A Hostinger elindítja a Cloudflare-alapú CDN-t a betöltési idők felgyorsítása és a webhely teljesítménye a menedzselt hosting ügyfelek számára

ATLANTA, GA. 2024. augusztus 7. /PRNewswire/ – A Hostinger, a WordPress, a WooCommerce és a Magento számára optimalizált prémium tárhelyszolgáltató ma bejelentette, hogy elindítja a Cloudflare által üzemeltetett integrált CDN-t, amely ingyenesen elérhető minden Hostinger teljes körűen felügyelt tárhely-ügyfél számára.

A teljes körűen felügyelt tárhely-ügyfelek választhatják a Hostinger Performance Shield szolgáltatást is, amely egy csomagban lévő funkciókészlet azoknak az ügyfeleknek, akik még erősebb webhelyteljesítményt és -biztonságot keresnek.

Hatalmas kiszolgálóhálózatának köszönhetően a tartalom gyorsan és hatékonyan eljuttatható a felhasználókhoz világszerte, a Cloudflare-rel való együttműködés egyértelmű választás volt a Hostinger számára.

A Cloudflare megbízható és biztonságos szolgáltatásainak bizonyított eredményein túlmenően számos vállalati funkciót is kínálnak, amelyek segítenek megvédeni a webhelyeket a támadásoktól, beleértve a DDoS-t, az SQL-befecskendezést és a több telephelyre kiterjedő szkripteket.

A Hostinger Performance Shield ügyfelei a fejlett tartalomtömörítésnek és a jobb oldalbetöltési időnek köszönhetően csökkentett sávszélesség-költségeket is élvezhetnek a Cloudflare Argo Smart Routing szolgáltatásával, amely optimalizált internetes útvonalakon keresztül szállítja a tartalmat.

A felhasználók a webhelyek biztonságának javulására is számíthatnak a Cloudflare webalkalmazás-tűzfalának (WAF) és elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) védelmének köszönhetően, amelyek a Cloudflare hálózatba vannak beépítve, és mindig 24/7/365.

„Nagyon örülünk, hogy olyan kiváló minőségű megoldásokkal társulhatunk, mint a Cloudflare, hogy ügyfeleink számára jobb teljesítményt és jövedelmezőséget biztosíthassunk. Küldetésünk az, hogy megkönnyítsük a webhelykezelést a kis- és középvállalkozások és a vállalkozások számára, és ennek egy része a teljesítménnyel kapcsolatos aggályok lekerülése” – mondja Ryan MacDonald, a Liquid Web mérnöki alelnöke.

„Ez egy nagyszerű példa arra, hogyan használjuk szakértelmünket a folyamatos innováció előmozdítására, hogy a Hostinger továbbra is a legjobb hely maradjon az online webhelyek és üzletek online építésére, elindítására és bővítésére – ezt már több mint 23 éve segítettük ügyfeleinknek elérni. ”

Olvasni:  13 legjobb tagsági bővítmény a WordPresshez 2024-re

A Hostinger Performance Shield havi 5 USD-tól indul webhelyenként, és közvetlenül a Hostinger ügyfélportálról vásárolható meg.

Tudjon meg többet a Hostinger Performance Shieldről, vagy látogasson el a Hostinger.net oldalra

Új publikációk:

Ajánlott