A DreamHost büszkén szponzorálja a Hosting Talk UK-t

A Hosting Talk UK egy partnerkereső csúcstalálkozó a hosting iparág számára, amelyet ugyanaz a csapat vezet a rendkívül sikeres CloudTalks konferencia mögött, amely Eurázsia legnagyobb Cloud Expo-ja.

A helyi és globális korlátozások miatt az első éves Hosting Talk UK egy virtuális eseményre korlátozódott. Míg az esemény egy potenciális élő esemény népszerűsítését várja az év vége előtt, a virtuális csúcstalálkozón néhány kiváló tartalom szerepelt az iparág kicsoda képviselőitől. Az esemény hivatalos kezdete előtt néhány nappal indult online platformon a résztvevők böngészhetnek a virtuális konferencia beállításai között, és elérhetik a szponzorokat és a felhasználókat egyaránt.

Tárhely Talks UK Virtuális Platform

Fáradt a zoom vagy sem, a videokonferencia szoftver és a virtuális konferenciák itt maradnak. Ezért az iparági szabványnak megfelelő virtuális platform használata kulcsfontosságú, és a Hosting Talk UK-t a jól ismert és használt Hubilo platformmal szállítjuk. Ami a hálózatépítést illeti, a Hosting Talks UK számos módot kínált a résztvevőknek az interakcióra:

  1. A HostingTalk hírfolyam létrehozott egy mini közösségi hálózatot az eseményen belül. A felhasználók a versenyektől, beszélgetésektől, ajánlatoktól és természetesen hirdetésektől kezdve mindent közzétettek.
  2. Virtuális hálózati táblázatok nagyszerű asztal volt a hálózatépítéshez a HostingTalks UK-nál.
  3. Résztvevői csevegés háttérbe szorult a Hosting Talks UK hálózatépítésében, a beszélgetések középpontjában a szokásos hideghívásos csevegés és az iparági barátok kiáltása állt.

Ami a platformot illeti, a csapat Hublio-ismerete élvezetes teljesítményhez vezetett, leszámítva az átlagos hibákat.

Olvasni:  Az 5 legjobb INGYENES e-mail hosting szolgáltatás 2024-ben

DreamHost a Hosting Talk UK-nál

Az esemény a DreamHost WordPress igazgatójának, Robert Jacobinak a beszédével indult: „Változik a szoftver – Tárhely, készülj fel!”. Ebben a kiemelt szekcióban Robert a tárhelykörnyezetek múltban tapasztalt alapvető változásaira összpontosított, és arra, hogy mire számíthatunk a tárhely-platform szoftverek jövőjébe költözésétől.

Később délután Robert Jacobi egy panelbeszélgetést vezetett a WordPress gazdaságáról. A panel résztvevői között szerepelt a DreamHost sajátja is Jason Nickerson, Robbie Adair nak,-nek OSTképzés, Kathy Zant nak,-nek StellarWPés Emily Hunkler nak,-nek GOWP. A vita több kulcsfontosságú pont körül folyt: képzés, bővítmények és beszerzések, támogatás és fejlesztés, és természetesen a tárhely.

A Hosting Talk UK az összes 2022-es előadást közzétette a YouTube-on, hogy megtekinthesse: https://www.youtube.com/channel/UCuxxf_soMbUsy0kpq727f3g

Következtetés

Mint minden rendezvényen az elmúlt években, most is nagyszerű volt részt venni egy ilyen színvonalas eseményen iparági társaikkal, de a virtuális események még mindig nem töltik be a valódi hálózatépítés, kiállítások és folyosói beszélgetések űrét. Várjuk a következő Hosting Talks UK-t, és reméljük, hamarosan mindenkivel személyesen is találkozunk!

További információért a Hosting Talk UK-ról látogassa meg: https://hostingtalks.uk/

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Szereted, amit olvasol?

Köszönjük a visszajelzést!

Új publikációk:

Ajánlott