A hashtagek hatékony használata az összes közösségi hálózaton

Mindenki tudja, mi a hashtag, igaz? Ez a szó az egekbe szökött, és 2010-ben felismerték, és felvették az oxfordi szótárba. Annak ellenére, hogy mennyire népszerűvé váltak, sokan még mindig nem értik a hashtagek használatát.

A közösségi média hashtagei ma már ugyanolyan gyakoriak, mint az emojik az SMS-ekben. A közösségi médiában mindenhol megtalálhatja őket. De ha azon töpreng, hogy milyen nehézségek árán találja meg a megfelelőt, tartogatunk valamit az Ön számára. Most már nem kell nemzeti naptárat keresnie, és nem kell izzadnia a szemöldöke a hashtagek után, mert ezt megtettük az Ön számára. Töltse le az év legjobb közösségi média hashtag naptárkészletét – 365 nap hashtag 2022-re + ingyenes tervezősablonok.

Mindent bemutattunk, amire szüksége lehet az organikus elérése növeléséhez: –

 1. Felkapott hashtagek a közösségimédia-naptárhoz: Legyen szó nemzeti ünnepekről vagy mindennapi különlegességről, a 2021-es ünnepi naptárunkban mindezt felvázoltuk. Szerezzen be minden nap 10 legjobb közösségimédia-hashtaget szórakoztató tartalomötletekkel.
 2. 365 napos hashtag naptár 3x eléréshez: Növelje az elérést hashtagekkel, mint még soha. Fedezze fel a legjobb közösségi média stratégiákat és kampánytrükköket a közelgő ünnepekhez minden platformon.
 3. Kreatív sablonok: Ragadja meg használatra kész grafikánkat bejegyzéseihez. Helyezze el logóját, cserélje ki a képeket a márka tartalmára, és kész! Ha még nincs logója, egyszerűen létrehozhat egyet az a logó készítő eszköz, amely professzionális és jellegzetes megjelenést kölcsönöz márkájának.

Hadd mutassam be a közösségi média hashtag marketingjének fontosságát, és azt, hogyan használhatod hatékonyan egyesekkel ingyenes közösségi média eszközök hogy növelje online jelenlétét.

Tartalom Tábla

Hogyan találhat hashtageket marketingkampányához?

Egyes esetekben ideális módja annak A hashtagek használata a már létezők felfedezése. Mielőtt elkezdené, valóban meg kell találnia, hogy mely hashtageket használják az influencerek a közösségi médiában. Ennek jó módja az, ha felhasználunk néhányat ingyenes hashtag-elemző eszközökmint például Twitonómia.

Mivel sok internetfelhasználó a hashtagekre kattint, hogy az adott címkéhez kapcsolódó további médiát keressen, a Twitter elemző információi nagyon értékesek lehetnek. Rengeteg címkét kap a bejegyzések gyorsabb felfedezéséhez. Néhány legjobb Twitter elemző eszközök a neten is segíthet megtalálni a legjobb influencereket.

Van néhány kiváló hashtag eszközök elérhető, ahol megkeresheti a legjobb hashtageket. Lássuk:

 • HashAtIt: Ez egy ingyenes eszköz, amely lehetővé teszi keressen bármilyen hashtaget hogy beépítse a közösségi média stratégiájába.
 • Ingramer: Ezt AI-vezérelt Az ingyenes eszköz lehetővé teszi az Instagram hashtagjaiban való keresést közösségi média bejegyzéseinek elemzésével.
 • Címketábla: Ez az eszköz többet nyújt átfogó nézet amikor hashtageket keresel. Például megvizsgálja, hogy a használt címke pozitív, negatív vagy semmilyen hatást nem gyakorolt-e a közönségre.
 • Hashtagify.me: Ez a webhely a vizuális ábrázolás a hashtag és annak legjobb befolyásolók. Ezzel az eszközzel felkapott hashtageket találhat a résében.
 • Vondy hashtaggenerátora: Ez az AI-eszköz listát készít
  releváns és felkapott hashtagek a kulcsszó vagy a témához kapcsolódóan
  a tartalomhoz egy an fejlett AI algoritmus

Hogyan találhat hashtageket az egyes közösségi hálózatokon?

1. Hogyan találhatok hashtageket a Twitteren?

Kétféleképpen találhat hashtageket a Twitteren. Az egyik egyszerűen címkék keresése a keresősávból a képernyő jobb felső sarkában, hogy megtudja, mit használnak jelenleg mások.

A másik egy Részletes keresésahol kereshet adott szavakat és kifejezéseket tartalmazó tweetek. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a megosztani kívánt tartalom szempontjából releváns címkéket javítsa.

