A legjobb 7 közösségimédia-kezelő eszköz ügynökségek számára

Ön olyan kisvállalkozással vagy startuppal, aki nagyon keményen próbál talpon maradni a közösségi média platformok tengerében?

Nehéznek és fárasztónak találja lépést tartani a folyamatosan új és változó marketingtrendekkel?

Arra is küzd, hogy következetesen tegye közzé és reklámozza márkája közösségi médiában való jelenlétét a digitális platformokon?

Ha igen, akkor nem kell aggódnia. Megkaptuk a hátad!

A megfizethető közösségimédia-kezelési eszközök az ügynökségek számára a legjobb módja annak hatékonyan építheti ki online jelenlétét és időt és energiát takaríthat meg a hétköznapi feladatok automatizálásával.

Bármilyen méretű márkák erős közösségi média jelenlétet igényelnek, de a kisebb márkáknak és ügynökségeknek okosan kell játszaniuk. Ezek az eszközök segítenek nekik bővíteni közönséghálózatukat, reklámozni és értékesíteni termékeiket és szolgáltatásaikat, valamint növelni vállalkozásukat.

Ezekkel a közösségimédia-kezelő eszközökkel egyszerűbbé válik az egyedi tartalom következetes közzététele, ami általában gondot okoz. Ez lesz ösztönözze szerves elköteleződését új magasságokba.

Ebben a blogban 7 olyan közösségimédia-kezelő eszközt mutatunk be ügynökségek számára, amelyek nagyszerű eszköznek bizonyulhatnak márkád fiókjának kezelésében. Ezek az eszközök kifejezetten magánszemélyek és induló vállalkozások számára készültek, szem előtt tartva könnyű megfizethetőségüket (akár ingyenes, akár pénztárcabarát).

Térjünk rá!

1. SocialPilot: A legjobb közösségimédia-kezelő eszköz

Social Media Management Tool SocialPilot

SocialPilot az egyik legolcsóbb és leglenyűgözőbb közösségi média menedzsment eszköz, amely tökéletes kisvállalkozások és ügynökségek számára. Felkínál neked többféle pénztárcabarát megoldás amelyek segítségével sok időt takaríthat meg, és kezelheti és népszerűsítheti márkáját az összes jelentős közösségi hálózati platformon.

A SocialPilot kivételes szolgáltatásaival számos kézi feladatot automatizálhat. Következetesebb lehet a márka közösségi médiában való jelenlétének megőrzésében, és jelentős eredményeket érhet el.

Egy másik jelentős oka annak, hogy a SocialPilotot a kisvállalkozások szeressék és kedveljék, az kiváló ügyfélszolgálat. Minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb visszakeressenek és segítsenek. Terveik is vannak havi 25,5 dollártól havi 127,5 dollárig. A tervet igényei, költségvetése és csapatkapacitása szerint választja ki.

Miért válassza a SocialPilotot közösségi médiakezelő eszközként?

 • A SocialPilot segítségével ütemezhet és közzétehet tartalmat az összes jelentős közösségi média platformon, például az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren, a LinkedIn-en, a TikTokon, a Pinteresten, a VK-n, a Tumblr-en és a Google Cégemen.
 • Zökkenőmentes együttműködést kínál, ami megkönnyíti a zavartalan munkafolyamatot. Szerepeket rendelhet csapattársaihoz, hogy bizonyos feladatokat hajtsanak végre, például posztok szerkesztését és ütemezését.
 • Robusztus analitikai jelentéseket biztosít a közönség jobb megértése érdekében. Ez azt is lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse márkája növekedési mintáit, és jobb elköteleződési stratégiákat dolgozzon ki.
 • A SocialPilot segítségével testreszabott márkajelentéseket oszthat meg és tölthet le márkája nevével és logójával, hogy személyre szabott, mégis professzionális hatást érjen el.
 • Könnyedén ütemezhet egyszerre akár 500 bejegyzést a tömeges ütemezési funkciójukkal a jobb időgazdálkodás érdekében.
 • Segítségével könnyedén futtathatja és kezelheti Facebook-hirdetéseit, lead-hirdetéseit, növelheti a bejegyzéseket és még sok mást.
 • Az egyszerű címkézési funkcióval más profilokat és oldalakat címkézhet meg, hogy több megtekintést és elköteleződést érjen el.
 • A közösségi postafiók eszközével egyetlen helyről kezelheti üzleti fiókja üzeneteit és megjegyzéseit.
 • Ezenkívül a SocialPilot segítségével zökkenőmentesen megoszthatja a médiát felhőtárhelyéről.
 • Tartalomkezelő eszközével korlátlan számú ötletet kereshet a friss tartalomhoz, annyi kulcsszó használatával, amennyit csak akar.
 • Egy másik nagyon fontos ok a SocialPilot választása mellett az, hogy nagyon felhasználóbarát.
Olvasni:  Az 5 legjobb webhely, ahol Instagram-tekercseket vásárolhat 2024-ben (igazi és olcsó)

Mit gondolnak az emberek a SocialPilotról?

