A legjobb 7 kormánykerék az iRacinghez

Az iRacing messze az egyik legjobb verseny sim, amivel PC-n játszhatsz jelenleg. A többjátékos közösség elképesztő, és a játék szinte minden olyan hardvert támogat, amelyre csak szüksége van.

Azonban messze a legfontosabb hardverdarab, amelyre az iRacinghez hasonló komoly sim-versenyzéshez szüksége lesz, a kerék-pedálkészlet. Ebben a cikkben áttekintjük a pénzért megvásárolható 7 legjobb kormánykereket.

Az iRacing hivatalosan támogatja a listán szereplő összes kereket. További lehetőségekért tekintse meg a iRacing kerék oldal.

Gyártó: Logitech | Ár: 500 dollár

A legjobb 7 kormánykerék az iRacinghez |  Őszinte.Technológia

A G293 a Logitech legújabb és legjobbja, ami a kormányokat illeti. Ez a már nagyon népszerű G29 2020-as frissítése, egy olyan kerék, amelyet talán a legkönnyebb ajánlani mindenkinek, aki sim versenyzői karriert kezd.

Kétmotoros erő-visszacsatolást kap, a Logitech Trueforce néven, egy csomó gombot és egy forgó kódolót. A kerék egy botváltót is támogat, amely kiegészítőként megvásárolható. Van egy beépített indítást segítő funkció is, amely segít gyorsan kiszállni a sorból.

Nem minden játék támogatja a Trueforce és a kettős tengelykapcsolós indítási asszisztenseket (iRacing), amelyekkel a G923 büszkélkedhet, de még mindig kap egy nagyszerű kereket, amely lehetővé teszi, hogy érezze magát az autóban.

A Logitech G923-at itt szerezheti be

Gyártó: Logitech | Ár: 299 dollár

A legjobb 7 kormánykerék az iRacinghez |  Őszinte.Technológia

A G923 elődje, a G29 továbbra is megbízható kerék, amelyet érdemes megvásárolni, ha színfoltot keres a keréken, és nem bánja, ha lemarad a Trueforce erővisszacsatolásról és a duplakuplungos asszisztensről.

Ezenkívül körülbelül 200 dollárt takarít meg. Egy akciós napon ezt a G923 árának feléért lehet eladni. A keréknek két változata van, a PC-vel kompatibilis G29 és a Playstation több vezérlővel rendelkezik, és a kettő közül a legnépszerűbb.

Olvasni:  A legjobb étterem témák

A másik a G923, ami az Xbox/PC verzió. Mindkét kerék azonos, kivéve, hogy a G29 több színt és forgó jeladót kap.

A kerekek is megosztják a pedálokat a G923-mal. A Logitech pedáljai nem túl jók, de végezze el a munkát.

Itt szerezheti be a Logitech G29/G920-at

Gyártó: Thrustmaster | Ár: 199 dollár

A legjobb 7 kormánykerék az iRacinghez |  Őszinte.Technológia

A T150 RS valószínűleg a legolcsóbb visszacsatoló kerék, és ez látszik is. A kerék teljes egészében műanyagból készült, mindkét oldalon gumi markolattal, a pedálok pedig abszolút szar.

Ha azonban pénztárcánk van, maga a kerék egyáltalán nem rossz. Megtarthatja a kormányt és frissítheti a pedálokat szinte bárkire a Thrustmasters kitűnő kínálatából. A kerék a TH8A váltóval is kompatibilis.

Az erő-visszacsatolás egy kicsit a lágyabb oldalon van, a kerék pedig szíjhajtású, így van benne némi belső súrlódás is. Még mindig a pénzért kap egy kereket, amely mindent elmond a pálya és a képernyő között, és végül ez minden, amire szüksége van.

Itt szerezheti be a Thrustmaster T150 RS-t

Gyártó: Thrustmaster | Ár: 450 dollár

A legjobb 7 kormánykerék az iRacinghez |  Őszinte.Technológia

A T150 idősebb testvére, a T300 minden tekintetben többet ad hozzá. A kerék nagyobb méretű, jobban felépített, több gomb, valamivel erősebb erő-visszacsatolás és nem szemét pedálok.

