A Fairphone 4 február 1-től kapja meg az Android 12 frissítést

A 2021-ben indult Fairphone 4 február 1-től végre megkapja az Android 12 (2021 októberében megjelent) frissítést. A frissítés decemberre volt várható, de egyes régiókban technikai problémák miatt egy hónappal tovább tolták.

Fairphone bejelentette hogy az Android 12 bevezetése a legtöbb régióban megkezdődik, és lépcsőzetes kiadás lesz – vagyis az eszközök egy részével tesztelik, mielőtt mindenki számára elérhetővé válik. Az egyetlen kivétel Svájc és Franciaország, ahol a Fairphone 4 felhasználóinak tovább kell várniuk, mivel a frissítés teljesítménye nem volt megfelelő. Még mindig nem világos, hogy mikor oldják meg a problémát; a cég jelezte, hogy ez a következő hónapokban megoldódik.

Az Android 12 frissítésen kívül a Fairphone egy karbantartási kiadást is készített egy új biztonsági javítással az Android 11 felhasználók számára. Még mindig bizonytalan az emberek között, hogy mit várhatnak ettől a legújabb frissítéstől.

A hónap elején a Fairphone úgy döntött, hogy 2024 márciusában leállítja a sikeres Fairphone 2 modell frissítéseit.

A Fairphone 4 meglehetősen későn kapja meg az Android 12-t, mivel a Google 2022 augusztusában kiadta az Android 13-at

A Fairphone 4 a cég legújabb ajánlata, amely Android 11-et, 5G-t és dupla kamerát tartalmaz, és kétféle változatban érhető el – 128 GB tárhely, 6 GB RAM (szürke színben) és 256 GB tárhely, 8 GB RAM (elérhető: szürke és zöld).

A Fairphone egy kis holland telefongyártó, amelynek víziója olyan telefonok tervezése és gyártása, amelyek minimális környezeti hatással és kisebb szén-dioxid-kibocsátással járnak. A cég jóval kevesebb erőforrással dolgozik, könnyen javítható telefonokat gyárt, és hosszabb frissítéseket ígér, sokkal hosszabb ideig, mint a telefonpiac olyan nagyjai, mint a Google, a Samsung vagy a BBK.

Olvasni:  Hogyan védheti meg tartalmait WordProof időbélyeggel a WordPressben

Új publikációk:

Ajánlott