A Ahrefs bekerült a 2024-as SaaS-díjak közé – a legjobb digitális marketingeszköz

Ma büszkén jelentjük be, hogy a Ahrefs bekerült a 2020-as legjobb digitális marketingeszköz döntőjébe. SaaS-díjak Program.

A rangos iparági díjakra való beválogatás egy olyan időszakban történt, amikor a Ahrefs nagymértékben fektet be a SEO szakemberek és a digitális ügynökségek új funkcióiba és funkcióiba.

A SaaS-díjakról

Immár ötödik éve ünnepli a szoftverinnovációt, a 2020 Szoftver, mint szolgáltatás díjak programra több száz nevezés érkezett a világ minden tájáról, beleértve az Egyesült Államokat, Kanadát, Ausztráliát, az EMEA-t és az Egyesült Királyságot.

James Williams, a SaaS Awards működési vezetője elmondta: „Úgy tűnik, hogy a szoftver, mint szolgáltatás pozitív zavarokat okozó ereje soha nem csökken, a látszólag véget nem érő megoldások a modern üzleti élet számára. Az idei év természetesen különleges eset, hiszen a SaaS nemcsak a meglévő üzleti folyamatok átalakításában jár az élen, hanem agilisan úttörő megoldásokkal reagál az elkerülhetetlen globális zavarokra is.”

A SaaS-technológiákat ma már úgy ünneplik, hogy új és innovatív módszereket kínálnak a szervezetek számára az egykor egyszerűnek tűnő feladatok elvégzésére a változó nemzetközi környezetben. A megrendelések teljesítésétől a találkozók megszervezéséig a SaaS-technológiák fontosabbak, mint valaha. Ennek elismeréseként a SaaS Awards az idei „Kommunikáció, együttműködés és konferencia” kategóriában előválogatott jelentkezők nevezési díjait a WHO COVID-19 Reagálási Alapjának adományozza. A díjak együttesen 3555 dollárt gyűjtöttek össze az alap számára, amely eredmény aláhúzza a fenntartható szervezeti innováció létfontosságú szükségességét minden szektorban.

„Örömünkre szolgál a SaaS Awards díjátadón, hogy megünnepelhetjük az üzletet élénkítő innovációkat, bár természetesen az idei szűkített lista összeállítása nehezebb volt, mint valaha. Várjuk, hogy augusztus végén kihirdessük a kategóriagyőzteseket” – mondta Williams.

Olvasni:  Ahrefs új funkciók – 2024. szeptember

A végső SaaS Awards nyerteseit 2020. augusztus 25-én, kedden hirdetik ki, a program pedig 2021 tavaszán visszatér. A Ahrefs szűkített kategóriájának és a többi döntősnek a megtekintéséhez látogasson el a következő oldalra: https://www.cloud-awards.com/2020-software-awards-shortlist/

Mit csinál a Ahrefs?

A Ahrefs több mint 1500 ügyfelet szolgál ki a világ több mint 80 országából. A legtöbb felhasználó szeret minket a SEO Audit Jelentéseinkért, amelyek több mint 100 SEO-adatellenőrzést automatizálnak, és betekintést nyújtanak az ügyfél-kész PDF-jelentésekbe. A digitális ügynökségek személyre szabhatják és fehér címkékkel látják el a jelentéseket az ügyfelek számára, így sok óra manuális munkát takaríthatnak meg. Valójában 2016 óta a Ahrefs több mint 1 millió jelentést generált, így ügyfeleink több mint 1 milliárd órát takarítottak meg!

Míg a SEO audit jelentéseink számtalan órát takarítanak meg az ügynökségeknek, a beágyazható auditáló eszközünk potenciális ügyfeleket generál, és segít az ügynökségek tulajdonosainak vállalkozásuk bővítésében. Ez a webhely widget varázslatos módon új leadeket szerez ügynöksége webhelyén a hét minden napján, 24 órában.

A Ahrefs Embeddable Audit Tool-ja egyszerűen telepíthető a legtöbb általános CMS-re, például a WordPressre és a Squarespace-re. A telepítést követően új üzleti potenciális ügyfeleket szerez, amikor a látogatók megérkeznek a webhelyére. A látogatók ingyenes webhely-ellenőrzést kérnek, és megadják e-mail címüket, amelyet közvetlenül Önnek küldenek, vagy a Zapieren keresztül továbbítanak a CRM-be. Az eszköz elindítása óta a Ahrefs segített az ügynökségeknek több mint 200 000 új potenciális ügyfelet generálni – amire rendkívül büszkék vagyunk.

Ettől eltekintve, a Ahrefs felépítette a több mint 50 eszközből álló végső SEO eszköztárat, beleértve a népszerű Kulcsszóeszközünket, amellyel nyomon követheti a keresési rangsorolását a cél kulcsszavai között, és a SEO Crawlert a SEO problémák azonosításához a teljes webhelyen.

Olvasni:  Erőteljes SerpBook-alternatíva, amely többet tesz a keresőoptimalizálásért

A Ahrefs 14 napig ingyenesen kipróbálható fizetős csomagokkal, mindössze havi 19 dollártól – ideális szabadúszók és SEO tanácsadók számára. Az ügynökségek tervei havi 29 dollártól kezdődnek. Minden terv korlátlan számú SEO audit jelentést tartalmaz. Próbálja ki a Ahrefs-t még ma.

Új publikációk:

Ajánlott