A Laravel Shopify alkalmazás integrálása a DreamHost rendszerbe

A Laravel Shopify Apps figyelemre méltó a Shopify üzletekbe való integrálásának módja. Először is, az alkalmazás telepítése után az áruház információival való bármilyen interakció a Shopify Store API-n keresztül történik, és hatóköröket ábrázolnak.

A Laravel egy webes alkalmazásrendszer lehet elegáns szintaxissal, amely egyszerűsíti a gyakori feladatokat. A Shopify alkalmazások extra funkciókat tartalmaznak a Shopify áruház vezérléséhez és kezeléséhez. Lássuk, hogyan integrálhatja a Shopify alkalmazást a Laravel-lel.

A Shopify egy vezető e-kereskedelmi webhely-készítő, amely bármilyen méretű vállalkozást bevon arra, hogy termékeiket az internetre vigyék. A Shopify által működtetett több mint 500 ezer üzlettel magától értetődő, hogy az e-kereskedelmi verseny egyre növekszik, és itt az ideje, hogy ott legyen, ahol az ügyfélkör van.

Mi az a Shopify alkalmazás?

A Shopify alkalmazás egy szoftveralkalmazás vagy program, amelyet a Shopify eCommerce platform funkcionalitásának bővítésére terveztek.

A Shopify-alkalmazások használatával rugalmasan fejleszthet olyan alkalmazást, amely új funkciók hozzáadásával és a Shopify adminisztrációs felület képességeinek bővítésével javítja a Shopify üzleteket.

Alternatív megoldásként használhatja ezeket az alkalmazásokat arra, hogy egyedi és személyre szabott vásárlási élményeket alakítson ki ügyfelei számára.

A Shopify alkalmazásokat külső fejlesztők vagy maguk az üzlettulajdonosok fejleszthetik a Shopify App Development Kit (SDK) segítségével. A Shopify App Store-ban érhetők el, hogy az üzlettulajdonosok telepíthessék és felhasználhassák Shopify-alapú online áruházaikban.

A Shopify alkalmazások típusai

A Shopify-on két alkalmazáskategória érhető el:

Nyilvános alkalmazások

A nyilvános alkalmazások olyan Shopify-alkalmazások, amelyeket külső fejlesztők fejlesztettek ki, és a szélesebb Shopify kereskedői közösség számára elérhetővé teszik a Shopify App Store. A nyilvános alkalmazások könnyen elérhetők minden Shopify áruház tulajdonos számára. A kereskedők közvetlenül a Shopify adminisztrációs panelről böngészhetik, telepíthetik és integrálhatják ezeket az alkalmazásokat üzleteikbe.

Privát alkalmazások

A privát alkalmazások ezzel szemben egyedileg épített alkalmazások, amelyeket egyetlen Shopify áruház kizárólagos használatára hoztak létre. A privát alkalmazások nagymértékben igazodnak egyetlen Shopify áruház egyedi igényeihez és követelményeihez. Úgy készültek, hogy egyedi üzleti folyamatokat és munkafolyamatokat kezeljenek.

Miért építsünk Shopify alkalmazást Laravel használatával?

A Shopify-alkalmazások Laravel használatával történő elkészítése számos előnnyel jár. A Laravel, egy széles körben használt PHP keretrendszer, tiszta és szervezett kódstruktúrát biztosít, leegyszerűsítve az alkalmazások fejlesztését és karbantartását. Beépített eszközöket kínál a gyakori feladatokhoz, felgyorsítja a fejlesztést és csökkenti a kódismétlést.

Olvasni:  Az állásra jelentkezés módja változhat – tekintse meg ezeket a tippeket

Másrészt, a Shopify megfelelő egyensúlyt kínál a felhasználóbarátság és a mélyreható testreszabási lehetőségek között, amelyet nagyra értékelnek számos beépített funkciója, alkalmazásai és népszerűsítő eszközei.

Függetlenül attól, hogy egy kisméretű, első alkalommal beszerző eladó vagy egy óriási e-kereskedelmi üzlet több ezer termékkel, a Shopify segítségével gyorsan és hatékonyan építhet fel sokoldalú online áruházat anélkül, hogy kódolásra vagy webdesignra lenne szüksége.

A Shopify leegyszerűsíti vállalkozását azáltal, hogy egyetlen központi központba egyesíti online és fizikai üzleteit. Shopify kereskedőként könnyedén szinkronizálhatja raktárkészletét, és irányíthatja az összes üzletét egyetlen, bármely eszközről elérhető fiók használatával.

