A Ahrefs teljes útmutatója a tömeges jelentésekhez

Mi az a tömeges jelentés?

Ha Ön már Ahrefs-ügyfél, akkor ismeri a White Label jelentéseinket. Tökéletesek bármely webhely auditálásához több mint 50 ellenőrzésen és kritériumon keresztül, beleértve az oldalon belüli SEO-t, a visszamutató linkeket, a használhatóságot, a közösségi oldalakat és a technológiát. A tömeges jelentésekkel skálázhatja és automatizálhatja ezt a keresőoptimalizálási auditálási folyamatot több száz, akár több ezer webhelyre vonatkozóan potenciális ügyfelek generálása vagy összetett ügyféljelentések készítéséhez számos online tulajdonban.

Amellett, hogy ezeket az auditokat PDF-formátumba automatizálhatja, a tömeges jelentések lehetőséget biztosítanak a webhelyek tömeges adatainak CSV formátumban történő exportálására is. Ez hasznos a mélyre merüléshez és az adatok elemzéséhez/szűréséhez a potenciális ügyfelek szűkített listájához vagy azonosításához. Ezenkívül egy adott probléma szem előtt tartásával közelítheti meg az adatokat, és szűrheti a webhelyeket pontszámkritériumok és teljesítmény alapján. Tehát a tömeges jelentéskészítést a kimenet szempontjából összefoglalva, ez valójában kettős:

      1. Tömeges PDF jelentéskészítés
      2. Konszolidált teljes adatexportálás CSV-be

A tömeges jelentéskészítés messze a legáltalánosabb felhasználási esete az, hogy a digitális ügynökségek új üzleti potenciális ügyfeleket generálnak a jelentések alapján e-mailben. Valljuk be, ha e-mailt használ a leadek generálására, ez egy számjáték. Minél relevánsabb, célzottabb e-maileket küld, annál több megnyitás, több kattintás történik, és annál nagyobb az esély a válaszadásra vagy beszélgetésre való konverzióra.

Vállalati funkcionalitás SMB-barát árakon

A Ahrefs tömeges jelentéskészítő eszköze megfelel a vállalati szintű SEO-eszközök által biztosított funkcionalitásnak, de a hatalmas árcédula és az éves szerződések nélkül. 2021-ben elindítottuk a tömeges jelentéstételt, hogy egyenlő feltételeket teremtsünk a kis- és közepes méretű ügynökségek számára azáltal, hogy lehetővé tesszük számukra a webhely-auditálások méretezését és az új üzleti kampányok egyszerű futtatását.

Ez természetes előrelépés volt számunkra, tekintettel az Embeddable Audit Tool-ban szerzett évek során szerzett tapasztalatainkra. Ez a beágyazható webhely-ellenőrzési modul több mint 200 000 új potenciális ügyfelet hozott létre a digitális ügynökségek számára, lehetővé téve az ügynökségek számára, hogy rögzítsék a potenciális ügyfelek adatait ügynökségük webhelyén. Az ügynökségi interjúk és az ügyfelek megszólítása során rájöttünk, hogy a kis ügynökségeknek proaktív új üzleti kampányokat is kell futtatniuk új üzleti folyamatuk bővítése érdekében.

Mindezek a betekintések tájékoztattak arról, hogyan építettük fel a tömeges jelentéstételt, így rendkívül egyszerű a használata, és minden formájú és méretű ügynökség számára maximális értéket nyújt.

Olvasni:  A 11 legjobb WordPress szavazóbővítmény, amelyre szüksége van 2024-ben

Hogyan működik a tömeges jelentéskészítés?

A tömeges jelentéskészítést CSV-fájlok biztosítják. Ha még nem dolgozott CSV-fájlokkal, ne aggódjon – egyszerűen létrehozhatja őket Microsoft Excelben vagy Google Táblázatokban.

Az első CSV-fájl létrehozása a tömeges jelentésekhez egyszerű. Mindössze 1 oszlopra van szüksége: az ellenőrzési URL-re. Egyszerűen sorolja fel az összes kívánt webhely-ellenőrzési URL-t egyetlen oszlopban egy oszlopfejléc alatt, például „URL”. Nem számít, milyen nevet ad ennek az oszlopnak, de meg kell adnia valamit az első sorban, mivel az adatimportálás a 2. sortól kezdődik. A táblázatnak valahogy így kell kinéznie:

Ebben a példában a Google Táblázatokat használjuk, és 10 különböző borwebhelyet határozunk meg. De nyilván több száz, sőt több ezer webhelyet is meghatározhat. Miután befejezte az összes ellenőrzési URL-cím felsorolását, kattintson a Fájl -> Letöltés -> Vesszővel elválasztott értékek (.csv, aktuális munkalap):

Mentse el a fájlt egy praktikus helyre, és kattintson a Tömeges jelentések fülre a SEOptimerben. Ezután kattintson a kék „CSV feltöltése” gombra, és válassza ki a CSV-fájlt az adatok feltöltéséhez. Az adatok soronként azonnal betöltődnek a SEOptimerben. Ha úgy dönt, szerkesztheti az adatokat, mielőtt ténylegesen létrehozná a tömeges jelentéseket. Például a piros kuka gombra kattintva eltávolíthatja azokat a sorokat, amelyeket nem szeretne felvenni. Vagy szerkesztheti bármelyik URL-t a kék ceruzagombra kattintva.

A jobb felső sarokban kiválaszthatja, hogy milyen tömeges jelentéseket szeretne:

  • Csak PDF-ek: ez a leghatékonyabb lehetőség, ha csak PDF-eket kell elküldeni a potenciális ügyfeleknek vagy ügyfeleknek
  • Csak adatok: ez a lehetőség akkor a legjobb, ha további automatizálást tervez, vagy az egyes adatpontok áttekintésére van szüksége
  • PDF-ek és adatok: ez az alapértelmezett beállítás, amely mind a PDF-jelentéseket, mind az adatfájlt biztosítja

Kiválaszthatja azt a jelentéssablont is, amelyet az ellenőrzésekhez használni szeretne. Ha még nem állított be jelentéssablonokat, a legördülő menüben csak az “Alapértelmezett sablon” jelenik meg, azonban ha több jelentéssablont állított be, a legördülő menüből kiválaszthatja a használni kívánt sablont.

Miután kiválasztotta a kívánt lehetőséget, kattintson a narancssárga “Tömeges jelentés indítása” gombra. Webhelyei ezután sorba kerülnek a rendszerünkben, és attól függően, hogy hány webhelyet töltött fel, több percig is eltarthat az összes jelentés és adat létrehozása.

Ezalatt a jobb felső gomb zöld “Tömeges jelentés folyamatban” állapotra vált át. Kiléphet erről az oldalról, és visszatérhet a tömeges jelentések folyamatának megtekintéséhez.

Ha elkészült, látni fogja, hogy az egyes sorok állapota „Befejezve” értékre változik, és a jobb felső sarokban 2 új narancssárga gomb jelenik meg a PDF-archívum (zip-fájl) és a CSV-fájl előkészítéséhez. Mindkettőre kattintva létrehozhatja a megfelelő fájlokat. Ezenkívül letöltheti az egyes webhely-ellenőrzésekhez tartozó egyedi PDF-eket.

Olvasni:  Hogyan népszerűsítsd blogodat 2024-ben: teljes útmutató kezdőknek

Minden webhely-auditnál található egy „Adatok megtekintése” gomb is, ha konkrétan az adott webhely nyers adataiba szeretne belemenni:

Miután rákattintott mindkét narancssárga gombra, azok narancssárga „Letöltés” ​​gombokká alakulnak. Az utolsó lépés az elkészült fájlok letöltése:

A PDF-archívum zip-fájlja megnyitható és kicsomagolható egy mappába. Minden jelentés tartalmazza az URL-t a fájlnévben:

Mindezekkel a jelentésekkel egy helyen egyszerűen csatolhatja őket közvetlenül az új üzleti e-mailekhez, vagy közvetlenül elküldheti az ügyfeleknek a Messengeren/WhatsApp-on keresztül.

A CSV letöltés nagyon átfogó, és a White Label Reports minden adatpontját tartalmazza (összesen 96 oszlop). A fenti példánkból letölthet egy CSV-adatexportálási mintát, amely megmutatja, hogyan vannak elrendezve az adatok, és mennyire átfogóak.

Ha végzett egy köteggel, és készen áll egy új CSV feltöltésére, javasoljuk, hogy az új CSV feltöltése előtt törölje ki az adatkészletet. Ehhez egyszerűen kattintson a piros „Összes adat törlése” gombra. Ha ezt nem teszi meg, az eszköz újra feldolgozza a korábbi webhelyeket, és szükségtelenül időt vesz igénybe, és felhasználja a rendelkezésre álló tömeges jelentési kvótát.

CSV-adatexportálási mezők

Az adatmezők teljes listáját az alábbi táblázatban is megtalálhatja:

Weboldal Állapot
Feltöltés dátuma Beküldés dátuma
Összes pont SEO pontszám
Linkek pontszáma Használhatósági pontszám
Teljesítménymutató Társadalmi pontszám
Title Tag Eredmény Cím Címke hossza
Cím Címke adatok Meta leírás címke Eredmény
Meta Leírás Hossz Meta leírás Címke adatok
H1 fejléc eredménye H1 Fejléc adatok
Fejléccímkék Eredmény Header Tags Data
Kulcsszókonzisztencia eredmény Kulcsszókonzisztencia adatok
Tartalmi eredmény mennyisége Tartalom hossza
Kép Alt Attribútumok Eredmény Image Alt Attribútumok adatai
Noindex címke teszt eredménye Noindex fejléc teszt eredménye
SSL biztonsági eredmény HTTPS átirányítási eredmény
Robots.txt Eredmény Robots.txt adatok
XML-webhelytérképek eredménye XML-webhelytérképek adatai
Elemzési eredmény Analytics adatok
Schema.org strukturált adatok eredménye Schema.org strukturált adatok
Legnépszerűbb kulcsszavak rangsorolási adatai Teljes forgalom a keresési adatokból
Kulcsszó pozíciók adatai Visszamutató linkek eredménye
Visszamutató linkek értéke Visszamutató linkek listája
Az oldalon található hivatkozások adatai Barátságos URL-ek eredménye
Eszköz renderelési adatok Core Web Vitals eredmény
Alapvető webes vitals adatok A mobil nézetablakok eredménye használata
Flash használt? Eredmény iFrame-eket használtak? Eredmény
Favicon Eredmény Adatvédelmi eredmény e-mailben
Olvasható betűméretek Eredmény Koppintson a Célméretezési eredmény elemre
Oldalsebesség Eredmény Oldalsebesség adatok
Oldalméret Eredmény Oldalméret adatok
A betöltött objektumok száma adatok A Google Accelerated Mobile Pages (AMP) adatai
Javascript hibák eredménye GZIP tömörítési eredmény
GZIP tömörítési adatok Képoptimalizálás eredménye
Kicsinyítés eredménye Elavult HTML eredmény
Soron belüli stílusok eredménye Facebook oldal összekapcsolt találat
Facebook Open Graph Tags Eredmény Facebook Open Graph Tags Data
Facebook Pixel Eredmény Facebook Pixel adatok
Twitter csatlakoztatott eredmény Twitter-kártyák eredménye
Twitter-kártyák adatai Twitter tevékenységi adatok
Instagram csatlakoztatott eredmény YouTube összekapcsolt eredmény
YouTube-feliratkozók YouTube-megtekintések
LinkedIn csatlakoztatott eredmény Technológiai lista adatok
Szerver IP-cím adatai DNS-kiszolgálók adatai
Webszerver Adatok Karakterkészlet adatok
Olvasni:  A levélszemét-pontszám teljes körű útmutatója (plusz 3 értékes felhasználási mód)

