A hat legjobb videószerkesztő szoftver WordPress blogprojektjéhez

A modern világban a videotartalom nagyon fontos szerepet játszik bármilyen projekt létrehozásában. Elmondhatjuk, hogy a videóvágás lassan kezdi elfoglalni a világot, és ez nem is meglepő. Naponta különféle klipek segítségével sok szervezet növeli az ügyfelek számát és a hálózat népszerűségét.

A digitális világban régóta népszerű a videós tartalmak használata, mert a statisztikák szerint ez több konverziót hoz, mint bármi más. Fontos megjegyezni, hogy amellett, hogy minőségi, érdekes és releváns videókat készít, jó szoftvert kell választania, amely segít a klip sikeres szerkesztésében, és még hihetetlenebbé teszi.

A felhasználók szívesebben néznek meg egy videót, mintsem egy hatalmas bejegyzést olvasnak el sok betűvel. A videótartalommal néhány perc alatt beszélhet a termékéről és annak előnyeiről. Ha valaha is foglalkozott videószerkesztéssel, és rendelkezik a szükséges készségekkel, sok mindent megtehet, például:

 • Hozz létre saját YouTube-csatornádat, és keress pénzt érdekes videók létrehozásával
 • Használjon videotartalmat a WordPress webhelyén, és növelje a felhasználók elköteleződését
 • Növelje a feliratkozók számát rövid videókkal a közösségi hálózatokon
 • Építse vállalkozását eredeti videohirdetések köré

Az is fontos, hogy minőségi szoftvert válasszunk, hogy WordPress-webhelye valódi sikert és közönségelköteleződést érjen el. Ezen kívül fontos megjegyezni, hogy egy jó videószerkesztő szoftver kiválasztásánál figyelembe kell venni az igényeit, amelyeknek meg kell felelniük, többek között:

 • A videó szerkesztésekor használt operációs rendszerek típusai
 • Az elkészíteni kívánt videó típusa
 • Videószerkesztési képességeid
 • Különféle effektusok, amelyeket használni szeretne
 • A szoftverrel szerkeszteni kívánt fájlok típusai és típusai

Miután megismerte azokat az igényeket, amelyeket a videószerkesztő szoftvernek ki kell elégítenie, áttérhet egy olyan programra, amely segít minőségi videó létrehozásában, amely sikert és figyelmet kap a felhasználóktól.

6 legjobb videószerkesztő szoftver a WordPress blogprojektjéhez

Ha blogját WordPress-en vezeti, valószínűleg tudja, milyen fontos a jó minőségű és érdekes tartalom közzététele. Izgalmas videó készítéséhez jó szoftverrel kell kezdenie, amely számos hasznos funkcióval rendelkezik.

Jelenleg számos fizetős és ingyenes videószerkesztő programot találhat, de ahhoz, hogy megtalálja a megfelelőt a videótartalmához, alaposan tanulmányozza át az összes funkciót, és győződjön meg arról, hogy segíthet. Megnéztünk több szoftvert, és kiderítettük, melyik a legjobb.

Ezen programok mindegyike számos hasznos eszközzel rendelkezik, amelyek segítenek a felhasználóknak valódi remekművek létrehozásában. Ez a szoftver kezdőknek és profiknak egyaránt alkalmas, és mindegyiknek ugyanaz a célja. Ne feledje, hogy mielőtt belevágna a speciális funkciókba vagy fizetne előfizetésért, fontos, hogy tanulmányozza az összes funkciót, és győződjön meg arról, hogy a platform megfelelő-e az Ön számára, és segíthet sikeres videó létrehozásában.

Olvasni:  7 legjobb hely, ahol ingyenes zenét találhatsz videóidhoz

#1 Final Cut Pro X

A Final Cut Pro nagyszerű lehetőség a Mac felhasználók számára. Itt videókat szerkeszthet, és még csak nem is kételkedhet a sikerében, mert ezt a szoftvert több mint 2 millió szerkesztő használja, köztük népszerű bloggerek, sőt filmes cégek is. Ez a platform rendelkezik a legegyszerűbb és legintuitívabb felülettel és számos hasznos funkcióval, amelyeket minden nehézség nélkül használhat.

