A legjobb 6 módszer a tökéletes bérelhető SaaS-szoftverfejlesztők azonosítására

A Software as a service (SaaS) fejlesztői a SaaS szoftverek és kapcsolódó szolgáltatások tervezésének, fejlesztésének és karbantartásának szakértői. A felhőalkalmazásokat egy távoli szerveren tárolják, és az interneten keresztül elérhetővé teszik a felhasználók számára.

Mivel a SaaS-alkalmazások könnyen méretezhetők, az elmúlt évtizedben jelentős szerepet játszottak a vállalati felhőalapú számítástechnika növekedésében. Ennek eredményeként megnőtt az igény béreljen fel egy értékesítési fejlesztőt hogy átvegye a pályázatok kezelését. De nem könnyű ilyen programozót találni. Emiatt ez a cikk értékes forrásként szolgál a SaaS-cégek számára, akik fejlesztőcsapataikat szeretnék felvenni Bérelhető SaaS szoftverfejlesztők. Ha Ön is megvizsgálja a lehetőségeit, érdemes lehet megtalálni a legjobb alternatívákat.

Készségek és szerepek a bérelhető SaaS-alkalmazásfejlesztőkben

Adatbázis-kezelés és tervezés

A SaaS-programokat adatközpontokban tárolják, és rengeteg információt gyűjtenek be fizető ügyfeleiktől. Az adatbázis-tervezés és -karbantartás terén szerzett szakértelem elengedhetetlen a szabadúszó és szerződéses SaaS-szoftverfejlesztők számára, akik maximalizálni szeretnék kliens alkalmazásaik termelékenységét és hatékonyságát. Az olyan adatbázis-technológiáknak, mint a MySQL, az Oracle, a Firebase, a MongoDB és mások a komfortzónájukon belül kell lenniük.

Olvasni:  10 legjobb webhely szabadúszó írói munkákhoz

Programozás

Mivel a felhőalapú termékek lehetnek mobil- vagy online alkalmazások is, a SaaS-fejlesztőknek jártasnak kell lenniük a webalapú programozási eszközök, nyelvek és keretrendszerek széles skálájának elülső és hátsó részében. Az ilyen fejlesztők tipikus profilja a szerveroldali és kliensoldali alkalmazásfejlesztésben jártas, más néven full stack fejlesztő.

Felhőarchitektúra készítése

A SaaS egy felhőn keresztül elérhető szoftver. Keressen SaaS-fejlesztőket, akik ismerik a felhő-infrastruktúra többféle típusát. Pontosabban, tudniuk kell, hogyan kell használni a legnépszerűbb felhőszolgáltatási platformokat, például a Google, az Amazon és a Microsoft platformjait. Ezenkívül tapasztalattal kell rendelkezniük a felhőspecifikus feladatokban, például az adatmigrációban.

Agility a fejlesztésben

A méretezhetőség az SaaS egyik előnye. A SaaS-alkalmazások gyors innovációt hajtanak végre, és nem korlátozzák őket a pazarló alkalmazásfejlesztési paradigmák. Béreljen fel SaaS szoftverprogramozót aki ismeri az agilis fejlesztést, a DevOps-t és az MVC-t (modell-view-controller).

Megfelelőség és biztonság

A SaaS alkalmazások jelentősen megnövelték a napi adatátvitelt. Ez bonyolítja a SaaS biztonságát. A SaaS-fejlesztőknek ismerniük kell a biztonsági bevált módszereket a hackerbiztos alkalmazások létrehozásához. Ezenkívül a fejlesztőknek titkosítást, tesztvégrehajtást és kockázatkezelést kell alkalmazniuk.

Előnyök egy vállalkozás számára, ha SaaS-mérnököt alkalmaznak

  • A felhőszoftver könnyen méretezhető. Segítségével egyedi saas fejlesztés szolgáltatások, a vállalkozások optimalizálhatják a rendszert a termelékenység érdekében, és ezt követően hozzáadhatnak exkluzív funkciókat.
  • A SaaS-alkalmazások javítják az adatbiztonságot. Az adatok védelme érdekében a felhőalapú biztonsági másolatok mindig elérhetők.
  • A felhőalapú számítástechnika, különösen a SaaS, hógolyózott. SaaS-programozó felvétele segít szervezetének versenyképes és jövőbiztos maradni.
  • A felhőalapú számítástechnika egy alacsony költségű vállalati lehetőség.
  • SaaS alkalmazások kevesebb kiesés van.
  • Az éteren keresztüli frissítések zökkenőmentes funkciókbővítést és problémajavítást tesznek lehetővé.

6 tipp a sikerhez, hogy tökéletes SaaS-fejlesztőt béreljen projektjéhez

Keressen Ipari tapasztalattal rendelkező jelölteket

Keressen iparágban jártas SaaS-szakértőket. Már dolgoztak az Önéhez hasonló cégeknek, vagy olyan SaaS-megoldásokat készítettek, mint az Ön ajánlata. Ez biztosítja, hogy megértsék az Ön üzleti környezetét. Keressen megfelelő készségekkel rendelkező embereket SaaS-megoldás megalkotásához a cége számára, ha nincs ilyen tapasztalatuk.

