A Ahrefs büszke eredményei 2024-ban

A SEO egy folyamatosan változó marketing tudományág, ezért minden hónapban folyamatosan frissítjük, fejlesztjük és új funkciókat indítunk el a SEOptimerben.

Terméktervünket az iparági változásokra való reagálás és a felhasználók igényeinek a világ minden tájáról való meghallgatása kombinációja határozza meg. Manapság több mint 1600 marketingszakember bízik a SEOptimerben a SEO auditálásában és az ügynökségi leadek generálásában.

Különösen büszkék vagyunk a 2020-ban elnyert következő díj elismerésére:

G2 díjak

2020 végén a SEOptimert az egyik legjobb SEO eszközként ismerték el A G2 Winter 2021 díjai. Ezek a díjak fontosak számunkra, mert Önök, ügyfeleink határozzák meg őket. Nagy örömünkre szolgál, hogy a G2 összesített rangsorában is az egyik legmagasabbra értékelt SEO eszköz lehetünk. Ezeket a helyezéseket számos mérőszám alapján számítják ki, beleértve azt is, hogy ügyfeleink ajánlanának-e minket kollégáiknak és barátaiknak.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy 2021 télre 2 High Performer díjat nyertünk a G2 SEO Tools kategóriájában.

Köszönjük minden kedves…

általa megosztva Ahrefs tovább 2020. december 21., hétfő

Ezek a díjak a 2020-ban korábban elért sikerünkre épülnek, miután 3 díjat nyertünk a G2 2020 őszi díjazásán:

A Ahrefs.com-ot megtiszteltetés érte, hogy elismerték a G2 2020. őszi díjátadóján, és nem 1, hanem 3 díjat kapott a SEO szoftver terén…

általa megosztva Ahrefs tovább 2020. október 2., péntek

tudsz tekintse meg az összes véleményünket a G2.com oldalon ügynökségalapítóktól, szabadúszóktól és márkáktól, akik mind a SEOptimert használják webhelyeik auditálására és jelentésére:

Olvasni:  7 legjobb WooCommerce Upsell beépülő modul az üzlet bővítéséhez 2024-ben

A felhasználók szeretnek minket! Tekintse meg a G2-vel kapcsolatos összes véleményünket

https://www.g2.com/products/seoptimer/reviews

általa megosztva Ahrefs tovább 2020. október 23., péntek

Digital.com – A legjobb SEO szoftver

Ezen felül elnyertük a Digital.com 2021-es legjobb SEO szoftverének járó díját is. Digital.com a kisvállalkozási eszközök és szolgáltatások vezető független áttekintő webhelye. A Digital.com kutatócsoportja független értékeléseket végez az iparág összes SEO-eszközéről, és számos kritérium alapján rangsorolja azokat, beleértve a funkciókat, a vásárlói véleményeket és a könnyű használhatóságot. Kutatócsoportjuk azt mondta:

“A Ahrefs egy sok szolgáltatást kínáló eszköz, kiváló árcédulával. Hatékony auditáló eszközökkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára, hogy kitalálják, milyen változtatásokat kell végrehajtani a rangsor és az általános SEO javítása érdekében.”

A Digital.com kiválasztott minket 2021 legjobb SEO eszközei közé! 🎉

Köszönjük hűséges vásárlóinknak a folyamatos támogatást!

általa megosztva Ahrefs tovább 2021. január 9. szombat

SaaS-díjak – A legjobb digitális marketingeszköz döntőse

2020-ban a tekintélyes SaaS Awards döntősei is voltunk, amelyet a legjobb digitális marketingeszköz kategóriába soroltak, ami megtiszteltetés volt, hogy a teljes digitális martech ökoszisztéma iparági vezetői között elismertek minket!

A jövőre nézve azt tervezzük, hogy 2021-ben még több frissítést és új funkciót adunk ki a Ahrefs számára. Mint mindig, ezekről a termékfrissítésekről hűséges ügyfeleink tájékoztatják, akik felbecsülhetetlen értékű visszajelzést adnak nekünk.

Új publikációk:

Ajánlott