Az intuitív kezelőfelület mellett ez a program az egyik legjobb és legerősebb. Fontos megjegyezni, hogy a Final Cut Pro nem használható Windows-eszközökön. A nagy teljesítményű szoftver jellemzői között szerepel:

Ezenkívül a Final Cut Pro szoftver lehetővé teszi a keretcsoportosítási eszközök használatát, különféle sablonok, effektusok és kliprendezési lehetőségek használatát. Ezenkívül néhány másodperc alatt beillesztheti a hangot, és elfelejtheti, hogy más programokat keressen a beszédhangok létrehozásához, mivel a Final Cut Pro egyesíti ezeket a funkciókat.

Ez a program olyan hétköznapi Apple-felhasználók számára készült, akik nem rendelkeznek erős szerkesztési készségekkel, valamint olyan szakemberek számára, akik tudják, hogyan kell használni a fejlett funkciókat, amelyek segítenek valódi remekművek létrehozásában.

A Final Cut Pro segítségével gyorsan és hatékonyan szerkesztheti videótartalmát anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy valami elromlik. A rengeteg hasznos funkciónak köszönhetően minden felhasználó kiváló minőségű videót készíthet, amely sikert és dicséretet kap a közönségtől.

#2 Adobe Premiere Pro

Az Adobe Premiere Pro az egyik szabványos szoftver, amely bármilyen formátumú videók sikeres szerkesztését segíti elő. Itt egyszerűen beállíthatja a klip színét és hangját, és számos egyéb funkciót élvezhet. Ez a program a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb, mellyel több képkockát kombinálhatsz egy teljes értékű filmbe. Akár arra is használhatjuk, hogy létrehozzuk játékszintek listája is.

Az Adobe Premiere Pro előnye, hogy mind a Mac-felhasználók, mind a Windows-eszközről szerkesztő felhasználók számára elérhető. Gondosan tanulmányoztuk ezt a szoftvert, és számos olyan jellemzőt találtunk, amelyeket ismernie kell használat előtt:

 • 3D szerkesztés
 • Korlátlan keretek
 • 4K és 8K videók szerkesztésének lehetősége
 • Klipek exportálása H.265-ben

Az Adobe Premiere Pro rendelkezik a videó színkorrekciójához szükséges összes lehetőséggel. Ezenkívül felgyorsíthatja a szerkesztési folyamatot az innovatív Adobe Sensei technológiával, ahol az összes eszköz automatikusan rendelkezésére áll.

Olvasni:  Hogyan hat a testtartásod és az egészséged a blogger napodra?

Ezenkívül ez az alkalmazás folyamatosan frissül, és új lehetőségeket ad hozzá, amelyek megkönnyítik az egész szerkesztési folyamatot. Például kihasználhatja a továbbfejlesztett HDR-támogatás előnyeit, használhat különféle hangeszközöket, vagy használhat automatikus átkódolást. Mindezek a funkciók még hatékonyabbá teszik a szoftvert, és segítenek a felhasználóknak sikeres és jó minőségű videók létrehozásában.

Fehér okostelefon felvételi videó

#3 Movavi

A Movavi egy jó videószerkesztő, amely a legegyszerűbb és legintuitívabb felülettel rendelkezik. A szoftver funkciói között szerepel a címek, a mozgáskövetés, a kép a képben funkció és az alapvető kulcskockák.

A többi versenytárshoz képest Movavi videó kompresszor nem rendelkezik ilyen nagy számú funkcióval, de az általa kínált lehetőségek mindegyike hatékony és hasznos a sikeres videó elkészítéséhez. Ennek ellenére ez a program számos izgalmas funkcióval rendelkezik, amelyek nagyban megkönnyítik a szerkesztési folyamatot, és még jobbá teszik a videót:

 • Zajmentesítés
 • Színbeállítás
 • Hangfelvétel
 • Korlátlan számú klip
 • Mozgáskövetés
 • 4K formátum támogatása
 • Exportálás a H.265-be

A Movavi olyan alkalmi felhasználók számára készült, akik nem rendelkeznek professzionális videószerkesztési készségekkel vagy ismeretekkel. Itt minden a lehető legegyszerűbb és egyértelműbb. Számos átmenet gomb, cím, import és egyebek segítségével javíthatja videóját. Ezenkívül a program lehetővé teszi a keret színének korrigálását, levágását és bármilyen irányba forgatását. Ez a szoftver minden videofájl formátumot támogat, és bármilyen célra használható.