Azok az ellenőrzési ellenőrzések, amelyek általában zöld pipát vagy piros keresztet eredményeznek, 1-es (zöld pipa) vagy 0-s (piros kereszt) formában jelennek meg a CSV-ben. Az olyan ellenőrzési ellenőrzések, amelyek értéket adnak vissza, például a „Címcímke hossza” a karakterszámot, a „Címcímke adatok” pedig a tényleges szöveget.</p> </p> </p> <p>A táblázatfájlban található összes jelentésadattal egyszerűen rendezheti vagy szűrheti az oszlopokat, gyors szöveges kereséseket hajthat végre, pivot táblákat hozhat létre vagy adatlekérdezéseket végezhet más adatok alapján. A CSV-fájl a legjobb módja annak, hogy egyetlen ellenőrzésen keresztül értékelje az összes webhelyet – például, ha az oldalon található linkadatokat szeretné ellenőrizni:</p> </p> </p> <p>Észreveheti, hogy az ehhez hasonló egyedi ellenőrzések, amelyek több attribútumot adnak vissza, a CSV-ben szöveges karakterláncként vannak megadva, és mindegyik attribútumot cső karakterrel (|) választja el. Ha ezeket az adatokat egy adatbázisba tolja be, vagy minden kulcs->val attribútumot elemeznie kell, akkor az adattömböt a cső karakteren lévő karakterlánc felrobbanásával szokás újraépíteni, majd a kettőspont karaktert (:) az első elemmel a kulcs és a második elem a val.</p> </p> <h2 id="auto_Use_Cases__65210dee5db65"><span class="ez-toc-section" id="Hasznaljon_eseteket_tomeges_jelentesekhez"></span>Használjon eseteket tömeges jelentésekhez<span class="ez-toc-section-end"></span></h2> </p> <p>Számos érdekes és hatékony felhasználási eset létezik a tömeges jelentésekhez, főleg digitális ügynökségek számára, de vannak olyan kutatási felhasználási esetek is, amelyek nagy adathalmazra kiterjedő elemzést igényelnek. A digitális ügynökségek számára a tömeges jelentéskészítés funkcióval az ügyfelek egy egész szegmensét nyithatja meg, amelyre korábban nem is gondolt. Ez a fajta funkcionalitás vállalati szintű képességeket biztosít, amelyeket továbbadhat ügyfeleinek, és ezzel a funkcióval felpörgetheti az új üzleti lehetőségeket. Íme néhány tipikus felhasználási eset, amelyet ügynöksége számára hasznosíthat:</p> <div style="clear:both; margin-top:0em; margin-bottom:1em;"><a href="https://wiserblogging.com/a-nemzetkozi-szallitasi-koltsegek-e-kereskedelmi-utmutatoja/" target="_self" class="IRPP_minimalist"><!-- INLINE RELATED POSTS 4/4 //--><style> .IRPP_minimalist { padding:0px; margin: 0; padding-top:1em!important; padding-bottom:1em!important; width:100%; display: block; font-weight:bold; background-color:#eaeaea; border:0!important; border-left:4px solid #9B59B6!important; text-decoration:none; } .IRPP_minimalist:active, .IRPP_minimalist:hover { opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; text-decoration:none; } .IRPP_minimalist { transition: background-color 250ms; webkit-transition: background-color 250ms; opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; } .IRPP_minimalist .ctaText { font-weight:bold; color:inherit; text-decoration:none; font-size: 16px;float:left; } .IRPP_minimalist .postTitle { color:#3498DB; text-decoration: underline!important; font-size: 16px; } .IRPP_minimalist:hover .postTitle { text-decoration: underline!important; } </style><div style="padding-left:1em; padding-right:1em;"><span class="ctaText">Olvasni:</span>  <span class="postTitle">A nemzetközi szállítási költségek e-kereskedelmi útmutatója</span></div></a></div><h3 id="auto_New_Busine_65210dee5dba1"><span class="ez-toc-section" id="Uj_uzletek_kutatasa"></span>Új üzletek kutatása<span class="ez-toc-section-end"></span></h3> <p>Fuss több száz, sőt több ezer potenciális ügyfél számára, és koncentrálj a szűkös iparágakra. A fenti példánkhoz hasonlóan a borászatokat és a borászati ​​webhelyeket tekintve – ha eleinte egy szűk iparágra összpontosít, akkor személyre szabhatja megkereső közleményeit (pl. hideg e-mail vagy LinkedIn InMails), hogy az adott iparágra szabja a megfelelő betekintést és megállapításokat a White Label Reports segítségével.</p> </p> <p>Ugyanezt a megközelítést alkalmazhatja helyi városában is. Érdemes először a tartózkodási helye közelében keresgélni, mivel lehetséges, hogy személyes találkozóval követheti nyomon, és irányíthatja a potenciális ügyfelet.</p> <h3 id="auto_Pre_or_Pos_65210dee5dbde"><span class="ez-toc-section" id="Rendezveny_elotti_vagy_utani_marketing"></span>Rendezvény előtti vagy utáni marketing<span class="ez-toc-section-end"></span></h3> <p>Egyes ügynökségek online webináriumokat vagy személyes eseményeket, például workshopokat, konferenciákat vagy panelbeszélgetéseket szerveznek. Ez a fajta eseménymarketing nagyszerű ötlet a leendő ügyfelekkel való kapcsolatteremtéshez.</p> </p> </p> <p>A résztvevők általában jegyet regisztrálnak, és e folyamat során rögzítheti e-maileiket, és felfedezheti webhelyüket. Az esemény előtt vagy után egyszerűen küldhet egy e-mailt, amely a Tömeges jelentéskészítő eszközzel generált csatolt jelentést tartalmazza. Ez különösen akkor hasznos, ha sok résztvevője van, mivel egyébként időigényes lenne minden jelentés külön-külön elkészítése.</p> <h3 id="auto_Crosssell_65210dee5dc1b"><span class="ez-toc-section" id="Keresztertekesites_vagy_tovabbertekesites_meglevo_ugyfelek_szamara"></span>Keresztértékesítés vagy továbbértékesítés meglévő ügyfelek számára<span class="ez-toc-section-end"></span></h3> <p>Számos iparági tanulmány megerősítette a meglévő ügyfelek számára történő továbbértékesítés előnyeit ahelyett, hogy teljesen új ügyfeleket keresne. Előfordulhat, hogy már van első kézből szerzett tapasztalata a meglévő ügyfélbázisa számára történő sikeres keresztértékesítésről vagy felértékesítésről. A tömeges jelentéskészítéssel új szolgáltatást mutathat be meglévő ügyfelei számára, és növelheti potenciális bevételét a tömeges jelentésekkel / webhelyek auditálásával. A tömeges jelentéskészítő eszköz magas értékű, mégis alacsony költsége miatt az adatok és jelentések észlelt értéke alapján jelentős növekedést érhet el a megtartó vagy a projekt bevételében.</p> <h3 id="auto_Reengage__65210dee5dc57"><span class="ez-toc-section" id="Vegye_fel_ujra_a_korabbi_potencialis_ugyfeleket"></span>Vegye fel újra a korábbi potenciális ügyfeleket<span class="ez-toc-section-end"></span></h3> <p>Egy másik ötlet, amelyet érdemes megvizsgálni, az e-mail hírlevél-lista vagy CRM újbóli bekapcsolása. Hónapok telhetnek el azóta, hogy utoljára küldött ügynökségi e-mailt korábbi potenciális ügyfeleknek. Az, hogy a múltban nem vásárolták meg a szolgáltatását, nem jelenti azt, hogy most vagy a közeljövőben nem fogják érdekelni őket. A Tömeges jelentéskészítő eszközzel egy lépésben létrehozhat White Label jelentéseket a teljes listához.</p> <h3 id="auto_Franchise__65210dee5dc94"><span class="ez-toc-section" id="Franchise_tobbhelyes_uzleti_auditalas"></span>Franchise többhelyes üzleti auditálás<span class="ez-toc-section-end"></span></h3> <p>Ha még nem fedezte fel a franchise vagy a több telephelyű új üzletet, ez nagyszerű lehetőség lehet. A városon belül valószínűleg sokféle franchise-vállalkozás található, például: egészség- és fitneszközpontok, éttermek, otthoni szolgáltatások, üzleti szolgáltatások, kiskereskedők és még sok más.</p> </p> </p> <p>Ezeket a franchise-vállalkozásokat, bár jellemzően egyéni tulajdonban vannak, állami vagy nemzeti központi irodák koordinálják. A tömeges jelentéskészítő eszköz lehetővé teszi, hogy potenciálisan több száz vagy akár több ezer franchise-webhelyet is auditáljon, és érdekes betekintést nyerjen aggregált szinten a központi irodába, vagy helyi szinten a franchise tulajdonosa elé.</p> </p> <p>Amint látja, annyi lehetőség rejlik, hogy a tömeges jelentéskészítő eszköz feltárja ügynöksége számára. Ha Ön már meglévő Ahrefs-ügyfél, egyszerűen hozzáadhat egy Tömeges jelentéskészítési tervet fiókjához, és gyorsan üzembe helyezheti az egyik leghatékonyabb eszközt a potenciális kereséshez és jelentéskészítéshez.</p> </p> <h2 id="auto_Bulk_Repor_65210dee5dcc0"><span class="ez-toc-section" id="Tomeges_jelentesek_bemutato_video"></span>Tömeges jelentések bemutató videó<span class="ez-toc-section-end"></span></h2> </p> <p></p></p> </div></div></div></div><div class="vc_column tdi_78 wpb_column vc_column_container tdc-column td-pb-span5 td-is-sticky"> <style scoped>.tdi_78{vertical-align:baseline}.tdi_78>.wpb_wrapper,.tdi_78>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_78>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_78>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_78>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto}</style><div class="wpb_wrapper" data-sticky-offset="100" data-sticky-is-width-auto="W2ZhbHNlLGZhbHNlLGZhbHNlLGZhbHNlXQ=="><div class="td_block_wrap td_flex_block_1 tdi_79 td-pb-border-top td_block_template_2 td_flex_block" data-td-block-uid="tdi_79" > <style>.tdi_79 .td-image-wrap{padding-bottom:100%}.tdi_79 .entry-thumb{background-position:center 50%}.tdi_79 .td-image-container{flex:0 0 25%;width:25%;display:block;order:0;margin-left:0;margin-right:auto}.ie10 .tdi_79 .td-image-container,.ie11 .tdi_79 .td-image-container{flex:0 0 auto}.tdi_79 .td-module-container{flex-direction:row;border-color:#eaeaea!important}.ie10 .tdi_79 .td-module-meta-info,.ie11 .tdi_79 .td-module-meta-info{flex:1}body .tdi_79 .td-favorite{font-size:36px;box-shadow:1px 1px 4px 0px rgba(0,0,0,0.2)}.tdi_79 .td-module-meta-info{margin:0px 0px 0px 0px;padding:0 10px 10px 10px;border-color:#eaeaea}.tdi_79 .td_module_wrap{padding-left:20px;padding-right:20px;padding-bottom:18px;margin-bottom:18px}.tdi_79 .td_block_inner{margin-left:-20px;margin-right:-20px}.tdi_79 .td-module-container:before{bottom:-18px;border-width:0 0 1px 0;border-style:solid;border-color:#eaeaea;border-color:var(--insight-gray)}.tdi_79 .entry-thumb,.tdi_79 .td-image-wrap:before,.tdi_79 .td-image-wrap:after,.tdi_79 .entry-thumb:before,.tdi_79 .entry-thumb:after{border-radius:10px}.tdi_79 .td-post-vid-time{display:block}.tdi_79 .td-post-category{margin:0px 0px 6px 0px;padding:0px}.tdi_79 .td-post-category:not(.td-post-extra-category){display:none}.tdi_79 .td-author-photo .avatar{width:20px;height:20px;margin-right:6px;border-radius:50%}.tdi_79 .td-excerpt{display:none;column-count:1;column-gap:48px}.tdi_79 .td-audio-player{opacity:1;visibility:visible;height:auto;font-size:13px}.tdi_79 .td-read-more{display:none}.tdi_79 .td-author-date{display:inline}.tdi_79 .td-post-author-name{display:inline-block}.tdi_79 .td-post-date,.tdi_79 .td-post-author-name span{display:inline-block;color:var(--insight-black)}.tdi_79 .entry-review-stars{display:inline-block}.tdi_79 .td-icon-star,.tdi_79 .td-icon-star-empty,.tdi_79 .td-icon-star-half{font-size:15px}.tdi_79 .td-module-comments{display:none}.tdi_79 .td_module_wrap:nth-last-child(1){margin-bottom:0;padding-bottom:0}.tdi_79 .td_module_wrap:nth-last-child(1) .td-module-container:before{display:none}.tdi_79 .td-module-title a{color:var(--insight-black);box-shadow:inset 0 0 0 0 var(--insight-turquoise)}.tdi_79 .td_module_wrap:hover .td-module-title a{color:var(--insight-black)!important;box-shadow:inset 0 -2px 0 0 var(--insight-turquoise)}.tdi_79 .td-post-author-name a{color:var(--insight-turquoise)}.tdi_79 .td-post-author-name:hover a{color:var(--insight-turquoise)}.tdi_79 .td-module-meta-info,.tdi_79 .td-next-prev-wrap{text-align:left}.tdi_79 .td-category-pos-above .td-post-category{align-self:flex-start!important}.tdi_79 .td-category-pos-image .td-post-category:not(.td-post-extra-category){left:0;right:auto;transform:translateX(0);-webkit-transform:translateX(0)}.tdi_79 .td-ajax-next-page{margin-right:auto;margin-left:0}.tdi_79 .td-module-exclusive .td-module-title a:before{display:none;margin:0px;padding:0px;color:var(--insight-black);font-family:var(--insight-primary)!important}.tdi_79 .td-module-exclusive:hover .td-module-title a:before{color:var(--insight-black)}.tdi_79 .entry-title{margin:0 0 6px;font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:20px!important;font-weight:700!important}.tdi_79 .td-block-title a,.tdi_79 .td-block-title span{font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:16px!important;font-weight:400!important}.tdi_79 .td-editor-date,.tdi_79 .td-editor-date .td-post-author-name a,.tdi_79 .td-editor-date .entry-date,.tdi_79 .td-module-comments a{font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:11px!important;text-transform:uppercase!important}html:not([class*='ie']) .tdi_79 .td-module-container:hover .entry-thumb:before{opacity:0}@media (min-width:768px){.tdi_79 .td-module-title a{transition:all 0.2s ease;-webkit-transition:all 0.2s ease}}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){.tdi_79 .td_module_wrap{padding-bottom:18px;margin-bottom:18px}.tdi_79 .td-module-container:before{bottom:-18px}.tdi_79 .td_module_wrap{padding-bottom:18px!important;margin-bottom:18px!important}.tdi_79 .td_module_wrap:nth-last-child(1){margin-bottom:0!important;padding-bottom:0!important}.tdi_79 .td_module_wrap .td-module-container:before{display:block!important}.tdi_79 .td_module_wrap:nth-last-child(1) .td-module-container:before{display:none!important}.tdi_79 .td-module-title a{box-shadow:inset 0 0 0 0 var(--insight-turquoise)}.tdi_79 .td_module_wrap:hover .td-module-title a{box-shadow:inset 0 -2px 0 0 var(--insight-turquoise)}@media (min-width:768px){.tdi_79 .td-module-title a{transition:all 0.2s ease;-webkit-transition:all 0.2s ease}}}@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){.tdi_79 .td_module_wrap{padding-bottom:18px;margin-bottom:18px}.tdi_79 .td-module-container:before{bottom:-18px}.tdi_79 .td_module_wrap{padding-bottom:18px!important;margin-bottom:18px!important}.tdi_79 .td_module_wrap:nth-last-child(1){margin-bottom:0!important;padding-bottom:0!important}.tdi_79 .td_module_wrap .td-module-container:before{display:block!important}.tdi_79 .td_module_wrap:nth-last-child(1) .td-module-container:before{display:none!important}.tdi_79 .td-module-title a{box-shadow:inset 0 0 0 0 var(--insight-turquoise)}.tdi_79 .td_module_wrap:hover .td-module-title a{box-shadow:inset 0 -2px 0 0 var(--insight-turquoise)}@media (min-width:768px){.tdi_79 .td-module-title a{transition:all 0.2s ease;-webkit-transition:all 0.2s ease}}}@media (max-width:767px){.tdi_79 .td_module_wrap{padding-bottom:18px;margin-bottom:18px}.tdi_79 .td-module-container:before{bottom:-18px}.tdi_79 .td_module_wrap{padding-bottom:18px!important;margin-bottom:18px!important}.tdi_79 .td_module_wrap:nth-last-child(1){margin-bottom:0!important;padding-bottom:0!important}.tdi_79 .td_module_wrap .td-module-container:before{display:block!important}.tdi_79 .td_module_wrap:nth-last-child(1) .td-module-container:before{display:none!important}.tdi_79 .td-module-title a{box-shadow:inset 0 0 0 0 var(--insight-turquoise)}.tdi_79 .td_module_wrap:hover .td-module-title a{box-shadow:inset 0 -2px 0 0 var(--insight-turquoise)}@media (min-width:768px){.tdi_79 .td-module-title a{transition:all 0.2s ease;-webkit-transition:all 0.2s ease}}}</style><script data-debloat-delay="1" type="text/debloat-script">var block_tdi_79 = new tdBlock(); block_tdi_79.id = "tdi_79"; block_tdi_79.atts = '{"modules_on_row":"","hide_audio":"yes","block_template_id":"td_block_template_2","header_text_color":"var(--insight-turquoise)","accent_text_color":"var(--insight-turquoise)","mc1_tl":"12","modules_divider":"solid","modules_divider_color":"var(--insight-gray)","image_height":"100","image_width":"25","image_floated":"float_left","image_radius":"10","excl_show":"none","excl_padd":"0","excl_margin":"0","excl_color":"var(--insight-black)","excl_color_h":"var(--insight-black)","f_excl_font_family":"insight-primary_global","meta_padding":"0 10px 10px 10px","art_title":"0 0 6px","modules_category_padding":"0","modules_category_margin":"0px 0px 6px 0px","show_cat":"none","meta_info_horiz":"content-horiz-left","show_com":"none","show_excerpt":"none","show_btn":"none","f_header_font_size":"16","f_header_font_family":"insight-primary_global","f_header_font_weight":"400","f_title_font_family":"insight-primary_global","f_title_font_weight":"700","f_title_font_size":"20","f_meta_font_family":"insight-primary_global","f_meta_font_size":"11","f_meta_font_transform":"uppercase","title_txt":"var(--insight-black)","title_txt_hover":"var(--insight-black)","all_underline_height":"2","all_underline_color":"var(--insight-turquoise)","author_txt":"var(--insight-turquoise)","author_txt_hover":"var(--insight-turquoise)","date_txt":"var(--insight-black)","meta_margin":"0px 0px 0px 0px","f_vid_title_font_transform":"","title_tag":"","mc1_title_tag":"","block_type":"td_flex_block_1","separator":"","custom_title":"","custom_url":"","mc1_el":"","post_ids":"-8290","category_id":"","taxonomies":"","category_ids":"","in_all_terms":"","tag_slug":"","autors_id":"","installed_post_types":"","include_cf_posts":"","exclude_cf_posts":"","sort":"","popular_by_date":"","linked_posts":"","favourite_only":"","locked_only":"","limit":"5","offset":"","open_in_new_window":"","show_modified_date":"","time_ago":"","time_ago_add_txt":"ago","time_ago_txt_pos":"","review_source":"","el_class":"","td_query_cache":"","td_query_cache_expiration":"","td_ajax_filter_type":"","td_ajax_filter_ids":"","td_filter_default_txt":"All","td_ajax_preloading":"","container_width":"","modules_gap":"","m_padding":"","all_modules_space":"36","modules_border_size":"","modules_border_style":"","modules_border_color":"#eaeaea","modules_border_radius":"","h_effect":"","image_size":"","image_alignment":"50","hide_image":"","show_favourites":"","fav_size":"2","fav_space":"","fav_ico_color":"","fav_ico_color_h":"","fav_bg":"","fav_bg_h":"","fav_shadow_shadow_header":"","fav_shadow_shadow_title":"Shadow","fav_shadow_shadow_size":"","fav_shadow_shadow_offset_horizontal":"","fav_shadow_shadow_offset_vertical":"","fav_shadow_shadow_spread":"","fav_shadow_shadow_color":"","video_icon":"","video_popup":"yes","video_rec":"","spot_header":"","video_rec_title":"","video_rec_color":"","video_rec_disable":"","autoplay_vid":"yes","show_vid_t":"block","vid_t_margin":"","vid_t_padding":"","video_title_color":"","video_title_color_h":"","video_bg":"","video_overlay":"","vid_t_color":"","vid_t_bg_color":"","f_vid_title_font_header":"","f_vid_title_font_title":"Video pop-up article title","f_vid_title_font_settings":"","f_vid_title_font_family":"","f_vid_title_font_size":"","f_vid_title_font_line_height":"","f_vid_title_font_style":"","f_vid_title_font_weight":"","f_vid_title_font_spacing":"","f_vid_title_":"","f_vid_time_font_title":"Video duration text","f_vid_time_font_settings":"","f_vid_time_font_family":"","f_vid_time_font_size":"","f_vid_time_font_line_height":"","f_vid_time_font_style":"","f_vid_time_font_weight":"","f_vid_time_font_transform":"","f_vid_time_font_spacing":"","f_vid_time_":"","excl_txt":"","all_excl_border":"","all_excl_border_style":"solid","excl_radius":"","excl_bg":"","excl_bg_h":"","all_excl_border_color":"","excl_border_color_h":"","f_excl_font_header":"","f_excl_font_title":"Label