Alexandra K.

Az ütemező funkció lehetővé teszi, hogy egy teljes hónapra előre rendszerezzem és közzétegyem a tartalmat. Biztos lehetek benne, hogy a tartalom időben és mindenféle médiaformátumban felkerül. Azt is meg tudom szerkeszteni a bejegyzéseket, miután ütemezték, hogy megjelenjenek, a bejegyzések újra megoszthatók, és az időpontok módosíthatók/szerkeszthetők. A platform könnyen navigálható és könnyen használható.

Jenna D.

Jó 3 hétbe telt, hogy összehasonlítsam és szembeállítsam a piacon lévő összes közösségimédia-ütemezési eszközt, de örülök, hogy sikerült! A SocialPilot messze a legjobb szolgáltatás volt a legjobb áron. Többet kapok a SocialPilottól, mint a HootSuite-tól vagy a Buffertől a költségek töredékéért… ÉS az ügyfélszolgálatuk verhetetlen! Köszönök mindent, amit csináltok! Többet segítettél nekem és a vállalkozásomnak, mint gondolnád!

Jeniffer W.

Szeretem, ha több bejegyzést ütemezhetek több fiókhoz és kötegelt tartalomhoz. Az analitika is jó. Sokkal több fiókunk lehet, mint néhány más webhely. Azt is szeretem, hogy egy kattintással csoportokat állíthatok be és több fiókot is kiválaszthatok. Lehetőség van a vállalati logóval ellátott jelentések exportálására, hogy nagyon professzionálisan nézzenek ki. Egy másik funkció, amit nagyon szeretek, a hashtag számláló. A SocialPilot az egyetlen olyan program, amit láttam, amely ezt tartalmazza, és ez egy játék megváltoztatója!

2. NapoleonCat: Megfizethető közösségi médiakezelő eszköz

Social Media Management Tool NapoleanCat

NapóleiMacska az egyik legjobb közösségi média menedzsment eszköz kisvállalkozások számára. Fő funkciói közé tartozik több közösségi média fiók kezelése, az ügyfélszolgálat automatizálása, marketing eredmények elemzésea versenytársak lépéseinek figyelése és a csapatokon belüli együttműködés.

A NapoleonCat segítségével csak azért fizet, amit használ. A standard havi 21 dollár, és ők is személyre szabott megoldásokat kínálnak. Ezen felül, ha az éves fizetési lehetőséget választja, 3 hónapos ingyenes előfizetést kap.

Profik

 • Megoldásokat kínál a Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube és Google Cégem számára.
 • Könnyen használható és pénztárcabarát kisvállalkozások számára.
 • A közösségi postafiók funkciójával egyetlen irányítópultról kezelheti az összes beszélgetést.

David C

Egy olyan SaaS esetében, mint a CloudTalk, a közösségi média nem az első számú prioritás, de mégis fontos szerepet játszik a marketingmixben. Ezért úgy döntöttünk, hogy megoldást keresünk közösségi média fiókjaink hatékonyabb kezelésére. Nyilvánvalóan a Buffer volt az első választásunk, de amikor jobban megvizsgáltuk az alternatívákat, úgy találtuk, hogy a NapoleonCat a tökéletes illeszkedés.

Hátrányok

 • Néha megszakad a kapcsolat a Facebook-oldalakkal, ami sok felhasználó számára bosszantó.
 • Betöltési ideje lassú.
Olvasni:  Útmutató a márkahanghoz: 7 tipp a márkahang kialakításához cége számára

Kat B

Úgy gondolom, hogy a felületet könnyebben kezelhetővé/felhasználóbaráttá lehetett volna tenni. Azt tapasztalom, hogy időnként nehéz volt konkrét megjegyzést találni, amelyhez el akartunk jutni.

3. Buffer: Sokoldalú közösségi média kezelőeszköz

Social Media Management Tool Buffer

Puffer az egyik ingyenes közösségimédia-kezelő eszköz, amely számos magánszemély, márka és ügynökség körében népszerű. Segít a szemet gyönyörködtető tartalmak létrehozásában, ütemezésében és közzétételében több közösségi oldalon. A Buffer legjobb része az, hogy ingyenes verziót kínál szűkös költségvetésű egyének számára.

