A Dell Monitor hiba kijavítása: Nincs DP jel az eszközről?

Előfordulhat, hogy a Dell Monitor nem csatlakozik, vagy nem érzékeli a DisplayPortot, és a következő hibaüzenet jelenik meg Ön előtt: Nincs DisplayPort jel.

Ha ez a helyzet, akkor ne aggódjon, hiszen 7 javítással állunk rendelkezésére, amelyekkel megpróbálhatja megoldani a problémát.

Nem okozhat DP jelhibát különböző tényezők, például sérült kábel, nem kompatibilis grafikus kártya vagy a rendszerben lévő rosszindulatú programok.

Próbálja kihúzni, majd újra csatlakoztatni a DisplayPort kábelt

Előfordulhat, hogy a kábel nincs megfelelően bedugva a DisplayPorthoz. Ezenkívül a szennyeződés és a por a csatlakozás elvesztését vagy interferenciáját okozhatja. Ezért győződjön meg arról, hogy a port tiszta és pormentes.

Ha piszkos, próbálja meg sűrített levegővel megtisztítani. Ezen kívül győződjön meg arról, hogy a kábel megfelelően csatlakozik a DisplayPort adapterhez.

Frissítse a Dell monitor illesztőprogramjait

Néha a régi illesztőprogramok működési zavarokat okoznak. Tehát jobb, ha folyamatosan frissítjük az illesztőprogramokat, amint a vállalat kiadja őket. Meglátogatni a a Dell hivatalos weboldala majd adja meg a monitor sorozatszámát és nevét a legújabb illesztőprogram letöltéséhez.

Indítsa újra az eszközöket

Általában a számítógép újraindítása kijavít néhány kisebb hibát. Ez a választás a rendszer bármilyen kisebb meghibásodása esetén. Ki is húzhatja a monitort, és várhat néhány percet, mielőtt újra csatlakoztatná.

Frissítse a grafikus illesztőprogramot

Íme a grafikus illesztőprogram frissítésének lépései:

1. lépés: Lépjen a keresősávba, és írja be az Eszközkezelőt. Vagy kattintson rá jobb gombbal Rajt és válassza ki Eszközkezelő menüből.

Olvasni:  60 vs 65 billentyűzetek: 5 fő különbség

2. lépés: Alatt Kijelző adapterek, keresse meg a grafikus kártya nevét, kattintson rá jobb gombbal, majd kattintson a gombra Frissítse az illesztőprogramokat.

3. lépés: Kattintson Az illesztőprogramok automatikus keresése. A Windows ezután automatikusan megkeresi és letölti az adott GPU-hoz tartozó legújabb illesztőprogramokat.

Tekerje vissza a frissítést

Ha úgy érzi, hogy az illesztőprogram legújabb frissítése nem működik megfelelően, akkor mindig visszaállíthatja a frissítést az előzőre.

Nyissa meg a Eszközkezelő majd keresse meg a grafikus kártya illesztőprogramját a alatt Kijelző adapterek választási lehetőség. Nézze meg az előző lépést, ahol közzétettük a képernyőképet.

Most kattintson a jobb gombbal az illesztőprogramra, majd lépjen a következőre Tulajdonságok > Illesztőprogram > Illesztőprogram visszaállítása.

Ellenőrizze a bemeneti forrást

Ez olyan helyzetekre vonatkozik, amikor a monitor egynél több DisplayPort porttal rendelkezik. Győződjön meg arról, hogy a megfelelő aktív bemeneti forrást helyezte be a DisplayPortba.

Ha a fentiek mindegyike sikertelen, vegye fel a kapcsolatot A Dell ügyfélszolgálata az utolsó lehetőséged. Nyissa meg a Google-t, majd keresse meg a Dell támogatását az Ön országában. Adtunk egy linket a Dell India számára.

Új publikációk:

Ajánlott