származik. Gondolj rá úgy, mint a egy weboldal költsége olyan valaki által épített, aki nem tudja, mi okozza a webhelyet. Ennek eredményeként a webhelyet nem lehet felfedezni, vagy nem működik úgy, ahogy kellene.

Végül pénzt veszít a folyamat során. A Wix-alternatívák, például a WordPress, telepítése viszont nem kerül semmibe.

Tehát mit kell keresnie egy Wix alternatívában?

Számos dolgot kell keresnie a Wix különböző alternatíváiban. Íme néhány kulcsfontosságú tényező, amelyet figyelembe kell venni a különböző Wix-versenytársak értékelése során.

Árazás

Ez elég nyilvánvaló; válasszon egy megfizethető platformot, amely nem kerül egy karba és egy lábba a webhely felépítéséhez és üzemeltetéséhez. Hasonlítsa össze a különböző platformok által felszámított árakat, mielőtt úgy dönt, hogy továbblép.

Ne feledje, nem mindig bölcs ötlet az „ár innen indul” opciót összehasonlítani. A legtöbb esetben ennél sokkal többet kell fizetnie.

Reszponzív dizájn

A Wix elég jól képes reszponzív webhelyek létrehozására. A Google jutalmazza azokat a webhelyeket, amelyek reszponzívak és mobilbarátak, ami a reszponzív webhelytervezést rendkívül fontossá teszi. Bármely webhelykészítőnek meg kell adnia egy előnézetet arról is, hogyan fog kinézni webhelye, amikor betöltődik a mobilon.

Fogd és vidd szerkesztőeszközök

A Wix egyik fő vonzereje az a tény, hogy lehetővé teszi webhelyek létrehozását egy egyszerű drag and drop szerkesztővel – nincs szükség kódolásra. Szinte bármilyen weboldal elkészíthető így; és ez az egyik oka annak, hogy sok vállalkozó a Wixet részesíti előnyben más webhelykészítőkkel szemben.

Mondanom sem kell, hogy a választott alternatívának is rendelkeznie kell ezzel a képességgel. Ez megadja azt a szabadságot és rugalmasságot, amelyre szüksége van a kívánt webhely elkészítéséhez. Az e-kereskedelmi üzletek tulajdonosai számára azonban más fontos tényezőket is figyelembe kell venni, mint például a biztonság, a SEO funkció, a bevásárlókosár-kezelő eszközök és mások.

Skálázhatóság

A fő ok, amiért oly sokan szeretnének váltani a Wixről, a méretezhetőségi lehetőségek hiánya. Ez egyszerűen nem alkalmas nagyobb webáruházakra. Olyan platformot kell választania, amely lehetővé teszi üzletének bővítését, és megkönnyíti az adatok áttelepítését, amikor csak akarja.

Ahogy az üzleted növekszik, a Wix korlátozza a sablonokat és a témákat, ami lényegében azt jelenti, hogy nem válthatsz másik sablonra, miután webhelyed életbe lép.

Olvasni:  A Hostinger bejelentette a Terpentine: Magento Extension for Varnish-t

Szerencsére jó néhány olyan webhely-készítő létezik, mint a Wix, amelyek jobb funkcionalitást biztosítanak, és méretezhetőek is. Íme néhány a legjobb építők közül, amelyeket a Wix helyett használhat.

A 9 legjobb Wix-alternatíva

Nem akarja megszokni, hogy webhelykészítőt váltson, ezért fontos, hogy a megfelelőt már az elején kiválasztja. Íme a nyolc legjobb alternatíva a Wix számára.

1. WordPress

Forrás: WordPress

A webhelyek több mint 40%-a által használt WordPress.org, köztük olyan webhelyek, mint a TechCrunch és a The New Yorker, messze a Wix egyik legjobb alternatívája.

Lényegében a WordPress egy tartalomkezelő rendszer, amely szinte minden részlegében kiváló. Akár egyéni blogot, akár online áruházat szeretne létrehozni, a WordPress mindezt kezeli. Hihetetlenül intuitív, és számos témát tartalmaz, amelyek segítségével személyre szabhatja webhelyét.