Az ingyenes verzióban van alapvető kiadói eszközök, egy nyitóoldal-készítő, és sok más fontos funkció, amelyek segítenek az egyénnek elkezdeni a közösségi médiát. A Buffer fizetett előfizetése havi 10 dollárba kerül egy közösségimédia-csatorna és egy felhasználó számára.

Profik

 • A Buffer segítségével nyomon követheti követői tevékenységét, és megjósolhatja a közösségi média tartalmának közzétételének megfelelő időpontját.
 • A felesleges megjegyzéseket is kihagyhatja, és a címkék és gyorsbillentyűk segítségével a fontosakra ugorhat.
 • Ezenkívül nyomon követheti márkája fiókelérési, elköteleződésének és követésének növekedését.

Elizabeth H

Az összes különböző közösségi médiafiókhoz való kapcsolódás képessége. A webböngésző bővítménye csodálatos és könnyen használható. Az okostelefonhoz készült alkalmazás is nagyon egyszerűen használható. Az ingyenes verzió is számos funkcióval rendelkezik. Ha nincs sok közösségi fiókja, az ingyenes verzió tökéletesen működik. Nyomon követheti bejegyzéseinek elköteleződését és elemzését. Valójában megjegyzéseket fűzhet bejegyzéseihez a webhelyről vagy az alkalmazásból! Nagyon olcsó.

Hátrányok

 • Az ingyenes csomag nagyon korlátozott funkciókkal rendelkezik, még az egyén számára is, hogy folytathassa a közösségi média kezelését.
 • A Buffer nem integrálható sok nagyobb közösségi oldallal.

Jason F

A nyomon követés és az elemzés egy kicsit gyenge a Hootsuite-hoz képest. Azt is szeretném látni, hogy közvetlenül az alkalmazásból figyelhetek és válaszolhatnék a válaszokra és megjegyzésekre.

4. SocialBee: közösségi médiakezelő eszköz tartalomtervezéshez és ütemezéshez

Social Media Management Tool SocialBee

SocialBee az egyik legjobb közösségimédia-kezelési eszköz, amely gondoskodik arról, hogy erőfeszítés nélkül több leadet szerezzen. A közösségi média kezelési funkciói mellett jelentéskészítést és elemzést is kínál a fiókok teljesítményének elemzéséhez, valamint valós idejű előnézetet a közelgő bejegyzésekről.

A főbb platformok, mint a Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Google Cégem és még a TikTok is könnyen kezelhetők. A SocialBee segítségével kategorizálhatja, testreszabhatja és megoszthatja tartalmait az összes közösségi platformon. A SocialBee árképzési tervei meglehetősen egyszerűek. Az ár havi 19 dollártól kezdődik. Ez korlátlan ütemezési és szerkesztési lehetőséget biztosít, és fő előnye, hogy legalább heti 8 órát takarít meg. A SocialBee 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkezik.

Minden csomaghoz ingyenes 14 napos próbaverzió tartozik.

Profik

 • Beállíthat egy közzétételi ütemezést a tartalomnaptárban
 • Bejegyzéseit különböző kategóriákba rendezheti, majd automatikusan közzéteheti őket az összes közösségi oldalon
 • Személyre szabhatja bejegyzéseit minden közösségi média platformhoz
 • Az elemzések exportálásával elemezheti fiókjai teljesítményét
 • Az integrált URL-rövidítőket használhatja linkjei nyomon követésére

Manoj V

A SocialBee a kedvenc közösségi média marketing eszközem. Segít abban, hogy a közösségi oldalakon automatikusan, ütemezett időpontban tegyek közzé tartalmat. A tartalom különböző kategóriákba rendezhető, hogy később könnyen megtalálhassa őket. Ezenkívül Twitter-kezelési funkciókat is kínál, amelyek segítségével új potenciális követőket találhat, és könnyen észlelheti a nem követőket.

Hátrányok

 • Ami a funkciókat illeti, a SocialBee-ből hiányzik a YouTube integráció, az alkalmazás csak webalapú, és nem alkalmas vállalkozások számára.
 • A SocialBee felhasználói felülete és UX nem kiváló minőségű.
 • Nincs ingyenes verziója.
Olvasni:  Mikor a legjobb idő a közösségi médiában posztolni? [2024]

Nicole E

A tanulási görbe kissé magas. Nem ez a legintuitívabb platform, és azt hiszem, még mindig vannak olyan funkciók, amelyeket nem használok, mert vagy nem értem őket, vagy nincs türelmem kitalálni őket.