Miért érdemes Laravel Shopify-t használni üzlete kezelésére és vezérlésére?

A Laravel ideális keretet biztosít a Shopify üzletek kezeléséhez és ellenőrzéséhez, a Laravel erősségei lehetővé teszik olyan robusztus, testreszabott megoldások létrehozását, amelyek javítják a Shopify élményét az üzlettulajdonosok és vásárlóik számára egyaránt.

Íme nyomós okok, amelyek miatt előnyös a Laravel for Shopify használata:

Skálázhatóság

Nincs szükség technikai szakértelemre egy alap Shopify áruház elindításához; A Shopify minden szoftvert és tárhelyet biztosít. Ez nemcsak azt teszi kevésbé megterhelővé, hogy sürgesse, de a Shopify tárhelyszolgáltatása valószínűleg gyorsabb és biztonságosabb lesz, mint ahogy Ön egyedül meg tudja valósítani; emellett hatékonyan alkalmazkodik az esetlegesen elért tevékenységekben tapasztalható csúcsokhoz. Ezenkívül a Shopify gondoskodik az összes számítógépes program frissítéséről.

Biztonság

Ha van e-kereskedelmi üzlete, akkor kezelheti az érzékeny ügyféladatokat, beleértve a hitelkártyaadatokat és a türelmetlen ügyfeleket. Ez azt jelenti, hogy webhelyének gyorsnak, biztonságosnak és mindig online kell lennie.

A Shopify gondoskodik az összes szervertámogatásról és frissítésről, hogy boltja és bevásárlókosara mindig elérhető legyen, miközben garantálja az oldalak gyors halmozódását.

Az SSL-tanúsítványok engedélyezhetők az üzlet összes információjának titkosítására és biztonságos kapcsolaton keresztüli továbbítására. Ezenkívül a Shopify gondoskodik a PCI megfelelőségről az Ön helyett.

24 órás ügyfélszolgálat

A Shopify hatalmas ügyfélszolgálattal rendelkezik. A hét minden napján, 24 órában elérhetők, és a válaszidő ésszerűen azonnali, ami azt jelenti, hogy vállalkozása soha nem önálló. E-mailen, telefonon vagy webes csevegésen keresztül tarthatja a kapcsolatot.

Testreszabható

Több mint 100 téma közül választhat a Shopify Theme Store-ban, amelyek mindegyike sokoldalú, reszponzív, és több száz elérhetőbb olyan webhelyeken, mint pl. Téma Erdő. Ezenkívül mindegyik téma teljesen testreszabható a kód megváltoztatásával, lehetővé téve, hogy olyan témát tervezzen online boltja számára, amely a legjobban illeszkedik márkaidentitásához.

SEO és marketing eszközök

Bár elengedhetetlen egy fantasztikus online áruház, ugyanolyan fontos, hogy az emberek valóban meglátogassák. Itt lépnek életbe a Shopify értékes keresőoptimalizálási (SEO) funkciói. Ezeket a funkciókat arra tervezték, hogy javítsák webhelye rangsorolását a keresési eredmények között, így a potenciális ügyfelek könnyebben felfedezhetik online áruházát.

Ezen túlmenően a Shopify fejlett elemzési eszközöket kínál, amelyek betekintést nyújtanak az ügyfelek eredetébe. Ez az információ lehetővé teszi a marketingstratégiák hatékonyabb testreszabását.

Olvasni:  Most telepítette a WooCommerce-t. Most mi?

Ezenkívül a Shopify alkalmazásboltja marketingeszközök széles skáláját kínálja, beleértve a közösségi média integrációját, a termékismertetőket és az e-mailes marketing lehetőségeket. Kedvezménykódokat is létrehozhat, és különböző szinteken ajándékutalványokat kínálhat. Ráadásul az összes Shopify-téma beépített közösségi média ikonokkal rendelkezik a zökkenőmentes integráció érdekében.

Saját fizetési átjáró

A Shopify zökkenőmentesen integrálódik a különböző fizetési átjárókkal, és még saját fizetési átjárót is kínál, amelyet a Stripe hajt. Ha a Shopify fizetési átjáróját választja, akkor nem kell tranzakciós díjakkal számolnia, és alacsonyabb hitelkártya-feldolgozási költségeket kell élveznie.

Ráadásul a használatához nincs szükség külön kereskedői fiókra. Ez leegyszerűsíti a fizetési folyamatot, és hosszú távon pénzt takaríthat meg.

Hogyan készítsünk Shopify alkalmazást a Laravel segítségével?