text","f_excl_font_settings":"","f_excl_font_size":"","f_excl_font_line_height":"","f_excl_font_style":"","f_excl_font_weight":"","f_excl_font_transform":"","f_excl_font_spacing":"","f_excl_":"","meta_info_align":"","meta_width":"","meta_space":"","art_btn":"","meta_info_border_size":"","meta_info_border_style":"","meta_info_border_color":"#eaeaea","meta_info_border_radius":"","modules_category":"","modules_cat_border":"","modules_category_radius":"0","modules_extra_cat":"","show_author":"inline-block","author_photo":"","author_photo_size":"","author_photo_space":"","author_photo_radius":"","show_date":"inline-block","show_review":"inline-block","review_space":"","review_size":"2.5","review_distance":"","art_excerpt":"","excerpt_col":"1","excerpt_gap":"","excerpt_middle":"","excerpt_inline":"","show_audio":"block","art_audio":"","art_audio_size":"1.5","btn_title":"","btn_margin":"","btn_padding":"","btn_border_width":"","btn_radius":"","pag_space":"","pag_padding":"","pag_border_width":"","pag_border_radius":"","prev_tdicon":"","next_tdicon":"","pag_icons_size":"","f_header_font_header":"","f_header_font_title":"Block header","f_header_font_settings":"","f_header_font_line_height":"","f_header_font_style":"","f_header_font_transform":"","f_header_font_spacing":"","f_header_":"","f_ajax_font_title":"Ajax categories","f_ajax_font_settings":"","f_ajax_font_family":"","f_ajax_font_size":"","f_ajax_font_line_height":"","f_ajax_font_style":"","f_ajax_font_weight":"","f_ajax_font_transform":"","f_ajax_font_spacing":"","f_ajax_":"","f_more_font_title":"Load more button","f_more_font_settings":"","f_more_font_family":"","f_more_font_size":"","f_more_font_line_height":"","f_more_font_style":"","f_more_font_weight":"","f_more_font_transform":"","f_more_font_spacing":"","f_more_":"","f_title_font_header":"","f_title_font_title":"Article title","f_title_font_settings":"","f_title_font_line_height":"","f_title_font_style":"","f_title_font_transform":"","f_title_font_spacing":"","f_title_":"","f_cat_font_title":"Article category tag","f_cat_font_settings":"","f_cat_font_family":"","f_cat_font_size":"","f_cat_font_line_height":"","f_cat_font_style":"","f_cat_font_weight":"","f_cat_font_transform":"","f_cat_font_spacing":"","f_cat_":"","f_meta_font_title":"Article meta info","f_meta_font_settings":"","f_meta_font_line_height":"","f_meta_font_style":"","f_meta_font_weight":"","f_meta_font_spacing":"","f_meta_":"","f_ex_font_title":"Article excerpt","f_ex_font_settings":"","f_ex_font_family":"","f_ex_font_size":"","f_ex_font_line_height":"","f_ex_font_style":"","f_ex_font_weight":"","f_ex_font_transform":"","f_ex_font_spacing":"","f_ex_":"","f_btn_font_title":"Article read more button","f_btn_font_settings":"","f_btn_font_family":"","f_btn_font_size":"","f_btn_font_line_height":"","f_btn_font_style":"","f_btn_font_weight":"","f_btn_font_transform":"","f_btn_font_spacing":"","f_btn_":"","mix_color":"","mix_type":"","fe_brightness":"1","fe_contrast":"1","fe_saturate":"1","mix_color_h":"","mix_type_h":"","fe_brightness_h":"1","fe_contrast_h":"1","fe_saturate_h":"1","m_bg":"","color_overlay":"","shadow_shadow_header":"","shadow_shadow_title":"Module Shadow","shadow_shadow_size":"","shadow_shadow_offset_horizontal":"","shadow_shadow_offset_vertical":"","shadow_shadow_spread":"","shadow_shadow_color":"","cat_bg":"","cat_bg_hover":"","cat_txt":"","cat_txt_hover":"","cat_border":"","cat_border_hover":"","meta_bg":"","ex_txt":"","com_bg":"","com_txt":"","rev_txt":"","audio_btn_color":"","audio_time_color":"","audio_bar_color":"","audio_bar_curr_color":"","shadow_m_shadow_header":"","shadow_m_shadow_title":"Meta info shadow","shadow_m_shadow_size":"","shadow_m_shadow_offset_horizontal":"","shadow_m_shadow_offset_vertical":"","shadow_m_shadow_spread":"","shadow_m_shadow_color":"","btn_bg":"","btn_bg_hover":"","btn_txt":"","btn_txt_hover":"","btn_border":"","btn_border_hover":"","pag_text":"","pag_h_text":"","pag_bg":"","pag_h_bg":"","pag_border":"","pag_h_border":"","ajax_pagination":"","ajax_pagination_next_prev_swipe":"","ajax_pagination_infinite_stop":"","css":"","tdc_css":"","td_column_number":1,"header_color":"","color_preset":"","border_top":"","class":"tdi_79","tdc_css_class":"tdi_79","tdc_css_class_style":"tdi_79_rand_style"}'; block_tdi_79.td_column_number = "1"; block_tdi_79.block_type = "td_flex_block_1"; block_tdi_79.post_count = "5"; block_tdi_79.found_posts = "8471"; block_tdi_79.header_color = ""; block_tdi_79.ajax_pagination_infinite_stop = ""; block_tdi_79.max_num_pages = "1695"; tdBlocksArray.push(block_tdi_79); </script><div class="td-block-title-wrap"></div><div id=tdi_79 class="td_block_inner td-mc1-wrap"> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/azonnal-letrehozhato-webhelytipusok/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="Azonnal létrehozható webhelytípusok" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/Cim-es-cim-cimkek-Mik-a-kulonbsegek-amp-Hogyan-lehet.jpeg" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/azonnal-letrehozhato-webhelytipusok/" rel="bookmark" title="Azonnal létrehozható webhelytípusok">Azonnal létrehozható webhelytípusok</a></h3> <div class="td-editor-date"> <span class="td-author-date"> <span class="td-post-date"><time class="entry-date updated td-module-date" datetime="2024-05-12T07:40:45-05:00" >May 12, 2024</time></span> </span> </div> </div> </div> </div> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/hogyan-egyszerusiti-le-az-ocr-a-digitalis-irodat-valos-esetek/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="Hogyan egyszerűsíti le az OCR a digitális irodát – valós esetek" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/200-SEO-rovidites-amp-A-marketingesek-roviditesei.png" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/hogyan-egyszerusiti-le-az-ocr-a-digitalis-irodat-valos-esetek/" rel="bookmark" title="Hogyan egyszerűsíti le az OCR a digitális irodát – valós esetek">Hogyan egyszerűsíti le az OCR a digitális irodát – valós esetek</a></h3> <div class="td-editor-date"> <span class="td-author-date"> <span class="td-post-date"><time class="entry-date updated td-module-date" datetime="2024-05-12T06:50:48-05:00" >May 12, 2024</time></span> </span> </div> </div> </div> </div> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/10-legjobb-muszaki-hir-es-informacios-webhely-2024-ben/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="10+ legjobb műszaki hír- és információs webhely 2024-ben" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/Kanonikus-URL-ek-miert-fontosak-amp-Hogyan-kell-hasznalni-oket.webp.webp" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/10-legjobb-muszaki-hir-es-informacios-webhely-2024-ben/" rel="bookmark" title="10+ legjobb műszaki hír- és információs webhely 2024-ben">10+ legjobb műszaki hír- és információs webhely 2024-ben</a></h3> <div class="td-editor-date"> <span class="td-author-date"> <span class="td-post-date"><time class="entry-date updated td-module-date" datetime="2024-05-12T06:00:56-05:00" >May 12, 2024</time></span> </span> </div> </div> </div> </div> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/a-legjobb-ingyenes-chrome-bovitmenyek-az-internetes-elemzesekhez/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="A legjobb ingyenes Chrome-bővítmények az internetes elemzésekhez" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/SEO-epitoipari-cegeknek-8-tipp-a-forgalom-novelesehez.png" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/a-legjobb-ingyenes-chrome-bovitmenyek-az-internetes-elemzesekhez/" rel="bookmark" title="A legjobb ingyenes Chrome-bővítmények az internetes elemzésekhez">A legjobb ingyenes Chrome-bővítmények az internetes elemzésekhez</a></h3> <div class="td-editor-date"> <span class="td-author-date"> <span class="td-post-date"><time class="entry-date updated td-module-date" datetime="2024-05-12T05:10:48-05:00" >May 12, 2024</time></span> </span> </div> </div> </div> </div> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/az-imessage-hasznalata-androidon-hogyan/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="Az iMessage használata Androidon – Hogyan" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/On-Page-SEO-Mi-ez-es-hogyan-lehet-javitani-a-rangsorolasi.jpg" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/az-imessage-hasznalata-androidon-hogyan/" rel="bookmark" title="Az iMessage használata Androidon – Hogyan">Az iMessage használata Androidon – Hogyan</a></h3> <div class="td-editor-date"> <span class="td-author-date"> <span class="td-post-date"><time class="entry-date updated td-module-date" datetime="2024-05-12T04:20:46-05:00" >May 12, 2024</time></span> </span> </div> </div> </div> </div> </div></div></div></div></div></div><div id="tdi_80" class="tdc-row stretch_row"><div class="vc_row tdi_81 wpb_row td-pb-row tdc-element-style" > <style scoped>.tdi_81,.tdi_81 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_81,.tdi_81 .tdc-columns{display:block}.tdi_81 .tdc-columns{width:100%}.tdi_81{padding-top:50px!important;padding-bottom:70px!important;padding-left:50px!important;position:relative}.tdi_81 .td_block_wrap{text-align:left}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){.tdi_81{padding-top:30px!important;padding-bottom:50px!important;padding-left:30px!important}}@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){.tdi_81{padding-top:10px!important;padding-bottom:30px!important;padding-left:10px!important}}@media (max-width:767px){.tdi_81{margin-bottom:0px!important;padding-top:10px!important;padding-bottom:20px!important;padding-left:0px!important}}</style> <div class="tdi_80_rand_style td-element-style" ><style>.tdi_80_rand_style{background-color:#140330!important}</style></div><div class="vc_column tdi_83 wpb_column vc_column_container tdc-column td-pb-span12"> <style scoped>.tdi_83{vertical-align:baseline}.tdi_83>.wpb_wrapper,.tdi_83>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_83>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_83>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_83>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto}</style><div class="wpb_wrapper" ><div class="tdm_block td_block_wrap tdm_block_inline_text tdi_84 tdm-inline-block td-pb-border-top td_block_template_1" data-td-block-uid="tdi_84" > <style>.tdi_84{margin-top:20px!important;margin-bottom:20px!important}</style> <style>.tdm_block.tdm_block_inline_text{margin-bottom:0;vertical-align:top}.tdm_block.tdm_block_inline_text .tdm-descr{margin-bottom:0;-webkit-transform:translateZ(0);transform:translateZ(0)}.tdc-row-content-vert-center .tdm-inline-text-yes{vertical-align:middle}.tdc-row-content-vert-bottom .tdm-inline-text-yes{vertical-align:bottom}.tdi_84{text-align:left!important}.tdi_84 .tdm-descr{color:var(--insight-black);font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:23px!important;font-weight:600!important}</style><p class="tdm-descr">Új publikációk:</p></div><div class="td_block_wrap td_flex_block_1 tdi_85 td-pb-border-top td_block_template_2 td_flex_block" data-td-block-uid="tdi_85" > <style>.tdi_85{margin-bottom:-4px!important}@media (max-width:767px){.tdi_85{margin-bottom:20px!important}}</style> <style>.tdi_85 .td-image-wrap{padding-bottom:100%}.tdi_85 .entry-thumb{background-position:center 50%;background-image:none!important}.tdi_85 .td-image-container{flex:0 0 25%;width:25%;display:none}.ie10 .tdi_85 .td-image-container,.ie11 .tdi_85 .td-image-container{flex:0 0 auto}body .tdi_85 .td-favorite{font-size:36px;box-shadow:1px 1px 4px 0px rgba(0,0,0,0.2)}.tdi_85 .td-module-meta-info{padding:0 10px 0 0;border-color:#eaeaea}.tdi_85 .td_module_wrap{padding-left:20px;padding-right:20px;padding-bottom:18px;margin-bottom:18px}.tdi_85 .td_block_inner{margin-left:-20px;margin-right:-20px}.tdi_85 .td-module-container:before{bottom:-18px;border-width:0 0 1px 0;border-style:solid;border-color:#eaeaea;border-color:#4b2e79}.tdi_85 .td-module-container{border-color:#eaeaea!important}.tdi_85 .td-post-vid-time{display:block}.tdi_85 .td-post-category{margin:0px 0px 6px 0px;padding:0px}.tdi_85 .td-post-category:not(.td-post-extra-category){display:none}.tdi_85 .td-author-photo .avatar{width:20px;height:20px;margin-right:6px;border-radius:50%}.tdi_85 .td-excerpt{display:none;column-count:1;column-gap:48px}.tdi_85 .td-audio-player{opacity:1;visibility:visible;height:auto;font-size:13px}.tdi_85 .td-read-more{display:none}.tdi_85 .td-author-date{display:inline}.tdi_85 .td-post-author-name{display:inline-block}.tdi_85 .td-post-date,.tdi_85 .td-post-author-name span{display:inline-block;color:#a690c9}.tdi_85 .entry-review-stars{display:inline-block}.tdi_85 .td-icon-star,.tdi_85 .td-icon-star-empty,.tdi_85 .td-icon-star-half{font-size:15px}.tdi_85 .td-module-comments{display:none}.tdi_85 .td_module_wrap:nth-last-child(1){margin-bottom:0;padding-bottom:0}.tdi_85 .td_module_wrap:nth-last-child(1) .td-module-container:before{display:none}.tdi_85 .td-module-title a{color:#ffffff}.tdi_85 .td_module_wrap:hover .td-module-title a{color:#6f1df0!important;box-shadow:inset 0 -0px 0 0 @all_underline_color}.tdi_85 .td-post-author-name a{color:var(--insight-black)}.tdi_85 .td-post-author-name:hover a{color:var(--insight-black)}.tdi_85 .td-module-exclusive .td-module-title a:before{display:none;margin:0px;padding:0px;color:var(--insight-white);font-family:var(--insight-primary)!important}.tdi_85 .td-module-exclusive:hover .td-module-title a:before{color:var(--insight-turquoise)}.tdi_85 .entry-title{margin:0 0 6px;font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:29px!important;line-height:1.2!important;font-weight:500!important;letter-spacing:-!important}.tdi_85 .td-block-title a,.tdi_85 .td-block-title span{font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:10px!important;font-weight:500!important;text-transform:uppercase!important}.tdi_85 .td-editor-date,.tdi_85 .td-editor-date .td-post-author-name a,.tdi_85 .td-editor-date .entry-date,.tdi_85 .td-module-comments a{font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:15px!important;font-weight:400!important;text-transform:uppercase!important}html:not([class*='ie']) .tdi_85 .td-module-container:hover .entry-thumb:before{opacity:0}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){.tdi_85 .td-image-container{display:none}.tdi_85 .td_module_wrap{padding-bottom:18px;margin-bottom:18px;padding-bottom:18px!important;margin-bottom:18px!important}.tdi_85 .td-module-container:before{bottom:-18px}.tdi_85 .td_module_wrap:nth-last-child(1){margin-bottom:0!important;padding-bottom:0!important}.tdi_85 .td_module_wrap .td-module-container:before{display:block!important}.tdi_85 .td_module_wrap:nth-last-child(1) .td-module-container:before{display:none!important}.tdi_85 .td_module_wrap:hover .td-module-title a{box-shadow:inset 0 -0px 0 0 @all_underline_color}.tdi_85 .entry-title{font-size:20px!important}.tdi_85 .td-editor-date,.tdi_85 .td-editor-date .td-post-author-name a,.tdi_85 .td-editor-date .entry-date,.tdi_85 .td-module-comments a{font-size:16px!important}}@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){.tdi_85 .td-image-container{display:none}.tdi_85 .td_module_wrap{padding-bottom:18px;margin-bottom:18px;padding-bottom:18px!important;margin-bottom:18px!important}.tdi_85 .td-module-container:before{bottom:-18px}.tdi_85 .td_module_wrap:nth-last-child(1){margin-bottom:0!important;padding-bottom:0!important}.tdi_85 .td_module_wrap .td-module-container:before{display:block!important}.tdi_85 .td_module_wrap:nth-last-child(1) .td-module-container:before{display:none!important}.tdi_85 .td_module_wrap:hover .td-module-title a{box-shadow:inset 0 -0px 0 0 @all_underline_color}.tdi_85 .entry-title{font-size:18px!important}.tdi_85 .td-editor-date,.tdi_85 .td-editor-date .td-post-author-name a,.tdi_85 .td-editor-date .entry-date,.tdi_85 .td-module-comments a{font-size:14px!important}}@media (max-width:767px){.tdi_85 .td-image-container{display:none}.tdi_85 .td_module_wrap{padding-bottom:18px;margin-bottom:18px;padding-bottom:18px!important;margin-bottom:18px!important}.tdi_85 .td-module-container:before{bottom:-18px}.tdi_85 .td_module_wrap:nth-last-child(1){margin-bottom:0!important;padding-bottom:0!important}.tdi_85 .td_module_wrap .td-module-container:before{display:block!important}.tdi_85 .td_module_wrap:nth-last-child(1) .td-module-container:before{display:none!important}.tdi_85 .td_module_wrap:hover .td-module-title a{box-shadow:inset 0 -0px 0 0 @all_underline_color}.tdi_85 .entry-title{font-size:18px!important}.tdi_85 .td-editor-date,.tdi_85 .td-editor-date .td-post-author-name a,.tdi_85 .td-editor-date .entry-date,.tdi_85 .td-module-comments a{font-size:14px!important}}</style><script data-debloat-delay="1" type="text/debloat-script">var block_tdi_85 = new tdBlock(); block_tdi_85.id = "tdi_85"; block_tdi_85.atts = '{"modules_on_row":"","hide_audio":"yes","mc1_tl":"12","modules_divider_color":"#4b2e79","image_floated":"hidden","image_height":"100","image_width":"25","excl_padd":"0","excl_margin":"0","excl_color":"var(--insight-white)","excl_color_h":"var(--insight-turquoise)","f_excl_font_family":"insight-primary_global","meta_padding":"0 10px 0 0","art_title":"0 0 6px","modules_category_margin":"0px 0px 6px 0px","modules_category_padding":"0","show_cat":"none","title_txt":"#ffffff","title_txt_hover":"#6f1df0","show_btn":"none","show_excerpt":"none","show_com":"none","tdc_css":"eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6Ii00IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==","modules_divider":"solid","category_id":"","header_text_color":"var(--insight-black)","block_template_id":"td_block_template_2","accent_text_color":"var(--insight-black)","author_txt":"var(--insight-black)","author_txt_hover":"var(--insight-black)","date_txt":"#a690c9","f_header_font_family":"insight-primary_global","f_title_font_family":"insight-primary_global","f_title_font_size":"eyJhbGwiOiIyOSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjIwIiwicG9ydHJhaXQiOiIxOCIsInBob25lIjoiMTgifQ==","f_title_font_weight":"500","f_meta_font_size":"eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE2IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCIsInBob25lIjoiMTQifQ==","f_meta_font_family":"insight-primary_global","f_meta_font_transform":"uppercase","f_header_font_size":"10","f_header_font_weight":"500","all_underline_color":"#22074e","all_underline_height":"0","f_header_font_transform":"uppercase","f_title_font_spacing":"-","limit":"4","f_meta_font_weight":"400","f_title_font_line_height":"1.2","excl_show":"none","block_type":"td_flex_block_1","separator":"","custom_title":"","custom_url":"","title_tag":"","mc1_title_tag":"","mc1_el":"","post_ids":"-8290","taxonomies":"","category_ids":"","in_all_terms":"","tag_slug":"","autors_id":"","installed_post_types":"","include_cf_posts":"","exclude_cf_posts":"","sort":"","popular_by_date":"","linked_posts":"","favourite_only":"","locked_only":"","offset":"","open_in_new_window":"","show_modified_date":"","time_ago":"","time_ago_add_txt":"ago","time_ago_txt_pos":"","review_source":"","el_class":"","td_query_cache":"","td_query_cache_expiration":"","td_ajax_filter_type":"","td_ajax_filter_ids":"","td_filter_default_txt":"All","td_ajax_preloading":"","container_width":"","modules_gap":"","m_padding":"","all_modules_space":"36","modules_border_size":"","modules_border_style":"","modules_border_color":"#eaeaea","modules_border_radius":"","h_effect":"","image_size":"","image_alignment":"50","image_radius":"","hide_image":"","show_favourites":"","fav_size":"2","fav_space":"","fav_ico_color":"","fav_ico_color_h":"","fav_bg":"","fav_bg_h":"","fav_shadow_shadow_header":"","fav_shadow_shadow_title":"Shadow","fav_shadow_shadow_size":"","fav_shadow_shadow_offset_horizontal":"","fav_shadow_shadow_offset_vertical":"","fav_shadow_shadow_spread":"","fav_shadow_shadow_color":"","video_icon":"","video_popup":"yes","video_rec":"","spot_header":"","video_rec_title":"","video_rec_color":"","video_rec_disable":"","autoplay_vid":"yes","show_vid_t":"block","vid_t_margin":"","vid_t_padding":"","video_title_color":"","video_title_color_h":"","video_bg":"","video_overlay":"","vid_t_color":"","vid_t_bg_color":"","f_vid_title_font_header":"","f_vid_title_font_title":"Video