A Movavi szoftver óriási népszerűségre tett szert egyszerű és kellemes felületének köszönhetően, amely minden felhasználó számára érthető, függetlenül a szerkesztési ismereteitől. Sok videoblogger használja ezt a programot, hogy lélegzetelállító klipeket készítsen, amelyeket újra és újra meg szeretne nézni.

Ez a program lehetővé teszi számos lehetőség használatát, amelyek tüzet adhatnak a filmnek, és olyan professzionális megjelenést kölcsönözhetnek a filmnek, hogy egyetlen felhasználó sem fogja kitalálni, hogy Ön csinálta ezt, professzionális szerkesztők segítsége nélkül.

A Movavi másik jellemzője az a speciális mód, amelyet a legtöbb blogger használ videotartalma létrehozásához. Ezt a módot Intronak hívják, és ezzel hihetetlen bevezetőket készíthet a klipjeihez, ha kiválasztja a kívántat. Ez a program lehetővé teszi szűrők használatát, lélegzetelállító effektusok létrehozását a videóihoz, valamint stabilizálást, amely professzionálisabbá teszi a film megjelenését.

#4 DaVinci Resolve

A DaVinci Resolve egy hatékony videószerkesztő szoftver, amely segíti a felhasználókat. Számos eszközt tartalmaz kulcsképkocka készítéséhez, kivágásához, hang- és színkorrekcióhoz és még sok máshoz. Ezzel a programmal könnyedén készíthet kiváló minőségű videókat webhelyére.

A szoftvernek van fizetős és ingyenes verziója. Az ingyenes verzió használatával használhatja a szabványos szerkesztési lehetőségeket, de a szolgáltatásokért fizetve számos fejlett eszközt nyit meg, amelyek segítségével pillanatok alatt készíthet izgalmas videót. Részletesen megismerkedtünk a platform összes funkciójával, és megtudtuk, milyen jellemzői vannak:

 • Mozgáskövetés
 • 3D szerkesztés
 • Többkamrás telepítés
 • 360 fokos tartalom támogatása
 • 4K formátum támogatása
 • Exportálás a H.265-be
Olvasni:  Miért válassza a Magento Enterprise Editiont e-kereskedelmi üzletéhez?

A DaVinci Resolve professzionális videószerkesztő programnak számít, mert tartalmaz színkódolást, hangalkotást, mozgógrafikát stb. Ezenkívül az alkalmazás rendszeres frissítésekkel rendelkezik, amelyek új funkciókkal egészülnek ki, mint például az új formátumok vagy a 3D hang támogatása.

A DaVinci Resolve szoftver más platformokhoz képest meglehetősen bonyolult felülettel rendelkezik, mert itt nagyszámú gomb és oldal látható, amelyek egyedi használati elemekkel rendelkeznek. Mindezekkel az eszközökkel széles körben szerkesztheti a videókat, és sok dicséretet kaphat a nézőktől.

Az új felhasználók számára eleinte nehéz lehet megérteni, hogyan kell használni a szoftvert, de biztos lehet benne, hogy nem tart sokáig, amíg megérti, hogyan működik. A DaVinci Resolve számos izgalmas lehetőséget kínál, amelyek különféle effektusokat és egyebeket tartalmaznak, így biztosan sikerül sikeres klipet készíteni ezzel a programmal.

Minden felhasználó, aki erre a platformra érkezik, néhány percen belül képes lesz kezelni a funkcióit. A kiváló minőségű videó létrehozásához nincs szükség sok időre és erőfeszítésre, mert a programnak számos különféle sablonja van, amelyek lehetővé teszik a legmegfelelőbb lehetőség kiválasztását és a klipre való alkalmazását. A szoftvert olyan szakemberek fejlesztették ki, akik jól tudják, hogyan kell kinéznie egy sikeres klipnek, amelyet újra meg akar majd nézni.

#5 Vimeo Video Maker

Az egyik legegyszerűbb videószerkesztő szoftver a Vimeo. Itt kihasználhatja a rövid oktatóprogramot, majd élvezheti a program által kínált különféle funkciókat. Ez a platform kezdőknek készült, akiknek nincs korábbi tapasztalatuk és jártasságuk a klipek szerkesztésében, de hihetetlenül szívesen készítenek jó minőségű videót, amely népszerűvé válik a hálózaton.

