A Bluesky lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fiók nélkül tekintsék meg az üzeneteket

Kék ég a közelmúltban bejelentette, hogy lehetővé teszi felhasználóinak az üzenetek megtekintését anélkül, hogy bejelentkeznének a fiókjukba. Így javítja a bejegyzések láthatóságát ezen a platformon. Az évek alatt, Kék ég jelentős infrastrukturális fejlesztéseket hajtott végre. Ennek eredményeként jelenleg a Twitter egyik legnagyobb versenytársa. A cég lépése kétségtelenül azt eredményezi, hogy üzenetei még szélesebb közönség számára lesznek elérhetők. Az embereknek továbbra is szükségük van egy meghívó linkre a fiók létrehozásához és a bejegyzések megkezdéséhez. Az üzeneteket azonban csak a linken keresztül tudja elolvasni.

A Bluesky új funkciója

Ez az új funkció Kék ég hatalmas előnyöket kínál a felhasználóknak. A kiadók beágyazhatnak bejegyzéseket közvetlenül a blogbejegyzéseikbe, mivel nincs szükségük fiókra a bejegyzés megtekintéséhez. Ezenkívül az emberek megoszthatják őket egyéni vagy csoportos csevegéseikben. Ily módon az információ zökkenőmentesen és hatékonyabban áramlik anélkül, hogy sok időt és erőfeszítést kellene költenie. Mindenek felett, Kék ég iOS és Android alkalmazásait is már 2024 elején kiadta. Bár ezt a közösségi hálózatot számos kritika érte moderálási eszközei és a felülete által lehetővé tett tartalomminőség miatt, Kék ég nagyon keményen dolgozott, hogy új szabályok felállításával elérje jelenlegi pozícióját.

A funkciók korlátozásai

Kék ég kiadta ezt a funkciót, így minden felhasználó láthatja a rajta elérhető üzeneteket fiók létrehozása vagy bejelentkezés nélkül. Egyes felhasználók azonban módosíthatják beállításaikat, hogy korlátozzák üzeneteik láthatóságát. Ha ezt a funkciót is vezérelni szeretné, először lépjen a beállítások lehetőségre, és onnan válassza a moderálás opciót. Kattintson erre a szakaszra bejelentkezve. Ily módon megakadályozhatja, hogy a közösségi hálózat megjelenítse üzeneteit a kijelentkezett felhasználóknak. Azonban, Kék ég nyilvánosságra hozta, hogy előfordulhat, hogy harmadik felek nem tartják tiszteletben ezt a döntést, és ennek ellenére továbbra is megjelenítik az Ön bejegyzéseit. Ezért, ha nem szeretnéd megosztani bejegyzéseidet szélesebb közönséggel, profilodat priváttá kell tenned.

Olvasni:  Miért támadják meg a spammerek a WordPress webhelyeket?

A Bluesky új logója

a cég vezérigazgatója, Jay Garberegy új pillangós emoji logót is bemutatott Kék ég egy blogbejegyzésben. Nyilatkozatában kifejtette, hogy észrevették, hogy az emberek gyakrabban használják a pillangó emojit, hogy kifejezzék gondolataikat. Kék ég fogantyúk. Ezért is fogadták el. Ezenkívül kijelentette, hogy a Butterfly bemutatja küldetését, hogy a közösségi médiát valami újdonsággá alakítsa.

A Bluesky új logója

Kilátások a jövőre

Ez az új funkció Kék ég lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fiókjukba való bejelentkezés nélkül tekintsék meg az üzeneteket ezen a közösségi hálózaton. Ennek eredményeként még jobban megnöveli a platform üzeneteinek láthatóságát. A felhasználóknak azonban tisztában kell lenniük e funkció korlátaival, és meg kell tenniük a szükséges lépéseket magánéletük védelme érdekében. Az új pillangó logó a legtöbb felhasználót felfrissíti, és bemutatja a vállalat küldetését, hogy átalakítsa ezt a közösségi hálózatot.

Új publikációk:

Ajánlott