A WordPress népszerűsége mögött az egyik tényező az, hogy lehetővé teszi, hogy annyi bővítményt integráljon, amennyit csak akar, és ízlése szerint testreszabhatja webhelyét. Ugyanakkor rendkívül egyszerű a használata.

Ezenkívül nem kell egy gazdára korlátoznia magát. Ezzel a tartalomkezelő rendszerrel megbízható WordPress tárhelyet választhat webhelyéhez, és telepítheti azt. Ez teljes szabadságot biztosít a méretezéshez, bármelyik tárhelyszolgáltatót választja. A Siteground alternatívát is megnézheti, ha gyors tárhelyet keres.

A legjobb dolog a WordPressben a rugalmassága és a méretezhetősége. Ha a WooCommerce-t választja, könnyen létrehozhat egy fenomenális üzletet. A WooCommerce lehetővé teszi egy csomó különböző bővítmény hozzáadását az üzlet teljesítményének további optimalizálása érdekében.

A DreamHostnél a WooCommerce Starter Bundle csomagot kínáljuk. Ez a csomag ideális azok számára, akik saját üzletet szeretnének indítani, és a már integrált beépülő modulok egy sorát tartalmazza. Ezek közé tartozik a Stripe Gateway, a PayPal Checkout, a Kadence Email Designer és még sokan mások.

Készítsen weboldalakat kódolási nehézségek nélkül

Indítsa el a Divi-t a DreamHost-en 1 kattintással, és készítsen egyszerűen lenyűgöző webhelyeket a legjobb felhőtárhely-szolgáltatón

Azt is fontos megjegyezni, hogy van különbség a WordPress.org és a WordPress.com között. Ez utóbbi saját tárhelyet is kínál, amely havi 4 dollártól kezdődik.

Profik

 • Nagyon skálázható és rugalmas
 • Ingyenesen használható (fizethet a bővítményekért vagy kiegészítőkért)
 • Intuitív és könnyen érthető
 • Lehetővé teszi, hogy bármilyen webhelyet készítsen

Hátrányok

 • A telepítés fájdalmas, hacsak nem használ felügyelt platformot, például a DreamHost-t
 • A biztonság érdekében külön bővítményeket kell telepíteni
 • Az elkötelezett támogatás hiánya

2. Magento 2

Forrás: Magento

Ha online áruházat szeretne építeni, a Magento az egyik legerősebb legjobb lehetőség az e-kereskedelmi üzletek terén. Az egyetlen ok, amiért lemaradt ezen a listán, az az, hogy elsősorban az e-kereskedelmi üzletek tulajdonosai számára készült, és több kódolási ismeretet igényel, mint a többi, és mint ilyen, a funkcionalitás és a szolgáltatások korlátozottak azok számára, akik üzletet szeretnének fogadni. Ennek ellenére ez az egyik legjobb Wix-alternatíva.

A Magento lehetővé teszi egy e-kereskedelmi webhely létrehozását, de speciális szerkesztési és kódolási készségekre van szüksége. Egyszerre kell foglalkoznia a HTML elemekkel és a design elemekkel. A Magento egy nyílt forráskódú platform, így tetszés szerint testreszabhatja.

Jelenleg a Magento körülbelül 13 e-kereskedelmi témával rendelkezik, bár bármikor személyre szabhatja és létrehozhatja a sajátját. A Magento legnagyobb előnye a Wix-hez képest az, hogy lehetővé teszi webhelyének más platformokon való könnyű tárolását, míg a Wix korlátozza a tárhely lehetőségeit.

Profik

 • Nyílt forráskód
 • Az e-kereskedelmi üzletek tulajdonosai számára készült
 • Ingyenesen használható

Hátrányok

 • Kódolási ismereteket igényel
 • A sablon választék korlátozott
 • A tanulási görbe kissé meredek

3. Négyzettér

Forrás: Squarespace

Ha podcastokat hallgat, valószínűleg már ismeri a Squarespace-t. Valószínűleg körülbelül egymillió podcastot és videót szponzorálnak, és domináns online jelenléttel rendelkeznek.