5. Agorapulse: Integrált közösségimédia-kezelő eszköz

Social Media Management Tool AgoraPulse

Agorapulse egy hatékony közösségi média menedzsment eszköz, amelyet a kisvállalkozások kedvelnek. Ütemezheti a bejegyzéseket, elemzést készíthet a fiókjáról, elemezheti a versenytársakat, és óriási közönségelköteleződést eredményezhet.

Agorapulse integrálja az összes nagyobb közösségi média hálózatot, mint a Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube és Instagram. A fizetett terv havi 79 dollárba kerül, ha évente számlázzák.

Profik

 • Felhasználóbarát felülettel és hatékony ügyfélszolgálattal rendelkezik.
 • Ingyenes verziója van azoknak, akik csak most kezdik a közösségi médiát.
 • Ezenkívül 30 napos ingyenes próbaverziót kínál, míg a legtöbb eszköz csak 14 napos próbaidőszakot kínál.

Emily P

Tetszik, hogy ez a termék megadja a szükséges közösségi profilok számát (35), anélkül, hogy egy termékkel több fiókot kellene összeraknom. Lehetővé teszi, hogy egyetlen irányítópultot kezeljek, hogy kezeljem mindazt, ami a közösségi fiókjainkkal történik, és hogy kik említenek meg minket a saját fiókjaiban.

Hátrányok

 • Elemzései és jelentései gyengék.
 • Fizetett tervei egy kicsit drágábbak más hasonló eszközökhöz képest.

Cassandra P.

Az egyetlen kifogásom, hogy nem adhat hozzá egy közösségi csatornát több csoporthoz – erre van egy megoldásuk, ha olyan címkéket használnak, amelyek egyfajta munkát végeznek, de szeretném, ha ehelyett csoportokat használhatnék. Ennek ellenére a platformjukkal továbbra is minden igényünket kielégítettük!

6. Sendible: Social Media Management Tool for Agenciesl

Social Media Management Tool Sendible

Küldhető az egyik legjobb választás az ügynökségek közösségimédia-kezelési eszközei között. Az eszköz tartalomütemezési, közzétételi, elköteleződési, elemzési, jelentéskészítési és közösségi megfigyelési funkciókat biztosít felhasználóinak, segítve őket, hogy stratégiailag a versenytársak elé helyezzék márkáikat.

A tartalomautomatizálási funkciók A Sendible lehetővé teszi, hogy optimalizált időzítéssel publikáljon, így a célközönség interakcióba léphet a tartalommal. A bejegyzések generálása ablakban láthatja, hogyan fog kinézni közzétételkor. A bejegyzést személyre szabhatja a kívánt közösségi csatorna alapján.

Mindezek az attribútumok nagyon kedvező havi áron kaphatók. Az alap fizetett terv csak havi 29 dollárba kerül.

Profik

 • Ezzel az eszközzel a felhasználók ugyanarról a platformról kezelhetik a Google Cégem szolgáltatást.
 • A Sendible integrált csapatmunkafolyamat-jóváhagyási funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik több tag zökkenőmentes, zökkenőmentes együttműködését.
 • A Sendible ügyfélszolgálati egysége nagyon gyors és készséges.

Britt P

A Sendible nagyszerű módja annak, hogy kommunikáljak a csapatommal és ütemezzem az ügyfelek bejegyzéseit! A Sendible csapata nagyon készséges! Ez megkönnyítette az ütemezési folyamatunkat.

Hátrányok

 • Az eszköz nem teszi lehetővé ugyanazon bejegyzés többszöri ütemezését.
 • Az Instagram-történetek nem publikálhatók közvetlenül.
 • A közzétételt követően nem láthatja a bejegyzéseket a tartalomnaptárban.

Ellenőrzött felhasználó

Az eszköz valóban nagyon hasznos, de szeretném, ha lemásolhatna egy közzétett bejegyzést, vagy több időpontra ütemezhetne egy bejegyzést – ez sokkal könnyebbé tenné a tartalomcsoportosítást és a csepegtető marketinget. Azt is szeretném, ha az Instagram történeteinek ütemezése közvetlen kapcsolatban lenne.

7. MavSocial: Növekedés-vezérelt közösségi médiakezelő eszköz

Social Media Management Tool MavSocial

MavSocial egy komplett közösségi média marketingszoftver, amelyet úgy alakítottak ki, hogy megfeleljen a franchise-oknak és a kisvállalkozásoknak a jobb márkaépítés érdekében. Az eszköz támogatja az összes főbb közösségi platformot, így bármely marketingszakember rendelkezhet integrált műszerfal hogy kezeljék összes közösségi média tevékenységüket.

