A hibrid e-mail tervezés jelentősége: Végső útmutató

A hibrid e-mail-tervek hasznosak abban, hogy egy személyre szabható e-mail független legyen a médialekérdezésektől, és a felhasználó megjelenítéséhez igazodjon.

Tartalomjegyzék

● Mi az a hibrid e-mail tervezés?

● A hibrid e-mail tervezés fontossága

● A hibrid e-mail sablon elemei

● A hibrid e-mail tervezés előnyei és hátrányai

Nem utálod, ha e-mail marketing kampányod e-mailjei különböző méretekben jelennek meg, és elrontja a lényeget? Ez az egyszerű e-mail legnagyobb hátránya. Eltörik, ha különböző képernyőarányú eszközökkel próbálja megnyitni. Ennek ellensúlyozására az e-mail marketingesek hibrid leveleket használnak. Ezek az e-mailek automatikusan igazodnak a felhasználó eszközéhez, és lehetővé teszik számukra, hogy a teljes e-mailt teljes képernyőn nézzék meg.

Most, hogy tudja, mi az a hibrid levél, koncentráljunk a hibrid e-mail tervezésre, és arra, hogy miért elengedhetetlen a hibrid e-mail sablonok tervezésének elsajátítása. Az alábbiakban egy teljes útmutatót talál a hibrid e-mailekről és a hibrid e-mail sablonelemekről az e-mailezési stratégiák javítása érdekében.

Mi az a hibrid e-mail tervezés?

A hibrid e-mail tervezés a reszponzív e-mail-tervezés fejlett formája, amely médialekérdezések nélkül is működik. A hibrid kialakítást Spongy néven is ismerik. A hibrid e-mail tervezési kódolás olyan egyedi funkciót tartalmaz, amely lehetővé teszi az e-mailek víz utánzását. Ahogyan a víz felveszi az edény alakját, bent is tartják, az e-mail a képernyőnek megfelelően formálja magát.

Forrás

A hibrid e-mail tervezés jelentősége

Az e-mail kampány hibrid kialakítása kulcsfontosságú, mert ez megadja a szabadságot, hogy az e-maileket minden felhasználó igényeinek megfelelően kezelje. Ezenkívül a hibrid e-mail automatikusan optimalizálhatja magát, hogy a felhasználó által használt eszköznek megfelelően teljes mértékben megjelenítse az e-mailt. Nagyon sokoldalúvá teszi a hibrid kialakítást.

Ezenkívül a hibrid kialakítás nem függ a médialekérdezésektől. A médialekérdezések általában azt mondják az e-mailnek, hogy igazodjon a megfelelő méretre, de a hibrid levelek ezt függetlenül is megtehetik. Így ez egy lenyűgöző design email marketing.

Olvasni:  Szakértői útmutató: Átállás HTTP-ről HTTPS-re

A hibrid e-mail sablon elemei

1. Fontos tervezési elemek

A tervezés elengedhetetlen része a hibrid levelezésnek, mivel ez az első dolog, amit a felhasználó észrevesz. E-mailjeit minden más előtt jobbá kell tennie. Íme néhány tipp, amelyek segítenek jobb vizuális benyomást kelteni egy hibrid dizájnban.

● Ha hibrid terveket készít vállalata számára, győződjön meg arról, hogy az összes e-mail elrendezése konzisztens, és hasonló színsémát követ. Segít abban, hogy kitűnjön több száz egyéb e-mail közül.

● A hibrid kialakítás nem tartalmaz bonyolult elrendezést. Győződjön meg arról, hogy e-mailje mentes minden bonyolult tervezéstől és zsúfolt információtól.

● Mindig jó, ha a közösségi média gombjait integrálja e-mailjébe. Segít a hitelesség és a bizalom kialakításában. Lehetővé teszi azt is, hogy a felhasználók többet megtudjanak Önről a közösségi oldalakon keresztül, és Ön néhány további ügyfelet szerezhet.

Forrás

● Egy dolog, amitől érdemes tartózkodni, az a háttérképek és vízjelek használata, mivel ezek néha eltorzulnak egyes felhasználók számára. Ha azt szeretné, hogy e-mailjeit jövőbiztossá tegye egy hibrid e-mail-kialakítással, akkor nem szabad háttérképeket beillesztenie.

● Mindig vegyen fel különböző megjelenítési lehetőségeket a hibrid tervezési elrendezésbe. Segítségével a felhasználók megtekinthetik a szöveget képekkel vagy anélkül.

● Ha vonzóbbá szeretné tenni e-mailjeit, és külön identitást szeretne adni a böngésző vagy az alkalmazás hátterétől, és élénk színeket szeretne adni, szegélyekkel és vonalakkal kell elválasztania a hibrid levél különböző részeit.