A Squarespace a Wix egyik legjobb alternatívája, és ideális blogokhoz, portfólió-webhelyekhez és online áruházakhoz. Ha online áruházat indítana a Squarespace használatával, az árak a következő időponttól kezdődnek: 26 dollár havonta. Ez lehetővé teszi, hogy bármit eladjon, anélkül, hogy aggódnia kellene a tranzakciós díjak miatt. Ez azonban az egyik drágább Wix-alternatíva ezen a listán.

40 dollárért választhatja a speciális csomagjukat, amely számos e-kereskedelmi lehetőséget nyit meg, amelyek segítségével optimalizálhatja webhelyét. 0 dolláros tranzakciós díjuknak köszönhetően ez ideális választás azoknak a KKV-knak és e-kereskedelmi üzlettulajdonosoknak, akik egyszerűen csak növekedni szeretnének.

Olvasni:  A legjobb ingyenes WordPress előugró beépülő modul kiválasztása webhelyéhez

Minden Squarespace-csomaghoz tárhely tartozik, bár viszonylag egyszerűen áttérhet a WordPressre vagy más platformokra.

Előnyök:

 • Fantasztikus minták és sablonok sora
 • Ideális blogokhoz
 • Fantasztikus támogatás

Hátrányok

 • Kicsit drága
 • Nincs ingyenes terv
 • Nem a leggyorsabb

4. OLDAL123

Forrás: Site123

Ha minden csengő és síp nélkül szeretne elindítani egy webhelyet, akkor a SITE123 nem járhat rosszul. Több mint 200 sablon közül választhat, így a Wix-szel ellentétben nem fogja csalódni az itt elérhető lehetőségek választéka.

A SITE123 sokkal egyszerűbb felülettel rendelkezik, mint a listán szereplő többi webhely-készítő, de még mindig kiváló munkát végez a listán szereplő többi alternatívával szemben. Személyes webhelyekhez vagy kisméretű üzleti webhelyekhez a legalkalmasabb, és hihetetlenül könnyen használható.

Még az alapvető elemek átrendezésével sem kell bütykölni, mint a WordPress esetében. Ha egy szóval kellene jellemeznem a SITE123-at, azt mondanám; ez funkcionális. Mindent tartalmaz, amit egy egyszerű webhelykészítőtől elvárhat.

Profik

 • Kezdőbarát
 • Kiváló támogatás; a fórumok tele vannak információval
 • Több mint 75 alkalmazás támogatása

Hátrányok

 • Nem a legszebb
 • Nem alkalmas nagyobb webáruházakba

5. Shopify

Forrás: Shopify

A Shopify egy másik népszerű név a webhely-építési rést, és az egyik legnagyobb Wix-versenytárs a piacon. A Wix a-val ellentétben nekik nincs ingyenes csomagjuk; csak két hét próbaidőjük van.

A minőség szempontjából mindkettő meglehetősen leegyszerűsített és professzionális felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi egy e-kereskedelmi üzlet létrehozását. Amint valószínűleg várható, a Shopify témái elsősorban az e-kereskedelmi üzletek tulajdonosaira összpontosítanak.

Könnyedén szűrheti a sablonokat, és tetszés szerint optimalizálhatja webhelyét. A Shopify egy hihetetlenül népszerű platform, amely teljes hozzáférést biztosít a CSS-hez és a webhely HTML-kódjához (a Wix nem kínálja ezt, hacsak nem a fejlesztői verziót választja). Különféle felértékesítési technikákat is használhat, és beépítheti azokat webhelyére a Shopify segítségével.