pop-up article title","f_vid_title_font_settings":"","f_vid_title_font_family":"","f_vid_title_font_size":"","f_vid_title_font_line_height":"","f_vid_title_font_style":"","f_vid_title_font_weight":"","f_vid_title_font_transform":"","f_vid_title_font_spacing":"","f_vid_title_":"","f_vid_time_font_title":"Video duration text","f_vid_time_font_settings":"","f_vid_time_font_family":"","f_vid_time_font_size":"","f_vid_time_font_line_height":"","f_vid_time_font_style":"","f_vid_time_font_weight":"","f_vid_time_font_transform":"","f_vid_time_font_spacing":"","f_vid_time_":"","excl_txt":"","all_excl_border":"","all_excl_border_style":"solid","excl_radius":"","excl_bg":"","excl_bg_h":"","all_excl_border_color":"","excl_border_color_h":"","f_excl_font_header":"","f_excl_font_title":"Label text","f_excl_font_settings":"","f_excl_font_size":"","f_excl_font_line_height":"","f_excl_font_style":"","f_excl_font_weight":"","f_excl_font_transform":"","f_excl_font_spacing":"","f_excl_":"","meta_info_align":"","meta_info_horiz":"layout-default","meta_width":"","meta_margin":"","meta_space":"","art_btn":"","meta_info_border_size":"","meta_info_border_style":"","meta_info_border_color":"#eaeaea","meta_info_border_radius":"","modules_category":"","modules_cat_border":"","modules_category_radius":"0","modules_extra_cat":"","show_author":"inline-block","author_photo":"","author_photo_size":"","author_photo_space":"","author_photo_radius":"","show_date":"inline-block","show_review":"inline-block","review_space":"","review_size":"2.5","review_distance":"","art_excerpt":"","excerpt_col":"1","excerpt_gap":"","excerpt_middle":"","excerpt_inline":"","show_audio":"block","art_audio":"","art_audio_size":"1.5","btn_title":"","btn_margin":"","btn_padding":"","btn_border_width":"","btn_radius":"","pag_space":"","pag_padding":"","pag_border_width":"","pag_border_radius":"","prev_tdicon":"","next_tdicon":"","pag_icons_size":"","f_header_font_header":"","f_header_font_title":"Block header","f_header_font_settings":"","f_header_font_line_height":"","f_header_font_style":"","f_header_font_spacing":"","f_header_":"","f_ajax_font_title":"Ajax categories","f_ajax_font_settings":"","f_ajax_font_family":"","f_ajax_font_size":"","f_ajax_font_line_height":"","f_ajax_font_style":"","f_ajax_font_weight":"","f_ajax_font_transform":"","f_ajax_font_spacing":"","f_ajax_":"","f_more_font_title":"Load more button","f_more_font_settings":"","f_more_font_family":"","f_more_font_size":"","f_more_font_line_height":"","f_more_font_style":"","f_more_font_weight":"","f_more_font_transform":"","f_more_font_spacing":"","f_more_":"","f_title_font_header":"","f_title_font_title":"Article title","f_title_font_settings":"","f_title_font_style":"","f_title_font_transform":"","f_title_":"","f_cat_font_title":"Article category tag","f_cat_font_settings":"","f_cat_font_family":"","f_cat_font_size":"","f_cat_font_line_height":"","f_cat_font_style":"","f_cat_font_weight":"","f_cat_font_transform":"","f_cat_font_spacing":"","f_cat_":"","f_meta_font_title":"Article meta info","f_meta_font_settings":"","f_meta_font_line_height":"","f_meta_font_style":"","f_meta_font_spacing":"","f_meta_":"","f_ex_font_title":"Article excerpt","f_ex_font_settings":"","f_ex_font_family":"","f_ex_font_size":"","f_ex_font_line_height":"","f_ex_font_style":"","f_ex_font_weight":"","f_ex_font_transform":"","f_ex_font_spacing":"","f_ex_":"","f_btn_font_title":"Article read more button","f_btn_font_settings":"","f_btn_font_family":"","f_btn_font_size":"","f_btn_font_line_height":"","f_btn_font_style":"","f_btn_font_weight":"","f_btn_font_transform":"","f_btn_font_spacing":"","f_btn_":"","mix_color":"","mix_type":"","fe_brightness":"1","fe_contrast":"1","fe_saturate":"1","mix_color_h":"","mix_type_h":"","fe_brightness_h":"1","fe_contrast_h":"1","fe_saturate_h":"1","m_bg":"","color_overlay":"","shadow_shadow_header":"","shadow_shadow_title":"Module Shadow","shadow_shadow_size":"","shadow_shadow_offset_horizontal":"","shadow_shadow_offset_vertical":"","shadow_shadow_spread":"","shadow_shadow_color":"","cat_bg":"","cat_bg_hover":"","cat_txt":"","cat_txt_hover":"","cat_border":"","cat_border_hover":"","meta_bg":"","ex_txt":"","com_bg":"","com_txt":"","rev_txt":"","audio_btn_color":"","audio_time_color":"","audio_bar_color":"","audio_bar_curr_color":"","shadow_m_shadow_header":"","shadow_m_shadow_title":"Meta info shadow","shadow_m_shadow_size":"","shadow_m_shadow_offset_horizontal":"","shadow_m_shadow_offset_vertical":"","shadow_m_shadow_spread":"","shadow_m_shadow_color":"","btn_bg":"","btn_bg_hover":"","btn_txt":"","btn_txt_hover":"","btn_border":"","btn_border_hover":"","pag_text":"","pag_h_text":"","pag_bg":"","pag_h_bg":"","pag_border":"","pag_h_border":"","ajax_pagination":"","ajax_pagination_next_prev_swipe":"","ajax_pagination_infinite_stop":"","css":"","td_column_number":3,"header_color":"","color_preset":"","border_top":"","class":"tdi_85","tdc_css_class":"tdi_85","tdc_css_class_style":"tdi_85_rand_style"}'; block_tdi_85.td_column_number = "3"; block_tdi_85.block_type = "td_flex_block_1"; block_tdi_85.post_count = "4"; block_tdi_85.found_posts = "8471"; block_tdi_85.header_color = ""; block_tdi_85.ajax_pagination_infinite_stop = ""; block_tdi_85.max_num_pages = "2118"; tdBlocksArray.push(block_tdi_85); </script><div class="td-block-title-wrap"></div><div id=tdi_85 class="td_block_inner td-mc1-wrap"> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/azonnal-letrehozhato-webhelytipusok/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="Azonnal létrehozható webhelytípusok" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/Cim-es-cim-cimkek-Mik-a-kulonbsegek-amp-Hogyan-lehet.jpeg" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/azonnal-letrehozhato-webhelytipusok/" rel="bookmark" title="Azonnal létrehozható webhelytípusok">Azonnal létrehozható webhelytípusok</a></h3> <div class="td-editor-date"> <span class="td-author-date"> <span class="td-post-date"><time class="entry-date updated td-module-date" datetime="2024-05-12T07:40:45-05:00" >May 12, 2024</time></span> </span> </div> </div> </div> </div> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/hogyan-egyszerusiti-le-az-ocr-a-digitalis-irodat-valos-esetek/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="Hogyan egyszerűsíti le az OCR a digitális irodát – valós esetek" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/200-SEO-rovidites-amp-A-marketingesek-roviditesei.png" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/hogyan-egyszerusiti-le-az-ocr-a-digitalis-irodat-valos-esetek/" rel="bookmark" title="Hogyan egyszerűsíti le az OCR a digitális irodát – valós esetek">Hogyan egyszerűsíti le az OCR a digitális irodát – valós esetek</a></h3> <div class="td-editor-date"> <span class="td-author-date"> <span class="td-post-date"><time class="entry-date updated td-module-date" datetime="2024-05-12T06:50:48-05:00" >May 12, 2024</time></span> </span> </div> </div> </div> </div> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/10-legjobb-muszaki-hir-es-informacios-webhely-2024-ben/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="10+ legjobb műszaki hír- és információs webhely 2024-ben" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/Kanonikus-URL-ek-miert-fontosak-amp-Hogyan-kell-hasznalni-oket.webp.webp" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/10-legjobb-muszaki-hir-es-informacios-webhely-2024-ben/" rel="bookmark" title="10+ legjobb műszaki hír- és információs webhely 2024-ben">10+ legjobb műszaki hír- és információs webhely 2024-ben</a></h3> <div class="td-editor-date"> <span class="td-author-date"> <span class="td-post-date"><time class="entry-date updated td-module-date" datetime="2024-05-12T06:00:56-05:00" >May 12, 2024</time></span> </span> </div> </div> </div> </div> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/a-legjobb-ingyenes-chrome-bovitmenyek-az-internetes-elemzesekhez/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="A legjobb ingyenes Chrome-bővítmények az internetes elemzésekhez" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/SEO-epitoipari-cegeknek-8-tipp-a-forgalom-novelesehez.png" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/a-legjobb-ingyenes-chrome-bovitmenyek-az-internetes-elemzesekhez/" rel="bookmark" title="A legjobb ingyenes Chrome-bővítmények az internetes elemzésekhez">A legjobb ingyenes Chrome-bővítmények az internetes elemzésekhez</a></h3> <div class="td-editor-date"> <span class="td-author-date"> <span class="td-post-date"><time class="entry-date updated td-module-date" datetime="2024-05-12T05:10:48-05:00" >May 12, 2024</time></span> </span> </div> </div> </div> </div> </div></div></div></div></div></div><div id="tdi_86" class="tdc-row stretch_row_content td-stretch-content"><div class="vc_row tdi_87 wpb_row td-pb-row tdc-element-style" > <style scoped>.tdi_87,.tdi_87 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_87>.td-element-style:after{content:''!important;width:100%!important;height:100%!important;position:absolute!important;top:0!important;left:0!important;z-index:0!important;display:block!important;background-color:#e9dbfe!important}.tdi_87,.tdi_87 .tdc-columns{display:flex;flex-direction:row;flex-wrap:nowrap;justify-content:flex-start;align-items:flex-start}.tdi_87 .tdc-columns{width:100%}@media (max-width:767px){.tdi_87,.tdi_87 .tdc-columns{flex-direction:column}}.tdi_87{padding-top:50px!important;padding-bottom:50px!important}.tdi_87 .td_block_wrap{text-align:left}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){.tdi_87{padding-top:30px!important;padding-bottom:30px!important}}@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){.tdi_87{padding-top:30px!important;padding-bottom:30px!important}}@media (max-width:767px){.tdi_87{padding-top:30px!important;padding-bottom:30px!important}}</style> <div class="tdi_86_rand_style td-element-style" ></div><div class="vc_column tdi_89 wpb_column vc_column_container tdc-column td-pb-span12"> <style scoped>.tdi_89{vertical-align:baseline}.tdi_89>.wpb_wrapper,.tdi_89>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_89>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_89>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_89>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto}div.tdi_89{width:100%!important}</style><div class="wpb_wrapper" ><div class="td_block_wrap td_block_title tdi_90 td-pb-border-top td_block_template_3 td-fix-index" data-td-block-uid="tdi_90" > <style>.td_block_template_3 .td-block-title{font-size:16px;font-weight:400;margin-top:0;margin-bottom:26px;line-height:31px;text-align:left}.td_block_template_3 .td-block-title>*{background-color:var(--td_header_color,#000);color:var(--td_text_header_color,#fff);padding:0 10px}.td_block_template_3 .td-related-title a{margin-right:10px}@media (max-width:767px){.td_block_template_3 .td-related-title a{margin-right:0;font-size:14px}}.td_block_template_3 .td-related-title .td-cur-simple-item{background-color:var(--td_theme_color,#4db2ec)}@-moz-document url-prefix(){.td_block_template_3 .td-block-title>*{padding-bottom:2px}}.td-theme-wrap .tdi_90 .td-pulldown-filter-link:hover,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-subcat-item a:hover,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-subcat-item .td-cur-simple-item,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-subcat-dropdown:hover .td-subcat-more span,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-subcat-dropdown:hover .td-subcat-more i{color:var(--insight-accent)}.td-theme-wrap .tdi_90 .td-block-title>*{background-color:var(--insight-accent)}.td-theme-wrap .tdi_90 .td-block-title>*{color:var(--insight-white)}.td-theme-wrap .tdi_90 .td_module_wrap:hover .entry-title a,.td-theme-wrap .tdi_90 .td_quote_on_blocks,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-opacity-cat .td-post-category:hover,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-opacity-read .td-read-more a:hover,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-opacity-author .td-post-author-name a:hover,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-instagram-user a{color:var(--insight-accent)}.td-theme-wrap .tdi_90 .td-next-prev-wrap a:hover,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-load-more-wrap a:hover{background-color:var(--insight-accent);border-color:var(--insight-accent)}.td-theme-wrap .tdi_90 .td-read-more a,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-weather-information:before,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-weather-week:before,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-exchange-header:before,.td-theme-wrap .td-footer-wrapper .tdi_90 .td-post-category,.td-theme-wrap .tdi_90 .td-post-category:hover{background-color:var(--insight-accent)}.tdi_90{margin-bottom:0px!important}</style> <style>body .tdi_90 .td-block-title a,body .tdi_90 .td-block-title span{font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:20px!important;text-transform:uppercase!important}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){body .tdi_90 .td-block-title a,body .tdi_90 .td-block-title span{font-size:10px!important}}@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){body .tdi_90 .td-block-title a,body .tdi_90 .td-block-title span{font-size:9px!important}}@media (max-width:767px){body .tdi_90 .td-block-title a,body .tdi_90 .td-block-title span{font-size:13px!important}}</style><div class="td-block-title-wrap"><h4 class="td-block-title"><span class="td-pulldown-size">Ajánlott</span></h4></div></div><div class="td_block_wrap td_flex_block_1 tdi_91 td-pb-border-top td_block_template_1 td_flex_block" data-td-block-uid="tdi_91" > <style>.tdi_91{margin-bottom:0px!important;border-color:var(--insight-gray)!important;border-style:solid!important;border-width:0!important}</style> <style>.tdi_91 .td-image-wrap{padding-bottom:110%}.tdi_91 .entry-thumb{background-position:center 60%}.tdi_91 .td-module-container{flex-direction:column;border-color:#eaeaea!important}.tdi_91 .td-image-container{display:block;order:0}.ie10 .tdi_91 .td-module-meta-info,.ie11 .tdi_91 .td-module-meta-info{flex:auto}body .tdi_91 .td-favorite{font-size:36px;box-shadow:1px 1px 4px 0px rgba(0,0,0,0.2)}.tdi_91 .td-module-meta-info{padding:10px 0 0;border-color:#eaeaea}.tdi_91 .td_module_wrap{width:16.66666667%;float:left;padding-left:15px;padding-right:15px;padding-bottom:15px;margin-bottom:15px}.rtl .tdi_91 .td_module_wrap{float:right}.tdi_91 .td_block_inner{margin-left:-15px;margin-right:-15px}.tdi_91 .td-module-container:before{bottom:-15px;border-color:#eaeaea}.tdi_91 .entry-thumb,.tdi_91 .td-image-wrap:before,.tdi_91 .td-image-wrap:after,.tdi_91 .entry-thumb:before,.tdi_91 .entry-thumb:after{border-radius:15px}.tdi_91 .td-post-vid-time{display:block}.tdi_91 .td-post-category:not(.td-post-extra-category){display:none}.tdi_91 .td-author-photo .avatar{width:20px;height:20px;margin-right:6px;border-radius:50%}.tdi_91 .td-excerpt{display:none;margin:20px 0 0;column-count:1;column-gap:48px;font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:12px!important;font-weight:400!important}.tdi_91 .td-audio-player{opacity:1;visibility:visible;height:auto;font-size:13px}.tdi_91 .td-read-more{display:none}.tdi_91 .td-author-date{display:inline}.tdi_91 .td-post-author-name{display:none}.tdi_91 .td-post-date,.tdi_91 .td-post-author-name span{display:none}.tdi_91 .entry-review-stars{display:inline-block}.tdi_91 .td-icon-star,.tdi_91 .td-icon-star-empty,.tdi_91 .td-icon-star-half{font-size:15px}.tdi_91 .td-module-comments{display:none}.tdi_91 .td_module_wrap:nth-child(6n+1){clear:both}.tdi_91 .td_module_wrap:nth-last-child(-n+6){margin-bottom:0;padding-bottom:0}.tdi_91 .td_module_wrap:nth-last-child(-n+6) .td-module-container:before{display:none}.tdi_91 .td-module-title a{color:var(--insight-black);box-shadow:inset 0 0 0 0 #6c2ed0}.tdi_91 .td_module_wrap:hover .td-module-title a{color:var(--insight-white)!important;box-shadow:inset 0 -18px 0 0 #6c2ed0}.tdi_91 .td-module-exclusive .td-module-title a:before{display:none}.tdi_91 .entry-title{font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:15px!important;font-weight:700!important}html:not([class*='ie']) .tdi_91 .td-module-container:hover .entry-thumb:before{opacity:0}@media (min-width:768px){.tdi_91 .td-module-title a{transition:all 0.2s ease;-webkit-transition:all 0.2s ease}}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){.tdi_91 .td_module_wrap{padding-left:5px;padding-right:5px}.tdi_91 .td_block_inner{margin-left:-5px;margin-right:-5px}.tdi_91 .td_module_wrap{padding-bottom:5px;margin-bottom:5px;clear:none!important;padding-bottom:5px!important;margin-bottom:5px!important}.tdi_91 .td-module-container:before{bottom:-5px}.tdi_91 .td_module_wrap:nth-child(6n+1){clear:both!important}.tdi_91 .td_module_wrap:nth-last-child(-n+6){margin-bottom:0!important;padding-bottom:0!important}.tdi_91 .td_module_wrap .td-module-container:before{display:block!important}.tdi_91 .td_module_wrap:nth-last-child(-n+6) .td-module-container:before{display:none!important}.tdi_91 .td-module-title a{box-shadow:inset 0 0 0 0 #6c2ed0}.tdi_91 .td_module_wrap:hover .td-module-title a{box-shadow:inset 0 -18px 0 0 #6c2ed0}.tdi_91 .entry-title{font-size:13px!important}.tdi_91 .td-excerpt{font-size:10px!important}@media (min-width:768px){.tdi_91 .td-module-title a{transition:all 0.2s ease;-webkit-transition:all 0.2s ease}}}@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){.tdi_91 .td_module_wrap{padding-left:5px;padding-right:5px}.tdi_91 .td_block_inner{margin-left:-5px;margin-right:-5px}.tdi_91 .td_module_wrap{padding-bottom:5px;margin-bottom:5px;clear:none!important;padding-bottom:5px!important;margin-bottom:5px!important}.tdi_91 .td-module-container:before{bottom:-5px}.tdi_91 .td_module_wrap:nth-child(6n+1){clear:both!important}.tdi_91 .td_module_wrap:nth-last-child(-n+6){margin-bottom:0!important;padding-bottom:0!important}.tdi_91 .td_module_wrap .td-module-container:before{display:block!important}.tdi_91 .td_module_wrap:nth-last-child(-n+6) .td-module-container:before{display:none!important}.tdi_91 .td-module-title a{box-shadow:inset 0 0 0 0 #6c2ed0}.tdi_91 .td_module_wrap:hover .td-module-title a{box-shadow:inset 0 -18px 0 0 #6c2ed0}.tdi_91 .td-excerpt{margin:10px 0 0;font-size:10px!important}.tdi_91 .entry-title{font-size:13px!important}@media (min-width:768px){.tdi_91 .td-module-title a{transition:all 0.2s ease;-webkit-transition:all 0.2s ease}}}@media (max-width:767px){.tdi_91 .td_module_wrap{width:100%;float:left}.rtl .tdi_91 .td_module_wrap{float:right}.tdi_91 .td_module_wrap{padding-left:2.5px;padding-right:2.5px;padding-bottom:7.5px;margin-bottom:7.5px;padding-bottom:7.5px!important;margin-bottom:7.5px!important}.tdi_91 .td_block_inner{margin-left:-2.5px;margin-right:-2.5px}.tdi_91 .td-module-container:before{bottom:-7.5px}.tdi_91 .td_module_wrap:nth-last-child(1){margin-bottom:0!important;padding-bottom:0!important}.tdi_91 .td_module_wrap .td-module-container:before{display:block!important}.tdi_91 .td_module_wrap:nth-last-child(1) .td-module-container:before{display:none!important}.tdi_91 .td-module-title a{box-shadow:inset 0 0 0 0 #6c2ed0}.tdi_91 .td_module_wrap:hover .td-module-title