2. Hibrid e-mail sablon tartalmi elemei

Mint mindig, most is a tartalom az igazi király. Győződjön meg arról, hogy tartalmai áramlásban vannak, és fogyasztói kapcsolatba lépnek vele az e-mail olvasásakor. A tartalommal kapcsolatban az e-mailben tartalmaznia kell néhány tartalommal kapcsolatos opciót. Az alábbiakban megemlítettünk néhány tartalommal kapcsolatos tippet a hibrid levelezéshez.

● Írjon egyszerűen. Ne használjon sértő, kihívó, durva, összetett és túlzottan használt szavakat e-mailjében.

● A hibrid e-mail sablon létrehozásakor szerepeltessen egy „Leiratkozás” gombot. Ezenkívül ellenőrizze még egyszer, hogy a hivatkozás működik-e.

Forrás

● Győződjön meg arról, hogy betartja az összes e-mail marketing irányelvet a hibrid e-mail design tartalmi elemeinek létrehozásakor.

Olvasni:  Az Instagramon működő 5 legnépszerűbb tartalomtípus

● Az e-mailben fel kell tüntetni a követés kikapcsolásának lehetőségét. A nyomon követés kikapcsolásához adjon meg egy linket a hírleveléhez.

● Kövesse a címkézési kötelezettségeket a hibrid e-mailben szereplő összes kapcsolatfelvételi adattal kapcsolatban.

Forrás

3. A CTA elem

A CTA vagy a cselekvésre ösztönzés elengedhetetlen eleme az e-maileknek. A CTA legyen a végső cél. Az e-mail kampány létrehozásának és a hibrid e-mail sablon fejlesztésének az a célja, hogy kihozzon belőle valamit, a CTA pedig az az út, amelyen keresztül megkapja, amit akar.

Forrás

Használja a CTA-t az e-mail törzsébe stratégiailag beépített mondatban vagy kifejezésben.

A CTA hivatkozás többszöri beillesztése szintén nem rossz ötlet, de ha túlzásba viszi, az e-mailje spam jellegű lesz. Mielőtt belefoglalná a CTA-t, győződjön meg arról, hogy miért javasolja, hogy olvasója rákattintson. Ha azt szeretné, hogy az e-mail rövid legyen, jobb, ha képekkel és szövegírói készségekkel magyarázza el a CTA-t. Az alábbiakban megemlítettünk néhányat a legkedveltebb CTA-struktúrák közül.

Forrás

● Győződjön meg arról, hogy a CTA gomb és a szöveg párosítási színnel rendelkezik, például kék-fehér. A párosított színséma vonzóbbá teszi a gomb megjelenését.

● Kerülje el, hogy a CTA gomb úgy nézzen ki, mint a spam jellegű online hirdetésekben. Szánjon rá egy kis időt, és hozzon létre egy egyedi CTA gombot.

● Megfigyelték, hogy a lekerekített élű CTA gombok több kattintást kapnak, mint a többi éles forma.

● Gondoskodjon róla, hogy a CTA szöveges és grafikus formában is legyen, mert néha a grafika meghibásodhat rossz kapcsolat vagy egyéb technikai problémák miatt.

● A CTA gomb mérete legyen rövid, és csak egy sorból vagy egyetlen szóból állhat, például „Olvassa el” vagy „További információért kattintson ide”.

4. Az elrejtés és megtekintés elem a hibrid e-mail sablonban

Hibrid e-mail-dizájn készítésekor gyakran használunk TOC-t (tartalomjegyzék), amely segít a felhasználóknak megérteni, mire számíthatnak az e-mail tartalmától, és segít átugrani a szakaszokat. Ez a funkció azonban csak asztali számítógépeken és bizonyos böngészőkön működik.

A tartalomjegyzék nem jelenik meg a hibrid levelek mobil verzióiban. Ezért fontos a hibrid levelek kódolása, hogy a felhasználók bármikor elrejthessék vagy megtekinthessék a tartalomjegyzéket. Így elkerülheti, hogy az e-mail hosszabb és unalmas legyen, és továbbra is értékes eszközt biztosítson az olvasóknak.

Olvasni:  Hogyan könnyíthetik meg az ügyfelek a grafikai tervezési folyamatot

5. Az imázselem egy hibrid e-mail designban

A kép a hibrid levél egyik alapvető eleme, mivel vizuális támogatást nyújt a CTA-hoz, és információkat kínál benne. Az alábbiakban néhány tippet adunk a hibrid e-mail-design képekhez.

● A hibrid levelezés programozásakor ne adjon meg rögzített képmagasságot. Győződjön meg arról, hogy a szélesség van megadva, nem a magasság, hogy elférjen a kívánt képernyőn.

● Amikor képet választ a hibrid leveleihez, ügyeljen arra, hogy ne használja logóját vagy bármilyen fontos szöveget a képen belül, mivel a kép kicsinyítő képernyőn való megjelenítéskor csökken.

● Amikor beilleszti a márka logóját a hibrid e-mailbe, ne használjon kerek logót, mivel az alakja és mérete miatt pixelessé válik.