Olvasni:  NitroPack áttekintés: A legjobb beépülő modul a munka felgyorsításához...

A havi 19 dolláros induló költséggel a MavSocial kiváló értéket biztosít felhasználóinak. tudsz tegye közzé és növelje bejegyzéseit a leghatékonyabb organikus eléréshez és az érintett közönség kiváló elköteleződéséhez.

Profik

 • A bejegyzéskészítési ablak előnézeti funkciója hatékonyan hoz létre optimalizált bejegyzéseket.
 • Az ügyfélszolgálat nagyon hatékony és azonnal reagál minden panaszra.
 • A felület felhasználóbarát és holisztikus.

David Y

A legjobban értékelem a bejegyzések létrehozásának holisztikus nézetét, amely jelzi, hogy melyik tartalom lesz ugyanaz, valamint azt, hogy az alkotó gyorsan és egyszerűen meg tud különböztetni egy bejegyzést vagy platformot.

Hátrányok

 • A kínált szolgáltatások nem biztos, hogy elegendőek a nagyobb vállalkozások számára.
 • Bizonyos helyeken a felhasználói felület szövege nehezen megfejthető, ami kényelmetlen a felhasználók számára.

Jennifer H

A felhasználói felület kis szövege és egyéb mutatói miatt nehéz megállapítani, hogy véletlenül megváltoztatott-e valamit, például a szerkesztési folyamatot egyetlen platformra (ahelyett, hogy az összeset kívánta együtt).

A közösségimédia-kezelő eszközök közül melyik a legjobb választás

Egyre több márka és magánszemély választja a közösségimédia-kezelési eszközöket, mert ezek segítik őket abban, hogy konzisztensek maradjanak és könnyedén kezeljék a munkájukat. Ez csak azt jelzi, hogy neked is kell.

Meséltünk néhány legjobb olcsó eszközről, azok használatáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint a valódi ügyfelektől/felhasználóktól származó őszinte véleményeket, hogy megalapozott döntést hozhasson.

De a 7 csodálatos eszköz között SocialPilot tökéletes az Ön számára, függetlenül a márka méretétől. Kiváló funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik fiókjainak kezelését, több kézi feladat automatizálását, valamint sok időt és erőfeszítést takarít meg.

A SocialPilot egy olcsó és funkciókban gazdag eszköz, nagyszerű ügyfélszolgálati csapattal, amely minden lépésben segít. Használja a 14 napos próbaverziójukat, és tapasztalja meg saját maga.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mik azok a közösségi média menedzsment eszközök?

A közösségimédia-kezelő eszközök különféle ragyogó funkcióikkal segítenek kezelni közösségi médiafiókjait. Ezek az eszközök segíthetnek egyszerre több fiók kezelésében egyetlen irányítópulton. Arra szolgálnak, hogy automatizálják a kézi feladatokat, és megkönnyítsék a dolgokat.

🌟 Melyek a legjobb közösségi média menedzsment eszközök kisvállalkozások számára?

A legjobb közösségi média menedzsment eszközök kisvállalkozások számára a következők:

 • SocialPilot
 • NapóleonCat
 • Puffer
 • SocialBee
 • Agorapulse
 • Küldhető
 • Mavsocial

🌟 Milyen előnyei vannak a közösségi média menedzsment eszközöknek?

A közösségi média menedzsment eszközöknek számos előnye van, például:

 • Segítenek nyomon követni a közösségi média elkötelezettségét a különböző platformokon.
 • Segítenek a bejegyzések előre ütemezésében, és sok időt takarítanak meg.
 • Több fiókot is kezelhetnek.
 • Zökkenőmentes együttműködést és munkafolyamatot tesznek lehetővé.
 • Segítenek gyorsabban csatlakozni a vezetékekhez.
 • Elemzik a közönséget, és megjósolják, hogy a közösségi média tartalmak közzétételére a legalkalmasabb időpont.

🌟 Mire használhatók a közösségi média menedzsment eszközök?

A közösségimédia-kezelési eszközök a közösségi média tevékenységeinek kezelésére szolgálnak több közösségi média platformon, például Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest stb. Ezek az eszközök nagyon hatékonyan automatizálják a kézi munkát, és időt takarítanak meg.

🌟 Hogyan készítsek közösségi média menetrendet?

Egy jó közösségimédia-kezelő eszköz tartalomnaptár funkciójának használatával nagyon egyszerűen készíthet közösségimédia-ütemezést.

Új publikációk:

Ajánlott