A Shopify-alkalmazás Laravel segítségével történő fejlesztése magában foglalja egy olyan egyéni alkalmazás létrehozását, amely együttműködik a Shopify API-jával annak funkcionalitásának bővítése érdekében.

Ebben a példában végigvezetem Önt egy egyszerű Shopify alkalmazás létrehozásán a Laravel segítségével, amely megjeleníti a Shopify áruház termékeinek listáját.

1. lépés: A Laravel telepítése

Hozzon létre egy új Laravel projektet a parancssorral.

zeneszerző igényel osiset/laravel-shopify php kézműves vendor:publish –tag=shopify-config

2. lépés: Útvonal létrehozása

Nyissa meg a routes/web.php fájlt, és határozzon meg egy útvonalat az alkalmazás kezdőlapjának kezelésére.

Route::get(‘/’, ‘ShopifyAppController@index’);

3. lépés: Hozzon létre egy vezérlőt

Hozzon létre egy új vezérlőt az Artisan segítségével.

php artisan make:controller ShopifyAppController

Nyissa meg az app/Http/Controllers/ShopifyAppController.php fájlt, és adja meg az indexmódszert.

4. lépés: Hozzon létre egy nézetet

 • Hozzon létre egy Blade view fájlt a termékek listájának megjelenítéséhez.
 • Hozzon létre egy resources/views/shopify könyvtárat és egy index.blade.php nevű fájlt.

Shopify alkalmazás

Shopify Products

  @foreach ($products mint $product)

 • {{ $termék[‘title’] }}
 • @endforeach

5. lépés: Telepítse a szükséges csomagokat

Telepítse a Guzzle HTTP-klienst, hogy kéréseket küldhessen a Shopify API-jának.

zeneszerző igényel guzzlehttp/guzzle

6. lépés: Adja hozzá a Shopify API logikát

A ShopifyAppControllerben adjon hozzá logikát a termékek Shopify áruházból való lekéréséhez a Shopify API használatával.

public function index(Request $request) { // Csere a Shopify áruház hitelesítő adataira $shopifyStore=”your-shopify-store.myshopify.com”; $apiKey = ‘api-kulcs’; $apiPassword = ‘api-jelszó’; // Kérjen a Shopify API-jához a termékek lekéréséhez $client = new \GuzzleHttp\Client(); $response = $client->get(“https://$shopifyStore/admin/api/2021-07/products.json”, [
‘auth’ => [$apiKey, $apiPassword]
]); $products = json_decode($response->getBody(), igaz)[‘products’]; return view(‘shopify.index’, compact(‘products’)); }

7. lépés: Konfigurálja a Shopify alkalmazást a partner irányítópultján

A Shopify Partner Dashboardon hozzon létre egy egyéni alkalmazást, és adja meg a szükséges API-hitelesítési adatokat (API-kulcs és jelszó).

8. lépés: Tesztelje alkalmazását

Futtassa a Laravel fejlesztői szervert.

php kézműves szolgál

Telepítse alkalmazását egy Shopify áruházba tesztelés céljából.

Most már elérheti a weboldalt az ALKALMAZÁS URL-jére kattintva.

Integrálja a Shopify-t a Laravel-lel a DreamHost-en (egyszerűbb módszer)

Az integrációs folyamat egyszerűsítése érdekében Shopify Laravel csomagot használunk. Ez a választás jelentős időmegtakarítást jelent, számtalan óra fejlesztési munkától kímél meg bennünket.

A csomag, amelyet a megadott link, aktívan frissül, és jelenleg zökkenőmentesen működik bármely Laravel webalkalmazással. Kezeli a különböző kódolási kihívásokat, kezeli a számlázást, kezeli a Shopify hitelesítést, és megkönnyíti az API-hozzáférést grafikus vagy egyéb szolgáltatásokon keresztül.

Most, hogy ezt félreértettük, kezdjük…

1. lépés: A Shopify alkalmazás létrehozása

 • Kezdje azzal, hogy létrehozza alkalmazását a Shopify Partner Dashboardon.
 • Miután sikeresen létrehozott egy alkalmazást a Shopify Partner Dashboardon, a következő lépés a Laravel keretrendszer felépítésének beállítása.
 • Ehhez új Laravel projektet kell kezdeményeznie, és ezt kényelmesen megteheti a DreamHost platform segítségével.

2. lépés: Jelentkezzen be a DreamHost Platformba

 • Először jelentkezzen be DreamHost-fiókjába. Ha nincs ilyened, regisztrálj most ingyen.
 • Kattintson az Összes kiszolgáló megtekintése elemre, és válassza ki a célkiszolgálót.

