A DreamHost szponzorálta a WordCamp US 2024-et –…

Az észak-amerikai WordCamp zászlóshajója 2021. október 1-jén indult. Miután 2020-ban szünetet tartottak a világjárvány és a virtuális rendezvények miatti fáradtság miatt, a szervezők egy egynapos virtuális rendezvényt rendeztek, amely tele volt csúcsminőségű hangszórókkal és panelekkel.

Az elmúlt néhány év mindenki számára kihívásokkal teli virtuális tanulási görbe volt, különösen a rendezvényipar számára. WordCamp A szervezők szorgalmasan dolgoznak a legújabb technológiákkal, hogy életre keltsék rendezvényeiket a virtuális szférában. Míg a WordCamp régóta részt vevőjei közül sok hiányzott a személyes kapcsolatteremtésből és a hálózatépítésből, a virtuális előnyök azoknak az embereknek, akik fizikailag nem tudtak jelen lenni, idén visszhangra találtak a WordCamp US csapatával.

A 2021-es virtuális esemény fókuszált volt, egynapos ütemezéssel és két szekciósávval. A Yukon pálya a projekt közösségi oldalát, a Columbia pálya fejlesztőit és ügynökségeit támogatja.

WordCamp US 2024 fejlesztőknek

A Columbia pálya felismerte a mögöttes üzenetet Corey Webb Demystifying Gutenberg Blocks – Understanding First Steps to Becoming Gutenberg Developer című művével. A blokkokra és a Gutenbergre való összpontosítás folytatódott a Modern WordPress Sites: The Interplay of Blocks, Patterns & Theme.json és a Rich Tabor című kiadványban. A téma a nap folyamán folytatódott egy panellel, amely a blokkot és a tematikát tárgyalta, majd a 10up-os Helen Hou-Sandi beszédével érte el a whitehouse.gov weboldal létrehozását a Biden kampányhoz.

Olvasni:  A DreamHost interjút készít a Silvertripe Principal Pro-val...

A fejlesztők számára az a lényeg, hogy a LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) verem már nem minden, amit tudnia kell a WordPress fejlesztéséhez. A React/Javascript megértése elengedhetetlen, amikor a WordPress következő öt évébe lépünk. A Columbia pálya szilárd kiindulási alapot kínált mindenkinek, aki el akarja kezdeni a WordPress fejlesztését.

WordCamp US 2024 a közösség számára

A Yukon pálya a közösségi problémákra és a történetmesélésre összpontosított, Bet Hannon pedig az Accessibility as a Journey: Indoklás és gyakorlati tippek a webhelyek hozzáférhetővé tételéhez című előadásával indította el. Jill Binder követte, és a történetmesélésre összpontosított előadásával: Not an Overnight Leader: A Celebration Of My 10-Years Of Being Empowered by WordPress.

A nap beszélgetésekkel folytatódott a zöld weboldalakról, a közösségépítésről, a nyílt forráskódhoz való hozzájárulásról és a learningwordpress.org jövőjéről. Taco Verdonschot a Yoasttól a következő szintre emelte a dolgokat egy témához kapcsolódó, szórakoztató és jól elkészített előadással, amely a Társadalmi akkumulátor feltöltése az online események korában című témájával foglalkozott. Összességében elmondható, hogy a Yukon pálya bemutatta a fantasztikus nyílt forráskódú közösséget, amely a WordPress hatalmát biztosítja.

WordCamp US 2024 Networking and Swag

A WordCamp US hálózatépítési szempontjai a szponzorált zoomokra és állásbörzékre korlátozódtak. De valljuk be – a virtuális konferenciákon való hálózatépítés soha nem volt az élmény csúcspontja. Úgy tűnik, a szervezők a foglalkozásokra akartak összpontosítani anélkül, hogy időt és technológiát költenének valamire, amit csak néhány résztvevő használna.

A WordCamp US azonban nagyszerű munkát végzett a résztvevőknek kínált szajréval, virtuális háttérképekkel, matricák letöltésével, és még ingyenes matricalappal és Wapu-tűvel is azok számára, akik hajlandóak fizetni a szállítási díjat.

Következtetés:

Miközben készen állunk arra, hogy visszatérjünk a személyes WordCamps-hez, és visszatérjünk a hálózatépítéshez és a folyosói beszélgetésekhez, az ilyen események folyamatosan oktatják a közösséget, és közelebb visznek minket a következő személyes eseményhez. A DreamHost szeretné megköszönni a WordCamp US csapatának az eseményen végzett kemény munkáját, és szeretettel várunk mindenkit 2022-ben! A WordCamp US 2021 DreamHost szponzorálásával kapcsolatos további információkért látogasson el ide.

Olvasni:  A Magento cron munkák / feladatok állapotának megkeresése

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Szereted, amit olvasol?

Köszönjük a visszajelzést!

Új publikációk:

Ajánlott