A legjobb 7 kisméretű játékbillentyűzet

A billentyűzet a legfontosabb periféria, amelyre a számítógép használatához szüksége van, mivel ez a fő beviteli eszköz. Akár dokumentumot ír, akár játékot játszik, a követelményeknek megfelelő, jó billentyűzettel javíthatja az élményt.

Ebben a cikkben áttekintjük a hét legjobban megvásárolható kisméretű játékbillentyűzetet.

MageGee 60%-os játék billentyűzet

Márka: MageGee | Ár: 29,99 dollár

A MageGee 60%-os membrános billentyűzete egy kompakt tábla RGB háttérvilágítással, amely könnyedén elfér egy kompakt helyen, minden probléma nélkül. A MageGee azt állítja, hogy bár a billentyűzet membrán, mégis mechanikus tapintású, az IPX4 minősítés mellett, így védve van a véletlen kiömlésektől. Ettől függetlenül ezen az áron ez nagyon jó ajánlat egy billentyűzetért.

Redragon K585

Márka: Redragon | Ár: 44,99 USD

Ha igazán kisméretű játékbillentyűzetet keres, ez a Redragon egykezes mechanikus játékbillentyűzete megfelel Önnek. A K585 egy mechanikus billentyűzet kék, piros vagy barna Kailh kapcsolókkal, akár öt programozható billentyűvel és RGB háttérvilágítással. USB-C csatlakozást is kap az USB-átvezetés mellett, így még a számítógépe egyetlen portját sem adja fel. Bár nem fog tudni gépelni vele, ez egy meglehetősen jó, dedikált játékbillentyűzet.

Roccat Magma Mini

Márka: Roccat | Ár: 49,99 USD

Semmi sem kelt jobban játékos hangulatot, mint egy ragyogó, erős RGB-világítással borított billentyűzet. A Roccat Magma Mini öt beépített világítási zónájával remekül megvilágítja 60%-át. Ezenkívül IP33-as por- és vízálló, vagyis a véletlen kiömlések nem okoznak problémát. Az egyetlen hátrány itt az, hogy nem kap mechanikus kapcsolókat, de hacsak nem igazán akarja ezt a mechanikus és tapintható visszacsatolást, akkor ez összességében nem jelenthet nagy különbséget.

Olvasni:  A 10 legjobb WordPress felülvizsgálati bővítmény a termékekhez és szolgáltatásokhoz

Keychron K6

Márka: Keychron | Ár: 89,00 USD

A Keycrhron K6 egy vezeték nélküli mechanikus billentyűzet, amely tökéletes belépést biztosít a mechanikus billentyűzetek csodálatos világába, különösen, ha Ön kezdő. Gateron G Pro mechanikus kapcsolókkal rendelkezik kék, piros vagy barna stílusban, és van egy üzem közben cserélhető változata is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tetszőleges kapcsolót használjanak. Ha egy kicsit más opciót keres, a K2 V2 szintén nagyszerű választás anélkül, hogy nagy különbség lenne az általános helyigényben.

Razer Huntsman Mini

Márka: Razer | Ár: 89,99 USD

A Razer Huntsman Mini saját optikai mechanikus kapcsolóit használja, amelyek hosszabb élettartamúak és kisebb működtetőerővel rendelkeznek. A billentyűzet rendelkezik beépített memóriával is, ami azt jelenti, hogy a billentyű- és RGB-konfigurációkat magán a billentyűzeten mentheti, és egy pillanat alatt használatra készen áll. Mivel ez egy Razer-billentyűzet, szinkronizálni fog az RGB-vel minden más Razer-periférián, a Philips Hue-n és a Razer mind a 30 partnerétől származó egyéb IoT-eszközön kívül.

A HyperX Eredet engedélyezése

Márka: HyperX | Ár: 99,99 USD

Az Alloy Origins a HyperX-től egy 65%-ban mechanikus billentyűzet, amely a kis méret és a kellő számú billentyű között találja meg az édes pontot, így nem kell aggódnia a többrétegű makrók miatt. A billentyűzet testreszabható RGB-vel is rendelkezik a beépített memória mellett, ami azt jelenti, hogy az RGB-t és a billentyűkonfigurációkat magán a billentyűzeten mentheti. Végül további testreszabás érhető el a HyperX NGenuity szoftverén keresztül.

SteelSeries Apex Pro Mini

Márka: SteelSeries | Ár: 239,99 USD

Végül, de nem utolsósorban nálunk van a SteelSeries Apex Pro Mini. Bár a drága árcédula kissé hátráltathatja Önt, ez a 60%-os vezeték nélküli mechanikus billentyűzet Omnipoint 2.0 kapcsolókkal rendelkezik, amelyek 0,2 mm és 3,8 mm között állítható működési ponttal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy valóban személyre szabhatja a gépelést és a játékélményt, ahogy tetszik. A SteelSeries azt is állítja, hogy kapcsolói 11-szer gyorsabban reagálnak, és 10-szer gyorsabban működnek.

Olvasni:  A 10 legjobb SEO-tipp használható e-kereskedelmi webhelyekhez

Új publikációk:

Ajánlott