3. lépés: Válassza a Beállítások és csomagok lehetőséget

 • A bal oldali menüsorban válassza a Beállítások és csomagok lehetőséget, majd kattintson a Csomagok fülre.
 • A Kiszolgálókezelés oldalon elérhető fő hitelesítési adatok használatával érje el a kiszolgálót a FileZillán keresztül, és használja a fájlokat egy webszerverhez.
 • Menjen a gyökérmappához (Nyilvános_html) a Laravel alkalmazásban, ahol több fájlt is elérhet és frissíthet.
 • Szerezd meg a Shopify-t Laravel API kulcs és Hatókör kulcs.
  Az alkalmazás létrehozása után görgessen ide API kulcsok az API-kulcs megtekintéséhez és API titkos kulcs.
 • Ha elkészült, mostantól hozzáférhet a config/shopify-app.php fájlhoz.

A működő alkalmazás létrehozásához ki kell töltenie az app_name, api_key, api_secret és api_scopes paramétereket. Az olyan elemek, mint a webhookok és a scripttagok, teljesen opcionálisak, az alkalmazás követelményeitől függően. Valamint a töltéssel kapcsolatos bármi tetszőleges, és alapértelmezés szerint le van tiltva

Azt javaslom, hogy a konfigurációhoz használjon env fájlt.

Tehát hozzáadom ezt az API-kulcsot és az API titkos kulcsot a végén .ENV Fájl.

SHOPIFY_API_KEY=6e8a2bcdb6e43d8a29c4d6dd60fc8713 SHOPIFY_API_SECRET=************************************************

Most frissítenem kell az API Scopes-ot, ez az .ENV fájlban is tárolható.

Az API Scopes az a hozzáférési kérelem, amelyet az áruháznak kell kérnie az alkalmazás telepítésekor. Például, amikor valaki telepíti az alkalmazását az áruházból, milyen adatokhoz szeretne hozzáférni? Ezután a felhasználótól kérni fogják ezeket az adatokat.

A hitelesített hozzáférés célja, hogy a kereskedő nevében interakcióba lépjen egy üzlettel, és olyan műveleteket hajtson végre, mint például a termékek létrehozása és az akciós kódok kezelése.

A teljes lista itt érhető el: https://shopify.dev/api/usage/access-scopes

Frissítse a következő hatóköröket a Shopify-ban .config fájlt.

/* Shopify API Scopes | Ez a lehetőség az alkalmazásnak az API-ban szükséges hatóköreire vonatkozik. */ ‘api_scopes’ => env(‘SHOPIFY_API_SCOPES’, ‘read_products,write_products,read_themes,write_themes,read_orders,read_customers’),

Most keresse meg az .env fájlt, és használja az adatbázis adatait, amelyeket az Alkalmazáskezelés és hozzáférés részletei oldalon találhat meg.

És frissítse ezeket a részleteket a .ENV fájlt.

DB_CONNECTION=mysql DB_HOST=127.0.0.1 DB_PORT=3306 DB_DATABASE=ybgwyumndh DB_USERNAME=ybgwyumndh DB_PASSWORD=6C7EVNXtD2

Ez a csomag előrevetíti a home nevű útvonal létezését. Alapértelmezés szerint a csomag ezt az útvonalat üdvözlőoldal megjelenítésével jellemezte. Az engedélyezéséhez meg kell nyitnia a routes/web.php fájlt, és megjegyzésbe kell írnia az alapértelmezett Laravel útvonalat.

Alternatív megoldásként saját útvonal létrehozásához szerkessze a routes/web.php fájlt, és módosítsa az alapértelmezett útvonalat a verify.shopify köztes szoftver használatához a névvel, például

Route::get(‘/’, function () { return view(‘welcome’); })->middleware([‘verify.shopify’])->name(‘home’);

Most módosítsa a resources/views/welcome.blade.php fájlt, hogy kibővítse a csomagok formátumát a Shopify AppBridge kapacitásaihoz, például:

@extends(‘shopify-app::layouts.default’) @section(‘content’) Ön: {{ $shopDomain ?? Auth::user()->name }} @endsection @section(‘scripts’) @parent @endsection

Lehet, hogy módosítania kell Laravel felhasználói modelljét. Rendszeresen megtalálható ben app/User.php vagy app/Models/User.php.