Olvasni:  A DreamHost interjúk vezető szoftvermérnöke,...

Ellenőrizze, hogy illeszkednek-e a kultúrába

A felvételi folyamat alábecsüli a jelöltek vállalati kulturális illeszkedését. Ez nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül kell hagynia a tehetségeket és a szakértelmet, vagy semlegesen kell alkalmaznia. A kultúrához illeszkedő munkaerő-felvétel azt jelenti, hogy a vállalat eszméinek megfelelő alkalmazottakat vesznek fel.

Mindig keressen potenciális új munkaerőt

Minden képességre szüksége van ahhoz, hogy kiterjessze és vonzza a csúcs SaaS-személyzetet egy virágzó, tehetséghiánnyal küzdő szektorban, még akkor is, ha a munkateher csekély, távolról csatlakozzon, és potenciális munkaerőt keressen. Felvételkor alakítson ki kiváló kapcsolatot a legjobb SaaS-karakterekkel, elsősorban online csoportokon keresztül.

Tiszta JD bekötése (Munkaleírás)

Javítsa a munkaköri leírást, hogy az tükrözze SaaS-fejlesztői igényeit. Minden szerep egyedi. Így a munkaköri leírások nem találhatók meg az interneten. Beszélje meg csapatával a készségek hiányosságait és a jelölt feladatait. Használja ezt, hogy elképzelje tökéletes jelentkezőjét.

Kérjen segítséget a forgatókönyv-tervezésben

A forgatókönyv-tervezés a SaaS fejlesztői csapat felépítése során szükséges, mivel segít elképzelni a csapattagok lehetséges kombinációit. A jobb, ha sok generalistával vagy kevés szakemberrel dolgozunk? Több idősebb programozónk van, mint kezdő és középszintű? A legjobb stratégia meghatározása és a vadászat optimalizálása forgatókönyv-tervezés segítségével lehetséges.

A SaaS szoftverprogramozó felvételének lépései

Nézze meg, milyen típusú programozóra van szüksége a projektjéhez

Hogy tisztázzuk, projektkritériumok nélkül senkit sem lehet toborozni. Mi számít SaaS szoftverprogramozó felvételekor? A céljaid? Gólok? E kérdések megválaszolása segít meghatározni az ideális jelentkezőt.

Azt is el kell döntenie, hogy teljes munkaidős mérnökre (hosszú távú projektek) vagy szabadúszóra (rövid távú szerződések) van szüksége.

Indítsa el a Tehetségvadászatot

A bérelt SaaS szoftverfejlesztőkre nagy a kereslet. Aktívan üldöznie kell a fejlesztőket. Így előfordulhat, hogy az állástáblázatok nem elegendőek.

Olvasni:  A WordPress kenyérmorzsa használata

Bővítse hálózatát, és kérjen iparági javaslatokat a tehetségkutatás fellendítéséhez. Csatlakozzon a közösségi média SaaS-csoportokhoz a felderítéshez. Még akkor is, ha álláskereső webhelyeken hirdet, legyen pontos a pozíció feladatait és képesítését illetően, hogy megfelelő embereket vonzzon.

Hívjon interjúkat

Jól szeretne felvenni, de az interjú folyamata bonyolult lehet. Vezetők vagy ügynökségek felvétele segíthet. Ez csak megszünteti a választását.

A mérnök bérbeadása és beépítése

Véglegesítenie kell a megállapodásokat, és meg kell kezdenie a csatlakozást, hogy SaaS-mérnököt fogadhasson fel SaaS-cégéhez. Ez nehéz lehet, de az új dolgozóknak meg kell érteniük feladataikat és felelősségüket, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.

SaaS-fejlesztők fizetési táblázata

A SalaryExpert.com átlagos óradíjakat és fizetéseket biztosít.

Ország Átlagos óradíj Éves átlagbér
Kína 24 dollár 50 000 dollár
India $ 18 000 dollár
Németország 46 dollár 96 000 dollár
Lengyelország 19 dollár 40 000 dollár
Egyesült Államok 54 dollár 112 000 dollár
Mexikó 10 dollár 22 000 dollár

A következtetés

Napjaink leggyorsabban növekvő vállalatai a SaaS startupok. Bérelhető SaaS-alkalmazásfejlesztők továbbra is keresettek ebben az iparágban. Alkalmazhat, szabadúszó, vagy bérelhet egy ügynökséget, hogy megtalálja a legjobbat. Azonban minden stratégiának vannak előnyei és hátrányai.

A munkaerő-kihelyezés, különösen tapasztalt fejlesztő partnerrel, költséghatékony és hatékony. Reméljük tehát, hogy ez az összeállított útmutató segít a megfelelő SaaS-alkalmazások fejlesztőinek megtalálásában.

Új publikációk:

Ajánlott