A Dollie 2.0 bejelentése – Megérkezett a WordPress felhőplatformok szolgáltatásként építésének következő szintje

A Dollie 2.0 bejelentése – Megérkezett a WordPress felhőplatformok szolgáltatásként való építésének következő szintje – WP Reset

WP Reset WP Reset

A csapat at Dollie most bejelentette a jelentős frissítés a WordPress Cloud Platform Builderhez, amelynek középpontjában a webhelyek tervrajzai, az átmeneti webhelyek és a webhelyek tömeges karbantartása áll egy minden az egyben automatizált rendszerben, amely párhuzamosan működik a WP Admin Dashboarddal.

A Dollie-t WordPress-alapú tervezők, fejlesztők és WaaS-alkotók számára hozták létre, hogy gyorsan bővíthessék vállalkozásukat azáltal, hogy felhőalapú platformon, saját márkájuk alatt, saját domainjük használatával értékesítik, indítják el és kezelik ügyféloldalaikat. a WordPress ökoszisztémájában ülve.

A platform egy fedél alá hozza az összes üzleti ajánlatát, gondoskodva a felhő infrastruktúrájáról, a webhely karbantartásáról, az ügyfélkezelésről, a számlázásról és még sok minden másról a színfalak mögött. És a legjobb dolog? A teljes fehér címkével ellátott felhőplatformot a WP Admin kezeli, ami azt jelenti, hogy WordPress-üzlete a WordPressen belül marad.

A Dollie 2.0 elődje nagyszerű szolgáltatásaira épített, az UX teljes átdolgozásával olyan új funkciókat egészített ki, amelyek még erősebbé teszik a platformot, mint korábban.

A már amúgy is nagy teljesítményű Blueprint Builder fejlesztése érdekében, amely lehetővé teszi teljes WordPress-webhelyek létrehozását és újratelepítését, a Dollie csapata bevezetett egy valós idejű testreszabást, ahol Ön vagy ügyfelei előre feltölthetik a tartalmat, amelyet aztán a létrehozáskor betöltenek a webhelyükre.

Képzeljen el egy előre elkészített webhelyet, amely egy piaci rést céloz meg, ahol Ön vagy az ügyfél megadhat olyan gyakori változókat, mint például a cégnevek, e-mailek, címek, szlogenek és szolgáltatások egy belépési űrlapon, amely aztán automatikusan replikálódik a webhelyen. . Ez az a típusú továbbfejlesztett adatbevitel, amelyet a Valós idejű testreszabó képes elérni az Ön számára.

Olvasni:  Itt az ideje, hogy a WordPress fejlesztők megtanulják a JavaScriptet

Mindannyian ismerjük az élő weboldalon való munka buktatóit, és úgy tűnik, a Dollie csapata is. Minden eddiginél egyszerűbbé akarták tenni a gyártási tervezési összeállítások tesztelését és üzembe helyezését az éles indítás előtt.

Az egykattintásos állomásoztatási környezetekkel a problémákon vagy az újratervezéseken dolgozhat az élő webhely egy teljesen különálló verzióján a Dollie platformon belül, ami rendkívül hasznosnak bizonyulhat tervezési átépítéseknél, összetett elrendezéseknél vagy kritikus fontosságú webhelyeken.

Szintén nagyszerű felértékesítési funkció, hogy ügyfelei számára felkínálja a színpadi funkciókat, és még jobban megkülönbözteti Önt versenytársaitól.

A több WordPress-webhely kezelése már gyerekjáték volt a Dollie tömeges webhelyműveletek funkciójával, amely lehetővé teszi a témák és bővítmények egyidejű frissítését, a webhelyek tömeges biztonsági másolatainak létrehozását, valamint több webhely leállítását vagy újraindítását a hálózaton.

A Dollie 2.0-ban a csapat egy lépéssel tovább ment, a Ütemezett webhelyműveletek most lehetővé teszi ezeknek a folyamatoknak a napi egyszeri vagy kétszeri, hetente, kéthetente vagy havonta történő futtatását.

Ez sokkal hatékonyabbá teszi működését, és nagyszabású vállalati szolgáltatást biztosít. Biztosíthatja ügyfeleit arról, hogy webhelyeik naprakészek, és rendszeres biztonsági másolatot készítenek, ami kiváló felár a Care Plan csomagokhoz.

Továbbfejlesztett beépítési és hub-élmény

A Dollie 2.0 esetében a csapat továbbfejlesztette a bevezetési folyamatot, hogy segítsen az új felhasználóknak gyorsan elindulni, és javította a Hub UX élményét mind Ön, mind csapata, mind ügyfelei/ügyfelei számára.

A Hub Dashboard most áttekintést nyújt arról, hogy mi történik a vállalkozáson belül, és egy pillantással megjeleníti az új ügyfeleket, az új webhelyeket, a tervrajzokat és a Dollie-frissítéseket.

Mostantól közvetlenül a Hub Dashboardról is megtekintheti és kezelheti az összes ügyfelet/ügyfelet az Ügyfelek/Ügyfelek címtár használatával.

Olvasni:  StoreBuilder vs. WooCommerce

Mint minden más webhely, ez is sütiket használ. További információért olvassa el az apró betűs részt. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát.x

Új publikációk:

Ajánlott