A blogírás jövője 2024-re – Videójóslat tippekkel

Nézze meg ezt a videót, miközben megbeszéljük mi a blogolás jövője 2024-re és azt követően. Sue-Ann Bubacz és Lisa Sicard közreműködésével Henneke az Elvarázsolt Marketing Blogról.

Ahogy a digitális marketing környezete továbbra is gyorsan változik, a Lisa és Sue-Ann által megosztott meglátások felbecsülhetetlen értékű útmutatást nyújtanak a bloggereknek, akik eligazodnak a tartalomkészítés, a SEO és az AI-eszközök stratégiai használatának változó időszakában.

Beszélgetés a blogírásról

A fenti videóban szereplő vita kiterjedt az újabb blogírási eszközökre és az olyan platformok megjelenésére, mint Julia McCoy „Content at Scale”, hangsúlyozva a hosszú formájú, releváns tartalmak felé való elmozdulást, erős linkekkel és forrásokkal.

A beszélgetés rávilágított arra, hogy a bloggereknek meg kell felelniük Működő mesterséges intelligencia eszközök saját tartalommal, ami személyre szabott, minőségi blogtartalomhoz vezet egyedi stílusukhoz és márkájukhoz.

Ne maradjon le a blogolás jövőjéről.

Összefoglalva a blogírás jövőjét

Az ajánlott stratégiák használatával és a blogírás állandóan változó természetének elfogadásával sikeres pozícióba kerülhet 2024-ben és azután is.

Ismerje meg, hogyan javíthatja blogját most a jövőre nézve. Szeretnénk hallani a gondolataidat a blogírás jövőjével kapcsolatban, miközben egy újabb új évbe lépünk.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Olvasni:  A Pepper Content 14,3 millió dolláros Series A támogatást gyűjt a Bessemer Venture Partners vezetésével

Új publikációk:

Ajánlott