A Hostinger kibővíti az automatizált munkafolyamatokat a Branch partnerségével

.

SOUTHFIELD, MICH. (Dec. 2020. 15.)— A Hostinger, a valóban menedzselt kereskedelmi és tartalomplatform partnerséget jelentett be Ágfolyamatos integrációs eszköz WordPress fejlesztők számára.

A WordPress fejlesztői egyre inkább a Git-alapú munkafolyamatok felé fordulnak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy elszigetelt, elágazásnak nevezett környezetekben dolgozzanak, így biztosítva, hogy a központi tárolóban – a fő ágban – található kód kiváló minőségű és hibamentes maradjon.

A Branch folyamatos integrációs és üzembe helyezési (CI/CD) beállítást kínál, amely minden alkalommal lefut, amikor a fejlesztő egy menedzselt WordPress webhelyet, témát vagy beépülő modult küld a Git-tárházába. A felhő alapú megoldás automatizálja a teljes munkafolyamatot, az összeállítástól a tesztekig, egészen a kód tárolóból a szerverig való eljutásáig.

„A Hostingernél támogatjuk a mieinket [Managed WordPress and Managed WooCommerce hosting] az ügyfelek azt jelenti, hogy a legmodernebb és legskálázhatóbb megoldásokat kínáljuk számukra digitális webhelyeik és e-kereskedelmi üzleteik működtetéséhez. A Branch-et választottuk kategóriájában a legjobb telepítési eszköznek a munkafolyamatok nehézemelés nélküli automatizálására, így a fejlesztők intelligensebben és gyorsabban dolgozhatnak” – mondta Chris Lema, a Hostinger termékekért felelős alelnöke.

A partnerség keretében a Branch integrálni fog a Hostinger ügyfelei meglévő Git-szolgáltatóival, mint például a GitHub, a Bitbucket és a GitLab. A fejlesztők összekapcsolhatják Branch-fiókjukat a Hostinger-szel, és kiválaszthatják a Branch könnyen használható, beépített telepítési receptjeit, vagy meghatározhatják saját egyéni lépéseiket. Például az egyik kész recept a front-end eszközök építése NPM, Gulp vagy Grunt segítségével.

„Agilisnak lenni azt jelenti, hogy a lehető leggyorsabban kiderítjük, mi működik és mi nem. A Branch a felügyelt WordPress fejlesztők számára gyorssá és egyszerűvé teszi az építést és a tesztelést, és büszkék vagyunk arra, hogy innovatív munkafolyamat-megoldásunkat a Hostinger-hez hozzuk, hogy támogassuk és inspiráljuk menedzselt WordPress-ügyfeleiket kereskedelmi törekvéseikben” – mondja Peter Suhm, a Branch alapítója.

Olvasni:  A Hostinger e-kereskedelmi webhelyeket képzel el történelmi személyek számára

„A Hostinger-t a teljes körű támogatása és a menedzselt WordPress és WooCommerce projektjeink előremozdítása érdekében nyújtott szolgáltatások miatt választottuk. A Branch telepítési receptjeinek hozzáadásával izgatottak vagyunk, hogy gyorsabban és jobbak leszünk, mint valaha” – mondta Steve Zehngut, a Zeek Interactive alapítója.

Az ingyenes Branch-fiók havonta 20 buildet és három központi telepítést kínál, fizetős csomagra való frissítés lehetőségével. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el http://nexcess.net.

A menedzselt WordPress fejlesztők számára a Branch használatára vonatkozó útmutató a következő címen található: https://www.branchci.com/learn/hosting/nexcess.

A Hostingerről

A Magento, WooCommerce és WordPress webhelyek, üzletek és alkalmazások optimalizálására készült, valóban menedzselt, nagy teljesítményű felhőmegoldás, a Hostinger több mint 20 éve szolgálja ki a kis- és középvállalkozásokat, valamint a számukra alkotó tervezőket, fejlesztőket és ügynökségeket. A Hostinger világszerte olyan adatközpontokkal rendelkezik, amelyek teljesítményt, megbízhatóságot, automatikus skálázást és felügyeleti vezérlést biztosítanak kategóriájában legjobb nyílt veremfelhő platformunkon keresztül. Büszkeségünkre a Magento a Hostinger szervereken készült. A folyamatos innovációról, a modern technológiáról, a méretezhető platformról, valamint a világszínvonalú e-kereskedelmi és műszaki szakértelemhez való hozzáféréséről ismert Hostinger minden projekthez rendelkezik termékkel, valamint minden méretű telephely és üzlet átfogó kezelésével. A Hostinger a Liquid Web márkacsaládhoz tartozó vállalat, amely több mint 45 000 ügyfelet szolgál ki 150 országban. A vállalatok együttesen világszínvonalú iparági szakértőkből álló csapatot állítottak össze, páratlan szolgáltatást nyújtanak a 24/7/365 rendelkezésre álló megoldásmérnökök csoportjától, valamint 10 globális adatközpontot birtokolnak és kezelnek. A gyorsan bővülő márkacsalád az ügyfélszolgálat piacvezetőjeként tizenkét éve az INC. Magazine 5000 leggyorsabban növekvő vállalata között szerepel.

A Hostingerről további információért látogasson el a https://www.nexcess.net oldalra

Olvasni:  Mi az a CDN? A tartalomszolgáltató hálózatok alapjai

A Branchról

A Peter Suhm által 2018-ban alapított Branch egy WordPress-fejlesztők számára készült telepítési eszköz. A vállalatot a TinySeed Startup Accelerator és Rob Walling (alapító Drip.com) finanszírozza, amely jövedelmező, fenntartható SaaS-üzletekbe fektet be. A Branch előtt Peter Suhm megépítette a népszerű WP Pusher beépülő modult, amely segít az ügynökségeknek a WordPress webhelyek ezreire történő automatikus telepítésében. A Branch folyamatos integrációt és telepítést (CI/CD) kínál tanulási görbe nélkül. Nincsenek megtanulandó konfigurációs fájlok, és közvetlenül integrálódik az ügyfél meglévő verziókezelési munkafolyamatába. Az ügynökségek és a szabadúszók termelékenyebbek a Branch segítségével, mert a kézi feladatok ismétlése helyett az ügyfelekre fordítják idejüket.

A fiókkal kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://www.branchci.com/

Új publikációk:

Ajánlott