A HTC bejelenti a magával ragadó Vive Flow szemüveget, amely „menjen az áramlással”

A HTC bejelentette egy új Vive headsetet Vive Flow néven. Az új headset egy kompakt, könnyű, magával ragadó szemüveges eszköz, amely mindössze körülbelül 189 grammot nyom, 100 fokos látómezővel és kombinált 3,2 ezer felbontású és 75 Hz-es frissítési gyakorisággal rendelkező képernyőkkel rendelkezik. A Vive Flow novembertől lesz elérhető.

Úgy tűnik, hogy a headset vagy a „szemüveg” átmenet a teljes értékű VR headset és az intelligens szemüveg között. Más cégek, például a Google, korábban kipróbálták az okosszemüveget, bár nem sok sikerrel. A HTC ezen a területen szerzett szakértelmével azonban érdekes lesz látni, hogy ez az új termék hogyan fejlődik.

A headset kiskereskedelmi ára 499 dollár lesz, és október 14-től lesz elérhető előrendelhető világszerte, a nyílt értékesítés pedig novemberben kezdődik. Aki előrendeli a Flow-t, egy hordtáskát és egy ajándékcsomagot is kap hét ingyenes tartalommal.

A hírekben: a Twitter teszteli a hirdetéseket a válaszokban; A tweet szerzői jutalmat arathatnak

A HTC headset-portfóliójának többi eszközétől eltérően a cég ezt egy relaxációs eszközként forgalmazza meditációhoz és szórakozáshoz, nem pedig komoly VR headsethez. A Vive Flow a következő funkciókkal rendelkezik az említett funkciókhoz.

  • Meditation 2.0, beleértve az olyan alkalmazásokat, mint a TRIPP és a MyndVR. A MyndVR eredeti A Road to Remember sorozata is elérhető lesz a headseten.
  • Képes tévézni vagy filmeket nézni.
  • Agytréning alkalmazások az elme gyakorlásához.
  • Közösségi élmény a VIVE Sync használatával.

A cég egy speciális Viveport-előfizetési tervet is indít a VIVE Flow mellett, melynek ára 5,99 dollár/hó. Ezáltal a felhasználók hozzáférhetnek számos olyan alkalmazáshoz, amelyek olyan kategóriákat fednek le, mint a jólét, az elmetréning, a könnyű játék, a termelékenység és más exkluzív tartalmak, amelyek célja az elme ellazítása.

Olvasni:  A Qualcomm bejelenti az X35 és X3 chipeket a következő generációs 5G eszközökhöz

Mint fentebb említettük, a fülhallgató 189 grammot nyom, és két 1600 x 1600-as képernyővel érkezik, így a felhasználók 3,2 ezer kombinált felbontást biztosítanak 75 Hz-en. Teljes 3D térbeli hangot is kap. A headsetet powerbank is működtetheti, és telefonját kontrollerként is használhatja. Kap még 4 GB RAM-ot és 64 GB belső tárhelyet USB-C, Wi-Fi és Bluetooth 5.0 csatlakozási lehetőséggel.

„A Vive Flow-val a HTC új irányba tereli a technológiát, és nem arra összpontosít, amit csinálunk, hanem arra, hogyan érezzük magunkat. Tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy kiszabaduljunk a négy fal közül, és elmerüljünk ideális környezetünkben” – mondta Cher Wang, a HTC elnök-vezérigazgatója. csütörtökön.

A Hírekben: A Google „folyamatos görgetést” kínál az angol mobilkeresési eredmények között

Új publikációk:

Ajánlott