A Hisense TV piros lámpája 2-szer felvillan: Gyorsjavítás

A kínai Hisense cég a megfizethető okostévék, készülékek, okostelefonok és szórakoztató rendszerek egyik vezető gyártója, amely világszerte több mint 55 országban van jelen.

Az egyik legnépszerűbb megfizethető elektronika a piacon a Hisense TV sorozat. Azonban a többi hardverhez hasonlóan a Hisense TV-k is hajlamosak a hibákra. Az egyik ilyen gyakori hiba, amit az emberek jelentenek, hogy a Hisense TV piros lámpája kétszer felvillan, és a tévé ezután nem indul el.

Ennek a hibának az egyik elsődleges oka a TV tápellátásával, a TV-n belüli tápegység kártyájával vagy egy ideiglenes szoftverhiba, amely megakadályozza az eszköz működését.

Itt négy gyors módszert tárgyaltunk annak a hibának a megoldására, amely miatt a Hisense TV piros lámpája kétszer felvillan.

Az egyik első dolog, amit meg kell tennie a probléma megoldása érdekében, a Hisense TV újraindítása.

 • Húzza ki a TV-t a tápegységből.
 • Várjon körülbelül öt percet.
 • Dugja vissza a tápegységet, és indítsa újra a TV-t.
A számítógép erőszakos leállítása árt a CPU-nak? | Őszinte.Technológia

Ha egy egyszerű bekapcsolás és újraindítás nem segít, íme néhány módszer a Hisense TV alaphelyzetbe állítására.

 • Húzza ki a TV-t a tápegységből.
 • Várjon körülbelül 15 percet.
 • Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot a TV-n (ne a távirányítón), majd csatlakoztassa vissza a tv-készüléket az áramforráshoz.
 • Tartsa lenyomva a bekapcsológombot körülbelül 60 másodpercig, miután csatlakoztatta a TV-t és bekapcsolta.

Ha ez nem működik, folytassa az alábbi lépésekkel.

 • Nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot Hangerő és Menü/Útmutató gombot a távirányítón.
 • Nyomja meg és engedje fel a bekapcsológombot (a tévén, ne a távirányítón).

Mindkét esetben ellenőrizze, hogy nem világít-e kék fény. Ha igen, várjon 15 másodpercet, mielőtt elengedi a gombot Hangerő és Menü gombokat.

Olvasni:  Samsung Galaxy Z Flip 4 vs Z Flip 3: Melyik jön a legjobban?

Mivel a tápegység lehet az egyik elsődleges oka annak, hogy ezt a hibát látja, először csatlakoztassa a TV-készüléket közvetlenül a fali tápegységhez – ha hosszabbítóhoz csatlakoztatta.

Azt is ellenőrizheti, hogy az említett fali kimenet feszültsége megegyezik-e a TV-vel. A kimeneti és a bemeneti teljesítmény eltérése rövidzárlatot is okozhat a TV áramkörében.

Ha a fent említett javítások egyike sem segített megoldani a Hisense TV-n kétszer felvillanó piros lámpával kapcsolatos problémát, akkor a legjobb megoldás az, ha ellenőrzi és megjavítja a TV tápegységkártyáját, vagy megbízzon szakembert, aki ezt elvégzi.

Próbálja meg felvenni a kapcsolatot a Hisense ügyfélszolgálatával, és javíttassa meg egy hivatalos helyen, hogy biztosítsa a probléma újbóli megjelenését.

Új publikációk:

Ajánlott