A Brizy Page Builder telepítése és használata a Cl…

A Brizy egy kód nélküli WordPress oldalkészítő, amely tökéletes nem technikusok és szakemberek számára egyaránt. A Brizy segítségével kódolási vagy tervezési ismeretek nélkül hozhat létre WordPress webhelyeket magának vagy ügyfeleinek. A felhasználói felület rendkívül intuitív, nullához közeli tanulási görbével, a felhasználói élmény pedig örömteli.

Az oldalak létrehozása mellett a Brizy a témaépítő & WooCommerce építő és az alkotás képessége egyéni fejlécek és láblécek. Olyan funkciók is elérhetők, mint az automatikusan aktiválódó felugró ablakok és a harmadik féltől származó marketingszolgáltatásokkal való integráció.

Darrel Wilson, a népszerű YouTube WordPress influencer ezt mondja Brizyről: „Egy órámba telt, mire azt mondtam, WOW. Brizyben minden csodálatos: nagyon egyszerű használat, gyors, és jön vele gyönyörűen megtervezett sablonok.”

Telepítse a Brizy Page Buildert a Cloudway-re

A DreamHost együttműködött Brizyvel, hogy ezt a folyamatot a lehető legegyszerűbbé tegye. Miután telepítette a Brizy-t a DreamHostre, talál egy hasznos oldalt az összes releváns oktatóvideóval és magyarázattal. Az oldalt mindaddig életben tarthatja, amíg be nem fejezi az oldalt, mivel nagyon sok hasznos forrást talál ott.

De hogyan lehet egy kattintással telepíteni a Brizy-t a DreamHostre?

Meglévő felhasználóink ​​számára egyszerűen kattintson az Alkalmazás hozzáadása gombra, és válassza ki a WordPress Brizy beépülő modullal.

Ez automatikusan telepíti a WordPress-t, a Brizy-t, és gyönyörű kezdőlapot és oktatóoldalt hoz létre. Nem kell időt fektetni a műszaki részletekbe, a követelményekbe vagy a kompatibilitási problémákba – mindent tesztelünk és előkészítünk Önnek.

Olvasni:  Tippek hideg e-mailek írásához, amelyek több választ kapnak

Indítsa el a Brizyt a DreamHost-en 1 kattintással

20% kedvezmény minden csomagból 3 hónapig. Használja a promóciós kódot “BRIZY20”.

A Brizy Page Builder főbb jellemzői

Íme a Brizy Page Builder legfontosabb funkciói, amelyek segítségével néhány kattintással webhelyeket hozhat létre.

Drag & Drop Builder

Azonnal észreveszi az építő egyszerű, csinos, letisztult és rendkívül könnyen használható felhasználói felület. Készítse el oldalait az előre elkészített tervek (blokkok és elrendezések) vagy a Brizy Free 20+ elemének használatával, hogy mindent a semmiből készítsen.

A bal oldalsávon az Új elemek hozzáadása, a blokkok átrendezése, a betűtípusok és a színek globális stílusának szabályozása, az adaptív vezérlők és egyebek lehetőségei találhatók.

Az oldalon történő szerkesztés vizuális. Mindössze annyit kell tennie, hogy kattintson egy elemre, és megjelenik egy eszköztár, amely lehetővé teszi a különböző beállítások, például színek, betűtípusok, méretek, stílusok, igazítások, hivatkozások és egyebek módosítását.

A Brizy számos lehetőséget kínál, amelyek elősegítik a hatékonyságot és az időmegtakarítást, például globális betűtípusokat és színeket, amelyek az egész webhelyen érvényesek, blokkok és elrendezések mentése újrafelhasználásra, dinamikus globális feltételek a blokkokhoz, valamint a webhely táblagépeken való megjelenítésének teljes körű szabályozása. okostelefonok.

Bjorn Allpass, a WPLearningLab alapítója ezt mondja Brizyről: „Remek eszköz, amely átveszi más oldalkészítők legjobb tulajdonságait, és becsomagolja azokat egy könnyen használható felület, amelyet nagymamám is megérthetett.”

Gyönyörű előre elkészített tervek

A Brizy a dizájn terén az iparág legjobbjai közé tartozik. Több mint 100 elrendezési csomag valós, élő webhelyekre hasonlítanak, amelyek importálásra és használatra készek.