A T300 „Pro” változatban is érkezik, amely egy továbbfejlesztett pedálkészletet tartalmaz, amely sokkal jobb, mint a szabványos, és valamivel jobb, mint a Logitech pedálok.

A T300 legjobb része azonban az, hogy gyorskioldó kerékrendszerrel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy tetszés szerint és bármikor cserélheti a kerekeket. Van kedve az F1-hez versenyezni, miközben GT3-as autót vezet? Semmi gond, cseréld ki a kormányt, és már mehet is.

Most már biztos, hogy egyetlen kereket használhatsz mindenféle versenysporthoz, de a kerékcsere lehetősége csak egy cseresznye a tetején. Kényelmes, és valóban hasznos lehet az úton.

Olvasni:  A 25 legjobb TikTok Bot megosztások, kedvelések és amp; Megtekintések 2024-ben

Itt szerezheti be a Thrustmaster T300-at

Gyártó: Thrustmaster | Ár: 499 dollár

A legjobb 7 kormánykerék az iRacinghez |  Őszinte.Technológia

Egy másik kerék a Thrustmastertől a TX, és az egyik legjobb, amit kínálhatnak. A kerék megfelelő méretű, és kettős öves erő-visszacsatoló rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a lehető legjobb érzést hozza ki az autóból anélkül, hogy a kerék mindenhol megremegne.

A kerékkel együtt szállított pedálok valójában nagyon jók, és bár potenciométeresek, akár a sim-versenyzés legmagasabb szintjén is használhatod őket, ha akarod.

A kerék ismét levehető, ami kompatibilis a Thrustmaster ökoszisztéma többi részével, beleértve a többi felnit és a TH8A váltókart.

Itt szerezheti be a Thrustmaster TX-et

Gyártó: Fanatec | Ár: 699,95 dollár

A legjobb 7 kormánykerék az iRacinghez |  Őszinte.Technológia

A Fanatec CSL Elite sorozata beleszámít a sim-racing hardverek legjobbjai közé, és ez alól a CSL Elite sem kivétel.

Egy F1-es licenccel rendelkező kereket kap, amely messze a legjobb szíjhajtású erővisszajelzéssel rendelkezik, amit valaha tapasztalhat. A pedálok alumíniumból készülnek és egyénileg állíthatók.

Ha szeretné, akár eltávolíthatja a pedálok alaplemezét, és egyenként rögzítheti őket a szerelékre. Választható terhelésmérő készlet is elérhető, amely akár 90 kg pedálnyomást is elbír.

A CSL Elite-et itt érheti el

Gyártó: Fanatec | Ár: 2000 dollár

A legjobb 7 kormánykerék az iRacinghez |  Őszinte.Technológia

A Podium F1 egy közvetlen hajtású kerék, amely, ahogy a neve is sugallja, F1 stílusú felnivel érkezik. Most, hogy itt a közvetlen meghajtású kategóriába tartozunk, a kerekeket és a pedálokat gyakran külön szállítják, hacsak nem vásárol egy kombót, és pontosan ez történik a Podium F1-nél.

A tengelytáv plug and play, ami azt jelenti, hogy nem kell a közvetlen hajtású motor beállításával foglalkoznia, és maga a kerék is hivatalosan rendelkezik a Forma-1 engedélyével. A tengelytávon egy ügyes kis kijelző található, amellyel mutasson meg bármilyen információt, amit szeretne.

Olvasni:  Az Amazon Fire Stick nem kapcsol be: Gyors javítás

Ne feledje, hogy a közvetlen meghajtású kerekek jelentős befektetések. Nem csak egy drága kerékbe fektet be, hanem magának a keréknek a felszereléséhez is szüksége lesz egy pilótafülkére. Akkor meg kell fontolni a pedálok beszerzését is.

A közvetlen meghajtású kerekek erővisszacsatolása a legjobb, amit bárhol elérhetsz a sim versenyeken, és ez igaz a Podium F1-re is. Az erő visszacsatolása azonban olyan erős, hogy megsérülhet, ha nem vigyáz.

Itt szerezheti be a Fanatec Podium F1-et

Új publikációk:

Ajánlott