A DreamHost szponzorálta a WPMRR virtuális csúcstalálkozót: R…

A második WPMRR Virtual Summit zárta az idei nyári rendezvényszezont. A WPBUFF Joe Howard ötletgazdája, a WordPress Monthly Recurring Revenue Virtual Summit egy olyan éves esemény, amely összehozza az ügynökségek tulajdonosait és a digitális marketingeseket, akik szenvedélyesen és jól ismerik az aktuális MMR-taktikákat. De ez nem csak egy éves esemény; a WPMRR online is otthont ad közösségi hálózati közösség. Hetekkel az esemény előtt az esemény előtti bemutatkozások, AMA-beszélgetések és nyílt csatornás beszélgetések zajlottak a közösségen belül a további hálózatépítési lehetőségek érdekében.

A WPMRR Summit 2021 első napjának legfontosabb eseményei:

Az első nap kezdetén hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a résztvevők kipróbált és igaz tanácsokat kapnak, ahogy Lee Jackson és Jennifer Bourn elmagyarázta, hogyan lehet növelni és növelni a havi bevételt. A napi téma az értékesítés, a marketing és a tartalom volt, és Carrie Dils folytatta, aki számos valós módszeren és példán keresztül magyarázta el a társult tartalomból származó bevételek világát. Az esemény Legacy szponzoraként a DreamHost izgatott volt, hogy megoszthatja társult programunkat a résztvevőkkel.

Melanie Phung a reggelt a fenntartható forgalomról és az organikus keresésről szóló előadással zárta. Egy rövid délutáni szünet után Alec Wines az értékesítési struktúrákról, Chandler Jamison pedig a webhelyoptimalizálásról beszélt a konferencia. Az este egy MRR panelbeszélgetéssel zárult, amelyben három hihetetlen nő vett részt a fogadóiparból: Sandy Edwards (GoDaddy), Lindsey Hass (FlyWheel) és Semiha Kocer (SiteGround), See Siteground Alternative.

Olvasni:  Virtuális körutazás hozzáadása a WordPress-hez WP VR segítségével

Az első nap világossá tette, hogy a kevesebb mint 30 perces előadások és a gyors szünetek sikeresen lekötötték a közönséget. A konferencia fókuszált és lényegre törő volt. Az összes munkamenet egyetlen oldalon volt, és nem volt szükség új hivatkozásokra vagy navigációra a munkamenetek között.

A WPMRR Summit 2021 második napjának legfontosabb eseményei:

A 2. nap a műveletekre és a rendszerekre összpontosított. A délelőtt egy MRR és WordPress körüli ügynökség vagy üzlet vezetése körül forgott. Dean Burton az ügyfelek megtartására koncentrált, míg Erin Flynn az ügyfelek szűréséről és a belépési folyamatról beszélt. Christine Chirinos egy WordPress fejlesztő felvételéről beszélt, Jeff Miziere pedig egy mesterkurzussal zárta a cég eladását.

A délelőtti szünet után a csúcstalálkozó folytatódott Kyle Maurerrel a karrier-előrelépési keretről, Kim Coleman pedig az előfizetéses vállalkozásokban végzett kísérletekről beszélt.. A DreamHost saját Robert Jacobi kerekasztal-beszélgetéssel zárta a második napot Akshat Choudhary (BlogVault), Marco Berrocal (Green Geeks) és Augustin Prot (Weglot) részvételével.. A paneltag három kulcsfontosságú MRR leckével zárta az ülést: Türelem, Rugalmasság és Rugalmasság.

A 2. nap egy újabb nap tele volt tanulságokkal és nagyszerű tippekkel az MRR növelésével kapcsolatban. Az összes munkamenetet igény szerint megtekintheti a WPBUFFS YouTube csatorna.

A csúcstalálkozó utolsó napján a DreamHost bejelentette új Ügynökségi Partnerprogramját, amely az ügynökségek számára dedikált támogatáskezelést, kedvezményes tárhelyszolgáltatást, társmarketinget és még több lehetőséget kínál az MRR növelésére!

A WPMRR Summit 2021 harmadik napjának legfontosabb eseményei:

A csúcstalálkozó utolsó témája a Weboldal-kezelés volt. Daniele Besana azzal indult, hogy felfedezte a sikerhez vezető utat a szabadúszókkal való együttműködés és az alkalmazotti bázis bővítése révén. A következő lépésben Sura Soja elmondta a közönségnek, hogyan volt fenntarthatatlan a sugárhajtású webfejlesztői életstílusa, és hogyan fejlődött MRR-mesterré. A reggelt Stephanie Hudson és Kristina Romero zárta. Stephaine előadása a fizetési tervek alternatíváival foglalkozott az MRR eléréséhez, míg Kristina a gondozási tervekre, mint az MRR elsődleges forrására összpontosított. A délután a WPBUFF új vezérigazgatójával, Nick Adams-szel folytatott tűz melletti beszélgetéssel, valamint Kimberly Liparival, Ryan Sullivannel és Brad Williamsszel folytatott kerekasztal-beszélgetéssel zárult.

Olvasni:  A 11 legjobb WooCommerce elhagyott kosár helyreállítása...

Befejezésül, a DreamHost örömmel szponzorálta és részt vett az idei WPMRR virtuális csúcstalálkozón. A DreamHost szeretne köszönetet mondani Joe Howardnak és csapatának az izgalmas és informatív eseményért, és már alig várjuk a következő WPMRR csúcstalálkozót! Ahogy a virtuális események világa folyamatosan bővül, érdekes lesz látni, hogyan fognak fejlődni a virtuális események világa.

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Szereted, amit olvasol?

Köszönjük a visszajelzést!

Új publikációk:

Ajánlott