A kötelező SEO beépülő modulok listája a WordPresshez

A kötelező SEO beépülő modulok listája a WordPresshez

Minden online vállalkozás azt szeretné, ha webhelye a keresőmotor találatainak tetején jelenjen meg. Ahhoz, hogy webhelye a csúcson maradjon, nem csak egy eszköz, amely segít felnőni, hanem a SEO-eszközök listája is.

Ebben a cikkben 21 fantasztikus lehetőséget mutatunk be tervének javítására. Ha nem biztos abban, hogy melyek ezek a bővítmények, vagy hogyan működnek, tekintse meg az alábbi listát.

Mik azok a SEO beépülő modulok a WordPresshez?

A WordPress SEO beépülő modulok olyan extra szolgáltatások, amelyek hozzáadhatók webhelyekhez és blogokhoz, hogy hatékonyabbá tegyék őket.

A felhasználók testreszabhatják oldalaikat számos választási lehetőség és funkció segítségével. Ennek eredményeként könnyebbé válik a stratégiai igények kielégítése.

Az egyik ilyen funkció a SEO elemzés, amelyet egyetlen natív WordPress alkalmazás sem tud elvégezni.

Ha a weboptimalizálási beállítások követésével növelni szeretné a digitális marketing eredményeit, telepítenie kell egy adott bővítményt.

A WordPresshez szükséges SEO bővítmények:

justin morgan I3jsaLiK sc unsplash

Most, hogy jobban megértette a koncepciót és mik ezek az eszközök, felsoroljuk az összes WordPress SEO beépülő modult, amelyre a webhelyéhez rendelkeznie kell:

Rangsor Math

A rangsor matematika fontos WordPress SEO bővítmény amely az utóbbi időben egyre népszerűbb lett. A Yoast SEO és az All in One SEO Pack szolgáltatásainál több ingyenes szolgáltatást ajánlunk.

Olvasni:  Hogyan készítsünk webhelyeket a WordPress segítségével

A főbb jellemzők a következők:

• előre kiválasztott optimális változók;

• Google Search Console integráció;

• egyéb plugin beállítások átvitele;

• részlet integráció;

• fejlett SEO elemző eszköz;

• közösségi hálózatok optimalizálása.

Yoast keresőoptimalizálás

A Yoast az egyik leghatékonyabb WordPress SEO bővítmény. Nagyon rugalmas a tartalom különféle formáinak kezelése tekintetében.

Ellenőrizheti többek között a címeket, a metaleírásokat és a kulcsszóhasználatot. A Yoast emellett hihetetlenül felhasználóbarát, még az újoncok számára is

SEOPress

Ez egy robusztus SEO beépülő modul, amely szintén hihetetlenül egyszerűen használható. Rendelkezik az ilyen típusú eszközök tipikus jellemzőivel, például átirányítással, címekkel, leírásokkal, valamint XML-képekkel és -tartalommal.

Kezdőbarát konfigurációval, valamint szélesebb lehetőségekkel rendelkezik a haladó felhasználók számára.

W3 Teljes gyorsítótár

Ez a beépülő modul optimalizálja webhelye sebességét. Számos jellemzőt használ, beleértve a fájltömörítést is.

Ennek ellenére minden erőfeszítés megtérül, különösen azok számára, akik nagy látogatottságú webhelyet kezelnek.

SEO All-in-One Pack

A Yoast SEO-hoz hasonlóan az All In One SEO Pack is kiemelkedő WordPress SEO bővítmény. Segíti a WordPress webhelyek és tartalmak keresőoptimalizálását.

Számos fontos összetevőt tartalmaz, beleértve a kulcsszóoptimalizálást, az XML-webhelytérkép-fejlesztést és a metatag-készítést.

Törött hivatkozás-ellenőrző

A megszakadt linkek súlyosan befolyásolják a webhely teljesítményét. Megzavarják a keresőmotorokat, megnehezítve számukra a webhely nyomon követését és a tartalom rangsorolását.

Ezenkívül az olvasók negatív benyomást keltenek Önről.

A webhely méretétől függetlenül ez a WordPress beépülő modul elvégzi a munkát Ön helyett. Az összes oldalon keresi a hibás linkeket és a hiányzó képeket.

SEOquake

A SEOquake módszere egészen más, mint amit megszoktunk. A folyamatot egy Google Chrome beépülő modul segítségével hajtják végre, amely lehetővé teszi SEO tanulmány futtatását az oldalakon anélkül, hogy be kellene jelentkeznie az irányítópultra.

Olvasni:  7 legjobb beépülő modul webhelye üzemidejének figyelésére

SEO prémium csomag

A Premium SEO Pack egy WordPress bővítmény, amely segít optimalizálni webhelyét a keresőmotorok számára.

Tartalmaz egy olyan funkciót, amely segít a webhely felgyorsításában, és nagyon kellemes élményt nyújt a fogyasztóknak.

Lehetővé teszi webhelye belső linkjeinek javítását is, ami rendkívül fontos a SEO szempontjából. Az eszköz az oldalon lévő fényképeket is javítja.

WP Meta SEO

A WP Meta SEO egy információs irányítópultot biztosít, amely lehetővé teszi webhelye SEO előrehaladásának nyomon követését. Nagyon egyszerűen és gyorsan konfigurálható, megkönnyítve a felhasználók munkáját.

