A DreamHost szponzorálta a Page Builder Summit 3.0-t…

A Page Builder Summit 3.0 október 17-én, hétfőn nyitotta meg kapuit egy egyhetes virtuális WordPress Page Builder konferencián, amely a WordPress ügynökségekre fókuszál. A DreamHost boldog volt, hogy kiemelt szponzora lehet az eseménynek egy különleges promócióval és több szponzorált üléssel.

Házigazdák és szervezők Nathan Wrigley és Anchen le Roux évek óta a WordPress közösség vezető alakjai, ezalatt podcastokat és felszólalásokat, WordCampeket szerveztek és saját vállalkozásukat vezették. Ez a két szakember kihasználta a jelenlegi technológiát, és közösen létrehoztak egy virtuális eseményt a világ két oldaláról, Nathanról az Egyesült Királyságból és Anchenről Dél-Afrikából.

A virtuális konferenciák gyakorisága megnőtt az elmúlt két évben. Az utolsó Page Builder Summit mindössze öt hónapja történt. De úgy tűnik, hogy a csapat sokat tanult egy sikeres virtuális esemény megszervezéséről. A Page Builder Summit 3 nem csupán a múltbeli műsorok felidézése volt, hanem egy szórakoztató és lebilincselő konferencia, tele tudással és nyílt vitákkal.

A Page Builder csúcstalálkozó első két napja

Hétfőn mindent bemutattak az oldalkészítőktől a webhelyek tartalmán át az adománygyűjtő webhelyek építéséig és így tovább. A második nap a tartalomról, a minőségbiztosításról, a WordPress teljes webhelyszerkesztéséről és az oldalkészítőkről, valamint a Gutenberg Block Editor testreszabásáról szóló tárgyalásokkal érkezett. Chris Lubkert, az Extendify munkatársa, aki már sürgős téma volt a WordPress-közösségben, a RIP Page Builders című, ellentmondásos előadásában élesen foglalkozott az oldalkészítő vitával.

Olvasni:  Az Elementor Page Builder használata a WordPress-szel

A keddi téma, az Oldalkészítők és a teljes webhelyszerkesztés és a WordPress alapvető víziója a „Meet the Builders” című zárópanelben folytatódott. A DreamHost WordPress igazgatója, Robert Jacobi a panel moderátora volt, a Page Builder ökoszisztéma néhány kulcsszereplője mellett. Raitis Sevelis a Visual Composertől, Anthony Tran a Beaver Buildertől, Elijah Mills az Oxygen építőtől, Raquel Landefeld a Divi buildertől és Dimi Baitanciuc (Brizy) az oldalkészítők szükségességéről, az oldalkészítő és a webhelykészítő, Gutenberg közötti különbségről, valamint a alacsony kódú jövő a webdizájnban és -fejlesztésben. A panel azzal a tudattal zárult, hogy a kézzel kódolt oldaltervezés a múlté, az oldalkészítők pedig az Ikea!

Ha nem vagy teljesen naprakész a WordPress oldalkészítők állapotával kapcsolatban, kérjük, látogasd meg a következő DreamHost blogcikkeket:

Weboldalkészítés egyszerűen. Nincs több kódolási probléma.

Indítsa el a Beaver Buildert a DreamHost-en 1 kattintással, hogy kivételes webhelyeket készítsen a legjobb felhőtárhely-szolgáltatón.

Míg a konferenciáról hiányzott a vizuális eseményeknél megszokott hálózati szempont, a csapat nagyszerű munkát végzett a napi pop vetélkedővel és bingójátékkal, hogy a szórakozás és az elköteleződés szintje végig magas maradjon.

A Page Builder csúcstalálkozó harmadik és negyedik napja

A harmadik nap egy újabb magas szintű munkamenettel indult a WordPress teljes webhelyszerkesztésével és az egyéni blokkokkal. A nap további részében az alapokat, a folyamatokat és a stratégiát övezték.

A Page Builder vita a negyedik napon ismét elkezdődött egy másik panellel, amelyben a DreamHost Mavericks (a digitális világ minden tájáról válogatott szakértőink) szerepelt. Jan Koch, Piccia Neri, Brent Weaver és Lee Matthew Jackson megvitatták, hogy az ügynökségeknek érdemes-e oldalkészítőket használniuk. A panel bemutatta a kódolók és fejlesztők természetes félelmét az oldalkészítők használatától, valamint az elfogadás felé vezető fokozatos törekvést. Ahogy folytatódott a nap, egyre több tippet, trükköt és trükköt hallottunk egy sikeres WordPress-alapú vállalkozás működtetéséhez.

Olvasni:  Anton Bild arról, hogyan alakította át a DreamHost...

Page Builder Summit Ötödik nap Konklúzió

Az ötödik és egyben utolsó napon csak négy teljes ülés volt, de négy egymást követő napos ülés és panel után ez örvendetes változás volt. Az esemény Gutenbergről, az oldalkészítők erejéről és az ügynökségek automatizálásáról szóló előadásokkal zárult.

Összességében a Page Builder Summit egy nagyon informatív és szórakoztató esemény volt. Mi a DreamHostnél nagyon várjuk a következő Page Builder Summit-ot, és egy személyes jellegű rendezvény lehetőségét a jövőben. Szeretnénk megköszönni Nathannak, Archennek és csapatuknak ezt a gyönyörű eseményt. Az esemény DreamHost szponzorációjával kapcsolatos további információkért látogassa meg ezt az oldalt.

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Szereted, amit olvasol?

Köszönjük a visszajelzést!

Új publikációk:

Ajánlott