A Google Review Snippets használata a keresőoptimalizálás optimalizálásához

A gazdag Google-véleményrészletek megteszik az extra mérföldet, hogy kritikus, további információkat nyújtsanak weboldaláról. Ezek a legjobbak a Google keresési eredményei között.

A Google véleményrészletek használata az egyik legjobb módja annak, hogy kiemelkedő helyet foglaljon el a Google keresési eredményei között. A Google-tól származó véleményrészletek hasznosak a potenciális látogatók figyelmének felkeltésében, és teljesen logikus, ha felveszi őket eszköztárába. A véleményrészletek különféle formákban állnak rendelkezésre, és az egyik leggyakrabban használt és nagyon népszerű a véleményekben gazdag kivonatok vagy a bővített véleményrészletek.

Tehát hogyan segítik a Google véleményrészletei optimalizálni a SEO-t az értékesítés és a bevételek növelése érdekében?

Forrás

Mi az a Google Review Snippets?

Mielőtt megpróbálná megérteni, milyen előnyökkel jár a Google értékelési kivonatai, döntő fontosságú, hogy megértse, mik azok. A véleményrészletek megjelennek a Google keresőmotor eredményoldalán (SERP). Ezeket minden webhelyen megtalálja, és oldal URL-ként, oldalcímként és tömör tartalomleírásként jelennek meg, akár a Google által automatikusan generált, akár egy tartalomkészítő által írt tartalomként.

Mi a különleges a véleményrészletekben, ha minden webhelyen megtalálhatók? Ez a finom különbség a véleménykivonatok és a bővített kivonatok között.

Gazdag kivonatok Tegye meg az extra mérföldet, hogy kritikus további információkat nyújtson weboldaláról. Ezeket azonban nem szabad összetéveszteni a kiemelt kivonatokkal, amelyek nem más, mint nagyon különleges eredmények, amelyek bármely eredményoldal tetején jelennek meg. Általában jó hírű, jó tekintéllyel rendelkező webhelyekről származnak, és hozzáadják a domain tekintélyi rangsorát.

Olvasni:  A Wall Street Journal: A Google milliárdos visszatérítéssel tartozhat...

A bővített kivonatok a megjelenített tartalom típusától függően változhatnak.

Lehetnek:

  • Utasítás
  • Receptek
  • Termékleírás
  • Termék árak
  • GYIK
  • Még az értesítéseket is
  • Üzleti hely

Forrás

A gazdag véleményrészletek gyakran tartalmaznak csillagos értékelést, ahol az öt csillag a legmagasabb. Ez az értékelés egy adott termékről vagy szolgáltatásról szóló több (több száz) vélemény általános átlaga. Általában rövid kivonatokat mellékelnek egy, a keresési lekérdezés szempontjából releváns véleményről.

Az ilyen kritikus információk képet adnak a fogyasztóknak arról, hogy más fogyasztók (akik már használták a terméket) mit gondolnak az általuk keresett termékről vagy szolgáltatásról.

Milyen előnyei vannak a Google-véleményrészleteknek?

A Google értékelési kivonatait már 2009-ben bemutatták, és azóta igen népszerűvé váltak. Ma már alig lehet észrevenni, hogy a Google keresési eredményoldala ne tartalmazna bővített kivonatokat. Nem alapos ok nélkül. A bővített kivonatok segítenek megragadni a célközönség figyelmét, mivel specifikusabb információkat nyújtanak, és a termékoldalakat egyértelműen kiemelhetik, hogy az adott terméket vagy szolgáltatást kereső emberek felfigyeljenek rájuk. Az ilyen vélemények bizalmat és hitet keltenek az ügyfelekben, ezért a vállalkozások véleményekben gazdag kivonatokat használnak weboldalaikon.

Forrás

1. További információkat nyújt

Ma mindenki, aki terméket vagy szolgáltatást keres, a Google-hoz fordul egy gyors keresésért, amely minden kívánt információt megad. Mára azonban túlságosan általánossá váltak az ilyen alapvető információk több millió termékről. Speciális információkat kell megadnia, amelyeket a versenytársak nem adnak meg, és a Google véleményrészletei az egyik legjobb módja ennek.

Manapság az értékelések kritikusak, mert senki sem vásárol terméket vagy szolgáltatást kétszeres ellenőrzés nélkül, és mi lenne jobb módszer, mint a ló szájából kapni? A vélemények a legjobb módja annak, hogy online vállalkozása társadalmi hitelességét szerezze meg. Az értékelési rendszeren alapuló értékelésként működő bővített kivonatok révén további információkkal szolgálhat a vásárlási döntések meghozatalához.

Olvasni:  Az Ultimate Front End vs Back End vs Full Stack Guide

2. A versenytársak előtt tartás a keresési eredményekben

A verseny minden vállalkozás egyik fő kihívása. A trükk abban rejlik, hogy nyomon követheti versenytársait, hogy lépést tartson a trendekkel, és megtudja, mi ellen van.

