A Google Nest Mini személyes eredményei és a Voice Match beállítások magyarázata

A Google Nest Mini egy hangvezérelt intelligens hangszóró, akárcsak az Alexa, és a Google Asszisztenssel együtt érkezik. Amikor megosztja Google Nestjét másokkal, előfordulhat, hogy a Segítség olyan részleteket közöl, amelyek nem Önre vonatkoznak, vagy megoszthatja adatait valaki mással.

Ilyen esetekben használhatja a Voice Match és a Personal Results funkciót, amely alapvetően csak akkor teszi lehetővé a Google Asszisztens számára, hogy lekérje az Önre vonatkozó adatokat, ha hallja az Ön hangját. A google asszisztens ezután hozzáférhet a Gmailhez vagy a youtube lejátszási listádhoz, a Google-fotókhoz vagy egyéb adatokhoz.

Ebben a cikkben végigvezetjük a Google Nest Mini „Személyes eredmények” és „Voice match” funkcióin.

Kövesse az alábbi lépéseket a személyes találatok és a hangegyeztetés funkció bekapcsolásához.

A Google Nest Mini személyes eredményei és a Voice Match beállítások magyarázata
 • Nyissa meg a Google Home alkalmazást okostelefonján, és lépjen be a beállításokba.
 • A funkciók részben érintse meg a „Google Asszisztens” lehetőséget.
 • Érintse meg a „Személyes találatok” elemet.
 • Érintse meg az eszköz nevét, amelyen aktiválni kívánja a Személyes eredmények funkciót.
A Google Nest Mini személyes eredmények és a Voice Match beállítások magyarázata
 • Kapcsolja be a Személyes eredmények gombot a bekapcsoláshoz.
 • Amikor bekapcsolja a Személyes eredményeket, a képernyőn megjelenik a hangegyeztetés beállításának lehetősége az eszközön. Érintse meg a ‘folytatás’ gombot.
 • Görgessen le, és érintse meg az „Egyetértek” elemet.
 • Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket hangja képzéséhez. Ezzel a Google Nest Mini megtanulja az Ön hangját, hogy később felismerje Önt. Mivel már edzettem a hangomat, nem volt lehetőségem újra edzeni.
A Google Nest Mini személyes eredményei és a Voice Match beállítások magyarázata
 • Választásától függően, ha hangot szeretne menteni, érintse meg a „hangmentés indítása” gombot, vagy érintse meg a „nem most” gombot. Megnyomom a „Most nem” gombot.
 • Látni fogja a „Személyes találatok az eszközökön” képernyőt, görgessen lefelé, és érintse meg a „Bekapcsolás” gombot.
 • Érintse meg a „Kész” gombot.
Olvasni:  A Qualcomm bejelenti az X35 és X3 chipeket a következő generációs 5G eszközökhöz

Sikeresen bekapcsolta a Személyes eredmények és a hangegyeztetés funkciót.

A Személyes eredmények funkció lehetővé teszi a Google Asszisztens számára, hogy hozzáférjen személyes adataihoz, például e-mailjeihez vagy naptárához. A Voice Match funkció lehetővé teszi, hogy asszisztense csak akkor kérje le a személyes adatokat, amikor felismeri az Ön hangját.

Például: A nálam lévő Google Nest Mini felismeri a hangomat. Tehát ha megkérem a Google Assistance szolgáltatást, hogy hívjon fel valakit, felismeri a hangomat, felkeresi a névjegyeimet, és Duo-hívást kezdeményez az adott személyhez.

Ha azonban valaki más hívás kezdeményezésére kéri a Google Asszisztenst, a Segéd visszatér, mondván, hogy nem ismerem fel a hangját, és nem tudok hívást kezdeményezni.

A személyes keresési eredmények funkció önmagában veszélyes lehet, és bárki megismerheti adatait. A voice match funkció azonban egy tűzfalat hoz magával, amelyen csak akkor lehet átmenni, ha a hangja megegyezik a Google Asszisztens által ismert hanggal.

Új publikációk:

Ajánlott