Szeretné tudni, mi a trend a Twitteren? A felkapott hashtagokat a Twitter hírfolyamának bal oldalán láthatja. Ezenkívül a Twitter automatikusan megjeleníti ezeket népszerű témák tartózkodási helye és az Ön által követett személyek alapján.

Olvasni:  Növelje online jelenlétét: közösségi média elköteleződési stratégia

2. Hogyan találhatok hashtageket a Facebookon?

Ha már tudja, melyik hashtagere szeretne keresni, végezzen egy egyszerű keresést vagy írja be közvetlenül az URL-be. A Twitterhez hasonlóan a képernyő bal felső sarkában található Facebook keresőmezővel is kereshet a hashtagek között.

3. Hogyan találhatunk hashtageket az Instagramon?

Az Instagram alkalmazás használata közben a Reels ikon bal oldalán talál egy kereső gombot. tudsz böngésszen a keresési lehetőségek között az Instagram hashtagein közzétett bejegyzések és történetek megtekintéséhez.

instagram

Ha akarod keressen a felkapott hashtagek közötta legjobb módja annak, hogy megtalálja őket Az Instagram Felfedezés lapja. Itt találja a felkapott címkéket és azokat a bejegyzéseket, amelyeket az Instagram közösségben sokan kedveltek.

4. Hogyan találhatunk hashtageket a Pinteresten?

Más közösségi média platformokhoz hasonlóan a Pinterest is lehetőséget ad hashtagek keresésére. Közvetlenül megteheti írja be a kulcsszót a keresőmezőbea Pinterest pedig kapcsolódó bejegyzéseket ad.

pinterest

5. Hogyan találhatok hashtageket a YouTube-on?

A Youtube-on hashtageket használhatsz a megjegyzés rovatokban, a címben és a leírásokban. Próbálj meg rákeresni a videód témájához kapcsolódó videókra, hogy megtudd, mely hashtagek tűnnek felkapottnak. Sokat találhatsz témához kapcsolódó ajánlások a YouTube bármely hashtagjára kattintva.

Youtube

Nem csak a márkacímkék, hanem az ünnepi hashtagek is ugyanolyan fontosak az elköteleződéshez. Itt van 2022. Felkapott hashtages ünnepnaptár minden alkalomra.

Hogyan használjunk hashtageket az egyes közösségi hálózatokon?

Minden közösségi médiában más szabályok és korlátozások vonatkoznak a hashtagekre. Ezért elengedhetetlen, hogy minden platformhoz más stratégiát dolgozzunk ki. Íme ennek a legjobb módjai.

1. Hogyan lehet hatékonyan használni a hashtageket a Twitteren?

Be kellene kapcsolódnia egy beszélgetésbe, vagy esetleg sajátot kellene kezdenie? A tartalom iránti elkötelezettsége nőni fog, ha kihasználja annak előnyeit, hogy a bejegyzést elérhetővé teszi más felhasználók keresései révén. A nagyobb láthatóság érdekében részt vehet a Twitter-csevegésekben

Próbálja meg hozzáadni 1-2 hashtag tweetjeire, hogy minden alkalommal nagyobb elérést biztosítson. A Hubspot szerint átlagosan fog kapni 12-szer nagyobb elkötelezettség a tweetekben a megfelelő hashtagekkel, míg 33%-uk nagyobb valószínűséggel retweetelődik ha egy vagy több hashtag van bennük.

Olvasni:  Az Affiliate Super Assistent használata a WordPressben az Amazon értékesítéshez

Nem javasolt kettőnél több hashtag használata tweetenként. Ezenkívül elengedhetetlen a hashtagek bölcs megválasztása a célközönség szűkítéséhez. A hashtagek túlzott használata a Twitteren professzionálisnak tűnhet, és bosszantónak tűnik a követői számára.

2. Hogyan használjunk hashtageket a Facebookon?

Neked kell győződjön meg róla, hogy bejegyzése nyilvános ha azt szeretnéd, hogy a Facebook-ismerőseiden kívül mások is megtalálják a bejegyzésedet. Következésképpen, ha egyszer közzéteszi a bejegyzést az oldalon vagy hírcsatornán népszerű hashtagekkel, azok kattintható linkekké válnak, amelyek hashtag-oldalakra irányítják az embereket. Próbáld meg használni 1-2 hashtag több interakcióért; ne használd túl a hashtageket a Facebookon.

3. Hogyan lehet okosan használni a hashtageket az Instagramon?

A hashtagek még fontosabbak az Instagramon, mint a Twitteren, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy felfigyeljenek a tartalomra az Instagramon. Használat népszerű és releváns hashtagek hogy nagyobb csoportok élvezhessék a tartalmat.