A blokkok minden oldal alapját képezik (hasonlóan Gutenberghez). Át is kínálnak 500+ blokk kialakítás 2 különböző stílusban választhat. Ez nagyszerű hír a szabadúszók és ügynökségek számára, akiknek nagy az ügyfelek köre, mivel a rések száma és változatossága akarat sa legigényesebb igényeket is kielégíti!

Olvasni:  Vállalkozásának csatlakoznia kell a Meta szálaihoz? Érvek és ellenérvek

WordPress témakészítő

A PRO-ban elérhető Theme Builder segítségével a Brizy-oldalkészítővel megtervezheti és testreszabhatja WordPress-webhelye minden részét:

  • Létrehozhat dinamikus sablonokat – sablonok készítése blog- és archív oldalakhoz
  • Fejlécek és láblécek – Tervezze meg és állítsa be a fejléc és a lábléc megjelenítési feltételeit
  • Egyedi 404, karbantartás és bejelentkezés oldalakat – általában nehezen elérhető oldalak tervezése közvetlenül Brizyben
  • Keresési eredményoldal – az alapértelmezett keresési eredményoldal stílusa

A témakészítő részeként új dinamikus elemekhez is hozzáférhet, amelyek segítségével létrehozhatja a fent említett blogsablonokat: Hozzászólások. Elemek, archívumok, navigációs elemek, kivonat, oldalszámozás, oldalsáv, rövid kódok, közzétételi tartalom, és Információk közzététele.

A WordPress nagyon korlátozott az egyéni mezők és a fejlett dinamikus tartalom tekintetében, és lenyűgözött, hogy a Brizy kompatibilis a legmodernebb egyéni mezők bővítményeivel: Speciális egyéni mezők, eszközkészlet, pod-ok és metadoboz.

Daniel David, a Smart Slider alapítója és vezérigazgatója ezt mondja Brizyről: „A Brizy könnyen az egyik legintuitívabb oldalkészítő a WordPress-webhelyek létrehozásához. Gyors, könnyen kezelhető és nagymértékben testreszabható. Kötelező azoknak, akik gond nélkül szeretnének egy gyönyörű weboldalt.

A Brizy popup builder segítségével potenciális ügyfeleket generálhat vállalkozása számára, ajánlatokat, kedvezményeket és cookie-értesítéseket jeleníthet meg, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy feliratkozzon hírlevelére.

A Brizyben kétféle előugró ablakot hozhat létre:

1. Helyi (egy oldalon) előugró ablakok – ezek az előugró ablakok, amelyeket a felhasználók kattintásra indítanak el, és hozzáadhatja őket az építő bármely hivatkozásához, a gomboktól a szöveges hivatkozásokig, sőt az oszlopokig és sorokig.

2. Globális előugró ablakok – ezek az előugró ablakok globális webhely-előugró ablakok (amelyek a WP adminisztrátorának Brizy > Popups menüjében találhatók), amelyek bizonyos feltételek és triggerek alapján automatikusan aktiválódnak. Például kilépési szándék esetén, ha a felhasználó egy bizonyos URL-ről érkezik, a webhelyen töltött idő és még sok más.

Olvasni:  Mi a legjobb idő a TikTokon való közzétételhez 2024-ben?

Az előugró ablak-készítő zökkenőmentesen beépül a Brizy oldalkészítő tetejébe, és nem kell minden előugró ablakot a semmiből készítenie, mert a Brizy több mint 40 előre elkészített előugró ablak több kategóriában, beleértve az értékesítést és a hírlevél feliratkozást, a funkciókat, a cookie-értesítéseket és egyebeket.

A WooCommerce Builder

A Brizy Pro-ban hozzáférést kap a WooCommerce építőhöz. Ezzel átveheti az irányítást a WooCommerce üzlet kialakítása felett. Mindez vizuálisan történik a Brizy builderben.

A WooCommerce builderrel együtt használhatja a hozzáadott 14 új dinamikus elem egyikét. Ez segít létrehozni a WooCommerce sablonokat, amelyekre szüksége van a terméklistához, a termékadatokhoz, a kosárhoz és egyebekhez.