Squirrly SEO

Ez a bővítmény nagyon hasznos azoknak, akik nem SEO guruk. Lehetővé teszi felhasználó-központúbb tartalom fejlesztését.

Ennek eredményeként az eszköz segít webhelyének magasabb helyezést elérni a keresőkben, és több látogatót vonzani.

Számos funkció kínálkozik, többek között

• SEO-val kapcsolatos információk;

• SEO auditok; és

• Optimális kulcsszavak a weboldalhoz.

Struktúra Tartalom

A Google a közelmúltban bevezette a GYIK-et keresési eredményekként. A Strukturált tartalom beépülő modul segítségével egyszerűen hozzáadhat egy GYIK-ot a WordPress webhelyéhez, és kihasználhatja ezt az új eredménymintát.

Korábbi bejegyzések újra közzététele

A Régi bejegyzések újraközlése beépülő modul a régi bejegyzések frissítésére szolgál a közzététel dátumának egy újabb dátumra való módosításával.

Automatikus képalt attribútumok

Ez a beépülő modul arra szolgál, hogy automatikusan alternatív szöveget adjon a képekhez. Időt takaríthat meg, ha nem kell minden képhez hozzáadnia ezt a tartalmat.

Ne felejtse el hozzáadni a címkét a fájlnévhez, mielőtt feltölti a WordPressbe.

Vagyonkezelő

Az Assets Manager lehetővé teszi, hogy gondosan letiltja a beépülő modulok betöltését bizonyos oldalakon, különösen azokon, amelyeket már nem használnak.

Olvasni:  UpdraftPlus vs WPvivid vs BackupGuard: A három legjobb biztonsági beépülő modul fej-fej mellett halad

SEMrush SEO írási asszisztens

A SEMrush SEO Writing Assistant használatához szüksége lesz egy SEMrush-fiókra, amelyet ingyenesen hozhat létre.

A SEMrush SEO Writing Assistant elemzi az Ön szövegét, és osztályozást ad bizonyos kritériumok alapján, például „az írás SEO-barát”.

Szöveges javaslatokat kaphat a tartalom keresőmotorok számára történő optimalizálásához.

Elemezze

Az Analytify a beépülő modul ingyenes verzióját, valamint a prémium előfizetésre való frissítés lehetőségét kínálja. A következő ingyenes funkciókat használhatja:

• telepítés egy kattintással

• egy irányítópult könnyen használható Google Analytics mérőszámokkal;

• kulcsszó megerősítése a Google-on;

• bejelentkezési adatok a statisztikák generálásához;

• listák a felhasználók elsődleges tartózkodási helyével;

• általános statisztikák, például webhelyforgalom, ügyfelek, értekezletek és visszatérő felhasználók.

Egyszerű SSL

A HTTPS-webhelyek garantálják, hogy a felhasználók biztonságos webhelyhez kapcsolódjanak, és javítják vállalkozása hitelességét.

Ha még nem tette meg, ideje átállítani HTTP webhelyét HTTPS-re.

Mindaddig, amíg már telepített egy teljesen kiállított SSL-tanúsítványt, a WordPress Really Simple SSL-bővítménye az egyik legegyszerűbb megoldást kínálja a HTTP-ről HTTPS-re, mindössze néhány kattintással.

Rock Convert

A CTA-k és a szalaghirdetések tartalmaiba való integrálása sokáig tarthat. A Rock Convert egy olyan megoldás, amely arra összpontosít, hogy ezeket az elemeket azonnal beillessze a bejegyzéseibe, ezt szem előtt tartva.

Levél szűrő

Elkerülheti webhelye spammelését, ha letölti a Levélszemét-blokkoló beépülő modult, amely kiválóan kiszűri a spam megjegyzéseket, és csak a valódi megjegyzéseket engedi át.

Oldal/bejegyzés átirányítása Flash-ben

Kétféleképpen hozhat létre átirányításokat a WordPress-telepítéshez a Gyors oldal/bejegyzés átirányítással:

1. 301-es átirányítások, amelyek lehetővé teszik, hogy pillanatok alatt állandó hivatkozásokat hozzon létre;

2. A bejegyzésszerkesztőhöz csatolt metadoboz használata egy megadott oldalon.

Olvasni:  Amazon WordPress beépülő modulok

ShortPixel

A ShortPixel az egyik legnépszerűbb WordPress SEO plugin a képoptimalizáláshoz. A minőség feláldozása nélkül tömöríti őket, kivonja az EXIF-adatokat, és további optimalizálásokat hajt végre.

Egyszerűen telepítse a beépülő modult, teszteljen néhány képet annak megállapításához, hogy a minőség elfogadható-e, és optimalizálja a webhelyén található összes képet. Ezt a módosítást a feltöltés után is megteheti.

A WordPress SEO-bővítményei fantasztikus eszközök a stratégia finomhangolásához és blogja vagy webhelye teljesítményének javításához.

Azonban ki kell választania egy jó minőségű bővítményt, amely megfelel az Ön igényeinek. Ezenkívül ne használja túl ezeket a kiegészítőket, mert ronthatják a webhely teljesítményét.

Új publikációk:

Ajánlott