A DreamHost szponzorálja a Longhorn PHP konferenciát…

A Longhorn PHP egy regionális PHP konferencia Austinban, Texasban. Folytatva a sikeres rendezvények trendjét, ez lesz a harmadik alkalom, hogy a Longhorn PHP platformot biztosít a közösség összejöveteléhez.

A konferenciát Daniel Abernathy, Blake Gardner, Hunter Skrasek, Ian Littman és Jessica Mauerhan tervezi a Longhorn PHP, LLC-től, amely a Texas PHP közösség tagjaiból áll.

A DreamHost természetesen úgy döntött, hogy szponzorálja a Longhorn PHP konferencia , és arra biztatunk minden fejlesztőt a környéken, hogy vegyen részt benne. Hogy a dolgok érdekesek legyenek számodra, tekints meg néhány ismert nevet az üzletben, akikkel találkozhatsz a konferencián:

Taylor Otwell nem igényel bemutatást a PHP közösségben. A Laravel alapítójaként és megalkotójaként Taylor webalkalmazásokat fejlesztett ki az MVC architektúra mintáját követve és a Symfony alapján.

Olivia Liddell az Amazon Web Services műszaki tananyagfejlesztője. Olivia okleveles etikus hacker, és gyakran beszél a szociális tervezésről és a biztonsági tudatosságról.

Taylor Barnett a PlanetScale munkatársa a fejlesztők ügyvédje. A közelmúltban Taylor vezető közösségi mérnökként dolgozott a Transpositnál, ahol a szervezet egészében a fejlesztői kapcsolatok területén dolgozott.

Ádám egy sokoldalú személyiség, főként a RunGeekRadio podcastok készítéséért és a Beachcast élő közvetítéséért a Twitchen. Emellett YouTuber (Beachcasts), ahol a PHP világának minden eseményéről beszél. Adam nagyon szenvedélyesen fejleszti a PHP-t, és számos nyílt forráskódú projektben közreműködik.

Matthew Turland professzionális szoftverfejlesztő és szerző New Orleans-ban, Los Angelesben. Turland 2002 óta dolgozik a PHP-vel, és több mint 20 éve a szoftverfejlesztő iparág tagja.

Miért csatlakozz ehhez az eseményhez?

Mintha a fenti nevek nem lennének elég ok arra, hogy csatlakozzon ehhez az eseményhez, itt van még több, amit elvárhat az eseménytől:

  • Ha fejlesztőkkel vagy közeli mérnökökkel dolgozik, eszközöket és stratégiákat mutatunk be, amelyek növelik kapacitását a mindennapi problémák megoldásához.
  • Az ötlet az, hogy az egész régióból, országból, sőt a világ minden tájáról érkező mérnököket egyetlen platformra hozzuk össze. Legyen Ön fiatal mérnök vagy tapasztalt szoftvermérnök, társaival együtt tanul.
  • Képes lesz egyeztetni a szakértőkkel a fejlett webfejlesztés minden szempontból; biztonság, programozási technikák, DevOps, architektúra, adatbázis-adminisztráció és még sok más.

Csatlakozzunk!

Mivel a DreamHost szponzorálja a Longhorn PHP Konferenciát, a DreamHost szajrét adjuk ki az eseményen, ezért ne felejtsd el begyűjteni őket, mert biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogod őket.

Ossza meg velünk, hányan jönnek el erre az eseményre, és konkrétan mely foglalkozásokat várjátok a legjobban.

Megoszthatja véleményét és tapasztalatait az eseménnyel kapcsolatban #LonghornPHP az alábbi megjegyzés rovatban.

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Szereted, amit olvasol?

Köszönjük a visszajelzést!

Új publikációk:

Ajánlott