A legjobb 7 játékszék hangszórókkal

A játékszékek nagyszerűek, de ahogy egy komolyabb felépítmény felé haladsz, lehet, hogy valami csúcskategóriásra vágysz, nem csak a számítógépedre, hanem a székedre is.

Most már vannak szabványos játékszékek, amelyeket mindenhol látni, aztán vannak megfelelő szerelékszékek, amelyekbe sok jót építenek. Ebben a cikkben a legjobb hét hangszórós játékszékről beszélünk.

Márka: GTRacing | Ár: 154,99-199,90 USD

A legjobb 7 játékszék hangszórókkal

A szék úgy néz ki, mint egy hagyományos játékszék, a hangszórók szépen el vannak rejtve a fejtámla körül, közvetlenül a vállak felett. Ezenkívül Bluetooth-kompatibilis, ami azt jelenti, hogy nem kell attól tartania, hogy a szék mozgatásakor elrángatják a kábeleket. A szék több színben kapható, mindegyik kissé változó árkategóriában.

A GTRAcing Gaming Chair-t itt szerezheti be

Márka: X Rocker | Ár: 269,99 USD

A legjobb 7 játékszék hangszórókkal

Ha egy masszív padlós széket keres, és nagyszerű hangzást tud szerezni, ez talán megfelel a számnak. Kapsz egy bőr széket háttámlával, 4.1 surround hangsugárzókkal és vibrációs motorokkal, amelyek szinkronizálni tudnak a basszussal a fokozott elmerülés érdekében, és mi több, az egész összecsukható; legyen óvatos a vezetékekkel.

Az X Rocker Pro H3-at itt szerezheti be

Márka: Fantasylab | Ár: 139,99 USD

A legjobb 7 játékszék hangszórókkal

A talapzatos székek gyakran nagyon kényelmesek és plüssek; azonban nem olyan ergonomikus, mint kerekes társaik. Ettől függetlenül, ha egy alacsony ülőhelyű, kényelmes széket keres, amely 2.1-es térhatású hangsugárzórendszerrel és mélynyomóval is rendelkezik, akkor jó helyen jár.

A Von Racer Rocking Gaming széket itt szerezheti be

Márka: Respawn | Ár: 199,99 USD

A legjobb 7 játékszék hangszórókkal

Egy másik talapzatos szék, ez egy kicsit elveszíti a plüssségét a dizájn javára, és nem okoz csalódást. De ne értsen félre minket; még rengeteg kényelem található. Csak egy kis fogás van; a székhez nincs hangszóró. Ehelyett külön kell megvásárolnia őket.

Olvasni:  60 vs 65 billentyűzetek: 5 fő különbség

A Respawn Omega-R Fortnite játékszéket itt szerezheti be

Márka: X Rocker | Ár: 165 dollár

A legjobb 7 játékszék hangszórókkal

Ha Ön konzoljátékos, akkor valószínűleg nem igazán játszik az asztalnál. Ilyen esetekben egy padlószék remek választás lehet, és nálunk pontosan ez áll az Ön rendelkezésére. A Wireless Pro egy egyszerű, letisztult megjelenésű padlóhintaszék, amelynek kettős hangszórórendszere van közvetlenül a headsetbe épített, nem is beszélve arról, hogy a hangszórók vezeték nélküliek, vagyis tisztább beállítást kaphat.

Az X Rocker Wireless Pro játékszéket itt szerezheti be

Márka: X Rocker | Ár: 99 dollár

A legjobb 7 játékszék hangszórókkal

Valamivel 100 dollár alatt egy meglehetősen menő külsejű padlós játékszéket kapsz, beépített kettős hangszórórendszerrel, ami egyáltalán nem rossz ajánlat. Természetesen nem kapsz vezeték nélküli kapcsolatot, de az árhoz képest nem lesz jobb. A szék összecsukható, és főként a konzolos játékosok kanapéjának cseréjeként szolgál.

Az X Rocker Extreme III játékszéket itt szerezheti be

Márka: AmazonBasics | Ár: 126,36-202,99 USD

A legjobb 7 játékszék hangszórókkal

Végezetül, hogy a listát zárjuk, van egy meglehetősen általános megjelenésű játékszékünk az Amazon-tól, aminek, sejtitek, Bluetooth hangszórórendszere van a fejtámlába épített. A szék egy beépített mikrofont és egy hangvezérlő panelt is kapott a jobb kartámasz mellett. Az árak a választott színtől függően változnak, de összességében ez egy jó választás, ha asztalnál játszik.

Itt szerezheti be az AmazonBasics játékszéket

Új publikációk:

Ajánlott