Marketing integrációk

A Brizy teljes értékű kapcsolatfelvételi űrlapkészítővel rendelkezik a Brizy Free alkalmazásban. A legtöbb építő nikkel és aprópénz minden lépésnél úgy, hogy a kapcsolatfelvételi űrlapot egy fizetőfal mögé zárja, de a Brizyben ingyenesen használhatja.

Ingyenesen generálhat leadeket, és manuálisan áthelyezheti őket a WP-adminisztrátortól a kívánt marketingalkalmazásba, de ha a Brizy PRO-ra ugrik, 12 natív integrációt kap a dobozból. Csemege marketingeseknek és növekedési hackereknek.

Fontos megemlíteni, hogy a Brizynek van egy dedikált nyitóoldal-tervezési kategóriája, amely kb 50 marketing céloldal különböző réseken. Ezek tökéletesen illeszkednek a kapcsolatfelvételi űrlaphoz és a marketing integrációkhoz, és Brizyt nemcsak nagyszerű webhelykészítővé, hanem csodálatossá teszik céloldal-készítő és marketingeszköz is.

David Martinelli, az ExpertSociety alapítója és vezérigazgatója ezt mondja Brizyről: „El kell mondanom, hogy a Brizy a legnagyobb dolog, ami hosszú idő óta eljöhetett. Villámgyorsan tudok gyönyörű, dizájnos nyitóoldalakat készíteni. Ez egy csodálatos eszköz, tökéletes marketingesek számára.”

Fehér címke opciók

Nem sok WordPress oldalkészítő kínál fehér címkézési lehetőségeket. Brizy ezt teszi a PRO Ügynökség tervében. Ezek a lehetőségek tökéletesek olyan webdesign ügynökségek vagy szabadúszók számára, akik professzionálisabb megjelenést szeretnének kialakítani azáltal, hogy a Brizy-építőt sajátjukként védik.

Olvasni:  Szerezzen egy Pinterest Board-ötletet a maximális forgalom és expozíció érdekében

Ezekkel a lehetőségekkel módosíthatja az emblémát, valamint elnevezheti és eltávolíthatja a Brizy-vel kapcsolatos bármit a WordPress adminisztrátorából. Íme a Brizy oldalkészítő White Label beállításai:

A beépülő modulok szintén fehér címkével vannak ellátva a beépülő modulok részben. Ez azt jelenti, hogy ügyfelei közvetlenül a WordPress adminisztrátoruktól férhetnek hozzá a white label beépülő modulok frissítéséhez.

Szerezzen 15% kedvezményt a Brizy Pro árából

Lehet, hogy csak a Brizy ingyenes bővítményre van szüksége, de ha úgy dönt, hogy fellép a Brizy Pro-ra, 15% kedvezményt biztosítok Önnek. A Brizy PRO kibővített funkcionalitást és funkciókat kínál a Brizy Free számára: több elem, prémium dizájn, előugró ablak, WooCommerce építő és még sok más.

Csak annyit kell tennie válasszon Brizy Pro csomagot és használd a kódot: BRIZY15 a vásárlás során, hogy megkapja a kedvezményt.

Összegzés

Azt hiszem, Paul Charlton, a népszerű WordPress influencer nagyon jól összefoglalja ezt, amikor azt mondja: „Jól átgondolva, könnyen használható felület tervezés, Brizy vizuálisan teszi az építés folyamatát lenyűgöző dizájnok an abszolút szellő! Tartozol magadnak azzal, hogy ma elviszed egy tesztvezetésre.”

A Brizy nagyszerű eszköz webhelyek és céloldalak létrehozására, és tekintve, hogy létezik ingyenes verzió is, nincs mentséged arra, hogy ne próbáld ki, különösen akkor, ha webhelyet szeretnél létrehozni magadnak vagy ügyfeleidnek.

A számos funkció, funkcionalitás és dizájn, valamint a kezelőfelület lenyűgöző megjelenése és a nagyszerű felhasználói élmény a Brizy-t az egyik jobb választássá teszik egy olyan területen, ahol az „egyszerű használat” és a „vizuális építő” címkéket is felragasztják. sok alulmaradt termék.

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Új publikációk:

Ajánlott