a{box-shadow:inset 0 -18px 0 0 #6c2ed0}.tdi_91 .td-excerpt{margin:10px 0 0}@media (min-width:768px){.tdi_91 .td-module-title a{transition:all 0.2s ease;-webkit-transition:all 0.2s ease}}}</style><script data-debloat-delay="1" type="text/debloat-script">var block_tdi_91 = new tdBlock(); block_tdi_91.id = "tdi_91"; block_tdi_91.atts = '{"modules_on_row":"eyJhbGwiOiIxNi42NjY2NjY2NyUiLCJwaG9uZSI6IjEwMCUifQ==","limit":"6","hide_audio":"yes","sort":"","image_size":"","image_height":"110","image_alignment":"60","show_cat":"none","modules_extra_cat":"hide","show_author":"none","show_date":"none","show_com":"none","mc1_el":"4","f_title_font_family":"insight-primary_global","f_ex_font_family":"insight-primary_global","f_title_font_size":"eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEzIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMyIsInBob25lIjoiMTUifQ==","f_title_font_weight":"700","f_ex_font_size":"eyJhbGwiOiIxMiIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEwIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCIsInBob25lIjoiMTIifQ==","f_ex_font_weight":"400","tdc_css":"eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiJ2YXIoLS1pbnNpZ2h0LWdyYXkpIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==","title_txt":"var(--insight-black)","title_txt_hover":"var(--insight-white)","modules_gap":"eyJhbGwiOiIzMCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEwIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCIsInBob25lIjoiNSJ9","excl_show":"none","all_underline_color":"#6c2ed0","all_underline_height":"18","all_modules_space":"eyJhbGwiOiIzMCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEwIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCIsInBob25lIjoiMTUifQ==","art_excerpt":"eyJhbGwiOiIyMHB4IDAgMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTBweCAwIDAiLCJwaG9uZSI6IjEwcHggMCAwIn0=","meta_padding":"10px 0 0","show_btn":"none","image_radius":"15","show_excerpt":"none","block_type":"td_flex_block_1","separator":"","custom_title":"","custom_url":"","block_template_id":"","title_tag":"","mc1_tl":"","mc1_title_tag":"","post_ids":"-8290","category_id":"","taxonomies":"","category_ids":"","in_all_terms":"","tag_slug":"","autors_id":"","installed_post_types":"","include_cf_posts":"","exclude_cf_posts":"","popular_by_date":"","linked_posts":"","favourite_only":"","locked_only":"","offset":"","open_in_new_window":"","show_modified_date":"","time_ago":"","time_ago_add_txt":"ago","time_ago_txt_pos":"","review_source":"","el_class":"","td_query_cache":"","td_query_cache_expiration":"","td_ajax_filter_type":"","td_ajax_filter_ids":"","td_filter_default_txt":"All","td_ajax_preloading":"","container_width":"","m_padding":"","modules_border_size":"","modules_border_style":"","modules_border_color":"#eaeaea","modules_border_radius":"","modules_divider":"","modules_divider_color":"#eaeaea","h_effect":"","image_width":"","image_floated":"no_float","hide_image":"","show_favourites":"","fav_size":"2","fav_space":"","fav_ico_color":"","fav_ico_color_h":"","fav_bg":"","fav_bg_h":"","fav_shadow_shadow_header":"","fav_shadow_shadow_title":"Shadow","fav_shadow_shadow_size":"","fav_shadow_shadow_offset_horizontal":"","fav_shadow_shadow_offset_vertical":"","fav_shadow_shadow_spread":"","fav_shadow_shadow_color":"","video_icon":"","video_popup":"yes","video_rec":"","spot_header":"","video_rec_title":"","video_rec_color":"","video_rec_disable":"","autoplay_vid":"yes","show_vid_t":"block","vid_t_margin":"","vid_t_padding":"","video_title_color":"","video_title_color_h":"","video_bg":"","video_overlay":"","vid_t_color":"","vid_t_bg_color":"","f_vid_title_font_header":"","f_vid_title_font_title":"Video pop-up article title","f_vid_title_font_settings":"","f_vid_title_font_family":"","f_vid_title_font_size":"","f_vid_title_font_line_height":"","f_vid_title_font_style":"","f_vid_title_font_weight":"","f_vid_title_font_transform":"","f_vid_title_font_spacing":"","f_vid_title_":"","f_vid_time_font_title":"Video duration text","f_vid_time_font_settings":"","f_vid_time_font_family":"","f_vid_time_font_size":"","f_vid_time_font_line_height":"","f_vid_time_font_style":"","f_vid_time_font_weight":"","f_vid_time_font_transform":"","f_vid_time_font_spacing":"","f_vid_time_":"","excl_txt":"","excl_margin":"","excl_padd":"","all_excl_border":"","all_excl_border_style":"solid","excl_radius":"","excl_color":"","excl_color_h":"","excl_bg":"","excl_bg_h":"","all_excl_border_color":"","excl_border_color_h":"","f_excl_font_header":"","f_excl_font_title":"Label text","f_excl_font_settings":"","f_excl_font_family":"","f_excl_font_size":"","f_excl_font_line_height":"","f_excl_font_style":"","f_excl_font_weight":"","f_excl_font_transform":"","f_excl_font_spacing":"","f_excl_":"","meta_info_align":"","meta_info_horiz":"layout-default","meta_width":"","meta_margin":"","meta_space":"","art_title":"","art_btn":"","meta_info_border_size":"","meta_info_border_style":"","meta_info_border_color":"#eaeaea","meta_info_border_radius":"","modules_category":"","modules_category_margin":"","modules_category_padding":"","modules_cat_border":"","modules_category_radius":"0","author_photo":"","author_photo_size":"","author_photo_space":"","author_photo_radius":"","show_review":"inline-block","review_space":"","review_size":"2.5","review_distance":"","excerpt_col":"1","excerpt_gap":"","excerpt_middle":"","excerpt_inline":"","show_audio":"block","art_audio":"","art_audio_size":"1.5","btn_title":"","btn_margin":"","btn_padding":"","btn_border_width":"","btn_radius":"","pag_space":"","pag_padding":"","pag_border_width":"","pag_border_radius":"","prev_tdicon":"","next_tdicon":"","pag_icons_size":"","f_header_font_header":"","f_header_font_title":"Block header","f_header_font_settings":"","f_header_font_family":"","f_header_font_size":"","f_header_font_line_height":"","f_header_font_style":"","f_header_font_weight":"","f_header_font_transform":"","f_header_font_spacing":"","f_header_":"","f_ajax_font_title":"Ajax categories","f_ajax_font_settings":"","f_ajax_font_family":"","f_ajax_font_size":"","f_ajax_font_line_height":"","f_ajax_font_style":"","f_ajax_font_weight":"","f_ajax_font_transform":"","f_ajax_font_spacing":"","f_ajax_":"","f_more_font_title":"Load more button","f_more_font_settings":"","f_more_font_family":"","f_more_font_size":"","f_more_font_line_height":"","f_more_font_style":"","f_more_font_weight":"","f_more_font_transform":"","f_more_font_spacing":"","f_more_":"","f_title_font_header":"","f_title_font_title":"Article title","f_title_font_settings":"","f_title_font_line_height":"","f_title_font_style":"","f_title_font_transform":"","f_title_font_spacing":"","f_title_":"","f_cat_font_title":"Article category tag","f_cat_font_settings":"","f_cat_font_family":"","f_cat_font_size":"","f_cat_font_line_height":"","f_cat_font_style":"","f_cat_font_weight":"","f_cat_font_transform":"","f_cat_font_spacing":"","f_cat_":"","f_meta_font_title":"Article meta info","f_meta_font_settings":"","f_meta_font_family":"","f_meta_font_size":"","f_meta_font_line_height":"","f_meta_font_style":"","f_meta_font_weight":"","f_meta_font_transform":"","f_meta_font_spacing":"","f_meta_":"","f_ex_font_title":"Article excerpt","f_ex_font_settings":"","f_ex_font_line_height":"","f_ex_font_style":"","f_ex_font_transform":"","f_ex_font_spacing":"","f_ex_":"","f_btn_font_title":"Article read more button","f_btn_font_settings":"","f_btn_font_family":"","f_btn_font_size":"","f_btn_font_line_height":"","f_btn_font_style":"","f_btn_font_weight":"","f_btn_font_transform":"","f_btn_font_spacing":"","f_btn_":"","mix_color":"","mix_type":"","fe_brightness":"1","fe_contrast":"1","fe_saturate":"1","mix_color_h":"","mix_type_h":"","fe_brightness_h":"1","fe_contrast_h":"1","fe_saturate_h":"1","m_bg":"","color_overlay":"","shadow_shadow_header":"","shadow_shadow_title":"Module Shadow","shadow_shadow_size":"","shadow_shadow_offset_horizontal":"","shadow_shadow_offset_vertical":"","shadow_shadow_spread":"","shadow_shadow_color":"","cat_bg":"","cat_bg_hover":"","cat_txt":"","cat_txt_hover":"","cat_border":"","cat_border_hover":"","meta_bg":"","author_txt":"","author_txt_hover":"","date_txt":"","ex_txt":"","com_bg":"","com_txt":"","rev_txt":"","audio_btn_color":"","audio_time_color":"","audio_bar_color":"","audio_bar_curr_color":"","shadow_m_shadow_header":"","shadow_m_shadow_title":"Meta info shadow","shadow_m_shadow_size":"","shadow_m_shadow_offset_horizontal":"","shadow_m_shadow_offset_vertical":"","shadow_m_shadow_spread":"","shadow_m_shadow_color":"","btn_bg":"","btn_bg_hover":"","btn_txt":"","btn_txt_hover":"","btn_border":"","btn_border_hover":"","pag_text":"","pag_h_text":"","pag_bg":"","pag_h_bg":"","pag_border":"","pag_h_border":"","ajax_pagination":"","ajax_pagination_next_prev_swipe":"","ajax_pagination_infinite_stop":"","css":"","td_column_number":3,"header_color":"","color_preset":"","border_top":"","class":"tdi_91","tdc_css_class":"tdi_91","tdc_css_class_style":"tdi_91_rand_style"}'; block_tdi_91.td_column_number = "3"; block_tdi_91.block_type = "td_flex_block_1"; block_tdi_91.post_count = "6"; block_tdi_91.found_posts = "8471"; block_tdi_91.header_color = ""; block_tdi_91.ajax_pagination_infinite_stop = ""; block_tdi_91.max_num_pages = "1412"; tdBlocksArray.push(block_tdi_91); </script><div class="td-block-title-wrap"></div><div id=tdi_91 class="td_block_inner td-mc1-wrap"> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/azonnal-letrehozhato-webhelytipusok/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="Azonnal létrehozható webhelytípusok" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/Cim-es-cim-cimkek-Mik-a-kulonbsegek-amp-Hogyan-lehet.jpeg" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/azonnal-letrehozhato-webhelytipusok/" rel="bookmark" title="Azonnal létrehozható webhelytípusok">Azonnal létrehozható webhelytípusok</a></h3> </div> </div> </div> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/hogyan-egyszerusiti-le-az-ocr-a-digitalis-irodat-valos-esetek/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="Hogyan egyszerűsíti le az OCR a digitális irodát – valós esetek" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/200-SEO-rovidites-amp-A-marketingesek-roviditesei.png" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/hogyan-egyszerusiti-le-az-ocr-a-digitalis-irodat-valos-esetek/" rel="bookmark" title="Hogyan egyszerűsíti le az OCR a digitális irodát – valós esetek">Hogyan egyszerűsíti le az OCR a digitális irodát – valós esetek</a></h3> </div> </div> </div> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/10-legjobb-muszaki-hir-es-informacios-webhely-2024-ben/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="10+ legjobb műszaki hír- és információs webhely 2024-ben" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/Kanonikus-URL-ek-miert-fontosak-amp-Hogyan-kell-hasznalni-oket.webp.webp" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/10-legjobb-muszaki-hir-es-informacios-webhely-2024-ben/" rel="bookmark" title="10+ legjobb műszaki hír- és információs webhely 2024-ben">10+ legjobb műszaki hír- és információs webhely 2024-ben</a></h3> </div> </div> </div> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/a-legjobb-ingyenes-chrome-bovitmenyek-az-internetes-elemzesekhez/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="A legjobb ingyenes Chrome-bővítmények az internetes elemzésekhez" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/SEO-epitoipari-cegeknek-8-tipp-a-forgalom-novelesehez.png" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/a-legjobb-ingyenes-chrome-bovitmenyek-az-internetes-elemzesekhez/" rel="bookmark" title="A legjobb ingyenes Chrome-bővítmények az internetes elemzésekhez">A legjobb ingyenes Chrome-bővítmények az internetes elemzésekhez</a></h3> </div> </div> </div> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/az-imessage-hasznalata-androidon-hogyan/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="Az iMessage használata Androidon – Hogyan" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/On-Page-SEO-Mi-ez-es-hogyan-lehet-javitani-a-rangsorolasi.jpg" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/az-imessage-hasznalata-androidon-hogyan/" rel="bookmark" title="Az iMessage használata Androidon – Hogyan">Az iMessage használata Androidon – Hogyan</a></h3> </div> </div> </div> <div class="td_module_flex td_module_flex_1 td_module_wrap td-animation-stack td-cpt-post"> <div class="td-module-container td-category-pos-"> <div class="td-image-container"> <div class="td-module-thumb"><a href="https://wiserblogging.com/a-github-hasznalatanak-10-legjobb-elonye/" rel="bookmark" class="td-image-wrap " title="A GitHub használatának 10 legjobb előnye" ><span class="entry-thumb td-thumb-css" data-type="css_image" data-img-url="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/A-Google-„Az-emberek-is-keresnek-a-kulcsszobetekintes-aranybanya.png" ></span></a></div> </div> <div class="td-module-meta-info"> <h3 class="entry-title td-module-title"><a href="https://wiserblogging.com/a-github-hasznalatanak-10-legjobb-elonye/" rel="bookmark" title="A GitHub használatának 10 legjobb előnye">A GitHub használatának 10 legjobb előnye</a></h3> </div> </div> </div> </div></div></div></div></div></div></div></div> </article> </div> </div> </div> <!-- #tdb-autoload-article --> <div class="td-footer-template-wrap" style="position: relative; "> <div class="td-footer-wrap "> <div id="tdi_92" class="tdc-zone"><div class="tdc_zone tdi_93 wpb_row td-pb-row tdc-element-style" > <style scoped>.tdi_93{min-height:0}.tdi_93>.td-element-style:after{content:''!important;width:100%!important;height:100%!important;position:absolute!important;top:0!important;left:0!important;z-index:0!important;display:block!important;background-color:#eeeeee!important}</style> <div class="tdi_92_rand_style td-element-style" ></div><div id="tdi_94" class="tdc-row stretch_row"><div class="vc_row tdi_95 wpb_row td-pb-row tdc-element-style" > <style scoped>.tdi_95,.tdi_95 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_95,.tdi_95 .tdc-columns{display:flex;flex-direction:row;flex-wrap:nowrap;justify-content:space-between;align-items:flex-start}.tdi_95 .tdc-columns{width:100%}@media (max-width:767px){.tdi_95,.tdi_95 .tdc-columns{align-items:center}@media (min-width:768px){.tdi_95{margin-left:-0px;margin-right:-0px}.tdi_95 .tdc-row-video-background-error,.tdi_95>.vc_column,.tdi_95>.tdc-columns>.vc_column{padding-left:0px;padding-right:0px}}}.tdi_95{padding-top:40px!important;position:relative}.tdi_95 .td_block_wrap{text-align:left}@media (max-width:767px){.tdi_95{padding-top:20px!important;padding-bottom:20px!important}}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){.tdi_95{padding-top:30px!important}}@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){.tdi_95{padding-top:20px!important}}</style> <div class="tdi_94_rand_style td-element-style" ><div class="td-element-style-before"><style>.tdi_94_rand_style>.td-element-style-before{content:''!important;width:100%!important;height:100%!important;position:absolute!important;top:0!important;left:0!important;display:block!important;z-index:0!important;border-color:var(--insight-transparentdark-blue)!important;border-style:solid!important;border-width:1px 0px 0px 0px!important}</style></div></div><div class="vc_column tdi_97 wpb_column vc_column_container tdc-column td-pb-span8"> <style scoped>.tdi_97{vertical-align:baseline}.tdi_97>.wpb_wrapper,.tdi_97>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_97>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_97>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_97>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto}@media (max-width:767px){.tdi_97{flex-grow:1}}</style><div class="wpb_wrapper" ><div class="tdm_block td_block_wrap tdm_block_inline_text tdi_98 tdm-inline-block td-pb-border-top td_block_template_1" data-td-block-uid="tdi_98" > <style>.tdi_98{border-color:var(--insight-gray)!important;border-style:solid!important;border-width:0!important}</style> <style>.tdi_98{text-align:left!important}.tdi_98 .tdm-descr{color:var(--insight-black);font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:20px!important;font-weight:600!important}.tdi_98 .tdm-descr a{color:var(--insight-black)}.tdi_98 .tdm-descr a:hover{color:var(--insight-black)}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){.tdi_98 .tdm-descr{font-size:18px!important}}@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){.tdi_98 .tdm-descr{font-size:16px!important}}@media (max-width:767px){.tdi_98 .tdm-descr{font-size:16px!important}}</style><p class="tdm-descr"><a href="https://wiserblogging.com/webhely-feltetelei"> Webhely feltételei </a></p></div><div class="tdm_block td_block_wrap tdm_block_inline_text tdi_99 td-pb-border-top td_block_template_1" data-td-block-uid="tdi_99" > <style>.tdi_99{border-color:var(--insight-gray)!important;border-style:solid!important;border-width:0!important}</style> <style>.tdi_99{text-align:left!important}.tdi_99 .tdm-descr{color:var(--insight-black);font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:20px!important;font-weight:600!important}.tdi_99 .tdm-descr a{color:var(--insight-black)}.tdi_99 .tdm-descr a:hover{color:var(--insight-black)}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){.tdi_99 .tdm-descr{font-size:18px!important}}@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){.tdi_99 .tdm-descr{font-size:16px!important}}@media (max-width:767px){.tdi_99 .tdm-descr{font-size:16px!important}}</style><p class="tdm-descr"><a href="https://wiserblogging.com/adatvedelmi-iranyelvek /">Adatvédelmi Irányelvek </a></p></div><div class="tdm_block td_block_wrap td_block_wrap tdm_block_popup tdi_100 td-pb-border-top td_block_template_1" data-td-block-uid="tdi_100" > <style>.tdi_100{margin-bottom:0px!important;border-color:var(--insight-gray)!important;width:20%!important;border-style:solid!important;border-width:0!important}</style> <style>#tdm-popup-modal-ia-modal-footer{align-items:center}#tdm-popup-modal-ia-modal-footer{justify-content:flex-end}#tdm-popup-modal-ia-modal-footer.tdm-popup-modal-over-screen .tdm-popup-modal{opacity:0;transform:scale(.95);transition:opacity .2s ease-in,transform .2s ease-in}#tdm-popup-modal-ia-modal-footer.tdm-popup-modal-over-screen.tdm-popup-modal-open .tdm-popup-modal{opacity:1;transform:scale(1);transition:opacity .2s ease-out,transform .2s ease-out}#tdm-popup-modal-ia-modal-footer .tdm-popup-modal{width:30%;box-shadow:0px 2px 4px 0px rgba(0,0,0,0.2)}#tdm-popup-modal-ia-modal-footer .tdm-pm-header{display:none;border-width:1px;border-style:solid;border-color:#EBEBEB}#tdm-popup-modal-ia-modal-footer .tdm-pmh-close{top:0px}#tdm-popup-modal-ia-modal-footer .tdm-pm-body{padding:0px}#tdm-popup-modal-ia-modal-footer.tdm-popup-modal-open{pointer-events:auto}#tdm-popup-modal-ia-modal-footer .tdm-popup-modal-bg{background:rgba(0,0,0,0.85)}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){#tdm-popup-modal-ia-modal-footer .tdm-popup-modal{width:60%}#tdm-popup-modal-ia-modal-footer .tdm-pm-header{border-width:1px;border-style:solid;border-color:#EBEBEB}}@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){#tdm-popup-modal-ia-modal-footer .tdm-popup-modal{width:100%}#tdm-popup-modal-ia-modal-footer .tdm-pm-header{border-width:1px;border-style:solid;border-color:#EBEBEB}#tdm-popup-modal-ia-modal-footer .tdm-pm-body{padding:0 20px}}@media (max-width:767px){#tdm-popup-modal-ia-modal-footer .tdm-pm-header{border-width:1px;border-style:solid;border-color:#EBEBEB}}</style><script data-debloat-delay="1" type="text/debloat-script">var block_tdi_100 = new tdBlock(); block_tdi_100.id = "tdi_100"; block_tdi_100.atts = '{"button_text":"+T\u00f6bb","button_size":"tdm-btn-lg","modal_align":"center-right","overlay_bg":"rgba(0,0,0,0.85)","modal_id":"ia-modal-footer","trigg_btn_enable":"yes","tds_button":"tds_button5","tds_button5-text_color":"#421983","tds_button5-text_hover_color":"#421983","tds_button5-f_btn_text_font_family":"insight-primary_global","tds_button5-f_btn_text_font_size":"eyJhbGwiOiIxNiIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE4IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNiIsInBob25lIjoiMTYifQ==","tdc_css":"eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiJ2YXIoLS1pbnNpZ2h0LWdyYXkpIiwid2lkdGgiOiIyMCUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lIjp7ImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9","tds_button5-f_btn_text_font_weight":"600","page_id":"32","show_header":"none","body_padd":"eyJhbGwiOiIwIiwicG9ydHJhaXQiOiIwIDIwcHgifQ==","modal_width":"eyJhbGwiOiIzMCUiLCJwb3J0cmFpdCI6IjEwMCUiLCJsYW5kc2NhcGUiOiI2MCUifQ==","content_source":"modal_id","source_modal_id":"ia-modal-header","block_type":"tdm_block_popup","show_modal_composer":"","close_modals":"","separator":"","content_load":"","custom_code":"","button_url":"","button_open_in_new_window":"","button_url_rel":"","button_tdicon":"","button_icon_aria":"","button_icon_size":"","button_icon_position":"","button_icon_space":"14","icon_align":"0","button_width":"","button_padding":"","btn_display":"","btn_float_right":"","btn_align_horiz":"content-horiz-left","ga_event_action":"","ga_event_category":"","ga_event_label":"","fb_pixel_event_name":"","fb_pixel_event_content_name":"","trigg_page_load_enable":"","modal_open_delay":"","modal_close_after":"","modal_prevent_open":"","trigg_cursor_area_enable":"","area_vertical_space":"200","modal_area_prevent_open":"","trigg_scroll_enable":"","scroll_distance":"","modal_scroll_prevent_open":"","open_position":"over-screen","modal_transition":"","site_scroll":"","modal_space":"","modal_height":"","all_modal_border":"","all_modal_border_style":"solid","modal_border_radius":"","header_pos":"","head_title":"","head_title_url":"","head_title_url_target":"","head_tdicon":"","head_icon_size":"","head_icon_align":"0","head_padd":"","all_head_border":"","all_head_border_style":"solid","hide_for_user_type":"","logged_plan_id":"","author_plan_id":"","modal_bg":"","all_modal_border_color":"","modal_shadow_shadow_header":"","modal_shadow_shadow_title":"Modal shadow","modal_shadow_shadow_size":"","modal_shadow_shadow_offset_horizontal":"","modal_shadow_shadow_offset_vertical":"","modal_shadow_shadow_spread":"","modal_shadow_shadow_color":"","head_title_color":"","head_title_url_color":"","head_title_url_color_h":"","head_icon_color":"","head_icon_color_h":"","head_bg":"","all_head_border_color":"","f_head_font_header":"","f_head_font_title":"Header title text","f_head_font_settings":"","f_head_font_family":"","f_head_font_size":"","f_head_font_line_height":"","f_head_font_style":"","f_head_font_weight":"","f_head_font_transform":"","f_head_font_spacing":"","f_head_":"","body_bg":"","el_class":"","css":"","block_template_id":"","td_column_number":2,"header_color":"","ajax_pagination_infinite_stop":"","offset":"","limit":"5","td_ajax_preloading":"","td_ajax_filter_type":"","td_filter_default_txt":"","td_ajax_filter_ids":"","color_preset":"","ajax_pagination":"","ajax_pagination_next_prev_swipe":"","border_top":"","class":"tdi_100","tdc_css_class":"tdi_100","tdc_css_class_style":"tdi_100_rand_style"}'; block_tdi_100.td_column_number = "2"; block_tdi_100.block_type = "tdm_block_popup"; block_tdi_100.post_count = "5"; block_tdi_100.found_posts = "8472"; block_tdi_100.header_color = ""; block_tdi_100.ajax_pagination_infinite_stop = ""; block_tdi_100.max_num_pages = "1695"; tdBlocksArray.push(block_tdi_100); </script> <style>body .tdi_101 .tdm-btn-text,body .tdi_101 i{color:#421983}body .tdi_101 svg{fill:#421983}body .tdi_101 svg *{fill:inherit}body .tdi_101:hover .tdm-btn-text,body .tdi_101:hover i{color:#421983;-webkit-text-fill-color:unset;background:transparent;transition:none}body .tdi_101:hover svg{fill:#421983}body .tdi_101:hover svg *{fill:inherit}.tdi_101{font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:16px!important;font-weight:600!important}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){.tdi_101{font-size:18px!important}}</style><div class="tds-button td-fix-index"><a href="#" title="+Több" class="tds-button5 tdm-btn tdm-btn-lg tdi_101 " ><span class="tdm-btn-text">+Több</span></a></div></div></div></div><div class="vc_column tdi_103 wpb_column vc_column_container tdc-column td-pb-span4"> <style scoped>.tdi_103{vertical-align:baseline}.tdi_103>.wpb_wrapper,.tdi_103>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_103>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_103>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_103>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto}@media (max-width:767px){.tdi_103>.wpb_wrapper,.tdi_103>.wpb_wrapper>.tdc-elements{min-height:10%}.tdi_103>.wpb_wrapper,.tdi_103>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:flex;flex-direction:row;flex-wrap:nowrap;justify-content:flex-end;align-items:center}.tdi_103>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_103>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_103>.wpb_wrapper{width:100%;height:100%}}.tdi_103{width:80%!important}@media (max-width:767px){.tdi_103{width:auto!important}}</style><div class="wpb_wrapper" ><div class="td_block_wrap tdb_header_logo tdi_104 td-pb-border-top td_block_template_1 tdb-header-align" data-td-block-uid="tdi_104" > <style>.tdi_104 .tdb-logo-a,.tdi_104 h1{align-items:center}.tdi_104 .tdb-logo-a,.tdi_104 h1{justify-content:flex-end}.tdi_104 .tdb-logo-svg-wrap{max-width:300px;display:none}.tdi_104 .tdb-logo-svg-wrap svg{width:300px!important;height:auto}.tdi_104 .tdb-logo-svg-wrap+.tdb-logo-img-wrap{display:block}.tdi_104 .tdb-logo-img{max-width:150px}.tdi_104 .tdb-logo-img-wrap{display:block}.tdi_104 .tdb-logo-text-tagline{margin-top:2px;margin-left:0;display:block}.tdi_104 .tdb-logo-text-title{display:none;font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:25px!important;line-height:1.2!important;}.tdi_104 .tdb-logo-text-wrap{flex-direction:column;align-items:flex-start}.tdi_104 .tdb-logo-icon-svg svg{width:32px}.tdi_104 .tdb-logo-icon{margin-right:5px;top:0px;display:none;color:#421983}.tdi_104 .tdb-logo-icon:last-child{margin-right:0}.tdi_104 .tdb-logo-icon-svg svg,.tdi_104 .tdb-logo-icon-svg svg *{fill:#421983}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){.tdi_104 .tdb-logo-icon-svg svg{width:26px}.tdi_104 .tdb-logo-text-title{font-size:22px!important;}}@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){.tdi_104 .tdb-logo-icon-svg svg{width:24px}.tdi_104 .tdb-logo-text-title{font-size:20px!important;}}@media (max-width:767px){.tdi_104 .tdb-logo-img{max-width:125px}.tdi_104 .tdb-logo-icon-svg svg{width:22px}.tdi_104 .tdb-logo-text-title{font-size:22px!important;}}</style><div class="tdb-block-inner td-fix-index"><a class="tdb-logo-a" href="https://wiserblogging.com/" title="SEO Tippek Blog, Közösségi Hálózatok Trendjei, Marketing és Leányvállalatok"><span class="tdb-logo-img-wrap"><img class="tdb-logo-img td-retina-data" data-retina="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/wiserblogging_retina.png" src="https://wiserblogging.com/wp-content/uploads/2024/01/wiserblogging.png" alt="SEO Tippek Blog, Közösségi Hálózatok Trendjei, Marketing és Leányvállalatok" title="SEO Tippek Blog, Közösségi Hálózatok Trendjei, Marketing és Leányvállalatok" /></span><span class="tdb-logo-icon tdb-logo-icon-svg" ><svg version="1.1" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 1024 1024"><path d="M449.536 888.759l114.688-114.688-52.224-52.224-114.688 114.688-179.2-179.2 293.888-293.888 231.424 231.424 63.488-63.488-294.912-294.912-357.376 357.376-62.464-62.464 419.84-419.84 419.84 419.84-188.416 188.416-231.424-232.448-169.984 169.984 55.296 55.296 114.688-114.688 177.152 176.128-177.152 177.152z"></path></svg></span><span class="tdb-logo-text-wrap"><span class="tdb-logo-text-title">SEO Tippek Blog, Közösségi Hálózatok Trendjei, Marketing és Leányvállalatok</span></span></a></div></div> <!-- ./block --></div></div></div></div><div id="tdi_105" class="tdc-row"><div class="vc_row tdi_106 wpb_row td-pb-row" > <style scoped>.tdi_106,.tdi_106 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_106,.tdi_106 .tdc-columns{display:block}.tdi_106 .tdc-columns{width:100%}</style><div class="vc_column tdi_108 wpb_column vc_column_container tdc-column td-pb-span12"> <style scoped>.tdi_108{vertical-align:baseline}.tdi_108>.wpb_wrapper,.tdi_108>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_108>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_108>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_108>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto}</style><div class="wpb_wrapper" ><div class="td_block_wrap tdb_header_menu tdi_109 tds_menu_active1 tds_menu_sub_active1 td-pb-border-top td_block_template_1 tdb-header-align" data-td-block-uid="tdi_109" style=" z-index: 999;"> <style>@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){.tdi_109{display:none!important}}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){.tdi_109{display:none!important}}</style> <style>.tdi_109 .tdb-menu>li .tdb-menu-sep,.tdi_109 .tdb-menu-items-dropdown .tdb-menu-sep{top:-1px}.tdi_109 .tdb-menu>li>a .tdb-sub-menu-icon,.tdi_109 .td-subcat-more .tdb-menu-more-subicon{top:-1px}.tdi_109 .td-subcat-more .tdb-menu-more-icon{top:0px}.tdi_109 .tdb-menu .tdb-normal-menu ul,.tdi_109 .td-pulldown-filter-list,.tdi_109 .td-pulldown-filter-list .sub-menu{text-align:center;box-shadow:1px 1px 4px 0px rgba(0,0,0,0.15)}.tdi_109 .tdb-normal-menu ul .tdb-menu-item>a .tdb-sub-menu-icon,.tdi_109 .td-pulldown-filter-list .tdb-menu-item>a .tdb-sub-menu-icon{right:0;margin-top:1px}.tdi_109 .tdb-menu .tdb-mega-menu .sub-menu>li{box-shadow:0px 2px 6px 0px rgba(0,0,0,0.1)}</style> <style>.tdi_109 .tdb-menu>li>a:after,.tdi_109 .tdb-menu-items-dropdown .td-subcat-more:after{background-color:}.tdi_109 .tdb-menu>li>a:after,.tdi_109 .tdb-menu-items-dropdown .td-subcat-more:after{bottom:0px}</style> <style></style><div id=tdi_109 class="td_block_inner td-fix-index"><div class="tdb-main-sub-icon-fake"><i class="tdb-sub-menu-icon td-icon-down tdb-main-sub-menu-icon"></i></div><div class="tdb-sub-icon-fake"><i class="tdb-sub-menu-icon td-icon-right-arrow"></i></div><ul id="menu-td-demo-header-menu-2" class="tdb-block-menu tdb-menu tdb-menu-items-visible"><li class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-category tdb-cur-menu-item menu-item-first tdb-menu-item-button tdb-menu-item tdb-normal-menu menu-item-220"><a href="https://wiserblogging.com/blogs/"><div class="tdb-menu-item-text">Blog</div></a></li> <li class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-category tdb-menu-item-button tdb-menu-item tdb-normal-menu menu-item-219"><a href="https://wiserblogging.com/hogyan-kell-marketinget-csinalni/"><div class="tdb-menu-item-text">Tanuljon Marketinget</div></a></li> <li class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-category tdb-menu-item-button tdb-menu-item tdb-normal-menu menu-item-115"><a href="https://wiserblogging.com/kozossegi-media/"><div class="tdb-menu-item-text">Közösségi Média</div></a></li> <li class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-category current-post-ancestor current-menu-parent current-post-parent tdb-menu-item-button tdb-menu-item tdb-normal-menu menu-item-116"><a href="https://wiserblogging.com/seo-tanacsok/"><div class="tdb-menu-item-text">SEO</div></a></li> <li class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-category tdb-menu-item-button tdb-menu-item tdb-normal-menu menu-item-117"><a href="https://wiserblogging.com/gadgets/"><div class="tdb-menu-item-text">Gadget</div></a></li> </ul></div></div></div></div></div></div><div id="tdi_112" class="tdc-row"><div class="vc_row tdi_113 wpb_row td-pb-row" > <style scoped>.tdi_113,.tdi_113 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_113,.tdi_113 .tdc-columns{display:block}.tdi_113 .tdc-columns{width:100%}.tdi_113{padding-bottom:50px!important}.tdi_113 .td_block_wrap{text-align:left}</style><div class="vc_column tdi_115 wpb_column vc_column_container tdc-column td-pb-span12"> <style scoped>.tdi_115{vertical-align:baseline}.tdi_115>.wpb_wrapper,.tdi_115>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_115>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_115>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_115>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto}</style><div class="wpb_wrapper" ><div class="tdm_block td_block_wrap tdm_block_inline_text tdi_116 td-pb-border-top td_block_template_1" data-td-block-uid="tdi_116" > <style>.tdi_116{text-align:center!important;margin-right:auto;margin-left:auto}.tdi_116 .tdm-descr{color:var(--insight-black);font-size:14px!important}@media (min-width:1019px) and (max-width:1140px){.tdi_116 .tdm-descr{font-size:18px!important}}@media (min-width:768px) and (max-width:1018px){.tdi_116 .tdm-descr{font-size:16px!important}}@media (max-width:767px){.tdi_116 .tdm-descr{font-size:12px!important}}</style><p class="tdm-descr">SEO Tippek Blog, Közösségi Hálózatok Trendjei, Marketing és Leányvállalatok. © Copyright 2024</p></div></div></div></div></div></div></div> </div> </div> <style>.tdc-footer-template .td-main-content-wrap{padding-bottom:0}</style> </div><!--close td-outer-wrap--> <script id="7498f131e99bbcb6e83f679adf6d1ed2" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/eliminar-codigo-roto-de-imagenes-version-javascript/remove-broken-images.js"></script><!-- Histats.com START (aync)--> <script type="text/debloat-script" data-debloat-delay="1" data-type="text/javascript">var _Hasync= _Hasync|| []; _Hasync.push(['Histats.start', '1,4848573,4,0,0,0,00010000']); _Hasync.push(['Histats.fasi', '1']); _Hasync.push(['Histats.track_hits', '']); (function() { var hs = document.createElement('script'); hs.type = 'text/javascript'; hs.async = true; hs.src = ('//s10.histats.com/js15_as.js'); (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(hs); })();</script> <noscript><a href="/" target="_blank"><img src="//sstatic1.histats.com/0.gif?4848573&101" alt="counter" border="0"></a></noscript> <!-- Histats.com END --> <!-- Theme: Newspaper by tagDiv.com 2023 Version: 12.6.3 (rara) Deploy mode: deploy uid: 66921890beb1b --> <!-- Custom css from theme panel --> <style type="text/css" media="screen">.td-cat-rotate{writing-mode:vertical-rl}.td-theme-wrap .tdi_94 .td-block-title>*{background:linear-gradient(90deg,#21dbfe,#d922f4)}.td-theme-wrap .tdi_188 .block-title>*,.td-theme-wrap .tdi_188 .td-subcat-dropdown:hover .td-subcat-more{background:linear-gradient(45deg,#25d8fe,#da21f4);background-color:#1f0707}.td-pulldown-size{padding-left:5px;width:40%;border-radius:5px;background:linear-gradient(45deg,#421983,#ffffff);font-size:12px}@media (max-width:767px){.td-pulldown-size{width:70%}}.tdi_64 .td-block-title a,.tdi_64 .td-block-title span{font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:20px!important;font-weight:400!important}.tdi_145 .td-block-title a,.tdi_145 .td-block-title span{font-family:var(--insight-primary)!important;font-size:15px!important;font-weight:500!important;text-transform:uppercase!important}.tdm-descr{background:linear-gradient(45deg,#421983,#672bc7);-webkit-background-clip:text;-webkit-text-fill-color:transparent}</style> <script type="text/javascript" id="ez-toc-scroll-scriptjs-js-extra"> /* <![CDATA[ */ var eztoc_smooth_local = {"scroll_offset":"30","add_request_uri":""}; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" id="ez-toc-scroll-scriptjs-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/easy-table-of-contents/assets/js/smooth_scroll.min.js?ver=2.0.67.1"></script> <script type="text/javascript" id="ez-toc-js-cookie-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/easy-table-of-contents/vendor/js-cookie/js.cookie.min.js?ver=2.2.1"></script> <script type="text/javascript" id="ez-toc-jquery-sticky-kit-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/easy-table-of-contents/vendor/sticky-kit/jquery.sticky-kit.min.js?ver=1.9.2"></script> <script type="text/javascript" id="ez-toc-js-js-extra"> /* <![CDATA[ */ var ezTOC = {"smooth_scroll":"1","visibility_hide_by_default":"1","scroll_offset":"30","fallbackIcon":"<span class=\"\"><span class=\"eztoc-hide\" style=\"display:none;\">Toggle<\/span><span class=\"ez-toc-icon-toggle-span\"><svg style=\"fill: #999;color:#999\" xmlns=\"http:\/\/www.w3.org\/2000\/svg\" class=\"list-377408\" width=\"20px\" height=\"20px\" viewBox=\"0 0 24 24\" fill=\"none\"><path d=\"M6 6H4v2h2V6zm14 0H8v2h12V6zM4 11h2v2H4v-2zm16 0H8v2h12v-2zM4 16h2v2H4v-2zm16 0H8v2h12v-2z\" fill=\"currentColor\"><\/path><\/svg><svg style=\"fill: #999;color:#999\" class=\"arrow-unsorted-368013\" xmlns=\"http:\/\/www.w3.org\/2000\/svg\" width=\"10px\" height=\"10px\" viewBox=\"0 0 24 24\" version=\"1.2\" baseProfile=\"tiny\"><path d=\"M18.2 9.3l-6.2-6.3-6.2 6.3c-.2.2-.3.4-.3.7s.1.5.3.7c.2.2.4.3.7.3h11c.3 0 .5-.1.7-.3.2-.2.3-.5.3-.7s-.1-.5-.3-.7zM5.8 14.7l6.2 6.3 6.2-6.3c.2-.2.3-.5.3-.7s-.1-.5-.3-.7c-.2-.2-.4-.3-.7-.3h-11c-.3 0-.5.1-.7.3-.2.2-.3.5-.3.7s.1.5.3.7z\"\/><\/svg><\/span><\/span>"}; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" id="ez-toc-js-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/easy-table-of-contents/assets/js/front.min.js?ver=2.0.67.1-1718806830"></script> <script type="text/javascript" id="underscore-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-includes/js/underscore.min.js?ver=1.13.4"></script> <script type="text/javascript" id="tdb_js_posts_autoload-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-cloud-library/assets/js/js_posts_autoload.min.js?ver=6cc04771d778c6f460cf525df52258a3"></script> <script type="text/javascript" id="td-site-min-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/js/tagdiv_theme.min.js?ver=12.6.3"></script> <script type="text/javascript" id="tdPostImages-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/js/tdPostImages.js?ver=12.6.3"></script> <script type="text/javascript" id="tdSocialSharing-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/js/tdSocialSharing.js?ver=12.6.3"></script> <script type="text/javascript" id="tdModalPostImages-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/js/tdModalPostImages.js?ver=12.6.3"></script> <script type="text/javascript" id="comment-reply-js" data-wp-strategy="async" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-includes/js/comment-reply.min.js?ver=6.5.5"></script> <script type="text/javascript" id="q2w3_fixed_widget-js-extra"> /* <![CDATA[ */ var q2w3_sidebar_options = [{"use_sticky_position":false,"margin_top":0,"margin_bottom":0,"stop_elements_selectors":"","screen_max_width":0,"screen_max_height":0,"widgets":[]}]; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" id="q2w3_fixed_widget-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/q2w3-fixed-widget/js/frontend.min.js?ver=6.2.3"></script> <script type="text/javascript" id="tds_js_files_for_front-js-extra"> /* <![CDATA[ */ var tds_js_globals = {"wpRestNonce":"cf077d1ee6","wpRestUrl":"https:\/\/wiserblogging.com\/wp-json\/","permalinkStructure":"\/%postname%\/"}; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" id="tds_js_files_for_front-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-subscription/assets/js/js_files_for_front.min.js?ver=1.5.2"></script> <script type="text/javascript" id="tdb_js_files_for_front-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-cloud-library/assets/js/js_files_for_front.min.js?ver=6cc04771d778c6f460cf525df52258a3"></script> <script type="text/javascript" id="fifu-json-ld-js-extra"> /* <![CDATA[ */ var fifuJsonLd = {"url":"https:\/\/i1.wp.com\/wiserblogging.com\/wp-content\/uploads\/2024\/01\/A-Ahrefs-teljes-utmutatoja-a-tomeges-jelentesekhez.jpg?ssl=1"}; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" id="fifu-json-ld-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/featured-image-from-url/includes/html/js/json-ld.js?ver=4.8.5"></script> <a href="https://bilgicraft.com/razer-kraken-x/" title="razer kraken x incelemesi"><img src="https://i90.servimg.com/u/f90/20/05/24/03/log-mi10.png" style="display:-webkit-box;"></a> <script type="text/javascript" id="tdLoadingBox-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/js/tdLoadingBox.js?ver=12.6.3"></script> <script type="text/javascript" id="tdbMenu-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-cloud-library/assets/js/tdbMenu.js?ver=6cc04771d778c6f460cf525df52258a3"></script> <script type="text/javascript" id="tdPopupModal-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/js/tdPopupModal.js?ver=12.6.3"></script> <script type="text/javascript" id="tdStickyRow-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/js/tdStickyRow.js?ver=12.6.3"></script> <script type="text/javascript" id="tdListMenu-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/js/tdListMenu.js?ver=12.6.3"></script> <script type="text/javascript" id="tdMenu-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/js/tdMenu.js?ver=12.6.3"></script> <script type="text/javascript" id="tdAjaxSearch-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/js/tdAjaxSearch.js?ver=12.6.3"></script> <script type="text/javascript" id="tdSmartSidebar-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/js/tdSmartSidebar.js?ver=12.6.3"></script> <script type="text/javascript" id="tdInfiniteLoader-js" data-debloat-delay="1" data-src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/js/tdInfiniteLoader.js?ver=12.6.3"></script> <!