A Google kiszivárogtatta a Pixel Fold NBA-hirdetését a 2023-as I/O előtt

Miután hivatalosan is megerősítette első összecsukható Pixeljét, a Google most kiszivárogtatott egy videót, amelyen a Pixel Fold, valamint több NBA és WNBA sztár, valamint Druski humorista szerepel a május 10-i Google I/O-n várható bejelentése előtt.

A „Google Pixel x NBA: The Greatest Watch Party” című videót a most törölt tweet a május 9-én közzétett hivatalos Google-fogantyúból, és a képen Joel Embiid MVP-je a Pixel Fold-ot tartja. Úgy tűnik, valakinek a Google közösségi média részlegén csúszós az ujja, mivel a tweet egyértelműen arra kérte az olvasókat, hogy „jöjjenek vissza holnap”, de tartalmazott egy link a videóhoz amely azóta nem szerepel a listán.

A kiszivárgott videó ugyan nem említette az összehajtható telefon specifikációit, de számos képességét megmutatta. Egy szimulált videohívást mutat be, amelyben Giannis Antetokounmpo zökkenőmentesen vált a belső és a külső kijelző között. Ha a belső kijelzőre vált, és 90 fokban nyitva van, a lapos fele a Meet-hívás vezérlőit, a felső fele pedig magát a videohívást mutatja.

A kamera néhány funkcióját is bemutatták, főleg, hogy a külső képernyő hogyan használható keresőként a hátsó kamerák használatakor. Végül egy élénk narancssárga Pixel 7A is szerepel a háttérben az egyik felvételen.

A Google már kialakította a kapcsolatot az NBA-vel, a cég 2022-ben létrehozta a Pixel Arénát, egy virtuális stadiont, ahol a felhasználók megtapasztalhatják az NBA-t. Ezenkívül a 2023-as NBA rájátszást is a Google szponzorálja, „a Google Pixel által bemutatott” szalaghirdetéssel. Nem ez az első alkalom, hogy a Google együttműködik az NBA-vel egy pixelhirdetésben, a keresőóriás pedig hasonló promóciós videó a Pixel 7-hez még 2023 októberében.

A Hírekben: A Meta ImageBind AI modellje hat különböző adattípust használ

Olvasni:  Miért csak kikapcsolt állapotban töltődik a telefonom? Gyors javítás

Új publikációk:

Ajánlott