A Honor piacra dobja a Magic V: Folding zászlóshajót, amely zárva is hasznos

A Honor bejelentette első összecsukható zászlóshajóját, a Magic V-t, amelyet a Snapdragon 8 Gen 1 hajt. Ez egyben az első alkalom, hogy a Snapdragon zászlóshajó chipjét egy összecsukható telefonban használják.

A telefon egy könyvszerű forma, amit már láthattunk a Samsung Galaxy Z Fold sorozatánál és az Oppo legújabb Find N-jénél is. A fő összecsukható képernyő 7,9 hüvelykes, és teljesen laposra hajtható, párosítva egy 6,45 hüvelykes külső fedőképernyővel.

A készülék január 18-tól lesz kapható Kínában 9999 RMB áron a 12+256 GB-os verzióért és 10 999 RMB-ért a 12+512 GB-os verzióért. Jelenleg nincs hír nemzetközi megjelenésről.

A hírekben: Moxie Marlinspike lemond a Signal vezérigazgatói posztjáról

A duplán forgó képernyőtengely-csatlakozás alkotja a csuklópántot, amely a Honor állítása szerint „megközelítőleg zökkenőmentes vizuális hatást” hoz létre. Noha ez különbözik az Oppo zökkenőmentes, laposan záródó, összecsukható képernyőjével kapcsolatos megközelítésétől, úgy tűnik, hogy ugyanaz az eredmény.

A Honor piacra dobja a Magic V: Folding zászlóshajót, amely zárva is hasznos

A képernyő azonban a frissítési gyakoriság tekintetében elmarad a piacon lévő többi kínálathoz képest. A készülék 7,9 hüvelykes OLED főképernyővel rendelkezik, 2272 x 1984 pixeles, 90 Hz-es frissítési gyakorisággal.

A Honor piacra dobja a Magic V: Folding zászlóshajót, amely zárva is hasznos

A Honor itt a külső képernyő fontosságát hangsúlyozta, célja, hogy a telefont lecsukott állapotban is használhatóbbá tegye. A külső képernyő 6,45 hüvelykes, és 21,3:9-es képarányt használ, ami közelebb áll a normál okostelefonokhoz. A külső képernyő is OLED, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal és 2560 x 1080 pixeles felbontással.

A telefonban öt kamera található, három a hátlapon, egy a belső összecsukható képernyőn és egy a külső képernyőn. Az elülső kamera egyforma, 42 MP-es lyukasztó kamera.

A hátsó rész egy másik történet. A telefon hármas kamerabeállítást kínál az alábbiak szerint;

A Honor piacra dobja a Magic V: Folding zászlóshajót, amely zárva is hasznos
  • 50 MP széles látószögű
  • 50 MP ultra-spektrum
  • 50 MP ultraszéles
Olvasni:  Vertu kuponok és kedvezménykódok

A Honor házon belüli képmotorja támogatja a fényképezőgépeket, hogy mesterséges intelligenciával és számítógépes fényképezési fejlesztésekkel egészítsék ki a jobb képeket a fényviszonyoktól függetlenül.

A Magic V egy 4750 mAh-s akkumulátorral működik, amely akár 66 W-os gyorstöltést is támogat a Honor SuperCharge technológiájával. Sajnos nincs vezeték nélküli vagy fordított vezeték nélküli töltés a telefonban, de a Honor azt reméli, hogy kompenzálja ezt azzal, hogy a vásárlóknak töltőt ad a dobozban.

Ahogy korábban említettük, a telefont a Snapdragon 8 Gen 1 hajtja, amely a Snapdragon táborának legújabb és legjobbja. Ezen kívül a telefon két különböző változatban kapható, 12 GB memóriával és 256 GB vagy 512 GB tárhellyel.

Itt vannak a Honor legújabb telefonjának hardverspecifikációi

Műszaki adatok Honor Magic V
Processzor Snapdragon 8 Gen 1
Tárolás és memória 12 GB memória
256 GB/512 GB tárhely
Fő kijelző 7,9 hüvelykes OLED 90 Hz
2272 x 1984 pixel
Külső kijelző 6,45 hüvelykes OLED 120 Hz
2560 x 1080 pixel
Hátsó kamerák 50 MP széles látószögű (f/1,9)
50 MP ultraspektrum (f/2.0)
50 MP ultraszéles (f/2,2)
Elülső kamerák 42MP lyukasztó kamera
2D arcfelismerés
Akkumulátor 4750 mAh
66W vezetékes SuperCharge
OS Magic UI 6.0 (Android 12 alapján)

A hírekben: A BJP „Tek Fogja” elhomályosítja a narratívákat a világ legnagyobb demokráciájában

Új publikációk:

Ajánlott