Nyissa meg a fájlt, és adja hozzá a névtér után:

használja az Osiset\ShopifyApp\Contracts\ShopModelt IShopModelként; használja az Osiset\ShopifyApp\Traits\ShopModel;

A következő lépésben át kell telepítenie adatait a következő paranccsal:

php kézműves vendor:publish –tag=shopify-migrations

Ezzel közzéteszi az áttelepítéseket az alkalmazás migrációs mappájába. Ha elkészült, futtassa a php artisan migrate parancsot az elvégzett módosítások befejezéséhez.

Most az ALKALMAZÁS URL-jére kattintva érheti el a weboldalt.

És itt van, most átirányíthat a Laravel segítségével létrehozott Shopify alkalmazáshoz.

Hibák és kivételek kezelése a Laravel és a Shopify integrálásakor

A Laravel és a Shopify integrálása magában foglalja a HTTP-kérések benyújtását a Shopify API-jához. Mint minden külső API-integráció, a hibák és kivételek kecses kezelése is fontos. Íme néhány lépés a hibák és kivételek kezelésére a Laravel és a Shopify integrációja során:

Használja a Laravel kivételkezelését:

A Laravel robusztus hiba- és kivételkezelést biztosít a dobozból. Az alkalmazásod végrehajtása során fellépő kivételeket a Laravel kivételkezelő mechanizmusa fogja fel és kezeli. Testreszabhatja ezeknek a kivételeknek a naplózását és megjelenítését az App\Exceptions\Handler osztályban.

HTTP kliens hibakezelés:

Amikor HTTP-kéréseket küld a Shopify API-jának, használja a Laravel HTTP-kliensét (HTTP::) vagy egy olyan csomagot, mint a Guzzle. Ezek a könyvtárak kecsesen kezelik a HTTP hibákat (pl. 4xx és 5xx állapotkódokat).

használja az Illuminate\Support\Facades\Http; try { $response = Http::get(‘https://shopify-api-url.com’); $response->throw(); } catch (\Exception $e) { // Itt kezelheti a HTTP hibákat }

Shopify API hibák:

A Shopify API adott hibaválaszokat adhat vissza JSON formátumban. Ezeket a hibákat megfelelően kell elemeznie és kezelnie. A Shopify API dokumentációja tájékoztatást nyújt a lehetséges hibaválaszokról és azok jelentéséről.

Naplózási hibák:

Mindig naplózza a hibákat és a kivételeket. Használja a Laravel beépített naplózó rendszerét a hibaüzenetek tárolására a naplófájlokban. A naplózási csatornákat és szinteket a config/logging.php fájlban állíthatja be.

Újrapróbálkozási mechanizmus:

Fontolja meg egy újrapróbálkozási mechanizmus megvalósítását a sikertelen kérések esetén. Időnként átmeneti problémák a kérések sikertelenségét okozhatják, és a kérés rövid késleltetés utáni újrapróbálása megoldhatja a problémát.

Díjkorlátozás:

Legyen tisztában a Shopify díjkorlátozási irányelveivel. A Shopify korlátozhatja kéréseit, ha túllépi a megengedett mértéket. A sebességkorlátozási hibákat úgy kezelheti, hogy megvárja a válaszfejlécekben megadott újrapróbálkozási időt.

Kivételkezelési köztes szoftver:

Létrehozhat egyéni köztes szoftvert a Laravelben bizonyos kivételek vagy hibák kezelésére. Ez akkor lehet hasznos, ha bizonyos kivételeket másként szeretne kezelni, például a felhasználókat meghatározott hibaoldalakra irányítja át.

Hibakezelés tesztelése:

Írjon egységteszteket és integrációs teszteket annak ellenőrzésére, hogy a hibakezelési mechanizmusok a várt módon működnek. A Laravel tesztelési keretrendszere eszközöket biztosít a kivételek és hibák szimulálására a tesztelés során.

Monitoring és riasztások:

Vezessen be megfigyelő és riasztási rendszereket, hogy értesítést kapjon a Shopify-integráció kritikus hibáiról. Az olyan eszközök, mint a Laravel Horizon, Sentry vagy az egyedi megoldások segíthetnek ebben.

Következtetés

A Laravel Shopify nem csak egy darab szoftver vagy egy magányos termék – ez egy minden az egyben kereskedelmi platform. Sőt, ez egy gazdag ökoszisztéma, amely megbecsülést tesz a kereskedők tulajdonosai számára azáltal, hogy összehozza a tervezőket, a kereskedelmi szakembereket és az ügyfeleket azzal a közös érdekkel, hogy mindenki számára jobbá tegye a kereskedelmet.

Olvasni:  Mi az a „401-es hiba, jogosulatlan hozzáférés” és...

Új publikációk:

Ajánlott