A legjobb 7 kütyü 500 INR alatt

Mivel a technológia évről évre egyre drágább, nem könnyű olyasvalamihez jutni, ami hatékonyan, anélkül, hogy a bank feltörne. Ez azonban nem mindig van így, és az e-kereskedelmi webhelyek tele vannak olcsó technológiai termékekkel, amelyekről azt állítják, hogy ugyanolyan jók, mint költséges társaik.

Ebben a cikkben az Amazonon talált, 500 rúpia alatti hét legolcsóbb technológiai kütyüvel foglalkozunk.

Youtube videó

Márka: Nakor | Ár: 299 INR

A legjobb 7 kütyü 500 INR alatt

Ha több eszköze van, amely több töltőportot használ, az útközbeni töltés fájdalmas lehet. Igen, az USB-C kiváló, ha a kábelrendetlenségről van szó, de nem minden eszköz használ USB-C-t, és ez a probléma még nagyobb, ha olcsó eszközökről beszélünk.

A probléma megoldása lehet ez a töltőtégla. Mindössze 299 INR-ért kap egy töltőtéglát három különálló USB-porttal, amelyekhez bármilyen kábelt csatlakoztathat, és egy negyedik mikro-USB-kábelt, amely kilóg a hátulról.

Mostantól mindegyik port 5 V 3,1 amper névleges, ami körülbelül 15 watt kimenő teljesítményt biztosít, ami megegyezik a legtöbb szabványos tápegységgel, beleértve az Apple-t is. Azonban az a tény, hogy akár négy készüléket is tölthet egyszerre, időt takaríthat meg. Igen, nem fog villámgyors töltési sebességet kapni, de úgy gondoljuk, hogy ez egy meglehetősen jó befektetés az árért.

Itt szerezheti be a Nakor NTC 001 töltőadaptert

Márka: Narang | Ár: 299 INR

A legjobb 7 kütyü 500 INR alatt

Ha már a töltésről és a kábelekről beszélünk, nézzen körül, és számolja meg, hány kábel van a közelben? A legtöbb embernek legalább kettő, ha nem több lenne. Nos, az a szempont, hogy ezeket a kábeleket egy olyanná zsugorítsuk, amely egyszerre három eszközt tölthet, érdekesnek hangzik, igaz?

Olvasni:  Mennyire pontosak az AirTags?

Ez a kis visszahúzható töltőkábel nem csak összehajtható egy kis csomagba, hanem három eszközt is képes egyszerre tölteni, egy mikro-USB-t, egy USB-C-t és egy Lightning-eszközt. Kicsit felmelegszik, ha túl nagy erőt nyomunk rajta, nincs adatátviteli képesség, és a visszahúzó mechanizmus is gyengécske, de ha ezek vannak a hátizsákban, akkor nagyon jól jöhet.

A Narang többszörösen behúzható töltőkábelt itt szerezheti be

Márka: Gadgets Alliance | Ár: 299 INR

A legjobb 7 kütyü 500 INR alatt

A mobil játékvezérlők a mobiljátékok népszerűségének rohamos növekedésének köszönhetően váltak egy dologgá, és ezzel a játékélményt magasabb szintre emelheti.

Nem a legjobb minőség, és kissé idegesek voltunk, amikor a Pixel 4a-nkat védelem nélkül bedugtuk oda (le kell venni a tokot, különben nem fér bele). Ennek ellenére az eredmény egy meglehetősen ergonomikus módja annak, hogy játék közben tartsa a telefont, és két kioldót kap a játékvezérlővel, amelyeket akár a szerelvénnyel együtt, akár anélkül használhat.

Itt szerezheti be a Retractable mobil gamepadet

Márka: Kadeau | Ár: 389 INR

A legjobb 7 kütyü 500 INR alatt

A rendetlen íróasztal súlyos fejfájást okoz, amellyel sokunknak együtt kell élnie, különösen, ha ügyetlen vagy. Ez a kis fehér henger lehet a megoldás a problémádra.

Ez egy elemmel működő mini porszívó, amely meglehetősen hatékonyan szívja fel a port és a törmeléket. Ennek azonban megvannak a korlátai – nem éppen letörli a port az asztalról vagy a kütyükről, hanem felszívja a zsemlemorzsa méretű (vagy kisebb) részecskéket. A szívóerő gyenge, és nem javasoljuk, hogy drága dolgokra használja, köszönhetően ezeknek a szuper kemény sörtéknek az alján.