Csak ellenőrizze, hogy hány versenytárs használ bővített értékelési kivonatokat, és tartsa lépést. Nem szeretne lemaradni a versenyben, és a legjobb módja annak, hogy a kanyar előtt járjon, ha a Google értékelési kivonatait használja. A jobb online láthatóság érdekében további információkat kell használnia fülbemászó képekkel és pozitív értékelésekkel.

3. Forgalom növelése a SEO javítása érdekében

Egy webhely virágzik a forgalomból, és a webhelyed több felhasználója magas SEO besorolást jelent. A felhasználók figyelmének felkeltésének egyik legjobb módja az értékelések bővített kivonatainak használata. A bővített kivonatok segítségével nagyobb forgalmat érhet el, mint versenytársai.

Ne feledje, pusztán a bővített kivonatok hozzáadása nem garantálja, hogy a Google keresési eredményei között első helyen szerepel. De minden bizonnyal a bővített kivonatok pozitívan befolyásolják a rangsorolást. Sőt, az átkattintási arány javításával több új felhasználót vonzhat webhelyére. Több felhasználó azt jelenti, hogy a bővített kivonatok pozitív jelzéseket küldenek a Google pókjainak webhelye gazdag minőségéről.

Hogyan segítik a Google Review Snippets a SEO optimalizálását?

A gazdag kivonatok nem csak pozitív véleményeket generálnak; megnövekedett átkattintási arányhoz vezethetnek. A Google véleményrészletei kíváncsivá teszik a felhasználókat vállalkozása iránt, akik ezután felkeresik domainjét, hogy többet megtudjanak termékeiről és szolgáltatásairól.

  • Megnövelt átkattintási arány

Az átkattintási arány növekedése azt jelenti, hogy több konverziónak lehet tanúja. Az átkattintási arányok és a konverziók az Ön javára, webhelye SEO és rangsorolása a Google-on drámai emelkedést mutat.

Olvasni:  A WP_Query használata egyéni bejegyzéstípusokkal

Ha exkluzív pozitív vélemények vannak webhelyéről, a felhasználók könnyen megtalálhatják Önt az interneten. Csak egy felületes keresést kell végezniük a Google-on. A keresési lehetőségek eredményeinek javulásával a webhely helyezése arányosan emelkedik.

A webhely rangsorolásának bármilyen növekedése csak azt jelentheti, hogy kiválóan alkalmas SEO optimalizálására. A Google keresési eredményeinek rangsorolása azonban nem az egyetlen dolog, amely javítja a SEO-t, bár kritikus szerepet játszik. A vélemények segítenek a kihívásokkal teli utazáson a jobb Google-rangsorolás felé.

Forrás

Tudta, hogy a Dimensional Research felmérése szerint a vásárlók 90%-át befolyásolják a Google-on található vélemények? A vélemények kritikus szerepet játszanak webhelye SEO optimalizálásának javításában. Azok az emberek, akik olvasnak Google-véleményeket, valószínűleg 58%-kal nagyobb arányban konvertálnak, mint azok, akik nem.

A vásárlók bevonása a Google-véleményrészletekkel segít növelni a rendelés átlagos értékét. Nem kevesebb, mint 3%-kal nőtt az elkötelezett felhasználók száma, ami tükrözi a véleményeknek a webhelye keresőoptimalizálására gyakorolt ​​hatását. Valószínűleg ez az oka annak, hogy több vállalkozás támaszkodik a Google áttekintési kivonataira a keresőoptimalizálás javítása, a forgalom növelése és a konverziós arány növelése érdekében.

A fenti pontok segítenek megérteni, hogy az áttekintés bővített kivonatai elengedhetetlenek a Google-rangsorolás javításához. A további információk megadása segít kitűnni a tömegből, és segít a vásárlóknak a gyors döntéshozatalban.

GYIK

1. Hogyan optimalizálhatom a Google kiemelt kivonatait?

A Google által kiemelt kivonatok optimalizálása azt jelenti, hogy minden kérdésre röviden meg kell válaszolni, és a lényegre kell térni. Ne felejtse el ragaszkodni a tényekhez, bár egyetlen cikk több kapcsolódó kérdésre is választ adhat. A kérdéseit azonban megfelelően kell rendszereznie. Az is segít, ha szemet gyönyörködtető képeket használ, hogy megragadja a célközönség figyelmét.

Olvasni:  Okok, amiért a PDF a legjobb dokumentumformátum az üzleti életben

2. Mit jelent az ismertető-részlet?

Ez egy rövid kivonat egy recenzióból, amely több bíráló által összeállított pontszámok összefoglalása is lehetne. A Google pókjai érvényes véleményeket keresnek, és amikor csillagokat és fontos összefoglaló információkat tartalmazó, részletes kivonatokat találnak, tudják, hogy megbízható forrásból származnak.

3. Mi a Google Review Schema jelentése?

Ez a termékek vagy szolgáltatások meghatározása. A Google úgy értelmezi a tulajdonságokat, hogy másoknak mi a véleménye az Ön termékéről, szolgáltatásáról, fiókirodájáról stb., valamint az emberek által adott értékelések alapján. Annak érdekében, hogy az emberek azonnal megértsék a termékek értékét, a Google felülvizsgálati sémája mindig csillaggal jelzi a termékeket.

Új publikációk:

Ajánlott