Profik

 • Professzionális sablonok választéka
 • Ideális POS alkalmazásokhoz
 • Automatikus adószámítási funkciók a Shopify-ban

Hátrányok

 • Nincs ingyenes verzió
 • Nem kell aggódnia a tranzakciós díjak miatt a Wixben, ha harmadik fél fizetési átjáróját használja
 • Ideális általános célú weboldalakhoz

6. Weebly

Forrás: Weebly.com

A Weebly szerény kezdetekből származik, de új magasságokba nőtt, miután a Square, Inc. felvásárolta. Mára több mint 40 millió webhelyet építenek és tárolnak a Weebly-n, így erős vetélytárssá válik a Wix-alternatívákat keresők számára. Több házon belüli funkciót kínál, mint a Wix, és még nagyobb tárhelyet is kap, mint a Wixen.

A Wix-szel ellentétben a Weebly összes funkciója be van építve az interfészbe. A Wix harmadik féltől származó alkalmazásokat használ további funkciók hozzáadásához, és ez megnöveli a teljes költséget. Házon belüli funkciók széles választékával a Weebly segít csökkenteni költségeit. Ide tartoznak az e-mailes marketingkampányok tervezői, a fotógalériák és egy sor kapcsolatfelvételi űrlap.

A tanulási görbe azonban itt kissé meredekebb; egy kicsit bonyolultabbnak találhatja, mint a Wix. De ne aggódj; még mindig azoknak szól, akik nem sokat tudnak a kódról.

Profik

 • Ingyenes próbaverzió; nem szükséges hitelkártya
 • Beépített e-kereskedelmi funkciók
 • IFTTT (If This, Then That) automatizálási funkciók

Hátrányok

 • A platform meghibásodhat, ami időnként frissítést igényel
 • A formázási és elhelyezési beállítások nem annyira testreszabhatók, mint a WordPress vagy más építők

7. Divi

Forrás: Elegant Themes

Itt kezd igazán megmutatkozni a WordPress rugalmassága. A Divi lényegében egy drag and drop oldalkészítő, amelyet a WordPress-szel való használatra terveztek. Több mint 100 elrendezési csomaggal rendelkezik, amelyek segítségével személyre szabhatja webhelyét az üzleti résnek megfelelően. Ennek eredményeként ez az egyik legjobb Wix-alternatíva, amelyet webhelye testreszabásához választhat.

Ez nem minden; több mint 800 előre elkészített terv és oldalsablon található, amelyeket kedvedre szabhatsz. Több száz webes elem segítségével könnyedén létrehozhat egyedi webhelyet, amely más megjelenésű és megjelenésű.

Olvasni:  A WooCommerce üzletének érzékenynek kell lennie

Egy gyönyörű webhely létrehozásához hatékony környezetre van szükség a boldoguláshoz!

Indítsa el a Divi oldalkészítőt a nagy teljesítményű DreamHost szervereken egyetlen kattintással, és repüljön a siker felé.

A Divi olyan fejlett szerkesztési funkciókkal is rendelkezik, mint például a tömeges szerkesztés, ami ideális választássá teszi azok számára, akik úgy szeretnék beállítani az online áruházukat, ahogy nekik tetszik.

Az árképzés kissé meredek; évi 89 dollártól kezdődik, vagy fizethet 240 dollárt egyszeri díjként, és megkapja az összes előnyt. A cég azonban 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amely lehetővé teszi, hogy gond nélkül kipróbálhassa.

Profik

 • Nagyon intuitív felület; könnyen kezelhető
 • Nincs szükség tervezési tapasztalatra
 • Adjon hozzá annyi bővítményt, amennyit csak szeretne

Hátrányok

 • Az egyedi tervezési szerkesztések egy kis HTML-tapasztalatot igényelnek
 • Ez nem egészen CRM
 • Az alatta működő eszközök miatt a felület kissé zsúfoltnak tűnhet

8. BigCommerce

Forrás: BigCommerce

A BigCommerce egy kiváló e-kereskedelmi webhely-készítő, amely egyablakos megoldást kínál egy robusztus üzlet létrehozásához. Teljesen méretezhető, de az egyetlen hátránya az, hogy olyan hosztolt platform, mint a Wix. Természetesen, ha hasonló Wix-alternatívákat keres egy hosztolt platformmal, fontolja meg ezt.