-- JS generated by theme --> <script data-debloat-delay="1" type="text/debloat-script"> /* global jQuery:{} */ jQuery(document).ready( function () { var tdbMenuItem = new tdbMenu.item(); tdbMenuItem.blockUid = 'tdi_1'; tdbMenuItem.jqueryObj = jQuery('.tdi_1'); tdbMenuItem.blockAtts = '{"main_sub_tdicon":"td-icon-down","sub_tdicon":"td-icon-right-arrow","mm_align_horiz":"content-horiz-center","modules_on_row_regular":"20%","modules_on_row_cats":"25%","image_size":"td_324x400","modules_category":"image","show_excerpt":"none","show_com":"none","show_date":"none","show_author":"none","mm_sub_align_horiz":"content-horiz-right","mm_elem_align_horiz":"content-horiz-right","inline":"yes","menu_id":"5","f_elem_font_size":"eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE4IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNiIsInBob25lIjoiMTQifQ==","sep_tdicon":"td-icon-slashh","sep_icon_size":"25","sep_icon_align":"0","tds_menu_active1-line_width":"0","tds_menu_active":"tds_menu_active1","tds_menu_active1-text_color_h":"#f56401","f_elem_font_family":"insight-primary_global","f_elem_font_transform":"none","sub_bg_color":"var(--insight-accent)","sub_text_color":"var(--insight-white)","sub_elem_bg_color":"var(--insight-accent)","sub_color":"var(--accent-color)","tds_menu_sub_active1-sub_color_h":"var(--insight-accent)","tds_menu_sub_active1-sub_elem_bg_color_h":"var(--insight-accent)","f_sub_elem_font_family":"insight-primary_global","f_sub_elem_font_size":"eyJhbGwiOiIyMCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE4IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNiJ9","elem_padd":"eyJwb3J0cmFpdCI6IjAiLCJhbGwiOiIwIn0=","text_color":"#421983","main_sub_color":"var(--insight-black)","tds_menu_active1-main_sub_color_h":"#421983","tds_menu_active1-line_color":"rgba(0,0,0,0)","mm_subcats_bg":"var(--insight-transparentmodal)","mm_elem_color":"var(--insight-transparentmodal)","mm_elem_color_a":"var(--insight-transparentmodal)","all_underline_color":"var(--insight-transparentmodal)","m_bg":"var(--insight-accent)","mm_bg":"var(--insight-accent)","title_txt":"var(--insight-white)","title_txt_hover":"var(--insight-transparentmodal)","pag_text":"var(--insight-turquoise)","pag_h_text":"var(--insight-transparent-turquoise)","pag_bg":"var(--insight-accent)","pag_h_bg":"var(--insight-accent)","pag_border":"var(--insight-accent)","pag_h_border":"var(--insight-accent)","pag_icons_size":"15","f_title_font_size":"20","f_title_font_line_height":"1.2","elem_space":"14","tdc_css":"eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWxlZnQiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwibGFuZHNjYXBlIjp7Im1hcmdpbi1sZWZ0IjoiMTUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBvcnRyYWl0Ijp7Im1hcmdpbi1sZWZ0IjoiMTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsInBob25lIjp7Im1hcmdpbi1sZWZ0IjoiMTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==","show_subcat":"yes","mm_align_screen":"yes","show_cat":"none","tds_menu_sub_active":"tds_menu_sub_active1","f_elem_font_style":"","f_elem_font_weight":"700","block_type":"tdb_header_menu","show_mega":"","show_mega_cats":"","mob_load":"","separator":"","width":"","more":"","float_right":"","align_horiz":"content-horiz-left","main_sub_icon_size":"","main_sub_icon_space":"","main_sub_icon_align":"-1","sep_icon_space":"","more_txt":"","more_tdicon":"","more_icon_size":"","more_icon_align":"0","sub_width":"","sub_first_left":"","sub_rest_top":"","sub_padd":"","sub_align_horiz":"content-horiz-left","sub_elem_inline":"","sub_elem_space":"","sub_elem_padd":"","sub_elem_radius":"0","sub_icon_size":"","sub_icon_space":"","sub_icon_pos":"","sub_icon_align":"1","mm_width":"","mm_content_width":"","mm_height":"","mm_padd":"","mm_radius":"","mm_offset":"","mm_posts_limit":"5","mm_subcats_posts_limit":"4","mm_child_cats":"","open_in_new_window":"","mm_ajax_preloading":"","mm_hide_all_item":"","mm_sub_width":"","mm_sub_padd":"","mm_sub_border":"","mm_sub_inline":"","mm_elem_order":"name","mm_elem_space":"","mm_elem_padd":"","mm_elem_border":"","mm_elem_border_a":"","mm_elem_border_rad":"","mc1_tl":"","mc1_title_tag":"","mc1_el":"","modules_gap":"","m_padding":"","all_modules_space":"36","modules_border_size":"","modules_border_style":"","modules_border_color":"#eaeaea","modules_divider":"","modules_divider_color":"#eaeaea","h_effect":"","image_alignment":"50","image_height":"","image_width":"","image_floated":"no_float","image_radius":"","hide_image":"","video_icon":"","show_vid_t":"block","vid_t_margin":"","vid_t_padding":"","vid_t_color":"","vid_t_bg_color":"","f_vid_time_font_header":"","f_vid_time_font_title":"Video duration text","f_vid_time_font_settings":"","f_vid_time_font_family":"","f_vid_time_font_size":"","f_vid_time_font_line_height":"","f_vid_time_font_style":"","f_vid_time_font_weight":"","f_vid_time_font_transform":"","f_vid_time_font_spacing":"","f_vid_time_":"","excl_show":"inline-block","excl_txt":"","excl_margin":"","excl_padd":"","all_excl_border":"","all_excl_border_style":"solid","excl_radius":"","excl_color":"","excl_color_h":"","excl_bg":"","excl_bg_h":"","all_excl_border_color":"","excl_border_color_h":"","f_excl_font_header":"","f_excl_font_title":"Label text","f_excl_font_settings":"","f_excl_font_family":"","f_excl_font_size":"","f_excl_font_line_height":"","f_excl_font_style":"","f_excl_font_weight":"","f_excl_font_transform":"","f_excl_font_spacing":"","f_excl_":"","show_audio":"block","hide_audio":"","art_audio":"","art_audio_size":"1","meta_info_align":"","meta_info_horiz":"content-horiz-left","meta_width":"","meta_margin":"","meta_padding":"","art_title":"","meta_info_border_size":"","meta_info_border_style":"","meta_info_border_color":"#eaeaea","modules_category_margin":"","modules_category_padding":"","modules_cat_border":"","modules_category_radius":"0","modules_extra_cat":"","author_photo":"","author_photo_size":"","author_photo_space":"","author_photo_radius":"","show_modified_date":"","time_ago":"","time_ago_add_txt":"ago","time_ago_txt_pos":"","art_excerpt":"","excerpt_col":"1","excerpt_gap":"","excerpt_middle":"","show_review":"inline-block","review_space":"","review_size":"2.5","review_distance":"","show_pagination":"","pag_space":"","pag_padding":"","pag_border_width":"","pag_border_radius":"","prev_tdicon":"","next_tdicon":"","sep_color":"","more_icon_color":"","hover_opacity":"","f_elem_font_header":"","f_elem_font_title":"Elements text","f_elem_font_settings":"","f_elem_font_line_height":"","f_elem_font_spacing":"","f_elem_":"","sub_border_size":"","sub_border_color":"","sub_border_radius":"","sub_shadow_shadow_header":"","sub_shadow_shadow_title":"Shadow","sub_shadow_shadow_size":"","sub_shadow_shadow_offset_horizontal":"","sub_shadow_shadow_offset_vertical":"","sub_shadow_shadow_spread":"","sub_shadow_shadow_color":"","f_sub_elem_font_header":"","f_sub_elem_font_title":"Elements text","f_sub_elem_font_settings":"","f_sub_elem_font_line_height":"","f_sub_elem_font_style":"","f_sub_elem_font_weight":"","f_sub_elem_font_transform":"","f_sub_elem_font_spacing":"","f_sub_elem_":"","mm_border_size":"","mm_border_color":"","mm_shadow_shadow_header":"","mm_shadow_shadow_title":"Shadow","mm_shadow_shadow_size":"","mm_shadow_shadow_offset_horizontal":"","mm_shadow_shadow_offset_vertical":"","mm_shadow_shadow_spread":"","mm_shadow_shadow_color":"","mm_subcats_border_color":"","mm_elem_bg":"","mm_elem_bg_a":"","mm_elem_border_color":"","mm_elem_border_color_a":"","mm_elem_shadow_shadow_header":"","mm_elem_shadow_shadow_title":"Elements shadow","mm_elem_shadow_shadow_size":"","mm_elem_shadow_shadow_offset_horizontal":"","mm_elem_shadow_shadow_offset_vertical":"","mm_elem_shadow_shadow_spread":"","mm_elem_shadow_shadow_color":"","f_mm_sub_font_header":"","f_mm_sub_font_title":"Sub categories elements","f_mm_sub_font_settings":"","f_mm_sub_font_family":"","f_mm_sub_font_size":"","f_mm_sub_font_line_height":"","f_mm_sub_font_style":"","f_mm_sub_font_weight":"","f_mm_sub_font_transform":"","f_mm_sub_font_spacing":"","f_mm_sub_":"","color_overlay":"","shadow_shadow_header":"","shadow_shadow_title":"Module Shadow","shadow_shadow_size":"","shadow_shadow_offset_horizontal":"","shadow_shadow_offset_vertical":"","shadow_shadow_spread":"","shadow_shadow_color":"","all_underline_height":"","cat_bg":"","cat_bg_hover":"","cat_txt":"","cat_txt_hover":"","cat_border":"","cat_border_hover":"","meta_bg":"","author_txt":"","author_txt_hover":"","date_txt":"","ex_txt":"","com_bg":"","com_txt":"","rev_txt":"","shadow_m_shadow_header":"","shadow_m_shadow_title":"Meta info shadow","shadow_m_shadow_size":"","shadow_m_shadow_offset_horizontal":"","shadow_m_shadow_offset_vertical":"","shadow_m_shadow_spread":"","shadow_m_shadow_color":"","audio_btn_color":"","audio_time_color":"","audio_bar_color":"","audio_bar_curr_color":"","f_title_font_header":"","f_title_font_title":"Article title","f_title_font_settings":"","f_title_font_family":"","f_title_font_style":"","f_title_font_weight":"","f_title_font_transform":"","f_title_font_spacing":"","f_title_":"","f_cat_font_title":"Article category tag","f_cat_font_settings":"","f_cat_font_family":"","f_cat_font_size":"","f_cat_font_line_height":"","f_cat_font_style":"","f_cat_font_weight":"","f_cat_font_transform":"","f_cat_font_spacing":"","f_cat_":"","f_meta_font_title":"Article meta info","f_meta_font_settings":"","f_meta_font_family":"","f_meta_font_size":"","f_meta_font_line_height":"","f_meta_font_style":"","f_meta_font_weight":"","f_meta_font_transform":"","f_meta_font_spacing":"","f_meta_":"","f_ex_font_title":"Article excerpt","f_ex_font_settings":"","f_ex_font_family":"","f_ex_font_size":"","f_ex_font_line_height":"","f_ex_font_style":"","f_ex_font_weight":"","f_ex_font_transform":"","f_ex_font_spacing":"","f_ex_":"","mix_color":"","mix_type":"","fe_brightness":"1","fe_contrast":"1","fe_saturate":"1","mix_color_h":"","mix_type_h":"","fe_brightness_h":"1","fe_contrast_h":"1","fe_saturate_h":"1","el_class":"","block_template_id":"","td_column_number":1,"header_color":"","ajax_pagination_infinite_stop":"","offset":"","limit":"5","td_ajax_preloading":"","td_ajax_filter_type":"","td_filter_default_txt":"","td_ajax_filter_ids":"","color_preset":"","ajax_pagination":"","ajax_pagination_next_prev_swipe":"","border_top":"","css":"","class":"tdi_1","tdc_css_class":"tdi_1","tdc_css_class_style":"tdi_1_rand_style"}'; tdbMenuItem.isMegaMenuFull = true; tdbMenuItem.megaMenuLoadType = ''; tdbMenu.addItem(tdbMenuItem); }); // this needs to run on window load event to make sure that all tdPopupModal items are initialized // modified from " jQuery(window).on( 'load' " to " setTimout " for Firefox issue setTimeout( function () { var blockUid = 'tdi_10', $blockObj = jQuery('.tdi_10'), modalUid = 'ia-modal-header', $triggerBtnObj = $blockObj.find('> .tds-button > a.tdm-btn'), in_composer = false, show_modal_in_composer = ''; if( modalUid !== '' ) { var tdPopupModalItem = tdPopupModal.getItem(modalUid); // if item was found if ( tdPopupModalItem ) { // console.log( 'tdPopupModalItem OK !' ); if ( $triggerBtnObj.length && !in_composer ) { // add button click event .triggerBtnObj $triggerBtnObj.click( function (e) { e.preventDefault(); //console.log( 'source modal id btn click', tdPopupModalItem ); tdPopupModal.modalOpen(tdPopupModalItem); }); } } else { // console.log( 'tdPopupModalItem not found !' ); } } }, 700); // this needs to run on window load event to make sure that all tdPopupModal items are initialized // modified from " jQuery(window).on( 'load' " to " setTimout " for Firefox issue setTimeout( function () { var blockUid = 'tdi_21', $blockObj = jQuery('.tdi_21'), modalUid = 'ia-modal-header', $triggerBtnObj = $blockObj.find('> .tds-button > a.tdm-btn'), in_composer = false, show_modal_in_composer = ''; if( modalUid !== '' ) { var tdPopupModalItem = tdPopupModal.getItem(modalUid); // if item was found if ( tdPopupModalItem ) { // console.log( 'tdPopupModalItem OK !' ); if ( $triggerBtnObj.length && !in_composer ) { // add button click event .triggerBtnObj $triggerBtnObj.click( function (e) { e.preventDefault(); //console.log( 'source modal id btn click', tdPopupModalItem ); tdPopupModal.modalOpen(tdPopupModalItem); }); } } else { // console.log( 'tdPopupModalItem not found !' ); } } }, 700); /* global jQuery:{} */ jQuery(document).ready( function () { var tdbMenuItem = new tdbMenu.item(); tdbMenuItem.blockUid = 'tdi_30'; tdbMenuItem.jqueryObj = jQuery('.tdi_30'); tdbMenuItem.blockAtts = '{"main_sub_tdicon":"td-icon-down","sub_tdicon":"td-icon-right-arrow","mm_align_horiz":"content-horiz-center","modules_on_row_regular":"20%","modules_on_row_cats":"25%","image_size":"td_324x400","modules_category":"image","show_excerpt":"none","show_com":"none","show_date":"none","show_author":"none","mm_sub_align_horiz":"content-horiz-right","mm_elem_align_horiz":"content-horiz-right","inline":"yes","menu_id":"5","f_elem_font_size":"eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE4IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNiIsInBob25lIjoiMTQifQ==","sep_tdicon":"td-icon-slashh","sep_icon_size":"25","sep_icon_align":"0","tds_menu_active1-line_width":"0","tds_menu_active":"tds_menu_active1","tds_menu_active1-text_color_h":"#f56401","f_elem_font_family":"insight-primary_global","f_elem_font_transform":"none","sub_bg_color":"var(--insight-accent)","sub_text_color":"var(--insight-white)","sub_elem_bg_color":"var(--insight-accent)","sub_color":"var(--accent-color)","tds_menu_sub_active1-sub_color_h":"var(--insight-accent)","tds_menu_sub_active1-sub_elem_bg_color_h":"var(--insight-accent)","f_sub_elem_font_family":"insight-primary_global","f_sub_elem_font_size":"eyJhbGwiOiIyMCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE4IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNiJ9","elem_padd":"eyJwb3J0cmFpdCI6IjAiLCJhbGwiOiIwIn0=","text_color":"#421983","main_sub_color":"var(--insight-black)","tds_menu_active1-main_sub_color_h":"#421983","tds_menu_active1-line_color":"rgba(0,0,0,0)","mm_subcats_bg":"var(--insight-transparentmodal)","mm_elem_color":"var(--insight-transparentmodal)","mm_elem_color_a":"var(--insight-transparentmodal)","all_underline_color":"var(--insight-transparentmodal)","m_bg":"var(--insight-accent)","mm_bg":"var(--insight-accent)","title_txt":"var(--insight-white)","title_txt_hover":"var(--insight-transparentmodal)","pag_text":"var(--insight-turquoise)","pag_h_text":"var(--insight-transparent-turquoise)","pag_bg":"var(--insight-accent)","pag_h_bg":"var(--insight-accent)","pag_border":"var(--insight-accent)","pag_h_border":"var(--insight-accent)","pag_icons_size":"15","f_title_font_size":"20","f_title_font_line_height":"1.2","elem_space":"14","tdc_css":"eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWxlZnQiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwibGFuZHNjYXBlIjp7Im1hcmdpbi1sZWZ0IjoiMTUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBvcnRyYWl0Ijp7Im1hcmdpbi1sZWZ0IjoiMTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsInBob25lIjp7Im1hcmdpbi1sZWZ0IjoiMTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==","show_subcat":"yes","mm_align_screen":"yes","show_cat":"none","tds_menu_sub_active":"tds_menu_sub_active1","f_elem_font_style":"","f_elem_font_weight":"700","block_type":"tdb_header_menu","show_mega":"","show_mega_cats":"","mob_load":"","separator":"","width":"","more":"","float_right":"","align_horiz":"content-horiz-left","main_sub_icon_size":"","main_sub_icon_space":"","main_sub_icon_align":"-1","sep_icon_space":"","more_txt":"","more_tdicon":"","more_icon_size":"","more_icon_align":"0","sub_width":"","sub_first_left":"","sub_rest_top":"","sub_padd":"","sub_align_horiz":"content-horiz-left","sub_elem_inline":"","sub_elem_space":"","sub_elem_padd":"","sub_elem_radius":"0","sub_icon_size":"","sub_icon_space":"","sub_icon_pos":"","sub_icon_align":"1","mm_width":"","mm_content_width":"","mm_height":"","mm_padd":"","mm_radius":"","mm_offset":"","mm_posts_limit":"5","mm_subcats_posts_limit":"4","mm_child_cats":"","open_in_new_window":"","mm_ajax_preloading":"","mm_hide_all_item":"","mm_sub_width":"","mm_sub_padd":"","mm_sub_border":"","mm_sub_inline":"","mm_elem_order":"name","mm_elem_space":"","mm_elem_padd":"","mm_elem_border":"","mm_elem_border_a":"","mm_elem_border_rad":"","mc1_tl":"","mc1_title_tag":"","mc1_el":"","modules_gap":"","m_padding":"","all_modules_space":"36","modules_border_size":"","modules_border_style":"","modules_border_color":"#eaeaea","modules_divider":"","modules_divider_color":"#eaeaea","h_effect":"","image_alignment":"50","image_height":"","image_width":"","image_floated":"no_float","image_radius":"","hide_image":"","video_icon":"","show_vid_t":"block","vid_t_margin":"","vid_t_padding":"","vid_t_color":"","vid_t_bg_color":"","f_vid_time_font_header":"","f_vid_time_font_title":"Video duration