Youtube

A csak egy hashtaget tartalmazó bejegyzés érkezik 12,6%-kal több interakció az Instagramon. Ha hashtageket tartalmazó bejegyzést ír, az Instagram a népszerűségük alapján javasol hashtageket. Fontolja meg a hashtag eszközök amelyek most az Ön rendelkezésére állnak a megfelelő címkék kiválasztásához. Az Instagram a kivétel, ha nem lehet konzervatív a címkéivel. Tedd meg magad, de ügyelj arra, hogy a címkéid relevánsak legyenek a képedhez, így jobban elkötelezheted magad az Instagramon.

4. Hogyan használjunk hashtageket a Pinteresten?

A Pinterest segítségével a hashtagek minden keresési eredmény középpontjában állnak. Ez azt jelenti, hogy ha a leírásában sok releváns hashtag szerepel, a Pinnerek könnyen megtalálhatják a kulcsszavakhoz kapcsolódó tartalmat.

pinterest

Keverje össze az egyedi és az általános hashtageket hogy a legtöbb figyelmet felhívja a tűire. Fontos, hogy olyan hashtageket válassz, amelyek a legnagyobb hatást érik el.

5. Hogyan használjunk hashtageket a YouTube-on?

A YouTube-on a legtöbb hashtaget a megjegyzés részben, a leírásban és a címben használják. Használhat hashtageket osztályozza a tartalmat téma szerint keresve, vagy kulcsszavakat használjon hashtagként.

Próbálj meg beletenni releváns hashtageket a megjegyzésekben. Fog növeli a láthatóságot YouTube-videói közül. Tekintsd úgy, hogy egy néző megjegyzésére válaszolsz egy lehetőség hashtag használatára, és több interakciót alakíthatsz ki a videóval.

Olvasni:  Befolyásoló marketingtrendek, amelyek 2024-ban sikerhez vezetnek

Hogyan készítsünk saját hashtaget?

Bizonyos esetekben érdemes létrehozni a hashtaget. Talán szeretnéd kiegészítik egy eseményt így a résztvevők megtehetik nyomon követheti közösségi média bejegyzéseit. Tegyük fel, hogy van egy egyedi marketing kampány nemzeti ünnepekre vagy webináriumokra, amelyek saját hashtageket igényelnek, nem pedig a meglévőket. Lehetséges, hogy még nincs konkrét hashtag, amely megragadja a márkáját.

Tehát létre kell hoznia egy jó hashtaget emlékezetes, egyedi és releváns a tartalmadhoz. Ehhez nincs szükség semmilyen speciális szoftverre, tapasztalatra vagy képesítésre a hashtag létrehozásához. Csak egy dolog van, amit meg kell tenned. Helyezzen egy font jelet közvetlenül a szó vagy kifejezés elé, amelyet szóköz nélkül hashtaggé szeretne alakítani. Ezután helyezze el az új hashtaget a kívánt bejegyzésbe, és csak így születik meg egy új hashtag.

A hashtagek mindenhol megtalálhatók. A bejegyzés elolvasása után reméljük, hogy most már jobb ötleted lesz a hatékony használatukra. És ha még mindig kapkodja a fejét zavartan, rohanjon letölteni a Hashtag készlet hogy megragadja a másolatát a 2021-es naptár ünnepekkel és még sok minden más a nulláról való kezdéshez.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Hogyan használod hatékonyan a hashtageket?

A hashtagek nagyszerű módja az elköteleződés megszerzésének, de ismernie kell a bevált gyakorlatokat, és hatékony közösségimédia-stratégiát kell kidolgoznia.

 • Keressen olyan hashtageket, amelyeket az egyes hálózatokon már használnak.
 • Használja a megfelelő hashtag eszközök a legjobb hashtagek felfedezéséhez.
 • Ne tedd túlzásba vinni a hashtageketmivel ettől a bejegyzése spam jellegű lesz.
 • Hozzon létre saját hashtageket, és próbálja meg vírusossá tenni őket.
 • Tartsd meg rövid és emlékezetes.

🌟 A hashtagek növelik a követők számát?

Ha 1-2 hashtaget használsz a tweetedben, akkor átlagosan 33%-kal nagyobb elkötelezettséget kapsz, mint a hashtagek nélküli bejegyzések. Ahogy egyre jobban elköteleződik, az emberek felismerik a márkáját, és így követni kezdenek. Tehát igen, a hashtagek nagyszerű módja annak, hogy növelje Twitter-követőit.

Új publikációk:

Ajánlott