● A hibrid e-mail sablonokban az összes képméret változatlan marad, így a rendszer csak egyetlen méretben menti. Ha kisebb képekre van szükség, a nézőpont átméretezi a képet, hogy illeszkedjen a képernyőhöz.

● Ne használjon háttérképet hibrid leveleihez, mert ezek néha nem töltődnek be a mobileszközön. Ezenkívül ne helyezzen szöveget képbe a teljes e-mail létrehozásához, mert ha a kép nem kerül feldolgozásra, az e-mail üresen marad.

A hibrid e-mail tervezés előnyei és hátrányai

Profik

● A hibrid levelezés minden, kijelzőhöz és internethez csatlakoztatott eszközön működhet. Az ügyfeleknek nem okoz gondot a megtekintés bármilyen eszközön. Így létrehozása után nem igényel karbantartást.

● Lehetővé teszi e-mailjei személyre szabását és jobb ellenőrzését.

● A hibrid e-mailek anélkül is működhetnek, hogy a médialekérdezésekre támaszkodnának.

● A hibrid e-mail sablon jövőbiztos, így folyamatos frissítés nélkül terjeszthető.

Hátrányok

● A hibrid e-mail sablon létrehozásához fejlett fejlesztési ismeretek szükségesek.

● A hibrid e-mail sablon létrehozása nagyon összetett munka.

● Több elem esetén a munka bonyolultabbá válik. Ezért magasan képzett szakembereket igényel.

Búcsúzó szavak

Összességében azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a hibrid e-mail-tervezés jelentősége nagyon nagy, és a hibrid levelekkel kapott funkciók minden más típusú e-mailnél pótolhatatlanok.

Bár a hibrid e-mail sablonok e-mail marketingben való használatának vannak hátrányai, az eredmény minden nehézséget megjutalmaz.

Olvasni:  Útmutató kezdőknek a közösségi média marketing eszközeihez!

Kulcs elvitelek

● A hibrid e-mail kialakítás jobb, mint a hagyományos (reszponzív).

● A hibrid e-mail nem függ a médialekérdezések utasításaitól.

● A hibrid e-mail sablon nagymértékben testreszabható, és minden felhasználó igényeinek megfelel.

● A hibrid e-mail sablon jövőbiztos.

● A sok elemet tartalmazó hibrid e-mail sablon létrehozása nagy kihívást jelentő feladat, amely általában magasan képzett kódolót és tervezőt igényel.

● A hibrid posta sikerének kulcsa a megfelelő CTA megfelelő helyre történő beillesztése.

GYIK

1. Miért érdemes hibrid e-mail-tervet használni?

A hibrid levelek használatának számos oka van, és az első számú az alkalmazkodóképessége, amely nem függ a médialekérdezésektől.

2. Számít-e a tartalom egy hibrid levélben?

Igen, csakúgy, mint minden más típusú e-mail, a hibrid e-mail is megköveteli, hogy nagyszerű tartalommal töltse fel, hogy a felhasználó rákattintson a CTA gombra. Ne feledje, hogy a tartalom az igazi király minden digitális marketing területén.

3. Milyen hátrányai vannak annak, ha hibrid e-mail sablont használ e-mail marketing kampányában?

Nincsenek jelentős hátrányai a hibrid e-mail tervezés megvalósításának. A hibrid e-mail sablonok létrehozása azonban néha bonyolult, és előfordulhat, hogy szakember segítségére van szüksége a hibrid e-mailek kódolásához.

4. Hogyan lehet CTA-t beilleszteni egy hibrid e-mail sablonba?

Ha a felhasználók figyelmét a környezet többi részéről a CTA-ra szeretné helyezni, akkor ezt az e-mail közepére kell helyeznie. Ezen túlmenően az lenne a legjobb, ha a felhasználónak szükségét vagy sürgősségi érzését is fel kellene építenie, hogy rákényszerítse őket a CTA gombra kattintásra.
Arra is összpontosítson, hogy a CTA-t gomb formájában illessze be a szövegbe.

5. Hogyan tegyük, hogy hibrid postája kitűnjön a többi közül?

Lehet, hogy a felhasználó asztali számítógépet vagy mobiltelefont használ; Akárhogy is, tele van színekkel, és ez nagyon káros az Ön vállalkozására, mivel a felhasználók figyelme elterelődik az e-mailek olvasása közben. A legjobb módja annak, hogy hibrid megjelenését kiemelje, ha okosan alkalmazza a szegélyeket és az elválasztó vonalakat a hibrid e-mail sablonban.
Győződjön meg arról, hogy e-mailje megfelelő határvonalakkal rendelkezik, amelyek elválasztják egymástól a különböző elemeket. Próbáljon olyan színkombinációt használni, amely jól illeszkedik egymáshoz, például piros és sárga, kék és fehér stb.

Új publikációk:

Ajánlott