Még akkor is, ha soha nem próbálta meg szerkeszteni a videótartalmat, itt könnyedén használhatja az összes eszközt, például a zajeltávolítást, a színkorrekciót, a sebességszabályozást és még sok mást. Részletesen tanulmányoztuk ezt a programot, és megtudtuk, milyen jellemzői vannak:

 • Maximum 100 videoklipp
 • Mozgáskövető funkció

Annak ellenére, hogy a Vimeo kezdő szerkesztőknek készült, élvezheti a haladó funkciókat, valamint címeket, különféle effektusokat és hangeffektusokat adhat a kliphez. A program minden opcióját a YouTube alkotói fejlesztették ki, így minden nehézség nélkül exportálhatja klipjeit erre a platformra.

Olvasni:  A határidők betartására szolgáló ellenőrzőlista készítő használatának előnyei

Emellett a szoftver rendszeresen frissül, és ezek során új funkciókkal egészül ki, mint például a színkorrekció, a mozgógrafika és a billentyűparancs-szerkesztő opciók. Mindezek az eszközök nagyban megkönnyítik a videószerkesztési folyamatot, és még gyorsabbá és sikeresebbé teszik azt.

A Vimeo rendelkezik egy mobilalkalmazással is, amelyet ingyenesen telepíthet okostelefonjára. Ez lehetővé teszi a videó szerkesztését bárhol és bármikor, amikor csak szüksége van rá. Ez az opció tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék szerkeszteni a klipet, és a lehető leghamarabb közzétenni a közösségi hálózatokon.

Ez a szoftver egy szép felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szerkesztési folyamat nehézségek nélküli kezelését. Ezenkívül használhatja a próbaverziót, és megbizonyosodhat arról, hogy ez a program megfelel a céljainak, és segít a lehető legrövidebb időn belül kiváló minőségű klip létrehozásában.

Használhatja az ingyenes verziót a szabványos eszközök használatához, vagy elérheti a speciális funkciókat, hogy csodálatos megjelenést biztosítson a videónak. Ez a program minden szükséges opcióval rendelkezik ahhoz, hogy filmje sikeres legyen, és a közönség újra és újra meg akarja nézni.

#6 Clipify

Clipify karcsú és intuitív kezelőfelülettel büszkélkedhet, az eszközöket szépen elrendezve a könnyen elérhető fülek alatt. A program elindításakor a felhasználókat olyan népszerű funkciókhoz mutató parancsikonok fogadják, mint a videóvágás, a háttér megváltoztatása és a videokártya-sablonok. Íme néhány a Clipify által kínált egyéb figyelemre méltó funkciók közül:

 • Webkamerás rögzítés és Chroma Key szerkesztés
 • Több mint 150 stílusos effektus és szűrő
 • Egykattintásos stabilizálás és színbesorolás
 • Több mint 200 zeneszámot és egyéb adathordozót tartalmazó könyvtár
 • Exportformátumok széles választéka

Ezenkívül a Clipify automatikus videókészítési funkciót is biztosít, amely életmentő lehet egy elfoglalt blogger számára. Leegyszerűsíti a videókészítési folyamatot, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáadják klipeiket, válasszon átmeneti stílust, és könnyedén hozzáadhasson egy hangsávot. Az eszköz által felszabaduló időt a blogírás egyéb területeire, például írásra vagy kutatásra fordíthatja.

Ezenkívül a Clipify számos eszközt kínál a felvételek finomításához és csiszolásához, beleértve a gyors automatikus javítást és a Curves segítségével történő színkorrekciót. A felhasználók kihasználhatják a beépített matricák és szövegstílusok gyűjteményét, hogy feliratokat adhassanak hozzá, és tovább javítsák felvételeiket.

A Clipify segítségével a kész projektek exportálása gyerekjáték. Több mint 50 exportálási formátum közül választhat, amelyek segítségével videókat készíthet különféle platformokra, beleértve a WordPress-t is. A Clipify biztosítja az eszközöket és a rugalmasságot, hogy életre keltse elképzelését. Rugalmassága pedig biztosítja, hogy videóid bármilyen közönséggel megoszthatók legyenek.

Új publikációk:

Ajánlott