A Google Pixel Tablet ára 499 dollártól kezdődik: Specifikációk, megjelenési dátum

A Google I/O 2024 rendezvényen a keresőóriás hivatalosan is piacra dobta első táblagépét és a Pixel stabil kiegészítését – a Pixel Tablet-et, amelyet ugyanaz a Tensor G2 chip hajt, amely a Pixel 7-ben (beleértve a 7a-t is) és a Pixel-ben található. Hajtsa be. A 11 hüvelykes tábla 8 GB RAM-mal és 128 GB vagy 256 GB tárhellyel is rendelkezik.

A Pixel Tablet egyik legnagyobb különbsége az, hogy a töltő hangszóró dokkolónak köszönhetően Google Home eszközként is használható. A töltő hangszóró dokkoló ára 129 dollár, de a Pixel Tablethez mellékeljük, ami 499 dollár. A táblagép május 10-től előrendelhető, szállítása júniusban kezdődik.

A hírekben: a Google Pixel Fold bemutatása a 2024-as I/O-n; 1799 dollárról indul

A Google első ütése a táblagépek formájára

A Pixel Tablet egyenrangú mindazzal, amit a Google idén előmozdít. Van egy 11 hüvelykes (vagy 10,95 hüvelykes, ha ragaszkodunk a számokhoz), 2560 x 1600 felbontású LCD panellel. Tekintettel azonban arra, hogy a táblagépnek a legtöbbször ki kell kapcsolnia a kijelzőt, ez lehet a jobb választás az OLED helyett.

A Pixel Tablet célja, hogy minden szempontból jó teljesítményt nyújtson, amely nem éget lyukat a pénztárcáján. | Forrás: Google

Ami a specifikációkat illeti, amint azt korábban említettük, a Pixel Tablet Tensor G2 lapkával működik, amely 8 GB LPDDR5 memóriával és 128 vagy 256 GB UFS3.1 tárhellyel párosul. A készüléken két kamera található, mindkettő egyforma 8 MP-es az előlapon és a hátlapon.

Van egy 27 Wh-s akkumulátor, amely a Google állítása szerint akár 12 órányi tartalom streamelési időt biztosít, de hogy a valós világban hogyan teljesít, az még nem látható. Ennek ellenére a mellékelt hangszórótöltő dokkoló és a táblagép rendeltetésszerű használati esete mellett a 27 Wh bőven elegendő. Végül a csatlakoztathatóság érdekében a táblagép WiFi 6-ot és Bluetooth 5.2-t kap, UWB-támogatással együtt.

Olvasni:  A OnePlus Nord CE 5G már elérhető Indiában és Európában

És ez minden, ami a Pixel Tablethez tartozik. Ez egy egyszerű, nagy képernyős eszköz, amelynek ára 499 dollártól kezdődik, beleértve a töltő hangszóró-dokkolót, és május 10-től előrendelhető, a szállítás pedig júniusban kezdődik.

A Pixel Tablet ára valójában meglehetősen életképes. | Forrás: Google
Specifikációk Pixel Tablet
Processzor Google Tensor G2 SoC
RAM 8 GB LPDDR5 memória
Tárolás 128 GB/256 GB UFS 3.1 tárhely
Kijelző 10,95 hüvelykes LCD
120 Hz
1080×2092 felbontás
1550 nit maximális fényerő
Fényképezőgépek 8 MP első és hátsó kamera
Akkumulátor 27 Wh-s akkumulátor

A hírekben: A Google bevezeti a mesterséges intelligenciát a Térképek és Fotók szolgáltatásba

Új publikációk:

Ajánlott