A Hostinger bemutatja az értékesítési teljesítményfigyelőt

SOUTHFIELD, 2021. augusztus 11 – A Hostinger, a teljes mértékben felügyelt, nagy teljesítményű digitális kereskedelmi felhőplatform, amelyet a WordPress, WooCommerce és Magento webhelyek és üzletek optimalizálására fejlesztettek ki, a mai napon bejelentette, hogy minden WooCommerce-csomagban szerepel.

„Azt akartuk, hogy WooCommerce üzleteink tulajdonosai kritikus betekintést nyerjenek online áruházuk bevételeinek állapotába” – mondta Chris Lema, a WooCommerce Authority és a termékekért és innovációért felelős alelnöke. „A kereskedők gyakran nincsenek tudatában annak, ha online áruházukban leromlott szolgáltatások tapasztalhatók. A legtöbb megfigyelő rendszer figyelmezteti a kereskedőt, ha a teljes webhelye nem működik, de nem rögzíti a fizetésfeldolgozókkal vagy a webhely lassúságával kapcsolatos problémákat. A segítségével intelligens motorunk figyelmeztetéseket küld a kereskedőknek az értékesítési trendekről, így biztosítva számukra a nagyon szükséges láthatóságot, és lehetővé téve számukra, hogy visszatérjenek a pályára, ha a bolti eladások lelassulnak.”

A felügyelt WooCommerce Hosting-csomagok költségében benne foglaltaknak a hozzáadott szolgáltatás azt jelenti, hogy az üzlettulajdonosok azonnali lépéseket tehetnek a bevételi trendek megértése érdekében, ha elmozdulások történnének. A rendszer figyelemmel kíséri egy bolt eladásait, és a napi/heti múltbeli teljesítményen alapuló előrejelzett modellhez viszonyítja. Ha az áruház eladásai az adott üzlet trendjétől „abnormálisan” lelassulnak vagy eltűnnek, a monitor figyelmezteti a tulajdonost.

„A Hostingernél a SMB területre, valamint az őket kiszolgáló szabadúszókra és ügynökségekre összpontosítunk. Ez a hangsúly azt jelentette, hogy meg kell tennie a nehéz emelést, hogy rugalmas és dinamikus platformot hozzon létre az online áruházak számára. A WooCommerce beépülő modulként való egyszerű telepítésén túlmenően a menedzselt WooCommerce Hosting termékünk teljes körű megoldást jelent – ​​egyedi kódot, konténer-alapú dinamikus platformot, partnereket az elemzéshez, a kereséshez és az elhagyott kosártechnológiához, valamint most már felügyeletet is biztosít. az értékesítési teljesítmény érdekében” – mondta Lema.

Olvasni:  A legnépszerűbb márkák, amelyek pénzt keresnek a WordPress segítségével

A WooCommerce napjainkban kiemelkedő e-kereskedelmi platform az online boltépítők és üzlettulajdonosok számára. A jól ismert és ingyenes WordPress tetején található. Az emberek azért választják a WooCommerce-et, mert ez egy könnyen használható platform rugalmassággal, amely kevesebb korlátot biztosít.

„A WooCommerce erejét a Hostinger piacvezető digitális kereskedelmi szakértelmével egyesítjük, és üzlettulajdonosaink online potenciálját erősítjük azzal az elvárással, hogy legyen egy szolgáltatójuk, aki szakértő a digitális kereskedelem tárhelyszolgáltatásában és partnerük siker. Izgatottak vagyunk, hogy élen járhatunk a nyílt forráskódú innováció terén, amely óriási értéket jelent az iparág számára” – mondta Lema.

A Hostinger a WooCommerce, valamint a platformot használó bolttulajdonosok és ügynökségek folyamatos innovációjának élén áll. A Hostinger felügyelt WooCommerce-jével kapcsolatos további információkért látogasson el a https://www.nexcess.net/woocommerce/ oldalra.

A Hostingerről

A Hostinger több mint 20 éve szolgálja ki a kis- és középvállalkozásokat, valamint a számukra alkotó tervezőket, fejlesztőket és ügynökségeket egy teljesen felügyelt, nagy teljesítményű felhőmegoldással, amely a WordPress, WooCommerce és Magento webhelyek és üzletek optimalizálására készült. A Liquid Web márkacsaládon belüli vállalatként 10 globális adatközpontot birtokolunk és kezelünk, és együttesen több mint 45 000 ügyfelet szolgálunk ki 150 országban, és páratlan szolgáltatást nyújtunk egy elkötelezett szakértői csoporttól, a hét minden napján, 24 órában. A gyorsan bővülő márkacsalád az ügyfélszolgálat piacvezetőjeként tizenkét éve az INC. Magazine 5000 leggyorsabban növekvő vállalata között szerepel.

Tudjon meg többet a Liquid Web márkacsalád és StellarWP.

Új publikációk:

Ajánlott