Megvan a célja, de ugyanezt megteheti selyempapírral vagy egy ronggyal is. Az eladót támogatja, hogy egy kis fúvókát is mellékeljen hozzá, ez lehetővé teszi, hogy a vákuum olyan helyekre kerüljön, ahol az ujjai nem férnek hozzá, és ez jól jöhet.

Olvasni:  E-kereskedelmi készenlét az ünnepekre: Az Early Bird kapja a legjobb jutalmat

A Mini porszívót itt tudod beszerezni

Márka: Bengvo | Ár: 399 INR

A legjobb 7 kütyü 500 INR alatt

Függetlenül attól, hogy hány kábelt, adaptert vagy flash meghajtót visz magával, akkor is rendetlenséget okozhatnak, ha véletlenül beledobják a hátizsákba, nem is beszélve az ásatásról, amelyen keresztül kell mennie, hogy kivegye őket, és az ásáshoz szükséges időt. apró dolgok egy hátizsákban.

Nos, ez nem egy műszaki kiegészítő, de nagyszerű hely, ahol az összeset egy helyen tárolhatja. Nem pontosan ezt írták le az Amazonon, de ez nekem jobban tetszik az általuk felsoroltak közül. Ez egy egyszerű táska sima cipzárral, és rengeteg hely van benne, állítható elválasztókkal, ami azt jelenti, hogy sok technológiát bepakolhatsz ide, és igény szerint készen állhatsz a használatra.

A kábelszervezőt itt érheti el

Márka: Hangya eSport | Ár: 499 INR

A legjobb 7 kütyü 500 INR alatt

Következő lépésként van egy gaming egerünk, a GM200W az Ant eSports-tól; őszintén szólva ez egy nagyon jó vétel a fizetett árért. Az egéren található dedikált gomboknak köszönhetően RGB-t, oldalsó gombokat és menet közbeni DPI-beállításokat kap.

Az egeret ezzel a puha gumis matt bevonattal látták el, ami őszintén szólva még egy Logitech G402-nél is jobb tapintású – ez az egér több mint hatszoros költsége ennél. Most már nincs olyan szoftver, amely az RGB-t vagy a gombok hozzárendelését testreszabná, de ez nagyszerű ajánlat ahhoz, amit fizet. A fonott kábel egy újabb védelmi réteget ad a kábelnek, amelyre sokaknak szüksége lesz az egér használata során.

Az egér akár 3200 DPI-t is elér, és meglehetősen pontos és könnyű. Ez egyben ennek az egérnek a World of Warships kiadása is, ami azt jelenti, hogy a World of Warships logójában az RGB fények láthatók, és kapsz egy 1000 INR értékű kupont, amellyel játékon belüli tárgyakat kaphatsz.

Olvasni:  5 legjobb webhely, ahol Instagram-követőket vásárolhat Kanadában (2024. március)

Itt szerezheti be az Ant eSports Gaming Mouse-t

Márka: végtelenség | Ár: 429 INR

A legjobb 7 kütyü 500 INR alatt

A lista utolsó eleme a Harman tulajdonában lévő Infinity fülhallgatója. Maga a fülhallgató kissé gyengécske és olcsó tapintású, és meglehetősen törékeny.

A hangzás is vegyes. Ezekből lehet hangerőt vagy minőséget kihozni. A minőség eléréséhez módosítania kell a hangszínszabályzót, hogy azok úgy szóljanak, ahogyan szeretné, és ha hangerőt szeretne, csak kapcsolja ki a hangszínszabályzót. Ha azonban rájöttél, egészen jól hangzanak. Ezenkívül a telefon DAC-jától függően az észlelt hangminőség változhat.

Mint minden fülhallgató esetében, itt is elengedhetetlen a megfelelő illeszkedés, ezeknél még inkább, mivel ez drasztikusan befolyásolhatja a hangminőséget, különösen a mélyhangokat. Ezért ügyeljen arra, hogy a lehető legszorosabb illeszkedést biztosítsa a dobozban található állítható hegyek segítségével, amelyek, hangsúlyoznunk kell, nehezen cserélhetők. Az illeszkedés viszont egész jó. Mivel a fülhallgató könnyű, alig érzi a fülében.

A mikrofon minősége megfelelő az árához képest. Kapsz egy gombot a mikrofonvezérlőn, amellyel átugorhatod a számokat, és meghívhatod a telefon asszisztensét. Az L-alakú aljzat azonban nagyon jó érintés. A forma megakadályozza, hogy az aljzat darabokra szakadjon, így a fülhallgató használhatatlanná válik minden más előtt, amikor a zsebében tartja.

Az Infinity Zip 20 fülhallgatót itt tudod beszerezni

Youtube videó

Új publikációk:

Ajánlott