text","f_vid_time_font_settings":"","f_vid_time_font_family":"","f_vid_time_font_size":"","f_vid_time_font_line_height":"","f_vid_time_font_style":"","f_vid_time_font_weight":"","f_vid_time_font_transform":"","f_vid_time_font_spacing":"","f_vid_time_":"","excl_show":"inline-block","excl_txt":"","excl_margin":"","excl_padd":"","all_excl_border":"","all_excl_border_style":"solid","excl_radius":"","excl_color":"","excl_color_h":"","excl_bg":"","excl_bg_h":"","all_excl_border_color":"","excl_border_color_h":"","f_excl_font_header":"","f_excl_font_title":"Label text","f_excl_font_settings":"","f_excl_font_family":"","f_excl_font_size":"","f_excl_font_line_height":"","f_excl_font_style":"","f_excl_font_weight":"","f_excl_font_transform":"","f_excl_font_spacing":"","f_excl_":"","show_audio":"block","hide_audio":"","art_audio":"","art_audio_size":"1","meta_info_align":"","meta_info_horiz":"content-horiz-left","meta_width":"","meta_margin":"","meta_padding":"","art_title":"","meta_info_border_size":"","meta_info_border_style":"","meta_info_border_color":"#eaeaea","modules_category_margin":"","modules_category_padding":"","modules_cat_border":"","modules_category_radius":"0","modules_extra_cat":"","author_photo":"","author_photo_size":"","author_photo_space":"","author_photo_radius":"","show_modified_date":"","time_ago":"","time_ago_add_txt":"ago","time_ago_txt_pos":"","art_excerpt":"","excerpt_col":"1","excerpt_gap":"","excerpt_middle":"","show_review":"inline-block","review_space":"","review_size":"2.5","review_distance":"","show_pagination":"","pag_space":"","pag_padding":"","pag_border_width":"","pag_border_radius":"","prev_tdicon":"","next_tdicon":"","sep_color":"","more_icon_color":"","hover_opacity":"","f_elem_font_header":"","f_elem_font_title":"Elements text","f_elem_font_settings":"","f_elem_font_line_height":"","f_elem_font_spacing":"","f_elem_":"","sub_border_size":"","sub_border_color":"","sub_border_radius":"","sub_shadow_shadow_header":"","sub_shadow_shadow_title":"Shadow","sub_shadow_shadow_size":"","sub_shadow_shadow_offset_horizontal":"","sub_shadow_shadow_offset_vertical":"","sub_shadow_shadow_spread":"","sub_shadow_shadow_color":"","f_sub_elem_font_header":"","f_sub_elem_font_title":"Elements text","f_sub_elem_font_settings":"","f_sub_elem_font_line_height":"","f_sub_elem_font_style":"","f_sub_elem_font_weight":"","f_sub_elem_font_transform":"","f_sub_elem_font_spacing":"","f_sub_elem_":"","mm_border_size":"","mm_border_color":"","mm_shadow_shadow_header":"","mm_shadow_shadow_title":"Shadow","mm_shadow_shadow_size":"","mm_shadow_shadow_offset_horizontal":"","mm_shadow_shadow_offset_vertical":"","mm_shadow_shadow_spread":"","mm_shadow_shadow_color":"","mm_subcats_border_color":"","mm_elem_bg":"","mm_elem_bg_a":"","mm_elem_border_color":"","mm_elem_border_color_a":"","mm_elem_shadow_shadow_header":"","mm_elem_shadow_shadow_title":"Elements shadow","mm_elem_shadow_shadow_size":"","mm_elem_shadow_shadow_offset_horizontal":"","mm_elem_shadow_shadow_offset_vertical":"","mm_elem_shadow_shadow_spread":"","mm_elem_shadow_shadow_color":"","f_mm_sub_font_header":"","f_mm_sub_font_title":"Sub categories elements","f_mm_sub_font_settings":"","f_mm_sub_font_family":"","f_mm_sub_font_size":"","f_mm_sub_font_line_height":"","f_mm_sub_font_style":"","f_mm_sub_font_weight":"","f_mm_sub_font_transform":"","f_mm_sub_font_spacing":"","f_mm_sub_":"","color_overlay":"","shadow_shadow_header":"","shadow_shadow_title":"Module Shadow","shadow_shadow_size":"","shadow_shadow_offset_horizontal":"","shadow_shadow_offset_vertical":"","shadow_shadow_spread":"","shadow_shadow_color":"","all_underline_height":"","cat_bg":"","cat_bg_hover":"","cat_txt":"","cat_txt_hover":"","cat_border":"","cat_border_hover":"","meta_bg":"","author_txt":"","author_txt_hover":"","date_txt":"","ex_txt":"","com_bg":"","com_txt":"","rev_txt":"","shadow_m_shadow_header":"","shadow_m_shadow_title":"Meta info shadow","shadow_m_shadow_size":"","shadow_m_shadow_offset_horizontal":"","shadow_m_shadow_offset_vertical":"","shadow_m_shadow_spread":"","shadow_m_shadow_color":"","audio_btn_color":"","audio_time_color":"","audio_bar_color":"","audio_bar_curr_color":"","f_title_font_header":"","f_title_font_title":"Article title","f_title_font_settings":"","f_title_font_family":"","f_title_font_style":"","f_title_font_weight":"","f_title_font_transform":"","f_title_font_spacing":"","f_title_":"","f_cat_font_title":"Article category tag","f_cat_font_settings":"","f_cat_font_family":"","f_cat_font_size":"","f_cat_font_line_height":"","f_cat_font_style":"","f_cat_font_weight":"","f_cat_font_transform":"","f_cat_font_spacing":"","f_cat_":"","f_meta_font_title":"Article meta info","f_meta_font_settings":"","f_meta_font_family":"","f_meta_font_size":"","f_meta_font_line_height":"","f_meta_font_style":"","f_meta_font_weight":"","f_meta_font_transform":"","f_meta_font_spacing":"","f_meta_":"","f_ex_font_title":"Article excerpt","f_ex_font_settings":"","f_ex_font_family":"","f_ex_font_size":"","f_ex_font_line_height":"","f_ex_font_style":"","f_ex_font_weight":"","f_ex_font_transform":"","f_ex_font_spacing":"","f_ex_":"","mix_color":"","mix_type":"","fe_brightness":"1","fe_contrast":"1","fe_saturate":"1","mix_color_h":"","mix_type_h":"","fe_brightness_h":"1","fe_contrast_h":"1","fe_saturate_h":"1","el_class":"","block_template_id":"","td_column_number":3,"header_color":"","ajax_pagination_infinite_stop":"","offset":"","limit":"5","td_ajax_preloading":"","td_ajax_filter_type":"","td_filter_default_txt":"","td_ajax_filter_ids":"","color_preset":"","ajax_pagination":"","ajax_pagination_next_prev_swipe":"","border_top":"","css":"","class":"tdi_30","tdc_css_class":"tdi_30","tdc_css_class_style":"tdi_30_rand_style"}'; tdbMenuItem.isMegaMenuFull = true; tdbMenuItem.megaMenuLoadType = ''; tdbMenu.addItem(tdbMenuItem); }); /* global jQuery:{} */ jQuery().ready(function () { let uid = 'tdi_52', $blockObj = jQuery('.tdi_52'); let tdListMenuItem = new tdListMenu.item(); // block uid tdListMenuItem.uid = uid; // block object tdListMenuItem.blockObj = $blockObj; tdListMenu.addItem(tdListMenuItem); }); /* global jQuery:{} */ jQuery().ready( function () { var blockUid = 'tdi_35', $blockObj = jQuery('.tdi_35'), modalUid = 'ia-modal-header', $modalObj = $blockObj.find('.tdm-popup-modal-wrap'), show_modal_in_composer = 'yes'; if( $modalObj.length && modalUid !== '' ) { var tdPopupModalItem = new tdPopupModal.item(), $triggerBtnObj = $blockObj.find('> .tds-button > a.tdm-btn'); // modal uid tdPopupModalItem.uid = modalUid; // block uid tdPopupModalItem.blockUid = blockUid; // modal object tdPopupModalItem.modalObj = $modalObj; // modal object tdPopupModalItem.closeModals = []; // modal open position tdPopupModalItem._modal_open_position = 'over-screen'; // modal open disable site scroll tdPopupModalItem._site_scroll = '1'; // check to see whether we are in composer or not // we are not in composer // trigger button object if( $triggerBtnObj.length ) { tdPopupModalItem.triggerBtnObj = $triggerBtnObj; } // trigger types tdPopupModalItem._modal_trigger_types = {"button":[]}; // modal content load tdPopupModalItem._modal_content_load = ''; tdPopupModal.addItem(tdPopupModalItem); } }); jQuery(window).on( 'load', function () { var block = jQuery('.tdi_71'), blockClass = '.tdi_71', blockInner = block.find('.tdb-block-inner'), blockOffsetLeft; if( block.find('audio').length > 0 ) { jQuery(blockClass + ' audio').mediaelementplayer(); } if( block.hasClass('tdb-sfi-stretch') ) { jQuery(window).resize(function () { blockOffsetLeft = block.offset().left; if( block.hasClass('tdb-sfi-stretch-left') ) { blockInner.css('margin-left', -blockOffsetLeft + 'px'); } else { blockInner.css('margin-right', -(jQuery(window).width() - (blockOffsetLeft + block.outerWidth())) + 'px'); } }); jQuery(window).resize(); } setTimeout(function () { block.css('opacity', 1); }, 500); }); // this needs to run on window load event to make sure that all tdPopupModal items are initialized // modified from " jQuery(window).on( 'load' " to " setTimout " for Firefox issue setTimeout( function () { var blockUid = 'tdi_100', $blockObj = jQuery('.tdi_100'), modalUid = 'ia-modal-header', $triggerBtnObj = $blockObj.find('> .tds-button > a.tdm-btn'), in_composer = false, show_modal_in_composer = ''; if( modalUid !== '' ) { var tdPopupModalItem = tdPopupModal.getItem(modalUid); // if item was found if ( tdPopupModalItem ) { // console.log( 'tdPopupModalItem OK !' ); if ( $triggerBtnObj.length && !in_composer ) { // add button click event .triggerBtnObj $triggerBtnObj.click( function (e) { e.preventDefault(); //console.log( 'source modal id btn click', tdPopupModalItem ); tdPopupModal.modalOpen(tdPopupModalItem); }); } } else { // console.log( 'tdPopupModalItem not found !' ); } } }, 700); /* global jQuery:{} */ jQuery(document).ready( function () { var tdbMenuItem = new tdbMenu.item(); tdbMenuItem.blockUid = 'tdi_109'; tdbMenuItem.jqueryObj = jQuery('.tdi_109'); tdbMenuItem.blockAtts = '{"main_sub_tdicon":"td-icon-down","sub_tdicon":"td-icon-right-arrow","mm_align_horiz":"content-horiz-center","modules_on_row_regular":"20%","modules_on_row_cats":"25%","image_size":"td_324x400","modules_category":"image","show_excerpt":"none","show_com":"none","show_date":"none","show_author":"none","mm_sub_align_horiz":"content-horiz-right","mm_elem_align_horiz":"content-horiz-right","sub_align_horiz":"content-horiz-center","tdc_css":"eyJwb3J0cmFpdCI6eyJkaXNwbGF5Ijoibm9uZSJ9LCJwb3J0cmFpdF9tYXhfd2lkdGgiOjEwMTgsInBvcnRyYWl0X21pbl93aWR0aCI6NzY4LCJsYW5kc2NhcGUiOnsiZGlzcGxheSI6Im5vbmUifSwibGFuZHNjYXBlX21heF93aWR0aCI6MTE0MCwibGFuZHNjYXBlX21pbl93aWR0aCI6MTAxOX0=","block_type":"tdb_header_menu","menu_id":"","show_subcat":"","show_mega":"","show_mega_cats":"","mob_load":"","separator":"","width":"","inline":"","more":"","float_right":"","align_horiz":"content-horiz-left","elem_space":"","elem_padd":"","main_sub_icon_size":"","main_sub_icon_space":"","main_sub_icon_align":"-1","sep_tdicon":"","sep_icon_size":"","sep_icon_space":"","sep_icon_align":"-1","more_txt":"","more_tdicon":"","more_icon_size":"","more_icon_align":"0","sub_width":"","sub_first_left":"","sub_rest_top":"","sub_padd":"","sub_elem_inline":"","sub_elem_space":"","sub_elem_padd":"","sub_elem_radius":"0","sub_icon_size":"","sub_icon_space":"","sub_icon_pos":"","sub_icon_align":"1","mm_width":"","mm_content_width":"","mm_height":"","mm_padd":"","mm_radius":"","mm_offset":"","mm_align_screen":"","mm_posts_limit":"5","mm_subcats_posts_limit":"4","mm_child_cats":"","open_in_new_window":"","mm_ajax_preloading":"","mm_hide_all_item":"","mm_sub_width":"","mm_sub_padd":"","mm_sub_border":"","mm_sub_inline":"","mm_elem_order":"name","mm_elem_space":"","mm_elem_padd":"","mm_elem_border":"","mm_elem_border_a":"","mm_elem_border_rad":"","mc1_tl":"","mc1_title_tag":"","mc1_el":"","modules_gap":"","m_padding":"","all_modules_space":"36","modules_border_size":"","modules_border_style":"","modules_border_color":"#eaeaea","modules_divider":"","modules_divider_color":"#eaeaea","h_effect":"","image_alignment":"50","image_height":"","image_width":"","image_floated":"no_float","image_radius":"","hide_image":"","video_icon":"","show_vid_t":"block","vid_t_margin":"","vid_t_padding":"","vid_t_color":"","vid_t_bg_color":"","f_vid_time_font_header":"","f_vid_time_font_title":"Video duration text","f_vid_time_font_settings":"","f_vid_time_font_family":"","f_vid_time_font_size":"","f_vid_time_font_line_height":"","f_vid_time_font_style":"","f_vid_time_font_weight":"","f_vid_time_font_transform":"","f_vid_time_font_spacing":"","f_vid_time_":"","excl_show":"inline-block","excl_txt":"","excl_margin":"","excl_padd":"","all_excl_border":"","all_excl_border_style":"solid","excl_radius":"","excl_color":"","excl_color_h":"","excl_bg":"","excl_bg_h":"","all_excl_border_color":"","excl_border_color_h":"","f_excl_font_header":"","f_excl_font_title":"Label text","f_excl_font_settings":"","f_excl_font_family":"","f_excl_font_size":"","f_excl_font_line_height":"","f_excl_font_style":"","f_excl_font_weight":"","f_excl_font_transform":"","f_excl_font_spacing":"","f_excl_":"","show_audio":"block","hide_audio":"","art_audio":"","art_audio_size":"1","meta_info_align":"","meta_info_horiz":"content-horiz-left","meta_width":"","meta_margin":"","meta_padding":"","art_title":"","meta_info_border_size":"","meta_info_border_style":"","meta_info_border_color":"#eaeaea","modules_category_margin":"","modules_category_padding":"","modules_cat_border":"","modules_category_radius":"0","show_cat":"inline-block","modules_extra_cat":"","author_photo":"","author_photo_size":"","author_photo_space":"","author_photo_radius":"","show_modified_date":"","time_ago":"","time_ago_add_txt":"ago","time_ago_txt_pos":"","art_excerpt":"","excerpt_col":"1","excerpt_gap":"","excerpt_middle":"","show_review":"inline-block","review_space":"","review_size":"2.5","review_distance":"","show_pagination":"","pag_space":"","pag_padding":"","pag_border_width":"","pag_border_radius":"","prev_tdicon":"","next_tdicon":"","pag_icons_size":"","text_color":"","main_sub_color":"","sep_color":"","more_icon_color":"","tds_menu_active":"tds_menu_active1","hover_opacity":"","f_elem_font_header":"","f_elem_font_title":"Elements text","f_elem_font_settings":"","f_elem_font_family":"","f_elem_font_size":"","f_elem_font_line_height":"","f_elem_font_style":"","f_elem_font_weight":"","f_elem_font_transform":"","f_elem_font_spacing":"","f_elem_":"","sub_bg_color":"","sub_border_size":"","sub_border_color":"","sub_border_radius":"","sub_text_color":"","sub_elem_bg_color":"","sub_color":"","sub_shadow_shadow_header":"","sub_shadow_shadow_title":"Shadow","sub_shadow_shadow_size":"","sub_shadow_shadow_offset_horizontal":"","sub_shadow_shadow_offset_vertical":"","sub_shadow_shadow_spread":"","sub_shadow_shadow_color":"","tds_menu_sub_active":"tds_menu_sub_active1","f_sub_elem_font_header":"","f_sub_elem_font_title":"Elements text","f_sub_elem_font_settings":"","f_sub_elem_font_family":"","f_sub_elem_font_size":"","f_sub_elem_font_line_height":"","f_sub_elem_font_style":"","f_sub_elem_font_weight":"","f_sub_elem_font_transform":"","f_sub_elem_font_spacing":"","f_sub_elem_":"","mm_bg":"","mm_border_size":"","mm_border_color":"","mm_shadow_shadow_header":"","mm_shadow_shadow_title":"Shadow","mm_shadow_shadow_size":"","mm_shadow_shadow_offset_horizontal":"","mm_shadow_shadow_offset_vertical":"","mm_shadow_shadow_spread":"","mm_shadow_shadow_color":"","mm_subcats_bg":"","mm_subcats_border_color":"","mm_elem_color":"","mm_elem_color_a":"","mm_elem_bg":"","mm_elem_bg_a":"","mm_elem_border_color":"","mm_elem_border_color_a":"","mm_elem_shadow_shadow_header":"","mm_elem_shadow_shadow_title":"Elements shadow","mm_elem_shadow_shadow_size":"","mm_elem_shadow_shadow_offset_horizontal":"","mm_elem_shadow_shadow_offset_vertical":"","mm_elem_shadow_shadow_spread":"","mm_elem_shadow_shadow_color":"","f_mm_sub_font_header":"","f_mm_sub_font_title":"Sub categories elements","f_mm_sub_font_settings":"","f_mm_sub_font_family":"","f_mm_sub_font_size":"","f_mm_sub_font_line_height":"","f_mm_sub_font_style":"","f_mm_sub_font_weight":"","f_mm_sub_font_transform":"","f_mm_sub_font_spacing":"","f_mm_sub_":"","m_bg":"","color_overlay":"","shadow_shadow_header":"","shadow_shadow_title":"Module Shadow","shadow_shadow_size":"","shadow_shadow_offset_horizontal":"","shadow_shadow_offset_vertical":"","shadow_shadow_spread":"","shadow_shadow_color":"","title_txt":"","title_txt_hover":"","all_underline_height":"","all_underline_color":"#000","cat_bg":"","cat_bg_hover":"","cat_txt":"","cat_txt_hover":"","cat_border":"","cat_border_hover":"","meta_bg":"","author_txt":"","author_txt_hover":"","date_txt":"","ex_txt":"","com_bg":"","com_txt":"","rev_txt":"","shadow_m_shadow_header":"","shadow_m_shadow_title":"Meta info shadow","shadow_m_shadow_size":"","shadow_m_shadow_offset_horizontal":"","shadow_m_shadow_offset_vertical":"","shadow_m_shadow_spread":"","shadow_m_shadow_color":"","audio_btn_color":"","audio_time_color":"","audio_bar_color":"","audio_bar_curr_color":"","pag_text":"","pag_h_text":"","pag_bg":"","pag_h_bg":"","pag_border":"","pag_h_border":"","f_title_font_header":"","f_title_font_title":"Article title","f_title_font_settings":"","f_title_font_family":"","f_title_font_size":"","f_title_font_line_height":"","f_title_font_style":"","f_title_font_weight":"","f_title_font_transform":"","f_title_font_spacing":"","f_title_":"","f_cat_font_title":"Article category tag","f_cat_font_settings":"","f_cat_font_family":"","f_cat_font_size":"","f_cat_font_line_height":"","f_cat_font_style":"","f_cat_font_weight":"","f_cat_font_transform":"","f_cat_font_spacing":"","f_cat_":"","f_meta_font_title":"Article meta info","f_meta_font_settings":"","f_meta_font_family":"","f_meta_font_size":"","f_meta_font_line_height":"","f_meta_font_style":"","f_meta_font_weight":"","f_meta_font_transform":"","f_meta_font_spacing":"","f_meta_":"","f_ex_font_title":"Article excerpt","f_ex_font_settings":"","f_ex_font_family":"","f_ex_font_size":"","f_ex_font_line_height":"","f_ex_font_style":"","f_ex_font_weight":"","f_ex_font_transform":"","f_ex_font_spacing":"","f_ex_":"","mix_color":"","mix_type":"","fe_brightness":"1","fe_contrast":"1","fe_saturate":"1","mix_color_h":"","mix_type_h":"","fe_brightness_h":"1","fe_contrast_h":"1","fe_saturate_h":"1","el_class":"","block_template_id":"","td_column_number":3,"header_color":"","ajax_pagination_infinite_stop":"","offset":"","limit":"5","td_ajax_preloading":"","td_ajax_filter_type":"","td_filter_default_txt":"","td_ajax_filter_ids":"","color_preset":"","ajax_pagination":"","ajax_pagination_next_prev_swipe":"","border_top":"","css":"","class":"tdi_109","tdc_css_class":"tdi_109","tdc_css_class_style":"tdi_109_rand_style"}'; tdbMenuItem.isMegaMenuParentPos = true; tdbMenuItem.megaMenuLoadType = ''; tdbMenu.addItem(tdbMenuItem); }); </script> <script data-debloat-delay="1" type="text/debloat-script">var td_res_context_registered_atts=["style_general_header_logo","style_general_header_align","style_general_popup_modal","style_general_is_sticky","style_general_header_menu","style_general_icon","style_general_search_form","style_general_list_menu","style_specific_list_menu_vertical","style_specific_list_menu_accordion","style_specific_list_menu_horizontal","style_general_socials","style_general_post_meta","style_general_single_date","style_general_single_post_share","style_general_single_categories","style_general_single_title","style_general_title_single","style_bg_space","style_general_featured_image","style_general_single_content","style_general_inline_text"];</script> <script>var debloatConfig = {"cssDelayType":"interact","jsDelayType":"interact","jsDelayMax":"3"};</script><script data-cfasync="false">"use strict";(()=>{if([...document.querySelectorAll("script[defer]")].length&&"complete"!==document.readyState){let t=document.readyState;Object.defineProperty(document,"readyState",{configurable:!0,get(){return t},set(e){return t=e}});let e=!1;document.addEventListener("DOMContentLoaded",()=>{t="interactive",e=!0,document.dispatchEvent(new Event("readystatechange")),e=!1}),document.addEventListener("readystatechange",()=>{e||"interactive"!==t||(t="complete")})}})();</script><script type="text/javascript" src="https://wiserblogging.com/wp-content/plugins/debloat/inc/delay-load/js/delay-load.min.js?ver=1.2.8" data-cfasync="false"></script> </body> </html> <!-- Debloat Remove CSS Saved: 253352 bytes. --> <!-- Page cached by LiteSpeed Cache 6.2.0.1 on 2024-07-13 01:02:56 -->