A BigCommerce nagyon jól integrálható a WordPress-szel, így kombinálhatja az egyik legerősebb CMS-platform e-kereskedelmi funkcióit, és gyorsan bővítheti üzletét. A BigCommerce több átjárón keresztül is támogatja a fizetéseket, mint például a Stripe, PayPal, Apple Pay, Amazon Pay és még sokan mások.

Ja, és a cég nem számít fel semmilyen tranzakciós díjat.

Profik

 • Termékváltozatok köre
 • Méretezhető
 • Nincs tranzakciós díj

Hátrányok

 • éves értékesítési küszöb; ha túllépi a küszöböt, akkor drágább tervhez csapódik
 • Hosted platform
 • Többnyelvű támogatás

9. Pixpa

A Pixpa a tökéletes Wix-alternatíva az Ön számára, ha professzionális portfóliówebhelyeket szeretne létrehozni e-kereskedelmi üzletekkel, ügyfélgalériákkal és blogokkal anélkül, hogy egyetlen kódsort is érintene.

Pixpa számos gyönyörű, mobilbarát és reszponzív sablont tartalmaz, amelyek teljesen testreszabhatók az egyszerű és intuitív vizuális szerkesztővel és a drag and drop oldalkészítővel. Ez különösen alkalmassá teszi azokat az embereket, akik kezdők a webhelykészítésben, és nem rendelkeznek kódolási ismeretekkel. A technikailag fejlettebb felhasználók számára a Pixpa lehetőséget kínál egyéni HTML- és CSS-kód használatára a további testreszabáshoz. Ezenkívül, ha feliratkozik a Szakértői vagy Üzleti szintű csomagra, akkor egy Pixpa szakértőt kérhet, aki ingyenes, egyszeri szolgáltatásként elkészíti az Ön webhelyét.

A Pixpa fő értékesítési pontja a rendkívül érzékeny és proaktív ügyfélszolgálat, valamint a megfizethető ár. Az árazási tervek már havi 3 dollárnál kezdődnek, így ez az egyik legolcsóbb webhely-készítő a piacon. Ha megfizethető, elérhető, mindenre kiterjedő webhelykészítési megoldást keres, a Pixpa tökéletes választás az Ön számára.

Profik

 • Kezdő barátságos és intuitív. Nincs szükség kódolásra.
 • Professzionális, mobilra optimalizált és reszponzív sablonok.
 • Ingyenes webhely-beállítási szolgáltatás szakértői és üzleti szintű tervekkel.
 • Széleskörű SEO és beépített marketingeszközök.
 • Ingyenes SSL biztonság minden webhelyen.
 • 24 órás ügyfélszolgálat e-mailen és élő chaten keresztül

Hátrányok

 • Az egyéni domain neveket harmadik féltől kell megvásárolni.
 • Fizetett szolgáltatás. Freemium modell nem áll rendelkezésre.

Következtetés

És tessék! Ezek a legjobb Wix-alternatívák, amelyeket komolyan meg kell fontolnia, ha azt tervezi, hogy webhelyét áthelyezi a Wixről. Természetesen számos e-kereskedelmi eszközre is szüksége lesz a vállalat működési teljesítményének javításához, így ez csak az első lépés.

Összefoglalva, a Wix 9 legjobb alternatívája a következő:

 1. WordPress
 2. Magento 2
 3. Squarespace
 4. OLDAL123
 5. Shopify
 6. Weebly
 7. Divi
 8. BigCommerce
 9. Pixpa

A WordPress vitathatatlanul a legjobb megoldás, ha figyelembe vesszük az általa kínált lehetőségek széles választékát és a nyújtott rugalmasságot. Azok az e-kereskedelmi üzletek tulajdonosai azonban, akik komolyan gondolják a növekedést és a teljesítményt, nem tévedhetnek a Magento-val, még akkor sem, ha ez azt jelenti, hogy néhány plusz dolcsit kell kifizetniük egy webhelyfejlesztő segítségéért.

Íme alternatív sorozatunk további blogjai, amelyeket érdekesnek talál:

Új publikációk:

Ajánlott