A Google megöli a Glass Enterprise kiadást; a támogatás szeptemberben lejár

Először 2015-ben mutatták be a fogyasztóknak Google Glass néven, és a vállalatok és a fejlesztők támogatása érdekében átkeresztelték 2019-benA Google Glass Enterprise Edition 2 egy újabb Google-termék, amely leharapja a port.

A a termék weboldala azt mondja, hogy a Google leállította az értékesítést, de 2024. szeptember 15-ig továbbra is támogatja, a következő üzenettel: „Köszönjük a több mint egy évtizedes innovációt és együttműködést”.

Bárki, akinek van egy darabja ebből a 999 dolláros Google-technológiából, továbbra is használhatja azt a támogatás szeptemberi lejárta után is. Azonban a meglévő szoftverekre és hardverekre kell támaszkodniuk, mivel a Google nem tervez szoftverfrissítéseket.

A Google azonban továbbra is biztosítja a legújabb rendszerképeket az OTA frissítéseken keresztül legalább 2024. április 1-ig. A harmadik felek továbbra is felelősek alkalmazásaik fejlesztéséért és karbantartásáért.

A Google Glass webhely képernyőképe

Ezenkívül az előre telepített Meet on Glass alkalmazás sem kap támogatást szeptembertől, és az alkalmazás ezt követően bármikor leállhat.

A cég azt állítja, hogy a támogatás végéig folytatják az eszközök cseréjét „a meglévő folyamatban”.

Míg a Google Glass szellős képet festett a kiterjesztett és vegyes valóság jövőjéről, még nem értük el ezeket a kilátásokat, és a folyamatban lévő iparági elbocsátások miatt úgy tűnik, hogy a Google takarít üzletet, és bezárja azokat a termékeket, amelyek nem olyan jól teljesítenek. mások a portfóliójukban, amelyek többsége szoftver alapú.

A Starlink havi 200 dolláros globális roamingcsomagot kínál

Olvasni:  Hogyan lehet tesztelni a háttérvilágítást?

Új publikációk:

Ajánlott